Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV - Royal Rumble 2017 (dyskusja, zapowiedź, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Omega??? Dla Vinca nie ma nic niemożliwego (Skoro GOLDBERG wrócił) to może można jakoś obejść kontrakt Kennego by pojawił się na RR

Cm Punk??Jak wyżej jeśli mu skończą się pieniążki to NA PEWNO pojawi się w WWE prędzej czy później. KAŻDY WRACA :lol: :o wieć i Phil wróci prędzej czy późnej

zwycięzca?? ciężko wybrać naprawdę . Musi być pierdolnięcie!!zgodnie z tradycją zwycięzca RR matchu w ostatnich przegrywa na WMce wiec naprawdę ciężko wytypować... na pewno nie Taker. mogą zaryzykować z Balorem o ile wróci chociaż on nie jest młody i jego kariera w WWE nie musi trwać długo. osobiście chciałbym Zigllera albo Punka.

Mam nadzieje że Aj, Cena .Owens Regins nie pojawią sie w RR matchu...nie chce by zabierali miejsce innym:):):)

a może fantastyczne zakończenie kariery przez Y2J w maineventcie Wrestlemani w walce o pas z KO :twisted: :twisted: :twisted: ??

Edytowane przez Kargy
I tak wszyscy pójdziemy do piachu.....

108669498588feb114c649.jpg

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

11

• Grins

11

• CzaQ

10

• JohnBoy

10

Top użytkownicy w tym temacie

Trzeba przyznać, że plakat w pierwszej linii wygląda naprawdę imponująco.

Ciekawe tylko, czemu mistrz WWE jest w ostatnim rzędzie ledwo co widoczny.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Trzeba przyznać, że plakat w pierwszej linii wygląda naprawdę imponująco.

Ciekawe tylko, czemu mistrz WWE jest w ostatnim rzędzie ledwo co widoczny.

Przekaz podprogowy, że to dwóch panów na pierwszym planie po lewej, będzie głównymi aktorami tego widowiska a może i będą atrakcją główną atrakcją WMki :)

• Styl:  Jasny

Tak czy inaczej, na razie znamy już prawie połowę (13!) uczestników RR matchu, dwa wnioski:

*) Na niespodzianki/debiuty/powroty zostaje coraz mniej miejsca... ale i tak jestem pewny, że jedno z miejsc zajmie Ellsworth ;)

*) W tej 13 mamy już 8 byłych posiadaczy złota (plus Braun, który pewnie zostanie takowym w przyszłości). Rok temu w 30 było 12 (plus Ambrose, Owens i Styles, którzy zdobyli pas w ciągu tego roku), dwa lata temu tylko 7... szykuje się naładowany wielkimi nazwiskami mecz, to dobrze.

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

• Reputacja:   708
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Na tę chwilę widzę 2 faworytów w RR matchu - 1 dla SD i 1 dla RAW.

Biorąc pod uwagę najprawdopodobniejsze scenariusze - mistrzowie się zmienią na RR - Cena i Romuald przejmują pasy.

Scenariusz 1) RR wygrywa faworyt, czyli Undertaker - i wybiera Romka. Pasa Universal Andrzej jeszcze nie miał, walki z Romkiem też jeszcze nie, w dodatku pojawił się na RAW. Promocyjnie Romuald jest bardzo wysoko postawiony.

Scenariusz 2) RR wygrywa Undertaker i wybiera Cenę i jego pas WWE. Promocyjnie miazga, walka wyczekiwana od dawna, w dodatku face vs face gdzie booking nie kuleje. Najbardziej prawdopodobna opcja. Nawet można zastanawiać się czy w ogóle wyjdzie z tej walki zwycięsko.

Scenariusz 3) Finn Balor wygrywa i upomina się o swoje - walka z Romanem i szansa na odkupienie Romanatora, który przegrał z Irlandczykiem.

Biorąc pod uwagę feudy, które będą kontynuowane/zaczynają się to karta na WM powinna wyglądać coś w tym stylu :

Cena vs Undertaker o WWE Championship

Balor vs Roman o Universal

Jericho vs Owens o US championship (Pewnie coś nie pyknie w klatce, nie powtórzą motywu z Takeovera gdzie Ellering pomógł AoP i Owens będzie zły na przyjaciela, przy okazji będzie robił mu wyrzuty, że tylko dzięki niemu Krzychu ma pas Stanów).

