Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Garść informacji o kobiecym RR Matchu, Plany dla The Miza, P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Liczba kobiet, które wystąpią w Royal Rumble Matchu wskazuje na to, że na PPV będziemy świadkami kilku niespodzianek i występów zawodniczek spoza Raw i SmackDown. Najwięcej mówi się oczywiście o udziale Rondy Rousey. Bardzo prawdopodobne jest, że na Royal Rumble powrócą siostry Bella, a gościnny występ zaliczy Beth Pho...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-garsc-informacji-o-kobiecym-rr-matchu-plany.html

I miejsce w Typerze WWE 2016

I miejsce w Typerze WWE 2017

I miejsce w Typerze WWE 2018

279305855c4b695f1deda.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Po co Lana w tym meczu ? Ma zostać damskim odpowiednikiem Santino Marelli ? :lol:

Kurt Angle ogłosił, że Enzo Amore został wycofany z udziału w turnieju Mixed Match Challenge z powodu choroby. Niedługo powinniśmy dowiedzieć się, kto go zastąpi.

Amore nie zdąży się wykurować ? Kiedy w ogóle zaczyna się ten turniej ?

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

Opublikowano

filomatrix

Pierwszy Mixed Match Challenge ma się odbyć 16 stycznia. Ma być on streamowany na Facebooku.

Opublikowano

Chętnie bym zobaczył ponownie The Miza jako mistrza IC. Tylko teraz rodzi się pytanie, w jaki sposób Mike odbierze Romkowi tytuł? Chyba pozostaje triple threat match gdzie Miz sprytnie przypiął by albo Romka albo Joe ( ze wskazaniem na drugiego pana.

PS. Nie ma co ukrywać, że Miz jako mistrz Interkontynentalny zawsze daje radę i nie przynudza, co jest bardzo ważne. Myślę, że śmiało można nazwać Miza jako pana od mistrzostwa Interkontynentalnego :D.

Opublikowano

16 powiadasz? dzisiaj jest 3. To ja co go tak ścięło, że nie będzie gotowy :P

Miz znowu mistrzem IC ? Jest solidnym workerem, ale można dać szanse innym na jakieś dłuższe panowanie (chociażby Joe). Podobno w lutym jest EC PPV dla RAW. Mogą upchnąć Mike'a w walce o pretendenta do głównego tytułu.

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

Opublikowano

filomatrix

Gdzieś wyczytałem, że ten turniej odbędzie się 16 grudnia, ale była to nieoficjalna data, także różnie może być :D

Po prostu Miz zawsze był najlepszy jeśli chodzi o pas IC. Taki idealny Up-Midarcder. Danie Joe pasa IC to w sumie nie głupi pomysł tym bardziej, że raczej nie ma w tym roku większych planów dla byłego NXT championa jeśli chodzi o najważniejszą gale roku. A wracając do Miza, to w sumie gdzie by się go nie dało, to Mike zawsze ogarnie :D Właśnie za to lubię Miza.

Opublikowano
filomatrix

Gdzieś wyczytałem, że ten turniej odbędzie się 16 grudnia, ale była to nieoficjalna data, także różnie może być :D

No wtedy, to raczej się nie zacznie :P

House M.D. S02E19

Opublikowano

filomatrix

Ehh, coś tu jest nie tak... przeczytałem, że pierwszy Mixed Match Challenge odbędzie się 16 grudnia i będzie on streamowany na Facebooku. A teraz przeczytałem, że drużyny zostaną ogłoszone 4 stycznia. Ja już nie ogarniam :D.