Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Filmy ostatnio widziane

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Moje ostatnie zrzuty filmikow na dysk prezentowaly sie dosc przecietnie...jedne z lepszych jakie wychaczylem to: "Noc żywych kretynów", "Taxi 4" i "Sensacja".

Polecam szczególnie ten ostatni krótkie streszczenie: Chevo Chelios robi interesy z mafia, pewnego dnia sprawy sie komplikuja (zapewne :P )i zostaje mu wstrzyknieta trucizna przez ktora kazdy spadek adrenaliny w organizmie moze byc dla niego smiertelny...

Noc żywych kretynów-da sie poogladac choc nie jest to produkcja z pierwszej polki. Sam czlon tytuly "Noc zywych" oddaje tematyke filmuale...ten film to nie jest horror :P Polecam niemieckiej produkcji komedia momentami ciekawa..

Taxi 4- tutaj chyba nie bede sie rozpisywal zbytnio bo kazdy chyba slyszal/ogladal ktorys z serii filmu TAXI. Powiem tylko ze klimat i akcja z poprzednich czesci zostala zachowana :)

1480916194a0b1a85edad5.jpg

• Urządzenie:  Windows

rocket napisał(a):
Moje ostatnie zrzuty filmikow na dysk prezentowaly sie dosc przecietnie...jedne z lepszych jakie wychaczylem to: "Noc żywych kretynów", "Taxi 4" i "Sensacja".

Polecam szczególnie ten ostatni krótkie streszczenie: Chevo Chelios robi interesy z mafia, pewnego dnia sprawy sie komplikuja (zapewne :P )i zostaje mu wstrzyknieta trucizna przez ktora kazdy spadek adrenaliny w organizmie moze byc dla niego smiertelny...

Hmm... jesli mowisz o filmie, w ktorym graja Jason Statham ("Transporter") i Amy Smart ("Roadtrip"), to uchowaj nas Boze od takich tlumaczy wsrod dystrybutorow filmowych... Film ma tytul "Crank" co oznacza "Narwaniec", "Szaleniec"... od biedy mozna by powiedziec tez "Adrenalina" (z taki tlumaczeniem filmu spotkalem sie na filmweb.pl)

Ja ostatnio obejrzałem nowych Piratów. Film według mnie słabszy od 2 zabrakło mi tu więcej śmiesznych sytuacji i dialogów. Nieco przesadzony jednak bardzo pomysłowy scenariusz. Ostatnie sceny filmu według mnie wymiatają i idzie się przy nich dobrze bawić. Bardzo dobra gra aktorska. No i nie ma to jak Capitan Sparrow 8-)

8363302634890420816486.jpg

theGrimRipper napisał(a):
Hmm... jesli mowisz o filmie, w ktorym graja Jason Statham ("Transporter") i Amy Smart ("Roadtrip"), to uchowaj nas Boze od takich tlumaczy wsrod dystrybutorow filmowych... Film ma tytul "Crank" co oznacza "Narwaniec", "Szaleniec"... od biedy mozna by powiedziec tez "Adrenalina" (z taki tlumaczeniem filmu spotkalem sie na filmweb.pl)

wlasnie Grim o ten film mi chodzilo ja spotkalem sie z tlumaczeniem tytulu jako "sensacja" wiec to juz zalezy tytul od tego jaki ktos znalazl :)

• Urządzenie:  Windows

Wiem, totez nie czepiam sie Ciebie, tylko ciecia, ktory tak przetlumaczyl slowo "crank" :)

spoko Grim ja wiedzialem ze to nie do mnie bylo czepianie ale chcialem napisac sprostowanie w zwiazku z tym jaki tytul umiescilem :) ale dobra juz koniec offtopa :P

• 2 tygodnie później...

ostatnio z nudow na przewijaniu (bo po 20 minutach bylem bliski wyrzygania) obejrzalem pirato, taxi 4 totalne gowno bo inaczej tych filmow nazwac nie mozna.

naszczescie zaraz zarzucilem Von Tiera film ktory wczesniej nie obejrzalem Element Zbrodni i wjazd o 100leveli, film swietny, zarowno klimat. Von Tiera wogole polecam filmy.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Ja ostatnio obejrzałem Apocalypto Mela Gibsona i wielce się rozczarowałem. Film ogólnie fajny, fajnie nakręcony i ma swój klimat, ale daleko mu do tych wszystkich zapowiedzi o wielkim filmie o cywilizacji Majów. Rozczarowałem się bo spodziewałem się pokazania całej kultury Majów i na czym ona polegała, a w zamian otzrymałem historię człowieka z wioski.

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Reputacja:   289
  • Urządzenie:  Android

Jupiter napisał(a):
Ja ostatnio obejrzałem Apocalypto Mela Gibsona i wielce się rozczarowałem. Film ogólnie fajny, fajnie nakręcony i ma swój klimat, ale daleko mu do tych wszystkich zapowiedzi o wielkim filmie o cywilizacji Majów. Rozczarowałem się bo spodziewałem się pokazania całej kultury Majów i na czym ona polegała, a w zamian otzrymałem historię człowieka z wioski.

Bo to z założenia miała być sensacja osadzona w realiach "kultury Majów" a nie film dokumentalny przedstawiający dzieje tej cywilizacji :lol: Dla mnie film był na prawdę ciekawy i spoko się go oglądało (zwłaszcza w kinie).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

-Raven- napisał(a):
Bo to z założenia miała być sensacja osadzona w realiach "kultury Majów" a nie film dokumentalny przedstawiający dzieje tej cywilizacji

No i własnie dostęp do tych wszystkich reklam dawał mi takie błędne wyobrażenie. Ale ogólnie jak napisałem, film ma swój klimat i jest ciekawy.

Edytowane przez Juppozo

53541565549537ccb6a05f.jpg

,,The marine''-Niedość,że Cena zamula na ringu to i w filmach.Po prostu film do bani.Tak ja uważam.

,,Shrek3''-To samo pokazali co w innych częściach.Chociaż bardziej ciekawsza historia niż przedtem.

,,Job.Czyli.Ostatnia.Szara.Komorka''-Polska komedia o trójce kolegów.Polecam.

,,Borat''-Wiecie chyba o co chodzi.Niewytrzymałem ze śmiechu.

[*] 1967-2005 Eddie Guerrero [*]

Ja niedawno zrobiłem sobie istny seans filmowy. Na Pieca wrzuciłem kilka

filmow i wymienie tutaj ciekawsze wedlug mnie na które można zwrocic uwage:

Komedia romantyczna (Date movie)-zwariowana komedia wzorowana na filmach

takch jak „straszny film”. Film parodiuje wiele filmow m.in. „poznaj moich rodzicow”, „Powiedz tak” i inne. Mi osobiście przypadla do gustu ale jak to bywa w zyciu każdy

ma inny gust, ale ogolnie jest fajny flmik i go polecam :)

Wypasiona wkretka- film dosyc stary ale można go pooglądać w czasie

wakacyjnych nudow.Ten film jest z kolei wzorowany na innym amerykańskim

popkulturowy „:American Pie”. Fabula osadzone jest w college. Nie będę się

rozpisywal tylko dam cytat o co biega w nim :P

Cytat
Samotny licealista Jake chce pomóc swemu dziwnemu kuzynowi, który zanim zostanie przyjęty do elitarnej męskiej społeczności musi znaleźć sobie prawdziwego kumpla. Zadaniem Jake jest się z nim zbratać.

to chyba na tyle...

A i jeszcze dodam Piratow 3 i Spidermana 3 ale nie bede nic pisal bo po co i tak kazdy zna te filmy i wie ze sa zajebiste :P

Ostatnio obejrzałem "To nie jest kolejna komedia dla kretynów". Już sam tytuł sugeruje, ze jest to film pokroju American Pie i podobnych...

Największy przystojniak w college'u zakłada się z kolegami, że wyrwie dziewczyne, która bynajmniej nie uchodzi za pieknośc i zrobi z niej królową balu...

Bardzo fajnie sie zaczyna, poczatek zapowiadał naprawde niezłe jaja, ale jak czesto bywa w tego rodzaju filmach akcja "siadła", jest kilka dobrych wątków, mimo że ogolnie film sredni, to nie uważam czasu, który poświecilem na jego oglądanie, za stracony.

