Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:AEW Dynamite #354 Data:15.07.2026 Typ:TV-Show Lokalizacja:Boston, Massachusetts, USA Arena:MGM Music Hall At Fenway Format:Live Platforma:TBS Komentarz:Excalibur, Taz, Tony Schiavone & Don Callis Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  2. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.
  3. IIL
    Chciałem poruszyć temat, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie – wady i zalety dzisiejszego pro wrestlingu w porównaniu do tego, co było 15-25 lat temu. Wiele rzeczy poszło zdecydowanie do przodu, ale sporo też straciliśmy po drodze... Na dobry początek: Zaleta: Lepszy dostęp – nie musimy już polować na VHS-y, nagrywać z satelity czy ściągać wolnym łączem z torrentów. Streamy, Netflix, MyAEW, tony materiałów na YouTube itd sprawiają, że praktycznie wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Wada: Mniej kayfabe – prawie wszyscy są "przyjaciółmi" za kulisami, wszystko wycieka do internetu, a wrestlerzy sami psują gimmicki na social mediach. Chyba tylko MJF trzyma fason cały czas. Zapraszam do podzielenia się swoimi przemyśleniami
  4. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Prawda. Turniej w zasadzie został ośmieszony, bo wygrywający Oba i tak wolał walczyć z Lesnarem, niż skorzystać ze swojej szansy, mimo że ją wywalczył. Głupkowate. Skoro od początku rzeczywiście planowano walkę Seth vs. Roman to mogli dać wygrać Rollinsowi turniej, a Femiemu mógł wtedy w wygranej przeszkodzić Lesnar i walka Femi vs. Lesnar 3 i tak byłaby grana. Szkoda, że już po balu, bo tak naprawdę obie przedstawione przez Ciebie wersje są lepsze od tego, co ostatecznie wybrano. Zobaczymy. WWE trochę samo się teraz zakiwało w tym momencie. SummerSlam, czyli najważniejsza gala lata dla WWE. Idealny moment, żeby Femi zawalczył o złoto. Jeżeli tak bardzo chcieli utrzymać Romana przy pasie, to można było przecież to rozegrać jakoś inaczej, chociażby tak, jak zasugerowałeś wyżej. Femi to taki gotowy produkt, że naprawdę chcę wierzyć, że jedynym powodem, dla którego poświęcono właśnie teraz tę szansę i odłożono ją na bok to WrestleMania moment, gdzie dopiero tam dostaniemy stracie Roman vs. Oba z wygraną tego drugiego. Sporo jednak tego czasu zostało i jest to ryzykowny krok. Jeszcze wiele może się zmienić. Tak czy inaczej, na dziś nie podoba mi się to, co wymyśliło WWE. Czas pokaże, czy wyjdą z tej sytuacji z twarzą w najbliższych miesiącach.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy technik w WCW/WWF

Kto jest/byl najlepszym technicznym Wrestlerem? 84 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto jest/byl najlepszym technicznym Wrestlerem?

• Bret Hart
      26%
      22
    • Kurt Angle
      20%
      17
    • Chris Benoit
      30%
      26
    • Dean Malenko
      9%
      8
    • Chris Jericho
      8%
      7
    • Mr. Perfekt
      4%
      4

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Benoit - Best Technical Wrestler
Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

• Odpowiedzi 32
  • Wyświetleń 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja zagłosowałem na Kurta bo dłuuugim namyśle.Spyta ktoś a dlaczego nie Hitman ?? No cóż ja go bardziej znam z WCW , a niestety nie widziałem zbyt wiele jego walk z WWF :( . Jeśli chodzi o Chrisa Benoit: bardzo lubie tego zawodnika i oczekuje że w końcu kretyny z WWE (czytaj "władza" :) ) dadzą mu Heavyweight Title bo mu sie należy jak mało komu. Chris Jericho i Dean Malenko mimo ze oni są mi obojętni to tez ich szanuje za swoje umiejetności w ringu (dobrze pamietam ich feud w WCW).
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja jednak swój głos oddałem na Deana Malenko gdyz bardzo lubilem go ogladac poprostu gosciu byl zajebisty,fakt Bret,Kurt i Beniot tez sa spoko szczegolnie Beniot ktory jakos ostatnio mi bardziej sie podoba w ringu

576009130413fce83f1b12.jpg

Opublikowano
Hmm, ja też zagłosowałem na Malenkę. W końcu to on miał przydomek człowieka tysiąca akcji (Jericho z 1004 nie liczę), a gdyby nie Dean, to Benoit pewnie nie wykonywałby Crippler Crossface'a jako swojego finishera.
Opublikowano

Hmm.. A ja zapytam gdzie jest Nunzio ? :)

Ja nie mogę się zdecydować, z jedenej strony Hitman (dla tego bo był jednym z pierwszych wrestlerów takiego kalibru) z drugiej Benoit. Dlatego nie oddam swojego głosu :)

46204812740b7d45acaa48.gif

Opublikowano
No ktoś tu (czyt. na forum) niedawno nazwał Nunzio beztalenciem, wiec trudno by go tu uwzględniono :P. A tak na poważnie to wielu zapasników możnaby jeszcze uwzględnić, ale wybór najlepszego zawsze będzie trudny :).

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
Nunzio ćwiczył sztuki walki, nim zaczął być wrestlerem. Występował w UWFI (albo UWF, słyszałem też o jego walkach w Battlarts ale nie wiem czy to prawda), a jest to federacja quasi-shootowa (czyt. walki jak w mma, tyle tylko że ustalano finishe). Jest to świetny "mat-wrestler", tyle tylko, że jeszcze nigdy nie miał tak na dobre szansy, by pokazać swoje umiejętności. A już na pewno nie w WWE :)

46204812740b7d45acaa48.gif

Opublikowano
Tyle, że Nunzio w WWE dostał jakiś tam gimmick i dzięki temu może miec jakieś perdpektywy *z drugiej strony ma fajne jak dla mnie mic skillsy) :). Większy push pewnie wcześniej czy później dostanie, ale nigdy nie będzie ogromną gwiazdą WWE... Taka specyfika federacji :).

1005187806541accfacb3d6.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W 100% zgadzam się z Razorem. :roll:
Człowiek przede wszystkim.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Chris Benoit najlepszy technik jak dla mnie.
Opublikowano
Mój głos na Deana Malenko
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Opublikowano
mój głos dla Benoit - od lat wielu pokazuje swoje technical skills... a że przy okazji i nieco power'u ma to i tym lepiej. Wydaje mi się że Benoit jest niedoceniany w federacji i zasługuje na większy push niż dotychczas (oby wygrał RR 2004) :mrgreen:
Wałęsa!!! Dawaj moje Twenty Kwacha!!!

15533278844b52edf8fda5.jpg

Opublikowano
Wiadomo na kogo ja glosowalem Benoit :D
Opublikowano
Brakuje tu kilku nazwisk, ale z tych wrestlerów, których podano głosuję na Hitmana. Ile by wrestlerów nie było i tak oddałbym głos na Hitman'a ;) W sumie Benoit darze podobnym szacunkiem, ale Bret wygrywa.
Opublikowano
Moj glos na Benoita, choc na drugim miejscu plasuje sie Hitman :D

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg