Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Filmy ostatnio widziane

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ej sory ale czy mógły ktoś polecić jakiś bardzo fajny film ?

U Góry userzy N!ko i -Raven- wymienili bardzo dużo fajnych i ciekawych filmów, wybierz sobie :)

Jeżeli chcesz obejrzeć jakąś komedie to jest już taki temat: KLiK :)

Jednakże Ja bym ci polecał film Forrest Gump, bardzo ciekawy film, mi się spodobał :wink:

Edytowane przez Randy Orton
https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/34/#findComment-183963

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

1590

• -Raven-

277

• Kowal

171

• Thrawn4

131

Top użytkownicy w tym temacie

N!KO, i -Raven-, podali że tak powiem w pizdu filmów a ty uważasz tam nie ma fajnych filmów ? Jeżeli takie gatunki filmów ci się nie podobają (chociaż tam były wpisane z 4 gatunki ) to powiedz jakie ci podobają pomożemy.
https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/34/#findComment-183965

N!KO, i -Raven-, podali że tak powiem w pizdu filmów a ty uważasz tam nie ma fajnych filmów ?

Przepraszam, ale po co to napisałeś ?! Przecież Ja już to napisałem wcześniej :?

https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/34/#findComment-183966

Jestem na tak / Yes Man

Ciekawy film, który pokazuję wspaniałe umiejętności komediowe Jim'a Carrey'a, choć jeszcze to nie to, co w Ace Ventura. Jest sporo scen, w których można się uśmiać. Jak dla mnie dobry film na sobotni wieczór, polecam go każdemu, kto jeszcze nie widział.

Poznaj Moich Spartan

Totalny Kataklizm

Wielkie Kino

Czyli filmy nastawione na kompletne parodie znanych postaci. W tych filmach można było znaleźć kilka sytuacji, które naprawdę śmieszyły, ale byłe też takie, które po prostu zniesmaczały. Filmy dla kogoś, kto chcę się pośmiać bez głębszego wnikania w film jest w sam raz.

https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/34/#findComment-184006

• Urządzenie:  Windows

Robin Hood - Russell Crowe wciela się w rolę legendarnej postaci znanej pokoleniom jako "Robin Hood", którego przygody utrwaliły się w powszechnej świadomości i pobudziły wyobraźnię tych, którzy podzielają jego ducha przygody i praworządności. W XIII-wiecznej Anglii, Robin i dowodzona przez niego banda rabusiów stawiają czoła korupcji w wiosce i prowadzą rebelię przeciwko koronie, która na zawsze zakłóci równowagą władzy. Niezatytułowana kronika przygód Robin Hooda, doświadczonego łucznika, pokazuje jego losy począwszy od służby w armii króla Ryszarda walczącego z Francuzami. Po śmierci Ryszarda, Robin udaje się do Nottingham, miasta opanowanego przez korupcję i wyniszczające podatki nałożone przez despotycznego szeryfa. Tam zakochuje się w pełnej energii wdowie Lady Marion (Cate Blanchett), kobiecie sceptycznie nastawionej co do tożsamości i motywów przybysza z lasu. Mając nadzieję na zdobycie ręki Marion i uratowanie wioski, Robin zbiera grupę ludzi, których zabójcze umiejętności dorównują tylko ich apetytowi na życie. Wspólnie zaczynają polować na dogadzającą sobie klasę wyższą, aby wyrównać niesprawiedliwość panującą pod rządami szeryfa. Żyjąc w państwie osłabionym dziesięcioleciami wojen, nieefektywnie rządzonym przez nowego króla i podatnym na rebelie z wnętrza kraju i zagrożenia z zewnątrz, Robin i jego ludzie szykują się na jeszcze większą przygodę. Najbardziej niesamowity z bohaterów i jego sprzymierzeńcy wyruszają, aby bronić kraju przed krwawą wojną domową i jeszcze raz przywrócić chwałę Anglii