Goldberg vs Lesnar III

Strowman vs Zayn - trochę byłoby to za długo ciągnięte, ale Sami może wyrzuci Brauna z RR matchu

Big Show vs Shaquille O'Neal

Orton vs Wyatt w różnej wariacji, może Triple Threat z Harperem, albo handicap match albo Harper w narożniku

Rollins vs HHH

w dodatku można spodziewać się walki o IC gdzie może to być

a) Ambrose vs Corbin - wg mnie najbardziej prawdopodobne - po minifeudzie Barona z Ceną, Dean będzie dalej mistrzem, a że nie ma innych wypromowanych heelów na SD to Wilk tu wpisuje się jako jedyny kandydat.

b) multiosobowa walka co raczej zostanie zarezerwowane dla cruiserweightów

+ tagi, kobity i cruiserzy i oczywiście Andre the Giant memorial battle royal.

Założe się, że przynajmniej więszkość tych walk się sprawdzi ;)

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Reputacja:   1

a) Ambrose vs Corbin - wg mnie najbardziej prawdopodobne - po minifeudzie Barona z Ceną, Dean będzie dalej mistrzem, a że nie ma innych wypromowanych heelów na SD to Wilk tu wpisuje się jako jedyny kandydat.

Ziggler i mamy fantastyczny mecz pomiędzy nim a Ambrosem o IC, ale jednak wolałbym ladder match (gdyż najbardziej są lubiane przeze mnie mecze, w których udział bierze spora liczba zawodników).

Co do samego rr meczu, to liczę na powroty (przydziały): Barretta (SD), RVD (RAW), Morrisona (SD) i debiut Samoa Joe (RAW). Dołączając tę czwórkę do już zapowiedzianych otrzymalibyśmy w cholerę zajebisty rr mecz.

Edytowane przez 8693

Co do samego rr meczu, to liczę na powroty (przydziały): Barretta (SD), RVD (RAW), Morrisona (SD) i debiut Samoa Joe (RAW). Dołączając tę czwórkę do już zapowiedzianych otrzymalibyśmy w cholerę zajebisty rr mecz.

Barretta jest w NJPW, Morisson w LU i nie mogą wrócić. Joe pewnie zadebiutuje i nie wiadomo tylko co z RVD.

• Reputacja:   708

DzikiDzik napisał/a:

Barretta jest w NJPW, Morisson w LU i nie mogą wrócić. Joe pewnie zadebiutuje i nie wiadomo tylko co z RVD.

Jemu raczej chodziło o Wade'a Barretta ;-)

Co do RR matchu to fajnie by było jakby Tye Dillinger wszedł z numerkiem 10.

Wielce prawdopodobne jest też, że zadebiutuje Samoa Joe, który w NXT za bardzo nie ma już co robić. To są 2 awanse z NXT na które liczę i być może nie ostatnie.

Cytat:

Ziggler i mamy fantastyczny mecz pomiędzy nim a Ambrosem o IC, ale jednak wolałbym ladder match (gdyż najbardziej są lubiane przeze mnie mecze, w których udział bierze spora liczba zawodników).

Ambrose-Ziggy już było.. A co do ladder matchu - niefajnie by było jakby to cruiserzy zrobili? Duuuużo spotów.

Nie mam pomysłu na AJa w mojej wersji, więc może by namówił w końcu na swój dream match HBKa i doszłoby do AJ Styles vs Shawn Micheals - 7 star fuck you Omega matchu? :D

Ciekawą opcją byłaby też walka Miz vs Daniel Bryan jakby dopuścili menago SD do ringu (co jest wątpliwe nawet mimo dość bezpiecznego stylu Maryse fuckera).

Jeśli nie to mogliby pociągnąć ten feud dając DBryanowi osobę, która by reprezentowała go w walce z Mikiem na WM.

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Reputacja:   9
  • Styl:  Jasny

Biorąc pod uwagę newsy jakoby Samoa Joe miał wejść z pierdolnięciem do RR Matchu i brać udział w jednej najważniejszych walk na Wrestlemanii i jednocześnie to, że Undertaker nie będzie walczył o żaden z głównych pasów, a pójdzie na Strowmana - dla mnie Joe stał się z automatu zwycięzcą tego pojedynku. Biorąc pod uwagę, że niezależnie kto wyjdzie z dwoma najważniejszymi tytułami po Royal Rumble, Samoa pasuje jako przeciwnik dla każdego z tych wrestlerów: Reigns, Cena, Owens czy Styles. Mowa jest o jego udziale w jednym z najważniejszych pojedynków, a jako, że mamy już trzy niemistrzowskie wstępnie zabookowane (Lesnar vs Goldberg, Rollins vs Hunter oraz walka Takera, prawdopodobnie z Braunem) to pojedynek Joe musi być o jeden z głównych pasów. Daje to też pole do popisu dla kreatywnych, ponieważ Samoańczyk wejdzie do turnieju prosto z NXT - niezrzeszony z Raw, ani Smackdown, może pojawiać się na dwóch galach, grozić mistrzom, a GM'owie będą się o niego targować. To by idealnie zgadzało się z domniemam monster pushem dla Joe, o którym coraz częsciej słychać.

