Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

Sky Digital

alternativ

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  14.03.2004
  • Status:  Offline

Mogłby mi ktoś wytłumaczyć na jakiej zasadzie zdobyć Sky w Polsce? Wiem, że to nielegalne, ale chodzi mi o szczegółowe jak, gdzie, za ile itd.

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  05.11.2003

1. Minumum musisz szykowac 4,000-4,500 zł. na roczny abonanemt.

2. Jeżeli masz znajomych w UK to oni kupują tuner (pakiet Sky Sports World) na swój adres i Ci go przysyłąją, ale opłaty itd. to już ich sprawa, Ty wysyłasz jedynie kasę.

3. Jeżeli nie masz znajomych w UK, to jest taka firma Profan, która zajmuje się sprzedaża Sky Digital, oni mają kilka znajomych osób w Anglii itd., których adresy możnaby wykorzystać itp. Tutaj pewnie wyniosłoby Cie to 4,500-5,000 zł. na rok.

Pozatym możliwe, że od przyszłego roku Sky Sports 1 nie będzie pokazywać gal PPV, tylko będą one emitowane na Setanta Sports za dodatkową opłatą, a kanałów dodatkowo płatnych w Polsce nie da się oglądać, więc ja radziłbym się wstrzymac do grudnia, bo kupno Sky Digital dla RAWów i SmackDownów jest bezsensowne, taniej Ci wyjdzie kupowanie sobie tych gal regularnie na cd.

W grę wchodzi jeszcze The Wrestling Channel, ale tutaj aż Sky Digital nie jest potrzebne, wystarczy dobry cyfrowy tuner skierowany na Astrę 2.

• Dołączył/a:  05.11.2003

Słuchaj szefie - moze nielegalnie dekodując Premiere da się (dało się) oglądac dodatkowo płatne programy, ale jeżeli chodzi o Sky to ani na Sky Box Office ani na Setanta Sport ani na innych kanałach typu PPV nic nie obejrzysz w tym kraju, bo ta usługę zamawia się telefonicznie... No, chyba, że masz aż tak dobrych znajmomych w Anglii (bo tylko na tej zasadzie można miec Sky w Polsce - zestaw musi być wykupiony na adres angielski lub np. walijski), którzy zrobią to za ciebie, ponieważ jeżeli zadzwonisz z Polski to w momencie zorientują się, że odbierasz Sky nielegalnie i odłączą ci cały pakietPozatym nikt to tej pory nie złamał systemu Videoguard więc przestać tutaj pieprzyć.