N!KO - Dobrze, ze trafilem na tak dlugi opis bo starajac sie przyblizyc fabule moglbym nie wytrzymac psychicznie. Szybko przejde do pozytywow bo to dlugo nie zajmie. Russell Crowe i Mark Strong trzymaja poziom. Nie byly to jakies ich wiekopomne role, ale na tle innych to "Oscary"... iii to by bylo na tyle pozytywow. Gdyby nie fakt, ze tytul na to wskazuje wielu mogloby sie nie domyslec, ze Crowe gra Robin Hooda. Ridley Scott postanowil zmienic mocno tą postac pod pretekstem, ze taka jest prawdziwa historia banity. Praktycznie film moglby sie nazywac "Historia XIII wiecznej Anglii" i bylby to tytul bardziej adekwatny, a co za tym idzie najbardziej na tym przerazliwie nudnym filmie rozczaruja sie fani Legendy Sherwood. Poswiecic troche wiecej czasu i sensownie budowac fabule, nie pomijajac pewnych nurtujacych pozniej caly film wydarzen i byloby to dzielo przynajmniej dobre. Tak mamy chociazby Robina przybywajacego do Notthingham podajac sie za Roberta Loxleya, ktorego nie bylo w tym miescie od 10lat. Nikt niestety z wioskowych gapiów nie łapie o co chodzi co pozwala nam myśleć, że .. a) wszyscy sa nowi w Nottingham i nie znali Roberta zanim ten wyjechal .. lub b) cierpia na zaniki pamieci i nie pamietaja jak on wyglada. Dziwne, ale jedziemy dalej. Nie sposob w moim odczuciu pominac Marion... piękna Marion... ... ... piękna? Wciela sie w nia Cate Blanchett. OK, rozumiem, ze sa rozne gusta i wedlug wielu może ona wygladac atrakcyjnie (przynajmnie mogla pare ladnych lat wstecz), ale juz najglupszej sceny w filmie nie wybacze. Marion pojawia sie podczas finalnej bitwy na plazy w towarzystwie nastolatkow na kucykach, ktorzy prawdopodobnie sa potomkami ninja gdyz swietnie radza sobie z Francuska armia. Nie wykluczone, ze to Ci sami nastolatkowie, ktorzy na poczatku filmu okradali nasza Marion w maskach rodem z Horrorow klasy B. Czym sie kierowali? Czemu skonczyli nie tyle u boku Marion, ale pod jej przewodnictwem? Zagadka, ktorych jeszcze znalazlo by sie kilka w tej produkcji. Szkoda pisac. Od poczatku film cierpi na syndrom "mam na to wyje**ne" (choc podkreslam podchodzilem do niego optymistycznie i cieszylem sie, ze przyjdzie mi zobaczyc film o tym świetnym łuczniku), a gdy juz nie ma Russella na ekranie ów syndrom się nasila. 1/10 ! Zdaje sobie sprawe, ze "dwojka" bylaby bardziej adekwatna, ale za to, ze film po seansie kojazy mi sie z powolna smiercia i poza mini plusem z poczatku recenzji nie sposob nic innego znalezc w mojej glowie ... ocena jest taka, a nie inna. Lepiej siegnac po klasyk z Costnerem, bo jest o wiele ciekawszy od nowego "Robina"... Mam wrazenie, ze Ridley Scott wkolko kreci ten sam film tylko przebiera aktorow w adekwatne kostiumy. Jedne wyjda lepiej (American Gangster, Gladiator) .. inne gorzej (Krolestwo Niebieskie, GI Jane), ale tych pierwszych jest o wiele, wiele wiecej. Dlatego nic dziwnego, ze oczekiwania byly ogromne. Jak sie okazalo zbyt duze, by w trakcie ponad 2 godzin, az tak niedopiescic historii i dac produkt prowadzacy do niczego (w ogolnym rozrachunku prezentuje sie to niczym prequel do kolejnej czesci...) Jestem w stanie sobie wyobrazic, ze ktos daje duzo wieksza ocene tylko jesli da sie zlapac na pseudo epickosc dziela, ktora chcial tam wplesc Scott (do czego nas zreszta swoimi filmami przyzwyczail)

https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/34/#findComment-184203

Ej sory ale czy mógły ktoś polecić jakiś bardzo fajny film ?

Dobry,Zły,Brzydki z Clintem Eastwoodem na początek. A gwarancja że się wkręcisz w ten temat na jakiś czas około 80%. Kapitalny film!

https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/34/#findComment-184206

N!KO, i -Raven-, podali że tak powiem w pizdu filmów a ty uważasz tam nie ma fajnych filmów ?

Przepraszam, ale po co to napisałeś ?! Przecież Ja już to napisałem wcześniej :?

Bo on jest nabijaczem postów .

