Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WrestleMania 33 (dyskusja, zapowiedź, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

http://www.wwe.com/f/styles/wwe_show_logo_l/public/all/2016/10/Wrestlemania_33_onblack--593bf6cd4c6a3cf3b3a98c79226988d2.png

WrestleMania 33

2 kwietnia 2017

Camping World Stadium, Orlando, Florida

Oficjalny utwór gali:

Karta:

http://www.wwe.com/f/styles/wwe_16_9_l/public/all/2017/03/20170305_WM33_goldbergBrock--3c75109afb062b9a6e7f6e9bdf1138f3.jpg

Singles Match

Bill Goldberg© vs Brock Lesnar

http://www.wwe.com/f/styles/wwe_16_9_l/public/all/2017/03/20170216_WM33_BrayOrton--2a4d1cddd89ef81d7bb8caed831eb27e.jpg

Singles Match for WWE Championship

Bray Wyatt© vs Randy Orton

http://www.wwe.com/f/styles/wwe_16_9_l/public/all/2017/03/20170306_WM33_JerichoOwens--3e604a1b5a4248045b8522b38be5b855.jpg

Singles Match for United States Championship

Chris Jericho© vs Kevin Owens

http://www.wwe.com/f/styles/wwe_16_9_l/public/all/2017/03/20170306_WM33_BayleyCharlotteSasha--6185bbc6239e085d46c612c64c3e5ea1.jpg

Triple Threat Match for WWE RAW Women's Championship

Bayley vs. Charlotte Flair vs. Sasha Banks

http://www.wwe.com/f/styles/wwe_16_9_l/public/all/2017/03/20170307_WM33_Andre--b6f2a134cdd27e6c83d7f86a539b9bd2.jpg

2017 Andre the Giant Memorial Battle Royal

http://www.wwe.com/f/styles/wwe_16_9_l/public/all/2017/03/20170307_WM33_Alexa--3a80d7265053398a0e51bda9900e7527.jpg

Alexa Bliss © vs. all available SmackDown women competitors

http://www.wwe.com/f/styles/wwe_16_9_l/public/all/2017/02/20170218_WM33_NewDay_nosponsor--d31e3e33f83f057ec5663e5e604affe5.jpg

Host: The New Day

Edytowane przez Giero
  • Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grins

9

• -Raven-

7

• 8693

6

• PH93

5

Top użytkownicy w tym temacie

Coroczne bóldupienie o theme song WrestleManii i wspominanie I Made It z 26 uważam za rozpoczęte :twisted:

Tak na serio theme song świetnie pasuje do Florydy.

Jeżeli dostaniemy walkę między członkami rodzinki z Harperem i Owens vs Y2J o Universal to jestem spokojny o galę. Zapowiada się dobrze.

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

Coroczne bóldupienie o theme song WrestleManii i wspominanie I Made It z 26 uważam za rozpoczęte :twisted:

Tak na serio theme song świetnie pasuje do Florydy.

Ja akurat z ostatnich lat najmilej wspominam theme WrestleMani 30 i Celebrate Kid Rocka. W ostatnich edycjach dają chyba po kilka theme songów promujących konkretne walki (Hail to the King w promie ME ostaniej WM'ki było świetnie)

Co do samej gali to ciekawi mnie jak poradzą sobie z kartą. Roster obydwóch brandów jest teraz bardzo duży ( + ponad 9 tytułów mistrzowskich). Niby były edycje typu WrestleMania XX gdzie potrafili odwalić 12 pojedynków, tyle że 5 z nich trwało mniej niż 10 minut ( kto chciałby oglądać 8 minutową walke Owensa z Jericho? ). Na kobiety pewnie też będą chcieli poświęcić trochę czasu zgodnie z obecną polityką dotyczącą div. To z jednej strony dobrze, że mamy najmocniejszy roster od lat ( najmocniejszy nie znaczy niestety najlepiej wykorzystywany) ale może być ciężko z upchaniem tego wszystkiego. Pewnie z 4 pojedynki znajdą sie w pre-show.

Edytowane przez Lord77

w sumie i tak od koło 4-5 lat oglądam wwe od RR do WM, ale jak znowu lesnar wdupi z tym drewnianym dziadem to będzie załamka xD

Coroczne bóldupienie o theme song WrestleManii i wspominanie I Made It z 26 uważam za rozpoczęte

Czy ja wiem, tegoroczny theme song nie brzmi tak źle. Zeszłoroczny mi nie podpasował, ale z 30/31 były całkiem niezłe. Chociaż mam małą teorię, że im bardziej nam theme song się podoba tym lepiej odbierany dane PPV.

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   392
  • Urządzenie:  Android

Ogólnie nie wiem gdzie to napisać ale Lita wraca do ringu.

