Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Filmy ostatnio widziane

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Tomos podał swoją indywidualną ocenę, a Tobie powinno być nic do tego . A za obrażenie użytkownika dostaniesz prawdopodobnie ostrzeżenie .

7894118684ede4cf290d46.jpg

malyrydzyk napisał(a):
to niezły z ciebie frajer

a z Ciebie niezły napinacz ;]

HcK ma rację, nie wolno wyrażać swoich opini o władco ludzkości?

Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go [you]

8251201714c0407cdb7718.jpg

• Urządzenie:  Android

a widział ktoś "Generation Kill"? siedmioodcinkowy serial nakręcony przez HBO, akcja dzieje się podczas II wojny w Zatoce Perskiej (Operation Iraqi Freedom), a bohaterami są żołnierze United State Marine Corps, czyli Marines, a dokładnie Rekonesans tej formacji ;) polecam, jest w tym także sporo śmiechu z tego o czym rozmawiają żołnierze, film oparty jest na faktach, a jednym z ulubionych bohaterów, jest dowódca rekonesansu- nazywany przez żołnierzy GodFather ;) polecam w wersji anglojęzycznej bez lektora, a dla tych, którzy z angielskim mają problem to z napisami, bo lektor jest do dupy i nie tłumaczy tak dokładnie tak jak powinno być

• Reputacja:   141
  • Urządzenie:  Windows

95bartek napisał(a):
Ja ostatnio oglądałem Poznaj moich Spartan. Przezabawny film polecam. Można popłakac się ze śmiechu.

Też polecam, film świetny. Ze swojej strony polecę jeszcze komedię "Ali G : In Da House" - przezajebista komedia, wiele świetnych tekstów. Polecam

6427638215a28716991f4b.jpg

Ostatnio widziałem film "Oszukać przeznaczenie 4" . Myślę, że to film dla tych którzy mają stalowe nerwy i nie łatwo ich przestraszyć. Polecam :evil:
CM Punk JEST

9211253354a99838fd39cb.jpg

Mi tam się z Horrorów podobał Nienarodzony. Brat mi polecił mówił że cholernie straszny ale raz się przestraszyłem pożądnie.
Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

Ja teraz polecam do obejrzenia jak coś to "Terminator:Ocalenie","Oszukać Przenaczenie 4" i w przyszłości mają wyjść dobre filmy jak "2012" i "Dyskrykt 9"

VercynGetorix napisał(a):
a widział ktoś "Generation Kill"? siedmioodcinkowy serial nakręcony przez HBO, akcja dzieje się podczas II wojny w Zatoce Perskiej (Operation Iraqi Freedom), a bohaterami są żołnierze United State Marine Corps, czyli Marines, a dokładnie Rekonesans tej formacji ;) polecam, jest w tym także sporo śmiechu z tego o czym rozmawiają żołnierze, film oparty jest na faktach, a jednym z ulubionych bohaterów, jest dowódca rekonesansu- nazywany przez żołnierzy GodFather ;) polecam w wersji anglojęzycznej bez lektora, a dla tych, którzy z angielskim mają problem to z napisami, bo lektor jest do dupy i nie tłumaczy tak dokładnie tak jak powinno być

Ja widziałem i również mogę śmiało polecić. Jest trochę strzelaniny, jeżdżenia w humvee no i przede wszystkim męskich, żołnierskich rozmów, które są najciekawszą częścią serialu. Nie obejrzałem jednakże wszystkich odcinków. Stanąłem na trzecim, albo czwartym, po czym miałem wymieniany dysk twardy, a nie mam czasu teraz oglądać.

Inny film jaki polecam, to Jarhead: Żołnierz piechoty morskiej. Jak sama nazwa wskazuje, opowiada on, o żołnierzu Marines, który szkolił się na snajpera. Później wyjeżdża do Iraku, no i tam rozgrywa się, można powiedzieć decydująca faza filmu.

Można się z niego dużo dowiedzieć, jak rzeczywiście jest w piechocie morskiej i jak naprawdę było w Iraku :-)

Kolejny film, to Strzelec (eng. Shooter) opisujący historię asa snajperskiego - byłego żołnierza korpusu Marines. Odszedł ze służby po śmierci kolegi i później został poważnie wrobiony zabójstwo. Sprawa jest bardzo skomplikowana i to w tym filmie jest najlepsze. Świetnie trzyma w napięciu. Również zdecydowanie polecam.

Jednocześnie mam prośbę do kogoś, kto interesuje się OIF, bądź jakiegoś kinomaniaka - jakie możecie polecić filmy o Marines, lub ogólnie OIF? Oprócz Jarheada, Generation Kill, oraz Amerykańskich Chłopców, bo te już widziałem. Z góry dziękuję za propozycje.