A żeby nie spamować to ostatnio oglądałem :Sierociniec.

https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/34/#findComment-184448

Dobra wróżka

Na ten film nastawiałem się od dłuższego czasu, jednak dopiero niedawno go obejrzałem. A obejrzałem go ze względu na znanego skądinąd The Rocka. Jest to baśń filmowa jakich wiele. Niczym szczególnym nie zachwyca. Nawet kochany przez wszystkich Dwayne wypadł słabo w tym filmie. Nie ma co się rozpisywać. Film praktycznie niczym nie zachwyca. 6/10

Baby Boy

Tu sytuacja ma się zupełnie inaczej. W bardzo dobry sposób przedstawiona historia czarnego chłopaka w getcie. Przez całe 2h ani razu nie odczułem znudzenia (ostatnio w każdym filmie jaki oglądam następuje nudny moment, w którym mam ochotę wyłączyć film). Praktycznie każdy aktor dobrze zagrał. Zaczynając od Gibsona, przez Rhamesa i Snoop Dogga aż do Goodinga. Fabuła też należy do tych "ciekawych". Ogółem świetnie opowiedziany kawałek z życia "czarnucha". 8.5/10

https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/34/#findComment-184472

Never Back Down

http://www.youtube.com/watch?v=MHz2EiAI9ec&feature=fvst

Tutaj macie Trailer. Co ja moge powiedzieć film zajebisty ;d

Ogólnie panuje klimat mma ;d Dodam jescze że w tym filmie ZAJEBISCIE dobrali muzykę .

Naprawde polecam fanóm mma , i nie tylko ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/34/#findComment-184838

Wszystko Co Kocham - Piękna wiosna 1981 roku w Polsce. W nadmorskim miasteczku 18-letni Janek, syn oficera marynarki wojennej, zakłada zespół punkrockowy, by głośno krzyczeć o rzeczach dla niego najważniejszych. Jego życie wypełnia muzyka i pierwsza wielka miłość - Basia, nic jednak nie jest trwałe.

N!KO - Stan wojenny. Mlodosc. Milosc. Muzyka... i po filmie. Mimo, ze ma w sobie calkiem niezle zobrazowana szalencza mlodosc i czuc jak ten film jest.. po prostu zwyczajny... czegos mi brakowalo. Kino proste i szalone. Aktorskie popisy debiutantow (jesli nie debiutantow to napewno sa to ich pierwsze kroki w branzy) nie zachwycaly. Szczegolnie Olga Frycz grajaca Basie, ktora miala byc gwiazda filmu, a okazala sie przekolorowanym motywem zapamietanym przez odwazna scene seksu na plazy. Zagrany koncert na przekor wladz to punkt kulminacyjny filmu. Filmu, ktory mimo ciekawego poczatku z czasem sie gubi i nie dazy absolutnie do niczego. Mam wrazenie, ze nieodpowiednia postac wybrali jako ta glowna i film moglby byc lepszy, gdyby bardziej sie skupili na innym czlonku zespolu Kaziku. Byl on najbardziej wyrazista postacia z czworki grajkow i do tego mial ciekawy watek z ojcem, ktory lał go niemilosiernie. Podgladanie starszej, atrakcyjnej sasiadki to chyba najjasniejszy punkt produkcji nie liczac Andrzeja Chyry, ktory za kazdym razem udowadnia, ze jest w scislej czolowce Polskich aktorow. Dla mnie film konczy sie w malo optymalnym momencie i ciezko mowic o jakiejkolwiek koncowce. 5/10

Edytowane przez N!KO
https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/34/#findComment-184991

Forret Gumps

"Forrest Gump" to romantyczna historia dokumentalno-fabularna. W roli tytułowej Tom Hanks jako Forrest Gump - nierozgarnięty młody człowiek o wielkim sercu i zdolności do odnajdywania się w największych wydarzeniach w historii USA, począwszy od swego dzieciństwa w latach 50-tych. Po tym, jak staje się gwiazdą footballu, odznaczonym bohaterem wojennym i odnoszącym sukcesy biznesmenem - Forrest zyskuje status osobistości, lecz nigdy nie rezygnuje z poszukiwania tego, co dla niego najważniejsze

Co tu dużo mówić, poprostu klasyk i chyba każdy już widział ten film. Ja osobiście dopiero wczoraj go obejrzałem. Film jest świetny i opiera się teoretycznie na tym, że Forrest siedzi na przystanku autobusowym i opowiada swoje życie. Trzeba powiedzieć, że miał co opowiadać. Najbradziej podobało mi się jak biegał :D:D

Ocena filmu 10/10

Paranormal Activity

Młoda para podejrzewa, że ich dom jest nawiedzony przez jakąś złowrogą istotę. Organizują więc monitoring, aby uchwycić dowody na to, co się dzieje, kiedy śpią. Ich nagrania z monitoringu oraz amatorskich filmów wideo zostały zmontowane w 99-minutowy, pełnometrażowy film fabularny. Okazuje się, że część materiału filmowego jest wręcz niewiarygodna, a interpretacja przedstawionych wydarzeń pozostawiona jest widzowi.