Więc zalatuje mi tu comebackiem na WrestleManii 33 albo po i może być jednym z mocnych punktów jakieś tygodniówki, o ile powróci na stałe.

http://four3four.com/3931/breaking-news-lita-returns-to-in-ring-action/

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   574

Coroczne bóldupienie o theme song WrestleManii i wspominanie I Made It z 26 uważam za rozpoczęte

Oh god.. zaś to I made it. Pedalski wokal, fakt do WMki pasowało, ale jako piosenka to było kijowe.

AC/DC - Shoot to Thrill - WM 25 to było coś!

Zresztą WWE gubi się w bookingu, a co dopiero z theme songami.

Zapowiadała się taka dobra karta, ale oczywiście wszystko s%&^$olili.

Czasem mam wrażenie, że Vince sobie myśli "Kurwa ludzie zaczęli Cene doceniać... chyba dam mu jakąś kiepską walkę zamiast dream matcha" - istny geniusz.

Karta będzie tragiczna, może walki same się wybronią (ta, jasne).

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Widzę, że nikt (w tym ja) nie czuje klimatu WM... To wrzucam. Trzeba się mobilizować Panie i Panowie i robić sobie nadzieje które potem szybko w trakcie gali się nam rozpłyną. :grin:

Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   392
  • Urządzenie:  Android

Widzę, że nikt (w tym ja) nie czuje klimatu WM... To wrzucam. Trzeba się mobilizować Panie i Panowie i robić sobie nadzieje które potem szybko w trakcie gali się nam rozpłyną. :grin:

Ale co tu czuć, jak 80% fanów dostała takiego soczystego laczka prosto w ryj od Vince'a, co do WrestleManii.

W sumie, 2 lata temu też każdy marudził że WrestleMania 31 będzie Tragiczna, bo karta była fatalna, a wyszło jako wyszło i była to jedna z najlepszy WrestleManiek od 2010 roku.

Teraz mamy podobną sytuacje, tylko że 50% Karty jest w chuj tragiczna i każdy z nas nie widzi, choćby promyka nadziei że to może na prawdę wyjść.

Mam tylko jedno przed oczami, poturbowany Goldberg na końcu gali, gdzie ledwo co wstaje i żegna się z fanami... na bank tak będzie, bo w tym roku będzie triumfował Heel i to jeszcze z pasem z którym zniknie za pewnie do SummerSlam.

Co do Undertaker to raczej jego ostatnia WrestleMania, a kariery nie zakończy podczas WrestleManii, tak mi się bynajmniej zdaje.

Wydaje mi się że jego ostatnim przeciwnikiem będzie rzeczywiście Cena, ale nie na żadnej WrestleManii 34, tylko na Survivor Series 2017 tam gdzie zadebiutował, tam niech zakończy swoją karierę i będzie dobrze, potem na początku roku ogłoszą że będzie główną atrakcją Hall of Fame 2018 i tyle.

A jeśli zakończy i rzeczywiście Romek go pociśnie, bo wydaje mi się że nie co po tym całym Chokeslamie będzie mu odbijać, to tylko widzę jego wygraną w złym charakterze, a jeśli zrobią na złość fanom, w co wątpię bo Taker nie jest aż tak głupi żeby się podkładać bez czynnie gościowi którego nikt nie cierpi w roli Face'a... albo Roman przejdzie Turn albo w cale nie wygra i tyle.

Dla mnie i tak najlepsza WrestleMania to 19 i 24 :)

Po prostu tam, było czuć ta magię najważniejszej gali roku.

Edytowane przez Grins

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

Ale co tu czuć, jak 80% fanów dostała takiego soczystego laczka prosto w ryj od Vince'a, co do WrestleManii.

Ale o co chodzi? Przecież jak narazie WM'ka zapowiada się lepiej niż świetnie. Mamy Goldberga, jest Lesnar, jest Undertaker, pewnie jeszcze The Rock wbije, może Hogan. Z walk mamy Ambrose + Corbin, zapewne w stypulacji Streat fight czy inne DQ, może wyjść zajebiste starcie. Neville vs Austin, zajebiste starcie. Wariat vs Orton i AJ vs McMahon, tutaj może być co najmniej średnio, a jak się zaprą to zajebioza. Reigns vs Taker z dobrą stypulacją może wyjść poprawnie + do tego możliwy turn Reignsa, więc zajebiscie. Starcie Miz, Cena i dupeczki co prawda akurat powinno być ścierwem, no ale to jeden wyjątek. Jest zajebiscie, i nie widze powodów do hejtów, jeszcze te proma poprzednich WM'ek, w momencie w którym WWE a latach od '08 do mniej więcej '13 tak ssało, że tego nie oglądałem niemal w ogóle w tym okresie. No ale tak jest co roku "Karta chujowa, booking tragiczny, sratatata", ja nie narzekam, i mam nadzieję na poprawną WM'ke.

