Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Filmy ostatnio widziane

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

-Raven-, dobrze, będę pamiętał na przyszłość, zedytuję post. Dzięki za zwrócenie uwagi.
https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/60/#findComment-250206

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

1590

• -Raven-

277

• Kowal

171

• Thrawn4

131

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Trzymajac sie tematu klasykow...

Rise of the Planet of the Apes (Geneza Planety Małp)

N!KO – Nawet nie staram się przytoczyć wszystkich ocen “Planet Małp”, które widziałem – a wierze, że widziałem je wszystkie – bo i tak dostawały przeciętne oceny. W 2011 nadszedł czas na restart serii, w którym akcja dzieje się w San Francisco. Will Rodman (Jamek Franco) pracuje nad lekarstwem na Altzheimera. Wraz z pracami okazuje się, że ten sam specyfik odpowiada za poprawę inteligencji. Badania oczywiście zaczynają się od małp, a przy ważnej konferencji jednej z pacjentek odbija. Staje się bardzo agresywna i niszczy laboratorium. Pracownicy dają radę ujarzmić bestie, ale dalsze badania muszą zostać wstrzymane – lek jest niebezpieczny. Problem w tym, że małpa nie stała się agresywna po lekarstwie, a wpadła w furie z matczynej miłości do dziecka, któremu właśnie dała życie. Była po prostu przekonana, że ludzie przyszli skrzywdzić jej maleństwo. Will nie mając co zrobić z małym szympansem, przygarnia go do domu, gdzie czeka na niego ojciec z ciężką przypadłością (Altzheimer). Mały dostaje imię Cezar, i wykazuje się ogromną inteligencją już w dniu narodzin. Z wiekiem zaczyna rozumieć coraz więcej… Ta małpa to jedna z fajniejszych postaci filmowych w tym roku. Świetne jest to, że nie mówi, i za każdym razem musimy rozczytywać, co on myśli, po mimice twarzy. Z wyglądu przypomina ona trochę Rona Perlmana, ale to nie było pewnie założeniem twórców, bo ten człowiek po prostu wygląda jak… małpa. James Franco trochę zawodzi, choć na dobrą sprawę gra on tutaj role drugoplanową. Nie kupuje go jako doktora, ale przyjaźń z przyprowadzonym do domu zwierzakiem stoi na wiarygodnym poziomie. Poza tym, jego dziewczyna z tego filmu - Freida Pinto – … aż musiałem sprawdzić jak się nazywa. Olivia Wilde może mieć konkurencje. Połowa filmu to dojrzewający Cezar, którego miło się ogląda, a druga połowa to rewolucja na ulicach miasta. Motyw małpiego dowódcy jest zrozumiały, przez co ten film zyskuje na wartości. Aż żałuję, że poniosło ich z paroma motywami, i że ludzkie postacie są tak sztampowe, iż nikt nie powinien mieć wątpliwości, komu kibicować w tej wojnie. Czekam na ewentualna kontynuacje. – 7/10

https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/60/#findComment-250234

Los Numeros 2011 - kolejny "hit" reklamowany przez TVN, okazał się po raz kolejny być niczym specjalnym, tylko kolejną, prostą komedią "made in Poland". Historia tyczy się wokół policjanta Kuby (Lesław Żurek), który na wskutek nieudanej transakcji z mafią, traci pół miliona złotych. Zmuszony jest oddać pieniądze, a na ratunek przychodzi mu wygrana w loterii. Problem jednak polega na tym, że jest posądzony o sfałszowanie kuponu i musi nie tylko oczyścić swoje nazwisko, ale również wyjaśnić tę sprawę. Całość naturalnie przeplatana jest uczuciem rodzącym się między Kubą, a jego sąsiadką, która jednocześnie zajmuje się jego psem, kiedy ten jest w pracy. Nuda, tandeta, to już było. Ciekaw jestem, ile podobnych tandet jeszcze powstanie, nim w końcu ktoś domyśli się, że nic się z takich tematów już nie wyciśnie i wszystko już było, tylko tym razem podawane jest w innej okładce - 2/10.
https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/60/#findComment-250307

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Android

Wywiad z Wampirem (Interview with the Vampire) (1994)

http://www.youtube.com/watch?v=R1G5M4xliI4

Film opowiada wampirze Lousie i o tym co przeżył przez 200 lat, główny bohater nie może się pogodzić z się z śmiercią żony oraz dziecka przez co życie traci dla niego sens. Naszego bohatera odwiedza Lestat który daje mu wybór umrzeć bądź żyć wiecznie jako wampir.Od tego czasu Louis jest doświadczany przez los, spotyka małą Claudię którą Lestat zmienia w wampira. Moim zdaniem gra aktorska na wysokim poziome choć, najbardziej podobał mi się Tom Cruise w roli Lestata zgrał nieźle takiego wampirzego psychopatę. Jeśli nie masz 14 lat to film może się podobać

9/10

https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/60/#findComment-250476

Wracam, z seansu "Final Destination 5" (wersja 3D)... cóż, nudziłem się (czekając z zabójstwa/masakry, na następną) ... nie zrozumcie mnie źle, ale widziałeś pierwszą część to można rzecz, że widziałeś je wszystkie... i tak też tutaj ma się sprawa, aczkolwiek widać, że starali się nieco pozmieniać... mimo wszystko nie ma się co tu rozpisywać... ocenę dam taką a nie inną, gdyż wg mnie lepsza (o ile można tak powiedzieć) była ta część niż poprzednia (4)... na uwagę zasługuje zakończenie (by nie spoilerować, to fajne nawiązanie tam jest) i jedna scena (na początku filmy z żaglem - ale to tylko w 3D daje kopa)... to tyle... ciężko oglądać to będzie w 2D wg mnie, bo po prostu robione to dla 3D było...

OCENA: 4/10 (ze względu na te 2 elementy o których pisałem)

https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/60/#findComment-250573

Italian Job(Włoska robota)

Grupa ekskluzywnych złodziei, pod wodzą mistrza Johna (Donald Sutherland), w skład której wchodzą jeszcze: główny organizator Charlie (Mark Wahlberg), jego prawa ręka Steve (Edward Norton), komputerowy geniusz Lyle (Seth Green), brawurowy kierowca "Przystojny" Rob (Jason Statham) i ekspert od materiałów wybuchowych Left Ear (Mos Def), kradnie z weneckiego pałacu sejf z wartymi 34 mln dolarów sztabami złota. I w trakcie świętowania udanej akcji Steve nieoczekiwanie wyciąga broń i zabija Johna....

Reszta grupy wpada do lodowatej wody. Steve przekonany, że wszystkich uśmiercił - ulatnia się z łupem. Po roku poszukiwań udaje im się go namierzyć w Los Angeles. Aby odzyskać łup, do grupy dołącza córka Johna - Stella (Charlize Theron), pracującą jako specjalistka od zabezpieczeń sejfów.

10/10

https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/60/#findComment-250706

Horrible Bosses (Szefowie Wrogowie)

N!KO – Nick (Jason Bateman) nienawidzi swojego szefa. Oczekuje on od niego, że będzie pracował od świtu do zmierzchu. Jego szef Mr. Harken (Kevin Spacey) robi mu afery, gdy ten spóźni się choć minutę. Do tego szantażuję go, żeby ten nie mógł odejść. Dale (Charlie Day), nienawidzi swojej szafowej, Dr. Julii Harris (Jennifer Aniston), bo ona usilnie stara się wykorzystać seksualnie jego osobę (… tia). On ma przed tym niebywałe opory, gdyż niebawem się żeni, a to coś, o czym zawsze marzył. Problem w tym, że on też ma ciemną przeszłość, przez którą nie może odejść. Kurt (Jason Sudeikis) za to uwielbia swoją pracę i swojego szefa. We dwóch są jak najlepsi kumple. Przynajmniej do czasu, aż jego przełożony umiera, a interes przejmuje jego psychopatyczny syn (Colin Farrell). Któż jednak byłby skłonny zrezygnować z dobrze płatnej pracy w dzisiejszych czasach? Trójka przyjaciół postanawia pozbyć się swoich szefów! Zatrudniają w tym celu konsultanta (Jamie Foxx)… Szczególnie zwróciłem uwagę na obsadę, bo to mocny punkt produkcji. Masa dobrych aktorów, którzy zostali świetnie dobrani do swoich ról. Większość powinna się utożsamić z tymi wykorzystywanymi pracownikami, a Ci, którzy nie mogą tego zrobić, to prawdopodobnie znajdą swoje odbicie w szefach. Historia o zwykłych ludziach, którzy ponoszą się na coś, czego nie robi się codziennie. Wiadomo, że będą w tym wszystkim mocno nieudolni, ale właśnie na takie gagi postawiono. Cieszy fakt, że cała trójka podwładnych stoi na równym poziomie. Każdy może się podobać, więc nie jest tak, jak często bywa w komediach, że mamy jednego śmiesznego i dwóch, którzy po prostu są. Do tego szefowie są naprawdę denerwujący (oczywiście poza Aniston, u której każdy by chciał się zatrudnić na takich warunkach). Jedyne, do czego mogę się „przyczepić” to znikoma ilość nieudanych prób zabójstw - bo to mogłoby się sprawdzić - mała ilość scen z Jamie Foxxem, który rozbroił mnie od pierwszych minut, oraz fakt, że główny nacisk został położony na Kevina Spacey, jeśli chodzi o szefów, a pozostała dwójka została zepchnięta na dalszy plan (choć nie wiem ile w tym „tego złego”, bo w końcu to Spacey). Najlepsza komedia tego roku, i nr.1 w tym gatunku od czasów pierwszego „Kac Vegas” – 7/10

Edytowane przez N!KO
https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/60/#findComment-251198

Bad teacher- jest to mocno reklamowana komedia o jakże luzackim polskim tytule „Zła kobieta”, więc na dzień dobry byłem przekonany, że to kolejna beznadziejna amerykańska komedia, gdzie żartem są gołe cycki. Film włączyłem „za namową” Timberlake’a (zawszę jak go widzę w jakimś filmie, to ten film jest dobry, więc naskoczyła mnie myśl „a może i ten nie okaże się zły…”) i nieźle się zaskoczyłem, bo dostałem bardzo dobrą komedię.

Z grubsza fabuła skupia się na postaci granej przez Cameron Diaz, która jest fajną laską z bogatym narzeczonym i mało wymagającą (według niej) pracą nauczycielki. Ale facet (w sumie to jego mama, ale…) zauważył, że barbie leci tylko na kasę i zostawił ją na lodzie. W takich okolicznościach główna bohaterka wraca do szkoły na pełny etat. Oczywiście nie po to, żeby spełnić się w roli pedagoga, ale żeby zarobić na operację biustu, dzięki której znajdzie sobie kolejnego bogacza. Po drodze poznaje kolegę po fachu (Timberlake), który nie dość, że pod nosem, to jeszcze ładny i bogaty, tyle, że ma trochę za bardzo „nauczycielski” charakter, jak dla Diaz. Ta się nie przejmuje i próbuje go zdobyć, nie zapominając o nowych cyckach. Na pierwszy rzut oka słabe, ale na szczęście takie nie jest. Postacie są bardzo jasno określone: Diaz- jak wyżej, Timberlake- nauczyciel z zamiłowania, romantyk, pani Wiewiórka- alpha girl, która jest najlepsza we wszystkim (momentami za bardzo przerysowana, ale można na to przymknąć oko) i pan od wuefu- luzak, bez szans startujący do głównej bohaterki. Ich mieszanka daje mnóstwo zabawnych sytuacji. Dodatkowo postać Diaz nie przebiera w środkach, żeby zdobyć pieniądze, co również przysparza sporo śmiechu. Nie obyło się bez scenek dla typowej amerykańskiej publiki, jak gołe piersi, czy mycie samochodu, przez nie do końca ubraną ślicznotkę, no ale trudno, niech niedorozwoje też się pośmieją.

Ogólnie film bardzo mi się podobał. Może to dlatego, że jest średni, a ja spodziewałem się totalnego gniota, albo dlatego, że naprawdę jest śmieszny. Ode mnie mocne 8/10. Polecam, jako miła komedię „na jeden raz”.

https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/60/#findComment-251209

Pozwól mi wejść/Let me in (2010)

Nie wiem czy „Let me in” (generalnie wiele osób obraz ten krytykuje) spodobał mi się, bo był to film, który obejrzałem w całości po raz pierwszy od dłuższego czasu (ostatnio tylko wrestling oglądam) czy chodzi o moje zamiłowanie do historii o wampirach. Na pewno na plus działał fakt, że nie widziałem szwedzkiej wersji i nie wiedziałem o czym w ogóle to będzie (później obejrzałem debilny trailer, w którym zdradzono ważne momenty) więc wiele rzeczy mnie zaskoczyło. Sprawdziłem, że wcześniej o filmie tym na forum pisał N!KO (w tonie negatywnym) więc ograniczę się tylko do krótkiego streszczenia - obraz Matta Reevesa opowiada o dziewczynce, która jest wampirem i zaprzyjaźnia się z zagubionym chłopcem z sąsiedztwa, który jest gnębiony w szkole przez rówieśników. Ujął mnie klimat, ciekawa historia i bardzo dobra gra Chloe Moretz grającej wspomnianą wampirkę. Na filmwebie rozpocząłem dyskusję dotyczącą problemu - czy główna bohaterka szukała kochanka czy sługusa (wg mnie raczej tego drugiego) ale niestety niewiele osób odpisało. Tak czy siak uważam to za najbardziej intrygującą część filmu. Pod wpływem amerykańskiej wersji przeczytałem książkę („Wpuść mnie” Johna Ajvidego Lindqvista z 2004 roku) i generalnie uważam, że Reeves pokazał najciekawsze aspekty tej historii i dodał coś od siebie. Książka natomiast nie wywarła na mnie takiego wrażenia jak film i w ogóle trudno mi było przeboleć fakt, że

wampirzyca okazała się tam… chłopcem z obciętym penisem.

Zapewne ocena byłaby niższa gdybym obejrzał wcześniej szwedzką wersję, a tak - jestem zachwycony. I wiem, że ten film będzie dłużej chodził mi po głowie. W dobie gniotów lub średniaków takich jak seria „Blade” (za wyjątkiem pierwszej przyzwoitej części) i „Zmierzchu” - „Pozwól mi wejść” to film warty obejrzenia. Oceniam na 8.5/10.

https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/60/#findComment-251223

Sprawdziłem, że wcześniej o filmie tym na forum pisał N!KO (w tonie negatywnym)

JA! W negatywnym tonie! O filmie?! NO WAY... :wink:

Assassination Games

N!KO – W dobie dobrych produkcji, na które ostatnio trafiałem, moje sadomasochistyczne skłonności się obudziły, i musiałem sobie uprzykrzyć dzień jakąś papką. Vincent Brazil (Jean-Claude Van Damme) i Roland Flint (Scott Adkins) są zawodowymi zabójcami, którzy rywalizują ze sobą. Łączy ich jednak wspólny cel, bo jak mawiał Nietzsche – „Najlepszą bronią na wroga, jest inny wróg”. Wpadają więc zniszczyć zgraje nieudolnych antagonistów i ich tępą armię podwładnych. Nie wiem, czemu JCVD się wypiera czegoś, co na dobrą sprawę go stworzyło, ale strasznie mało walczy w tym filmie. Chcę usilnie pokazać, że ma do zaoferowania więcej, ale jest jedyną osobą, która to dostrzega. Scott Adkins za to się wylansował na „Undisputed” (w Polsce „Champion”), w którym wcielił się w Yuriego Boyke. Gdy nie jest swoim Rosyjskim alter-ego, to jest szary i nieciekawy, więc i tutaj niewiele wniósł. Skoro narzekam na akcje (zero innowacji/kreatywności), to już nie sposób sklasyfikować sztampowej fabuły. O wiele lepsze są klasyczne/turniejowe filmy – nawet pod względem fabuły. Oczekiwania wielkie nie były, ale nawet one nie zostały spełnione – 2/10

The Change-Up (Zamiana Ciał)

N!KO – Jason Bateman to Ryan Reynolds, a Ryan Reynolds to Jason Bateman. Dorastając razem, Mitch (Reynolds) i Dave (Bateman), byli nierozłączni. Z wiekiem oczywiście ich drogi się rozeszły. Jeden stał się przepracowanym prawnikiem, mężem i ojcem trójki dzieci, a drugi nielubiącym zobowiązań, średnio zarabiającym aktorzyną. Jeden zazdrości drugiemu, co oczywiście wyznają sobie … sikając do fontanny. Ich życzenia się oczywiście spełniają, gdy pewnej nocy budzą się w ciele swojego przyjaciela. Dostajemy, więc mocno wyeksploatowany motyw z niezłymi gagami. Reynolds i Bateman radzą sobie bardzo przyzwoicie, choć twórcy mogli sobie odpuścić dziecięce kupy na twarzy. Do głównej dwójki dochodzi Olivia Wilde, która wygląda lepiej niż zwykle (a to już jest prawdziwa sztuka). Oczywiście w trakcie obaj zdają sobie sprawę, że życie kumpla nie było tak kolorowe jakby się to mogło wydawać. Wszystko oklepane, ale zabawne, a to w końcu o to tu chodziło. Nie wykluczam, że wyższa ocena jest spowodowane moją sympatią do Reynoldsa – 6/10

https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/60/#findComment-251498

The Adjustment Bureau (Władcy umysłów)

David Norris (Matt Damon), jest ambitnym politykiem, startującym w wyborach do senatu Stanów Zjednoczonych. Kiedy wydaje się, że wygraną ma już w kieszeni - prasa publikuje drastyczne zdjęcia, przez co jego poparcie momentalnie spada. Kiedy jest już pewien przegranej i chce przygotować sobie mowę końcówą w łazience, nieoczekiwanie spotyka tam kobietę - Elise Sellas (Emily Blunt) i niemalże natychmiast się zakochuje. Kilka dni później znów ją spotyka - tym razem w autobusie i dostaje od niej numer telefonu. Niestety, od tego momentu jego życie zaczyna się komplikować. Okazuje się, że to nie tak miało być, Norrisowi została napisana inna ścieżka, czego dowiaduje się od tajemniczych mężczyzn, odpowiedzialnych za kontrolowanie ludzkiego życia. Wyjaśniają mu, że jeżeli powie komukolwiek o ich metodach działania - jego umysl zostanie zresetowany. Nie pozostaje mu nic innego, jak wybrać - odpuścić sobie Ellise, czy też działać wbrew przeznaczeniu. Okazuje się jednak, że miłość do niej jest zbyt wielka by o niej tak po prostu zapomnieć (ta.. widział się z nią kilka minut). Sam nie wiem jak ocenić ten film. Pomysł na niego jest bardzo dobry, ale uważam, że potencjał nie został wykorzystany do końca, a historia nie była tak złożona jak się mogło na początku wydawać (co działa na niekorzyść tej produkcji). Absolutnie nie kupuje tych całych "aniołów" ani nic z nimi związanego - no, może poza drzwami prowadzącymi wszędzie, choć zdaje mi się, że gdzieś to już widziałem. Jeśli chodzi o aktorów, to tutaj akurat nie mam większych zastrzeżeń - Damon i Blunt spisali się w swoich rolach bardzo dobrze, wręcz czuć między nimi chemię. Pozostali bez większych rewelacji, ale nie ma raczej co narzekać. Gdyby za film ten zabrał się taki jeden, któremu bawienie się ludzkim umysłem, wyszło - przynajmniej moim zdaniem - genialnie, pewnie ocena byłaby jeszcze większa. Mógł być z tego fajny thriller (na który się zapowiadał), dostaliśmy jedynie potyczkę miłości z przeznaczniem, czego niestety nie kupuję w pełni. 6/10.

PS: Jeżeli ktoś jeszcze nie widział, a w wypożyczalni czy w sklepie, oglądając okładkę natknie się na zdanie "Bourne i Incepcja w jednym" - ostrzegam - "Władcy Umysłów" nie mają z tymi tytułami wiele wspólnego, sam dałem się nabrać. :wink:

Edytowane przez Sebu
https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/60/#findComment-251729

Może mi ktoś rzucić podobne tytuły do The Town,Kill Irishman czy Brooklyn Finest? Chodzi mi

o film z gatunku:kryminał,biograficzny,akcja? ewentualnie thriller (Nie za dużo wymagam? :grin: ) Szukałem na filmwebie ale kompletnie nic dla siebie nie mogę odnależć.

https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/60/#findComment-251899

Może mi ktoś rzucić podobne tytuły do The Town,Kill Irishman czy Brooklyn Finest? Chodzi mi

o film z gatunku:kryminał,biograficzny,akcja? ewentualnie thriller (Nie za dużo wymagam? :grin: ) Szukałem na filmwebie ale kompletnie nic dla siebie nie mogę odnależć.

Cass, Zawód: Gangster tak na dobry początek.

https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/60/#findComment-251914

Niestety te tytuły są spalone bo poza Bank Job czy innymi hitami staram się produkcji brytyjskich nie oglądać.
https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/60/#findComment-251916

No to może coś z tych: American Gangster, Infiltracja, Wróg publiczny nr 1, Chinatown, Serpico, Donnie Brasco, Francuski łącznik, Mississippi w ogniu. Oglądałem i wszystkie godne polecenia.
https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/60/#findComment-251926

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      Czyli tak w skrócie żeby całości nie tłumaczyć Fightful podało w zeszłym roku chyba że WWE planuje PLE w Belgii i we Włoszech i że mają robić testy w postaci gal w 2025. Pewne źródła w WWE odpowiadające za organizację gal w Europie potwierdzają tą informację i podają że WWE jest na ten moment bardzo zadowolone ze sprzedaży biletów w Bxl. Do gali zostały 2 miesiące a już praktycznie sprzedano liczbę biletów jakiej WWE oczekiwało.  No i ponoć omawiana była kwestia Elimination Chamber 2026 w Brukseli. Także teraz tylko trzeba dać z siebie wszystko na trybunach i jest szansa na duże PLE 😁
    • Mr_Hardy
      Bardzo mi się podoba to, że TNA na początku przypomina co się działo w poprzednim tygodniu. Często bywa, że nie pamiętam co było w poprzednim tygodniu.. Moose na Genesis będzie miał swoją wersję pasa X-Division czyli TNA zaspoilerowało nam wynik walki. Tak mi się wydaję. Ogólnie bardzo dobry iMPACT dużo dużo lepszy odcinek niż z tamtego tygodnia. Genesis zapowiada się świetnie. Nie mogę się doczekać.   
    • MattDevitto
      Na razie na SD w karcie jest tylko jeden match + ma pojawić się Tiffany
    • KPWrestling
      Ten pojedynek to szansa na rehabilitację przed gdyńską publicznością po nieudanym starcie w turnieju. Zarówno Leon Lato, jak i Eryk Lesak, przegrali swoje walki ćwierćfinałowe w boju o tytuł pretendenta do mistrzostwa KPW. Nie zmienia to jednak faktu, że obaj pozostają w dobrej dyspozycji. Eryk toczył bardzo wyrównany bój z Filipem Fuxem i momentami wydawało się, że przechyli szalę zwycięstwa na swoją stronę. Leon Lato po listopadowej porażce zaliczył z kolei wygraną na włoskiej ziemi, pokonując Lello Boy Jonesa na gali Wrestling Megastars Main Event. Czy Eryk Lesak jako ten większy i silniejszy zdominuje przeciwnika i nie pozwoli mu na rozwinięcie skrzydeł, trzymając go w walce na swoich warunkach? Czy też Leon Lato wykorzysta szybkość, spryt i fantazję, zaskakując Lesaka i dopisując kolejne zwycięstwo do swoich statystyk? Jedno jest pewne - dla obu liczy się tylko zwycięstwo i zrobią w ringu wszystko, by je odnieść. Eryk Lesak vs. Leon Lato Instagram: heelesak leon.lato Gala Wrestlingu: KPW Arena 27 24 stycznia 2025 Nowy Harem Gdynia Ostatnia pula biletów: https://kpw.kupbilecik.pl/ Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KL
  • Dodaj nową pozycję...