Również dobry film. Pokazuje jak młoda para jest nękana przez demona. Wszystko jest nagrywane na zwyczajną kamere. Przeważnie w nocy ok 1-3 było widać na kamerze jak straszy ich ten demon. Np: światło samo się zapalało, drzwi się mocno zamykały, a pod koniec filmu

bohaterka zostaje opętana przez tego demona i zabija swojego chłopaka

. Film naprawde warto zobaczyć, nie ma zbyt dużej ilości akcji, ale to jest film autentyczny, więc nie może być jakiś specjalnych efektów.

Ocena filmu 9/10

RRRrrrr!!!

Znajdujemy się w czasach prehistorycznych, jakieś 35 000 lat p.n.e. Oto historia dwóch plemion, żyjących pośród mamutów i innych włochatych stworzeń. Jedno z plemion wiedzie spokojny żywot, ściśle strzegąc sekretnej formuły szamponu do włosów, podczas gdy drugie plemię chce im ten przepis wykraść. Pewnej nocy zdarzy się coś, co zakłóci spokój plemienia posiadającego formułę. Po raz pierwszy w historii ludzkości popełnione zostanie morderstwo. Jak grzeszyli Adam i Ewa wszyscy wiedzą, ale jak doszło do pierwszego morderstwa? Tego dowiecie się z pierwszej komedii prehistorycznej.

Musze powiedzieć, że fajna komedia. Lekko się ogląda i przyjemnie. Jest pare dobrych scen, które potrafią rozbawić. Nie każdemu się spodoba, ale to zależy od gustu. Ci co jeszcze tego nie widzieli z czystym sumieniem mogę polecić ten film na nudne wieczory :D

Ocena filmu 8/10

Sorki i dzięki za rade Raven :D

Edytowane przez Tupak
https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/34/#findComment-185014

• Reputacja:   228

Właśnie zaspoilerowałeś ludziom zakończenie (jedyną ciekawa rzecz w tym obrazie. Dla mnie całość maks 5/10) tego filmu. Przyznam, że gdybym go jeszcze nie widział (a chciał obejrzeć) to lekko bym się wkurwił :evil:

Nie zdradzamy zakończeń, a jeśli już - to używamy opcji "spoiler". To taka dobra rada na przyszłość, zanim ktoś Ci za taki numer zasadzi warna.

https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/34/#findComment-185119

Hot Tub Time Machine (Jutro Bedzie Futro) - Czterech trzydziestoparoletnich, znudzonych życiem facetów postanawia odwiedzić parę miejscówek, w których przed laty ostro imprezowali. Jedno z nich to górski resort, a w nim jacuzzi, w którym spędzili kiedyś wiele miłych chwil. Po kilku głębszych cała czwórka odbywa zaskakującą podróż w czasie... do roku 1986.

N!KO - Ciezko u mnie z akceptacja takich filmow w ktorych sie cofaja w czasie i tym podobne klimaty. Podszedlem do tego z dystansem ("tego" uzywam dlatego, bo ciezko ogarnac jaki inteligent wpadl na Polski tytul). Tutaj... w dzisiejszych czasach... zaczyna sie od kiepskich zartow pokroju grzebaniu w odbycie psa czy przypadkowym oblewaniu sie moczem. To jednak sluzy glownie poznaniu calej ekipy. Po powrocie do lat 80-tych film nabiera kolorow i bywa naprawde dobry/smieszny. Sporo niezrecznych sytuacji spowodowanych tym, ze bohaterowie maja zamiar odtwarzac krok po kroku wszystko co pamietaja by nie stac sie ofiarami efektu motyla i nie mieszac w przyszlosci. Jest kilka zartow, ktore przekraczaja bariery przeznaczone dla najmlodszych, ale nie sa to jakies pamietliwe sytuacje (czyt. nie rozbawily mnie szalenczo). Aktorzy nie sa z najwyzszej polki (John Cusack jest spoko, ale raczej nie w komediach), ale radza sobie dobrze i nie ma co do nich wiekszych zastrzezen. Linia fabularna pozostawia wiele do zyczenia, ale przymykajac na nia oko (bo wkoncu cos musieli wymyslec, zeby cofnac ich do lat mlodosci) jest niezle. Dosc czesto sie smialem, a wiekszosc nowych komedii niestety kuleje w tej kwestii. Troche taki Kac Vegas tylko z jacuzzi i cofaniem w czasie 6/10

Edytowane przez N!KO
https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/34/#findComment-185608

N!KO, coś chyba pomieszałeś..
https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/34/#findComment-185697

Zapowiedź (Knowing) -

* GatunekThriller

* ProdukcjaUSA (2009)

