Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

nWo vs. DX

Czy uważasz, że feud nWo vs. DX to dobry pomysł? 28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uważasz, że feud nWo vs. DX to dobry pomysł?

• Tak
      75%
      21
    • Nie
      25%
      7

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po pierwsze...

kto bylby w tym feudzie facem a kto heelem

moim zdaniem jedynie nWo mogloby podjac pozycje heelowska, ale kto teraz kupi znowu HOgana jako heela...

po drugie...

ktos napisal, nWo Wolfpack, ale to dla mnie jak i wielu fanow juz nie nWo i nic mnie do tego nie przekona, bo nWo to w samo sobie ma oznaczac definicje czystego zla...

po trzecie...

nie bede poruszal watku wiekowego poszczegolnych wrestlerow bo to wyjasnili juz inni

po czwarte...

kogos wiec trzeba by bylo tu i owdzie dodac, a nie mozna dopuscic do lapanki i zaklejania na sile dziur(pozbieralbym zawodnikow ze wszystkich rosterow wwe), wiec kto pasowalby jeszcze do DX - X-Pac(on w sumie moglby byc tu i tu, ale jadnak stawiam na D-X), niestety... Drewniany Jas Cena(mam teraz mozliwosc ogladania jego i Mastersa walk co drugi dzien i stwierdzam ze mimo iz cena jest Bogiem przy Mastersie, oceniam to na podstawie walki Masters - Super Crazy to i tak Jasiu ssie), moze Carlito, Johnny Nitro(z takim nickiem czemu nie, daje do myslenia, tylko szybko go w face`a przerobic, a potem mozna zrobic turn), plus z dwoch dobrych face`ow...

nWo - CM Punk, Big Show(tak tak musieliby opuscic ECW, ale dla Punka oznaczaloby to wybicie sie w koncu), Orton(jak szalec to szalec), Kid Kash(oooo yeah!!), Sandman(a co!!) i moze dodalbym Tonego Mamaluke

za walki odpowiadali by glownie Michaels, HHH, Carlito i Waltman ze strony D-X, a ze strony nWo - Punk, Kash, Tony i Orton no i liczylbym ze moze Hall by byl przynajmniej w "nienajgorszej" formie jak na jego mozliwosci jeszcze...

po piate...

jesli by do tego doszlo to nie mam zludzen i nWo zostaloby w koncu tak zeszmacone ze... brakuje mi slow w slowniku a przeklinac nie chce

mimo wszystko NIE i ch.j, a ch.j byl zawsze dobrym argumentem :lol:

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 7,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie