Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ostatnia walka Stone Colda..

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Austin z jednym z dawnych wywiadow powiedzial, ze na pewno stoczy jeszcze jakas walke w ringu. Bylo juz kilka planow ktore w ostatecznosci nie doszly do skutku, jednak jest szansa na pojawienie sie Steve`a w TV jako ze konczy krecic film i trzeba go wypromowac.... moze to wiec teoretycznie doprowadzic do jakiegos pojedynku. Z kim chcielibyscie zobaczyc pozegnalna walke Austina?? Oto moje typy

Z klasykow:

vs. The Rock

vs. Bret Hart

Z bardziej realnych:

vs. Kennedy (podklada sie bardzo promujac Kena)

vs. Randy Orton

vs. Kenny (za jakies 2-3 lata)

14412508044c725aa0e19e.gif

https://forum.wrestling.pl/topic/4440-ostatnia-walka-stone-colda/

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

6

• -Raven-

5

• Spinebuster

5

• Bonkol

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Orton sobie nie zasłużył - tyle osób już mu się podkładało i na co to wszystko? Jest tak samo nieopierzonym, bezbarwnym, nudnym wrestlerem co 2 lata temu. A o jego "profesjonalizmie" backstage nie będę nawet wspominał.

Myślę że Kennedy bardziej zasługuje na takie wypromowanie, jest w WWE niecały rok a już dorobił się czegoś czego Orton cały czas nie ma - ma ciekawy charakter, mic-skillsy, gra aroganta o wiele lepiej niż Randy i przede wszystkim publika go kupiła (o czym najlepiej świadczy to że krzyczą "Keeeneeedyy" razem z nim, pomimo że jest nominalnie heelem)

"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/4440-ostatnia-walka-stone-colda/#findComment-44996

ja to bym bardzo chetnie zobaczyl Austina w Triple Threat'cie z Bretem Hartem i The Rockiem. Ale patrzac realnie to Stone Cold vs Mr. Kennedy bylo by smacznym kaskiem do obejrzenia. Moze kiedys ...

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/4440-ostatnia-walka-stone-colda/#findComment-44997

• Urządzenie:  Android

Pożegnalna walka Stone Colda na 99% będzie wygrana, więc wariant z podłożeniem się Kennedy'emu odpada. W ogóle uważam, że do takiego feudu nie dojdzie, chociaż nie ukrywam, że mógłby być ciekawy. Dużo bardziej prawdopodobny wydaje mi się feud z Ortonem. W końcu Austin jest legendą, ale podzielam zdanie Spinebustera, że RKO nie zasłużył. Jednak WWE nie będzie o tym myślało i jezeli będzie chciało tego feudu, to go przeprowadzi. Kenny'ego w ogóle nie biorę pod uwagę, bo moim zdaniem WWE szybciej się go pozbędzie niż zrobi z niego gwiazdę dużego formatu.

Ja chciałbym zobaczyc walkę z:

- The Rockiem

- Shawnem Michaelsem

- Triple H

Jak dla mnie któryś zo tych wrestlerów mógłby być przeciwnikiem Austina. Chociaż nie sądzę żeby WWE się zdecydowało na któryś z tych wariantw. Wydaje mi się, że murowanym kandydatem do feudu z Austinem jest Orton albo... Hulk Hogan :).

1005187806541accfacb3d6.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/4440-ostatnia-walka-stone-colda/#findComment-44998

Ja tam najchętniej zobaczyłbym jeszcze raz Austin vs The Rock, tyle pamiętnych mieli walk i feudów, że z największą przyjemnością zobaczyłbym powtórke ;) Zresztą tak ogólnie to wątpie, że jeżeli dojdzie do jakiejś walki to będzie to ostatnia walka Austin'a. bo pewnie jeszcze nie raz będzie walczył lub pojawiał się gościnnie na galach.

15974308365193fac7b7921.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/4440-ostatnia-walka-stone-colda/#findComment-45002

Tez bym zobaczyl jeszcze jedna walke Rocka ze Stone Coldem... Mimo ze obaj nie sa najlepsi w tym co robia w ringu to jednak ich walki sprawialy ze chcialo by sie je ogladac jeszcze raz, i jeszcze raz, i jeszcze raz...

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/4440-ostatnia-walka-stone-colda/#findComment-45007

• Urządzenie:  Android

Ja bym z checia zobaczyl sobie zobaczyl jeszcze raz walke z Rock'iem :) a jak nie to hmm z Hoganem z ktorym oczywiscie wygrywa ;)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/4440-ostatnia-walka-stone-colda/#findComment-45017

• Reputacja:   359

Mimo wszystko z Ortonem. Pomijając to czy Randy na to zasługuje czy nie (a ogólnie nie zasługuje nawet na to by wystepować w TV, jeżeli weźmiemy pod uwage jego postawę), to myślę że walka ta mogłaby być ciekawa z punktu widzenia widowiska i nieprzewidywalności jej zakończenia (kto wygra? Legenda, w swojej ostatniej walce? Czy może podłożą Austina Legend Killerowi, aby go wypromowac jeszcze bardziej?)

Poza tym z chęcią zobaczyłbym Steve'a w ostatniej walce z:

1. Hoganem (pieprzyć widowisko! Chcę zobaczyć jak Hulk zostaje odklepany po Stunnerze! :D )

2. Angle'em lub Benoit (jeden i drugi podciągnąłby Steve'a na wyżyny jego obecnych możliwości).

3. Edge'm (ponieważ sama walka mogłaby być ciekawa a z tego co pamiętam, to panowie jeszcze nie stawali "one on one" na przeciwko siebie).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/4440-ostatnia-walka-stone-colda/#findComment-45023

Ja chcialbym zobaczyc SCSA vs Kurt Angle albo SCSA vs Triple H. Jednak najbarddziej chcialbym zobaczyc jak wygrywa z Hoganem.
https://forum.wrestling.pl/topic/4440-ostatnia-walka-stone-colda/#findComment-45044

Myślę że Kennedy bardziej zasługuje na takie wypromowanie, jest w WWE niecały rok a już dorobił się czegoś czego Orton cały czas nie ma - ma ciekawy charakter, mic-skillsy, gra aroganta o wiele lepiej niż Randy i przede wszystkim publika go kupiła (o czym najlepiej świadczy to że krzyczą "Keeeneeedyy" razem z nim, pomimo że jest nominalnie heelem)

Co do tej "gry aroganta" lepszej niż u Ortona, to bym tutaj polemizował. Randy jako "arogant" kasuje Kennedy'ego z biegu, jest bardziej "realistyczny" (pewnie dla tego, że "nie gra", tylko jest na prawdę takim dupkiem :twisted: ), bardziej zadufany w sobie i swoim odgrywaniem gimmicku zdecydowanie bardziej potrafi wygenerować większy heel-heat u publiki niż Mr K. Co jak co, ale mic skillsów także Ortonowi zarzucić nie można (ostatnimi czasy to zdecydowana czołówka WWE)...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

https://forum.wrestling.pl/topic/4440-ostatnia-walka-stone-colda/#findComment-45157

To prawda, RKO świetnie odgrywa gimmick pewnego siebie bufona, ale raczej gestami i mimiką. Na mic'u wydaje mi sie strasznie nudny, przewidywalny i drewniany. Zawsze gdy ma mikrofon wiem że powie coś w stylu "I'm the Legend Killer.... I'm the best wrestler of my generation... it's my destiny... you will feel the RKO" I tak w kółko, jest tak samo schematyczny jak Hogan. A gdy ma wygłosic jakis dłuższy speech to trochę się gubi, polecam dla przykładu ECW Head To Head, kiedy miał segment z Kurtem, moim zdaniem stracił tempo, dynamikę, pogubił się i pod koniec chciał juz tylko pociagnąć skrypt do końca i wrócić do szatni ;) A taki Kennedy, pomimo tego że ma na razie zabawy z mikrofonem ograniczone do swoich przed- i pomeczowych introdukcji wywiązuje się ze swego zadania perfekcyjnie, jest w tym ogień, intensywność. A u Ortona dostrzegam raczej drewno, choć niektórzy mogą to uznawać za nonszalancję, spoko ;)