* Polska Premiera27-03-2009

* Światowa premiera20-03-2009

* Strona WWWwww.zapowiedzfilm.pl

* ReżyseriaAlex Proyas

* ScenariuszRyne Douglas Pearson

Film reżysera kinowego hitu „Ja, robot” z Willem Smithem. Rewelacyjny, nakręcony z rozmachem thriller z genialną rolą Nicolasa Cage’a. Film, na którym widz paradoksalnie najbardziej będzie się bał wiedzy o tym co się wydarzy. Czy nieświadomość jest rzeczywiście błogosławieństwem…czy może przekleństwem? Co ty byś zrobił, gdybyś znał najczarniejszą przyszłość? W 1958 roku w pewnej szkole zakopano kapsułę z rysunkami dzieci. Została ona odkopana 50 lat później, jednak okazało się, że jeden z tych rysunków to coś więcej niż tylko dziecięca fantazja. John Koestler (Nicolas Cage) wkrótce przekona się, że umieszczone na kartce papieru przypadkowe cyfry w rzeczywistości wyznaczają daty najstraszniejszych katastrof ostatniego pół wieku. Nie wszystkie proroctwa już się jednak wypełniły…zostały jeszcze trzy daty.

Ten film moim zdaniem to dużo lepsza wersja 2012 i jeżeli ktoś oglądał 2012 i uznał to za dobry film to odrazu polecam Zapowiedź ! Trzyma w napieciu cały czas, aż do końca. moja ocena 7,5/10

https://forum.wrestling.pl/topic/4401-filmy-ostatnio-widziane/page/34/#findComment-185723

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Śmiało można mówić, iż premierowe Raw na Netflixie to spory sukces, przynajmniej pod względem zainteresowania. Netflix przekazał, że epizod z 6 stycznia międzynarodowo zebrał 4,9 miliona widzów. W samych Stanach Zjednoczonych show oglądało 2,6 miliona osób. Te statystyki robią wrażenie, bowiem to wzrost aż o 116% względem najchętniej oglądanego odcinka Raw z 2024 roku. Trzeba jednak mieć na uwadze, że ostatni epizod poniedziałkowej tygodniówki był mocno promowany. I sporo osób było zainteresowanych tym, jak będzie to teraz wyglądać na Netflixie. Wkrótce przekonamy się, czy te liczby to będzie mniej więcej stały trend. Eric Bischoff w najnowszej odsłonie swojej audycji "83 Weeks" odniósł się do reakcji publiczności podczas wspomnianego Raw na pojawienie się Hulka Hogana. Rzuciło się w uszy, to jak ikona została wybuczana w Intuit Dome. Bischoff próbował wyjaśnić tę sytuację. Zwrócił uwagę, że wiele osób, których nie było do tej pory w Kalifornii nie jest świadome, jak politycznie nastawiony jest ten stan. A po ostatnich wyborach prezydenckich w USA, Hogan i Donald Trump są jakby "zrośnięci" ze sobą w oczach wielu. Bischoff przyznał, iż Hulk może być rozczarowany. Ale nie powinien być zaskoczony czy zszokowany taką, a nie inną reakcją publiczności na jego osobę. Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • MattDevitto
      Spadek w jakości kart niestety już był zauważalny w poprzednich miesiącach - szkoda, że z ciekawej, trochę innej federacji od reszty powstaje kolejny identyczny produkt.
    • Grins
      Co ten Lauderdale odpierdala... Może do Allie nic nie mam ale Effy to dno a nie zawodnik, nie chciałem tego widzieć może i dobrze że nie ma już tyle czasu tego śledzić, teraz gdy Gage odszedł z GCW raczej już nie będę tak zerkał na ten produkt tym bardziej jeśli ktoś taki jak Effy jest brany pod uwagę jako Main Eventer gali, pojebało totalnie Brett'a że stawia na ten odpad.   
    • Mr_Hardy
      Private Party te panie do świętowania mogli wybrać ładniejsze... Haha, fajny trolling z wejściem Stricklanda. Te zawiedzione miny 🤣. Genialny motyw z przerzucaniem Ricocheta między Archerem i Hobbsem. 🤣 Harley nie dość, że bardzo ładna, to jeszcze przezabawna. Śmiechłem ja Dax Harwood poślizgnął się i wywinął orła. Przewijałem kilkukrotnie. Bardzo fajne Dynamite, pełne dynamicznej akcji. Te niecałe dwie godziny minęły mi bardzo szybko. Super się to oglądało!
    • Mr_Hardy
      EDIT: Oj nie w tym temacie. Proszę skasować.
  • Dodaj nową pozycję...