Pozdrawiam

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

Ja żem oglądał Terminatora:Ocalenie i polecam też Oszukać przeznaczenie 4 a w TV w wtorek bedzie dobry wojenny film "Stan Obleżenia"

Ostatnio oglądałem Oszukać Przeznaczenie 1. Fabuła ciekawa i wciągająca. mam zamiar obejrzeć tez resztę części :)

Ostatnio leze z zapaleniem oskrzeli wiec co nieco obejrzalem:)

Bruno- takie sobie, bylo troche smiechu, ale nic nadzwyczajnego

Hangover aka Kac Vegas- tutaj sie milo zaskoczylem;d Slyszalem troche dbrego o tym filmie, ale nie myslalem, ze bedzie az tyle smiechu;D jak dla mnie komedia roku

Bekarty wojny- tu sie z koleji zawiodlem, slyszalem mnostwo pozytywnych opinii, a film byl mocno przecietny. Szczerze mowiac gdyby nie fajna koncowka powiedzialbym, ze byl slabiutki. Pierwsza polowa filmu nuuuudy, prawie usnalem.

Szczegolnie zmartwilo mnie, ze to film Tarantino, ktorego uwielbiam;[

Sierociniec ostatnio oglądałem i nawet bardzo straszny 8) realistyczny :D o mało się nie posiusiałem ze strachu :oops: a z komedii to dawno nic nie oglądałem czekam na Shrek 3 ;) [9 października 2009 Polsat] xD
Wrestlesite.pun.pl ZAPRASZA !!

• Reputacja:   296
  • Urządzenie:  Windows

Kimlorek napisał(a):
czekam na Shrek 3 [9 października 2009 Polsat] xD

Niestety część trzecia jest słaba, zwłaszcza w porównaniu do zajebistej jedynki, czy bardzo dobrej "dwójki". Zaliczyć można, ale nie spodziewaj się fajerwerków. Podobnie jest z 3 częścią Epoki Lodowcowej.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Kac Vegas - brat go bardzo polecał... Taa... Genialna komedia... Zależy jak dla kogo. Według mnie to jest co najwyżej średniak. Pomysł nie zły, ale wykonanie mi kompletnie nie podeszło, nie zła gra aktorska, przeciętniak, którego za pół roku nie będe pamiętał. Moje ocena 5,5/10

Rambo 1 i 2 - klasyk... Obe części oglądałem już kilka razy, ale nadal gra Stallone'a robi na mnie ogromne wrażenie. Obie oceniam na 8,5/10 Do tego filmu po prostu się powraca z przyjemnością

Bigger stronger faster- dokument n/t "koksu", dobrze przedstawiony, dowiedziałem się jednej bardzo ciekawej rzeczy... W USA poswięcono więcej spotkań kongresmenów na rozmowy o sterydach, niż nad służbą zdrowia, która podobno ostatnimy czasami się bardzo pogorszyła... I jak tu nie uważać ich za idiotów?! Swoją drogą, to niesamowicie mnie śmieszy stereotyp, o tym że dobrze przeprowadzony cykl na saa niszczy ciało nie wspominająć o mózgu... W takim razie, przebywam z "debilami" kilka godzin tygodniowo :lol:

Never Back Down- za bardzo nie będę się tutaj rozpisywał. Po prostu bardzo dobry film. 9/10

Roadtrip- nie zła komedia. Od razu mówię, że nie jest to film dla warstwy intelektualnej 4(?) Rzeczpospolitej polskiej , luźna produkcja, opowiadająca o "zaliczaniu" panienek. Nagle przez przypadek, jeden z głównych bohaterów wysyła sex taśmę do swojej dziewczyny, która mieszka w innym stanie. 7/10

Gwiezdne Jaja - Zemsta Świrów- genialna parodia GW. Jak można z głównych bohaterów zrobić 3 pedałów?! Piosenki są po prostu niszczące. Jw, także nie spodziewajcie się zbyt "inteligentnego" poczucia humoru, bo się konkretnie przejedziecie. 8,5/10

Requim dla snu - film ryje psyche niesamowicie! Ostatnie 20-30 minut to jest po prostu katorga, człowiek chce wyłączyć, ale mózg mówi - "Chce zobaczyć koniec". Dobra przestroga przed dragami (trawka to nie narkotyk). Tu, także nie będę się rozpisywać bo chyba każdy to widział, a jeśli nie... To niech zobaczy.

Hot Shots 2 - genialna komedia - pozycja obowiązkowa dla każdego fana filmów "wojennych" o ile można to tak nazwać 9/10

-Raven- napisał(a):
Niestety część trzecia jest słaba, zwłaszcza w porównaniu do zajebistej jedynki, czy bardzo dobrej "dwójki". Zaliczyć można, ale nie spodziewaj się fajerwerków. Podobnie jest z 3 częścią Epoki Lodowcowej.

Prawda. Shrek 3 jest wg. mnie beznadziejny, a Epoka Lodowcowa... no w porównaniu do poprzednich części to widać że jest gorsza, ale jest też z czego się pośmiać.

A ostatnio film jaki widziałem to "Egzorcyzmy Dorothy Mills" - Nie jest to horror i jak się dzisiaj dowiedziałem tytuł został błędnie przetłumaczony, co sugerowało mi właśnie ten typ filmu. Oryginalny tytuł to "Dorothy Mills", skąd do cholery wzięły się u nas te "Egzorcyzmy" skoro jest o nich mowa przez jakieś 40 sec w filmie. Ogólnie filmu nie polecam, ciągnie się strasznie i nic się praktycznie nie dzieje. 4/10

12815118704b9a656d606f5.jpg