Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czy chciałbyś zostać wrestlerem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam osób chętnych do rozpoczęcia przygody z pro-wrestlingiem. Potrzebuję wrestlerów, kamerzystów, sędziów, osób odpowiedzialnych za przygotowanie imprezy (instalowanie sprzętu, nagłośnienie, oświetlenie) itp.

Posiadam zaplecze finansowe na założenie profesjonalnej organizacji oraz ring w budowie.

Osoby zainteresowane proszę pisać na email: franioo933@gmail.com

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 6,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mogę zostać writerem. W CV mam rozpisanie feudu Kapela z Ravenem i mogę wnieść do fedki pas KPW

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Opublikowano
  • Autor

Update do mojego pierwszego posta.

Poszukuję zarówno mężczyzn i kobiet w wieku co najmniej 18 lat, z pasją do tego sportu i ambicjami na osiągnięcie upragnionych celów w świecie pro-wrestlingu. Interesują mnie osoby z praktycznym doświadczeniem, jak i amatorzy, którzy chcą spróbować swoich sił i pierwszy raz wejść do ringu.

Jestem z województwa podkarpackiego. Treningi najprawdopodobniej odbywały by się w Rzeszowie.

Planuję organizować pokazy w różnorodnych kategoriach oraz na wszystkich dostępnych zasadach m.in.:

- pojedyncze "jeden na jeden" Singles Match,

- walki drużynowe Tag Team Match,

- walki z użyciem broni i rekwizytów typu Tabbles, Ladders and Chairs,

- ekstremalne Deathmatch.

Jeżeli ma ktoś jakiś ciekawy pomysł, zna idealne miejsce do przeprowadzania treningów lub chciałby pomóc w realizacji tego projektu, proszę pisać na mój email.

Opublikowano
Interesują mnie osoby z praktycznym doświadczeniem, jak i amatorzy, którzy chcą spróbować swoich sił i pierwszy raz wejść do ringu.

Jestem z województwa podkarpackiego. Treningi najprawdopodobniej odbywały by się w Rzeszowie.

Kluczowe pytanie. Masz na oku jakiegoś trenera? Bo inaczej, takie stwierdzenie "amatorzy którzy chcą spróbować swoich sił" jest bardzo odważne ;)

Opublikowano
  • Autor
Trener jak najbardziej również poszukiwany. Nie wyobrażam sobie rozpoczęcia pracy bez przynajmniej jednej osoby z doświadczeniem.
Opublikowano
Mogę zostać writerem. W CV mam rozpisanie feudu Kapela z Ravenem i mogę wnieść do fedki pas KPW

...a jako bonus ściągnąć Mahala na gościnne występy.

:twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Opublikowano
-Raven-, mogę mu nawet pas oddać. W sumie nawet z przyjemnością :P

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

Opublikowano
Ostatnio stałeś się takim jego fanem, że jakby tak pomyśleć to nie tylko to byś pewnie zrobił mu z przyjemnością :twisted:
"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Opublikowano
-Raven-, mogę mu nawet pas oddać. W sumie nawet z przyjemnością :P

Jaki wrestler taki pas. To by się nawet idealnie komponowało :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Opublikowano
Jaki wrestler taki pas. To by się nawet idealnie komponowało

2_1503295813.jpg

Co prawda to prawda :P

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

Opublikowano
Tu akurat bardziej pasuje podpis: "jaki stan demencji Vince'a - taki Mistrz" :D