Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

NJPW Dominion 09/06/2018 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

– IWGP Junior Tag Team Title Match: Champions Desperado & Kanemaru defeated Roppongi 3K @ 9:50 via pin

– Juice Robinson & David Finlay defeated Jay White & YOSHI-HASHI @ 7:35 via pin

– Minoru Suzuki & Zack Sabre Jr defeated Toru Yano & Tomohiro Ishii @ 8:50 via submission

– NEVER Openweight Title Match: Michael Elgin defeated Taichi & Champion Hirooki Goto @ 13:55 via pin - NOWY MISTRZ!

– IWGP Tag Team Title Match: The Young Bucks defeated Champions EVIL & SANADA @ 15:11 via pin - NOWI MISTRZOWIE!

– Bullet Club defeated Rey Mysterio, Jushin Liger, & Hiroshi Tanahashi @ 11:35 via pin

– IWGP Junior Heavyweight Title Match: Hiromu Takahashi defeated Champion Will Ospreay @ 20:22 via pin - NOWY MISTRZ!

– IWGP IC Title Match: Chris Jericho defeated Champion Tetsuya Naito @ 17:50 via pin - NOWY MISTRZ!

– IWGP Title No Time Limit Best 2 of 3 Falls Match: Kenny Omega defeated Champion Kazuchika Okada @ 69:30 via pin (2-1) - NOWY MISTRZ I KONIEC TITLE RUNU OKADY!

Mamy mundial 4K: Kolumbia, Kazań, Klęska, a czwarte "K" proszę sobie dopisać - Jacek Laskowski

http://tenzwyklyblog.blogspot.com/ - zapraszam

User dnia - 16 Kwietnia 2016

Recaper roku 2016

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak myślałem, że Krzysiu nie pójdzie drogą Stinga i nie wtopi w nowej fedce 2 pierwsze pojedynki pod rząd :D

Ja pierdolę, 70 minut walka - jak oglądałem galę to myślę - zostały 2 godziny nie może już być main event.. i kurwa był. Tylko potem było długie to świętowanie itp.

W sumie te 2 walki mnie interesowały resztę oglądałem na przewijaku, bo jednak 5 godzin to długi czas.

Ciekawe ile gwiazdek dostaną.

Kiedy napiszesz opinie o gali? :D

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Opublikowano
  • Autor

Main Event był zapowiedziany jako bez limitu czasowego,stąd można było oczekiwać walki ponad godzinnej ^^

A ocena o gali dzisiaj wieczorem,troszkę mam do napisania,raczej będzie bez wulgaryzmów :D

No i cieszy mnie że ktoś czyta moje opinie ^^

Mamy mundial 4K: Kolumbia, Kazań, Klęska, a czwarte "K" proszę sobie dopisać - Jacek Laskowski

http://tenzwyklyblog.blogspot.com/ - zapraszam

User dnia - 16 Kwietnia 2016

Recaper roku 2016