Ale o co chodzi? Przecież jak narazie WM'ka zapowiada się lepiej niż świetnie. Mamy Goldberga, jest Lesnar, jest Undertaker, pewnie jeszcze The Rock wbije, może Hogan.

No właśnie taki jest problem. Do main eventu prawdopodobnie wrzucą dwóch dziadów, co się pojawiają raz na ruski rok albo jeszcze rzadziej. Taker w ringu to już raczej widok bardziej smutny, niż coś co może być fajne. Rocky i Hogan pewnie by znowu zabrali po 20 minut czasu.

Ogólnie nie jara mnie WrestleMania. Nie wygląda na to, żeby była jakaś walka, czy moment warty uwagi. Pewnie się znowu okaże jak z poprzednią, że wyjdzie trzy razy dłuższe Fastlane.

"You're just a boy in a man's world. And I'm a man who loves to play with boys" - Kurt Angle

1x WrestleCircus Sideshow Champion

1575015285565e157eedb15.jpg

Co roku marudzicie, że karta WMki jest słaba, ja pozwolę sobie ocenić galę po tym jak już ją zobaczę, na pewno nie wcześniej ...

Na tę chwilę, wiem że będzie lepiej jak 32, bo theme song mi bardziej podpasował, już czuję lekką sympatię wobec tej gali :)

Będąc szczerym na tę chwilę też jestem daleki od narzekań. Jedyną rzeczą, która mi nie pasuje jest to, że walka Goldberga z Lesnarem jest o pas miesiączkowy. No i może wolałbym aby Reigns jednak klepał się ze Strowmanem i tu go właśnie rozdziewiczył. Poza tym... może nie cud, miód i orzeszki ale wygląda to zadowalająco.

Road to Wrestlemania. Powiecie, że chujowa... ja powiem, że bardzo dobra. Bo dawno w karcie nie było tak dużo długofalowych storyline'ów a tak właśnie powinno być. WM'ka ma być kulminacją wszystkiego, kropką wrestlingowego roku w WWE. Nie lubiłem gdy feudy prowadzące do Wrestlemanii zaczynały się na Royal Rumble a nawet później. A my zwykle narzekamy, że dostajemy mało storyline'ów takich jak Daniel Bryan vs The Authority. Teraz mamy, Goldberg-Lesnar, Jericho-Owens, Wyatt-Orton, Rollins-HHH(jeśli ten pierwszy zdąży). Wszystko z dużym stażem, pięknie wypromowane. Czuję każdy z nich, każdy z nich jest dla mnie o coś(nie tylko ze względu na to, że w 2/3 przypadkach pas jest na szali). Samej Wrestlemanii... może faktycznie na razie nie czuje jej bliskości, ale na to mam jeszcze czas i w sumie zwalę to po części na FastLane. Royal Rumble miało ten przywilej, że czekaliśmy na nie 6 tygodni, napięcie rosło. Ostatnie PPV Raw zostawiło nam na poczucie klimatu raptem 3 tygodnie. Mimo wszystko jestem pewien, że gdy przyjdzie tydzień Wrestlemanii będę jak dziecko przed Bożym Narodzeniem.

Edytowane przez DashingNoMore

No właśnie taki jest problem. Do main eventu prawdopodobnie wrzucą dwóch dziadów, co się pojawiają raz na ruski rok albo jeszcze rzadziej. Taker w ringu to już raczej widok bardziej smutny, niż coś co może być fajne. Rocky i Hogan pewnie by znowu zabrali po 20 minut czasu.

No a dla mnie to nie jest problem. Wrestlemania to święto wrestlingu, w którym głównie ma liczyć się starpower, to jest dla niektórych, jeżeli nie większości osób na WM'ce jedyna gala jaką zobaczą w roku na żywo, więc logiczne, że dostajemy takie rozpoznawalne tuzy, czy też "dziadków", bo jebać szacunek dla legend, zamiast tygodniówkowych zawodników w ME. Wole by Rock i Hogan pierdolili 20 minut, niż dostać jakiś gówno mecz który zobacze sobie na RAW, po to oglądam wrestlemanie.

Edytowane przez DR7

Też jestem zdania, że nie ma co narzekać na kartę wm, bo zapowiada się ciekawiej niż zeszłoroczna. Na ten moment zapychaczami są tak naprawdę walki tag teamowe i battle royal. Z Big Show - Shaq chyba zrezygnują. Jeżeli nie odwalą jakiejś maniany jak z Rockiem rok temu, to właściwie z przyjemnością obejrzę 33.