"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/4440-ostatnia-walka-stone-colda/#findComment-45162

A gdy ma wygłosic jakis dłuższy speech to trochę się gubi, polecam dla przykładu ECW Head To Head, kiedy miał segment z Kurtem, moim zdaniem stracił tempo, dynamikę, pogubił się i pod koniec chciał juz tylko pociagnąć skrypt do końca i wrócić do szatni

Wiesz, równie dobrze za przykład można podać zajebisty interviev przed ostatnią WrestleManią pomiędzy Kurtem, Rey'em i Ortonem, kiedy to właśnie Randy "steal the show" i zakasaował nawet samego Kurta, który przy mikrofonie przecież wymiata. Wydaje mi się, że Kennedy może robić na Tobie takie wrażenie, bo jest to "nowe mięcho" i zapodaje jakiś "powiew świerzości", a Orton z biegiem czasu mógł się przejeść, chociaż ja talentu przy micu, czy odgrywaniu gimmicku jednak bym mu tu nie odmawiał.

https://forum.wrestling.pl/topic/4440-ostatnia-walka-stone-colda/#findComment-45182

Jeśli mogłabym wybrać, bardzo chciałabym zobaczyć walkę Stona Colda z Bretem Hartem. bardzo lubię obu i nie wiedziałabym, komu kibicować, jednak uważam, że byłby to świetny pojedynek. :)

AUSTIN 3:16 SAYS I JUST WHIPPED YOUR ASS!

640673499445b738bdbbb4.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/4440-ostatnia-walka-stone-colda/#findComment-45184

Ostatnia walka Austina to jak dla mnie ten mecz, ktory mial byc juz na WrestleManii 22, ale obie strony nie mogly dojsc do porozumienia w kwestii albo pieniedzy, albo zajobbowania ;) Oczywiscie chodzi o Austin vs. Hogan - koniecznie na WM 23 i koniecznie czyste zwyciestwo Austina :) Tylko ciekawe co na to Hogan :P

Niektorzy z Was pisali o meczu Hart vs. Austin. Mecz ten na WrestleManii 13 byl naprawde swietny, jeden z najlepszych, mecz ktory tak naprawde ropoczal wielki push Austina i dzieki niemu wlasnie Stone Cold stal sie over z publicznoscia... ale to juz bylo. Moim zdaniem nie nalezy powtarzac meczow, ktore byly swietne 9 lat temu, poniewaz zwazajac na obecna forme i kontuzje obu (emerytowanych juz od kilku lat) zawodnikow, mecz ten bylby cieniem tego, co mialo miejsce w Chi-Town 9 lat temu. Ja np markuje Flairowi, ale wiem, ze mecz Steamboat vs. Flair na dajmy na to WrestleManii XX bylby smutnym przebudzeniem dla tych ktorzy pamietaja ich starcia z roku 1989. Tak samo byloby w przypadku Hart - Austin. Co do meczu z Hoganem o ktorym napisalem wyzej - wiem, ze bylaby to techniczna tragedia :D :P ale chcialbym to zobaczyc dla jednego (dwoch, trzech) stunnerow na koncu :P :twisted:

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/4440-ostatnia-walka-stone-colda/#findComment-45188

Moim zdaniem nie nalezy powtarzac meczow, ktore byly swietne 9 lat temu, poniewaz zwazajac na obecna forme i kontuzje obu (emerytowanych juz od kilku lat) zawodnikow, mecz ten bylby cieniem tego, co mialo miejsce w Chi-Town 9 lat temu.

A skąd wiesz? :bicz: przecież Flair do tej pory, pomimo swojego wieku, potrafi zrobić dobry mecz :> inna sprawa, ze trzeba mu w tym pomagać :P

AUSTIN 3:16 SAYS I JUST WHIPPED YOUR ASS!

640673499445b738bdbbb4.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/4440-ostatnia-walka-stone-colda/#findComment-45190