Ja ostatnio oglądałem "Dlaczego nie!" i "Testosteron". Oba filmy były dobre, choć o wiele bardziej podobał mi się film - "Dlaczego nie!". Film ciekawy, zabawny i warty polecenia, nie będę go streszczał, ale zachęcam do oglądania...

Dzisiaj oglądałem Silent Hill'a i The Shutter - widmo :)
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: TNA Under Siege 2025 Data: 23.05.2025 Federacja: Total Nonstop Action Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Brampton, Ontario, Kanada Arena: CAA Centre Format: Live Platforma: TNA+ Komentarz: Matthew Rehwoldt & Tom Hannifan Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: TNA Countdown To Under Siege 2025 Data: 23.05.2025 Federacja: Total Nonstop Action Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Brampton, Ontario, Kanada Arena: CAA Centre Format: Live Platforma: YouTube.com Komentarz: Matthew Rehwoldt & Tom Hannifan Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Jeffrey Nero
      1. Megan Bayne and Penelope Ford 2. Mercedes Moné 3. The Hurt Syndicate (Bobby Lashley and Shelton Benjamin) (c) (with MVP and MJF) 4. "Timeless" Toni Storm (c) 5. FTR (Cash Wheeler and Dax Harwood) 6. Ricochet 7. Kenny Omega, Swerve Strickland, Willow Nightingale, and The Opps (Samoa Joe, Powerhouse Hobbs, and Katsuyori Shibata) 8. Kazuchika Okada (c) 9. The Don Callis Family (Konosuke Takeshita, Kyle Fletcher, and Josh Alexander) (with Don Callis) 10. Will Ospreay
    • -Raven-
      1. Megan Bayne and Penelope Ford 2. Mercedes Moné 3. The Hurt Syndicate (Bobby Lashley and Shelton Benjamin) (c) (with MVP and MJF) 4. "Timeless" Toni Storm (c) 5. FTR (Cash Wheeler and Dax Harwood) 6. Ricochet 7. Kenny Omega, Swerve Strickland, Willow Nightingale, and The Opps (Samoa Joe, Powerhouse Hobbs, and Katsuyori Shibata) 8. Kazuchika Okada (c) 9. The Don Callis Family (Konosuke Takeshita, Kyle Fletcher, and Josh Alexander) (with Don Callis) 10. Will Ospreay)  
    • CzaQ
      1. Megan Bayne and Penelope Ford vs. Anna Jay and Harley Cameron - Tag team match 2. Jamie Hayter vs. Mercedes Moné - 2025 Women's Owen Hart Foundation Cup Tournament Final The winner earns an AEW Women's World Championship match at All In. 3. The Hurt Syndicate (Bobby Lashley and Shelton Benjamin) (c) (with MVP and MJF) vs. The Sons of Texas (Dustin Rhodes and Sammy Guevara) - Tag team match for the AEW World Tag Team Championship 4. "Timeless" Toni Storm (c) (with Luther) vs. Mina Shirakawa - Singles match for the AEW Women's World Championship 5. FTR (Cash Wheeler and Dax Harwood) (with Stokely) vs. Daniel Garcia and Nigel McGuinness - Tag team match 6. Mark Briscoe vs. Ricochet - Stretcher match 7. Kenny Omega, Swerve Strickland, Willow Nightingale, and The Opps (Samoa Joe, Powerhouse Hobbs, and Katsuyori Shibata) vs. Death Riders (Jon Moxley, Claudio Castagnoli, Marina Shafir, and Wheeler Yuta) and The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson) - Anarchy in the Arena match 8. Kazuchika Okada (c) vs. "Speedball" Mike Bailey - Singles match for the AEW Continental Championship 9. The Paragon (Adam Cole, Kyle O'Reilly, and Roderick Strong) vs. The Don Callis Family (Konosuke Takeshita, Kyle Fletcher, and Josh Alexander) (with Don Callis) - Trios match 10. "Hangman" Adam Page vs. Will Ospreay - 2025 Men's Owen Hart Foundation Cup Tournament Final The winner earns an AEW World Championship match at All In.
  • Dodaj nową pozycję...