Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Duże zmiany w karcie TLC!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WWE poinformowało nas o dużych zmianach w karcie TLC na dwa dni przed galą. Na niedzielnym PPV nie wystąpią Bray Wyatt i Roman Reigns. Nie są znane szczegóły, ale obydwaj mają wzmagać się z problemami zdrowotnymi.

W 3 on 5 Handicap Matchu Romana Reignsa zastąpi... obecny Generalny Manager Raw - Kurt Angle! Wraz z mi...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-duze-zmiany-w-karcie-tlc.html
  • Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja... a ja hoduję w pokoju małego dinozaura...

jakim trzeba być nieogarniętym, żeby załapać, że to fake...

Opublikowano
  • Autor

Jakim nieogarniętym trzeba być, żeby nie wiedzieć, że cały Twitter od tego huczy.

Opublikowano

Jakim nieogarniętym trzeba być, żeby nie wiedzieć, że cały Twitter od tego huczy.

Plus oficjalna strona WWE, ich fanpage na fejsie oraz oczywiście wszystkie poważne strony zagraniczne o wrestlingu :)

No sprawa jest prosta, rozwaliła im sie walka którą promowali całe PPV, nie ma więc co się dziwić, że wychodzą z takimi krokami. Każda inna opcja byłaby uznawana za mniejszą niż The Shield. Jedynie jakaś legenda mogła zastąpić Romka. Lub Lesnar ale pewnie on gdzieś na ranczu tysiące kilometrów od ringu. A Kurt na miejscu, na pewno medycznie jest oki, w dodatku do niedzieli internet wybuchnie na ten temat a galę obejrzy więcej osob w Network. A Aj vs Demon Balor to starcie na 5 stara, oczywiście gdyby było w innym miejscu na świecie.. Ale jeżeli dostaną trochę swobody to coś porządnego wykręcą

==Break the Walls Down==

13131994854e2d396000ad8.jpg