Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

nWo vs. DX

SixKiller

Czy uważasz, że feud nWo vs. DX to dobry pomysł?  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uważasz, że feud nWo vs. DX to dobry pomysł?

• Tak
      21
    • Nie
      7

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

po pierwsze...

kto bylby w tym feudzie facem a kto heelem

moim zdaniem jedynie nWo mogloby podjac pozycje heelowska, ale kto teraz kupi znowu HOgana jako heela...

po drugie...

ktos napisal, nWo Wolfpack, ale to dla mnie jak i wielu fanow juz nie nWo i nic mnie do tego nie przekona, bo nWo to w samo sobie ma oznaczac definicje czystego zla...

po trzecie...

nie bede poruszal watku wiekowego poszczegolnych wrestlerow bo to wyjasnili juz inni

po czwarte...

kogos wiec trzeba by bylo tu i owdzie dodac, a nie mozna dopuscic do lapanki i zaklejania na sile dziur(pozbieralbym zawodnikow ze wszystkich rosterow wwe), wiec kto pasowalby jeszcze do DX - X-Pac(on w sumie moglby byc tu i tu, ale jadnak stawiam na D-X), niestety... Drewniany Jas Cena(mam teraz mozliwosc ogladania jego i Mastersa walk co drugi dzien i stwierdzam ze mimo iz cena jest Bogiem przy Mastersie, oceniam to na podstawie walki Masters - Super Crazy to i tak Jasiu ssie), moze Carlito, Johnny Nitro(z takim nickiem czemu nie, daje do myslenia, tylko szybko go w face`a przerobic, a potem mozna zrobic turn), plus z dwoch dobrych face`ow...

nWo - CM Punk, Big Show(tak tak musieliby opuscic ECW, ale dla Punka oznaczaloby to wybicie sie w koncu), Orton(jak szalec to szalec), Kid Kash(oooo yeah!!), Sandman(a co!!) i moze dodalbym Tonego Mamaluke

za walki odpowiadali by glownie Michaels, HHH, Carlito i Waltman ze strony D-X, a ze strony nWo - Punk, Kash, Tony i Orton no i liczylbym ze moze Hall by byl przynajmniej w "nienajgorszej" formie jak na jego mozliwosci jeszcze...

po piate...

jesli by do tego doszlo to nie mam zludzen i nWo zostaloby w koncu tak zeszmacone ze... brakuje mi slow w slowniku a przeklinac nie chce

mimo wszystko NIE i ch.j, a ch.j byl zawsze dobrym argumentem :lol:

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

4

• Sinner

1

• Bonkol

1

• Lil Abyss

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Lukasz_Kukas_Tm
      Tryplak,zaczyna powoli jak stary Vincenty.Ktoś mu nie leży,wyjazd,ale przy tak wielu zawodnikach z których niewielu dostaje większą szanse.Ron może teraz coś pokazać więcej,i mam nadzieje,że zwieńczy swoj koniec z pasem mistrzowskim na koncie
    • MattDevitto
      Oglądałem jedynie opener i ME tj. El Hijo del Vikingo vs. Chad Gable - te walki śmiało można polecić każdemu. Ogólnie z tego co widziałem w sieci, odbiór był bardzo pozytywny w przeciwieństwie do gali o której wspomniałeś na końcu zdania. Wyszło na luzie, bez spiny, a całe show na żywo można było śledzić na kanale yt WWE. Iguanę widziałem nieraz w AAA, ale tam nie robił tak dobrego wrażenia może przez to jaki obecnie jest ten produkt. Jest też ciągle posiadaczem pasów Mixów wraz z La Hiedrą, która niestety nie robi od dłuższego czasu postępów i odznacza się już tylko dużym tyłkem Wracając do Iguany - trafił w punkt, na idealny moment, energię i jak to się mówi zaskoczyło. Zdziwię się jak po takim odbiorze WWE nie wykorzysta go w najbliższym czasie, bo tam są pieniądze. Przecież takie maskotki dla dzieci poszłyby jak świeże bułeczki z rana. Chyba nawet wczoraj widziałem, że sprzedawane są już jego koszulki...
    • Giero
      R-Truth powrócił do WWE na Money in the Bank 2025, atakując Johna Cenę. Doszło do tego zaledwie kilkanaście dni po tym, jak ogłosił, iż wygasł jego kontrakt z organizacją. Był to jeden z najważniejszych momentów tegorocznej gali Money in the Bank i wzbudził sporo zakulisowych spekulacji. Czy WWE od początku planowało taki ruch? A jeżeli nie, to na co R-Truth zgodził się przy renegocjacji umowy? Okazuje się, że oficjele starali się o powrót R-Trutha właściwie od momentu ogłoszenia, iż odchodzi z WWE. Ale weteran przez kilka dni ignorował próby kontaktu, aż do momentu, gdy sprawy w swoje ręce wziął Nick Khan. To tylko ma utwierdzić w przekonaniu, że cała sytuacja nie była „workiem”, bo Khan rzadko zajmuje się takimi rzeczami w WWE. I pokazywała determinację ze strony samej organizacji. Momentalnie poprawiło to morale w samej szatni, które poudpadły po ogłoszeniu odejścia R-Trutha. Panuje także przekonanie, że rzeczywiście reakcja rosteru i samych fanów miała wpływ na takie duże zaangażowanie najważniejszych osób w jego powrót. Internauci zauważyli także szybko, iż w WWE Shop pojawiły się koszulki R-Trutha, jako „Rona Killingsa”. Z jednej strony, to nie są nowe przedmioty, bowiem nosił on już je w telewizji. Z drugiej, można spodziewać się, że właśnie teraz będzie występował pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem. I będzie w nieco poważniejszym gimmicku, co miało być jednym z jego warunków do porozumienia z organizacją. Jest bowiem świadom, że także zbliża się ku końcowi kariery i chciał nieco inaczej podejść do swojej postaci. Warto odnotować także, iż syn R-Trutha dość ostro w mediach społecznościowych odpowiedział na słowa Triple H’a z konferencji prasowej po Money in the Bank. CCO próbował sugerować, że WWE planowało coś takiego od samego początku. Syn Rona nazwał to kłamstwami. I pogratulował ojcu nowej umowy. Źródło: Fightful Select/411mania
    • IIL
      Prawdziwym hitem ostatniego wydarzenia AAA x WWE Worlds Collide był Mr. Iguana. Przyznam, że nie był mi wcześniej znany, ale fakt faktem, gościu przyciąga do siebie od razu swoim unikalnym comedy stylem... Bije od niego taki vibe jak od Orange Cassidy'ego (ale oczywiście na niego nie poszedł hejt fanbojów fedu nochala) Oglądał ktoś Worlds Collide? Sądząc po urywkach jakie widziałem wypadło to interesująco i jak dla mnie ciekawiej od Money in the Bank. Taka rozgrzewka przed nadchodzącymi coraz większymi krokami mocnymi galami AEW/CMLL w Arena Mexico.  
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold 1st Anniversary Series ~ Burning Desire - Dzień 3 Data: 05.06.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Publiczność: 412 Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
  • Dodaj nową pozycję...