Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hall of Fame 2007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Robertsa raczej nie mozna nazwac zapychaczem i na pewno bym sie za jego wprowadzenie nie obrazil :) Jak najbardziej sluszna decyzja. Co do Honky'ego, ja mam do niego sentyment wylacznie za gimmick, bo sam, wierzcie nie wierzcie, jestem fanem Elvisa :) ale to tylko ten gimmick mnie w nim "pociaga" :D a wiec Honky na mojej liscie tylko jako zapychacz ;)
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 8,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Owen Hart

Lords Of Destrution

John Tenta

Jerry Lawler

Macho Man

Fabulous Moolah(nie jestem pewien czy jest)

British Bulldog

Eric Bischoff (moze nie w 2007 ale w najblizym czasie sie znajdzie napewno)

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

Opublikowano
Owen Hart

164305289646824b56733d3.gif

Opublikowano
Moolah juz jest w HOF - wprowadzona w 1995 r. (taki maly off top: Jakks, firma robiaca figurki dla WWE, wydala ostatnio jej figurke w serii 11 Classic Superstars. Zauwazylem pewna prawidlowosc - w serii tej pojawiaja sie albo tegoroczni Hall of Famerzy, albo osoby juz w HoF bedace - na prozno czekac na MachoMana :( Ale jezeli ta zasada bedzie kontynuowana, to w HoF 2007 mozna sie spodziewac Deana Malenko, ktorego figurka jest zapowiedziana na serie 12 ;) Swoja droga tak sobie mysle, czy dzial o figurkach mialby racje bytu na forum - to juz pytanie do Was) Moge sie zalozyc, ze Bischoff w WWE HoF nie znajdzie sie nigdy - moim zdaniem glownym celem jego zatrudnienia w WWE bylo osmieszenie bylej konkurencji przez Vince'a. Swoja droga mialem nadzieje, ze kontrakt Bischoffa z WWE nie zostanie przedluzony, a co za tym idzie, ksiazka ktora pisze nie bedzie sygnowana przez WWE - bylaby to bardzo ciekawa lektura. Tak niestety sie nie stalo. Ksiazka jest juz napisana - bedzie do kupienia w Amazonie w pazdzierniku, niestety z logiem WWE w lewym dolnym rogu :(
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Opublikowano

Macho Man Randy Savage

British Bulldog

Owen Hart

Dusty Rhodes

Mr. Perfect Curt Hennig

Opublikowano

Roddy Piper (nie pamietam czy jest juz w HoF)

Owen moze jeszczce poczekac, bo moze zostac wykorzystanne do ponownego przybycia Breta i kolejne proby namowienia go do wystepu w segmencie na WM.

Roddy Rowdy Piper jest juz w HOF

a Bret niech trzyma sie z dala od WWE , ktore nie jest godne by sie u nich pojawil .

Scorpion Death Lock