Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

TNA iMPACT! nr 4

Milos

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  07.07.2006
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Na ekranach telewizyjnych pojawia się Mick Foley. Nowy interviewer TNA ogłasza:

- Dziś zobaczymy jedną walką: 6 Men Battle in a Electric Cell. Jak łatwo się domyślić po nazwie klatka - na iMPACT!'cie :shock: - będzie "elektryczna" i każdy zawodnik który jej dotknie zostanie porażony prądem. A ja myślałem, że TNA i CZW to niebo i ziemia. Zawodnicy których dziś zobaczymy to: Raven, The Rock, Monty Brown, Austin Aries , Kevin Nash i Brother Ray.

6 Men Battle in a Elecrtric Cell

Wszyscy zawodnicy szybko pojawiali się na ringu (Monty Brown z niecierpliwości wbiegł na ring od razu, gdy zabrzmiał theme Ravena). Gdy tylko światło na hali zostało włączone wrestlerzy zaczęli się okładać. Inicjatywę zdobył Kevin Nash i wszystkim przeciwnikom wymierzył Short Clothesline'y. Pierwszy podniósł się Rock i odpłacił Nashowi Low Kickiem na kolana. Zaraz potem wszyscy wstali i bijatyka rozpoczęła się na dobre. Wszyscy okładali Kevina, tylko Aries wspiął się na narożnik. Po chwili przygotowania wykonał na "uczniu" Alexa Shelleya swój finisher - 450 Splash. Raven pinuje: 1... 2...3... Nash opuszcza ring.

Na tym współpraca kończy się. W ciągu 15 minut weliminowani zostają: Raven, Bubba Ray i The Alpha Male. Dochodzi do finału: Austin Aries vs The Rock.

* * * * * * * * * * * * *

* 6 Men Battle in a Electric Cell *

* *

* Austin Aries *

* *

* vs *

* *

* The Rock *

* *

* * * * * * * * * * * * *

Rock okłada oponenta Chopami, a następnie wpycha na narożnik. Przez chwile zastanawia się co tu robić. W końcu wchodzi na liny, szybko przebiego po nich i Dropkick'iem z powietrza wbija Ariesa w klatkę, a ten dostaje oczywiście elektrycznego kopa. Austin po chwili bezruchu spada z na ring. The Rock pinuje: 1...2....trz... AA uwalnia się w ostatniej chwili. Zdenerwowany "Głaz" przechodzi do 4 Figure. Austin nie wytrzymuje i poddaje się! Zwycięzcą jest [glow=blue]THE ROCK[/glow]!

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Milos

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Haturi
      Cześć, chciałem się tylko przywitać i podziękować za pamięć o UW. Te 20 lat temu, to były piękne czasy dla for internetowych i prowrestlingu, który dopiero raczkował w Polskim internecie.  Nie wiem ile osób z dawnej ekipy pozostaje aktywna w branży i temacie, ale pozdrowienia dla wszystkich, który pamietają tamte lata. Od siebie dodam, że wrestling mam dalej w sercu. W przeciągu 2 lat zaliczyłem kilka wydarzeń PTW oraz staram się śledzić wydarzenia i ppv większych organizacji. Niemniej, nie pozostaje już aktywny w społecznościach.  Wszystkiego dobrego! 
    • Killaz
      D jak Dajesz
    • Caribbean Cool
      Z jak Zazdrość
    • Killaz
      Pytanie znowu z Rodziny Zastepczej bo to kurwa kocham   Jak nazywa sie popularny serial produkowany przez Jedrula? Jako podpowiedz dodam ze nazwa wzoruje sie na bardzo popularnym polskim serialu
    • CzaQ
      Ta, wystarczyło napisać, że płynnie zmienia płeć ;p zadajesz  
  • Dodaj nową pozycję...