• Reputacja:   1

Barretta jest w NJPW

Chodziło mi o Wade'a Barretta.

Ambrose-Ziggy już było.. A co do ladder matchu - niefajnie by było jakby to cruiserzy zrobili? Duuuużo spotów.

To, że już było nie znaczy, że nie wróci więcej. Ponadto Ziggler nie był ''po złej stronie mocy''. Co do latających, to tutaj jestem innego zdania. Według mnie spoty bardziej przydałaby się w walce, w której może ich nie być, gdyż w meczu lotników tak czy inaczej będą.

Edytowane przez 8693

• Urządzenie:  iPhone

Kto może wygrać Royal Rumble match? Wiele zależy od wyników walk mistrzowskich. Najprawdopodobniej Cena wygra pas WWE, a Roman Universal, a więc potencjalni zwycięzcy w mojej opinii wyglądają tak:

Dla Ceny:

Undertaker - Najbardziej prawdopodobny zwycięzca i walka z Ceną o pas WWE. Jednak mi się ten pomysł nie podoba, mimo że osobiście bardzo chcę zobaczyć walkę Ceny z Takerem, ale myślę, że niepotrzebny jest tam pas w tle

Dla Romana:

Braun Strowman - podobno jednym z planów WWE na Strowmana jest jego walka Romanem (nie wierzę w plotki mówiące o Taker vs Strowman), ale jak lubię Strowmana to naprawdę nie chcę tego oglądać.

Finn Balor - zwakował pas, więc powinien dostać title shota, ale niech go dostanie na jakimś Raw, czy innym Fast Lane. Pozycje ma chyba mocną, jednak w Main Rosterze nic ciekawego nie pokazał, wręcz przeciwnie. Już na początku dostał zbyt wiele, gdyby teraz wygrał RR to by była tragedia. Oby nie. :roll:

Chociaż jak pomyślę, że Roman po raz 3 z rzędu ma walczyć o złoto na WM to rzygam. :?

Teraz przechodząc do tych mniej prawdopodobnych zwycięzców walk mistrzowskich

Dla Aj Stylesa:

Randy Orton - I to uważam za najlepszą opcję (Cena vs Taker nie potrzebuje pasa).Wiem, że WWE planuje (planowało?) zestawić te dwójkę, więc wcale bym się nie zdziwił gdyby to Orton wygrał. To ciekawe zestawienie, chyba ani razu w ringu się nie spotkali. Obaj mają starpower godny walki o pas WWE na WM. A Orton pewnie w takim wypadku na EC by zawalczył jeszcze z Wyattem.

Dla Kevina Owensa

Chris Jericho - Najmniej prawdopodobna opcja ze wszystkich ode mnie zaproponowanych, ale jednak mimo wszystko jakiś procent szans na to daję. Wydaję mi się, że wszystko sprowadza się do walki Jericho z Owensem na WM, ale pewnie będą walczyć o US, niż Universal.

Inną opcją jest to, że wygrywa Brock Lesnar, a na FL Goldberg odbiera pas Romkowi (podobno kontrakt Goldberga obejmuję występ na tej gali) i wtedy walka Goldberga z Lesnarem będzie o pas Universal, ale całe szczęście jest to mało prawdopodobne. Chociaż.....

Jeżeli miałbym oceniać procentowo szansę na zwycięzcę Royal Rumble to wyglądałoby to mniej więcej tak Undertaker 50 %, Randy Orton 20%, Strowman 10%, Finn Balor 10%, Lesnar 5%, Jericho 3%, pozostali 1-2%

Przyznam jednak, że oprócz Ortona, chciałbym wygranej Miza. Ja uważam, że Miz za zeszłoroczny run zasługuję na wygranie czegoś wielkiego i było by miło zobaczyć go jako zwycięzcę, jednak zdaję sobie sprawę, że na to nie ma kompletnie żadnych szans, a szkoda.

Edytowane przez HBK Fan

Każdy podaje w miarę podobną do innych kartę i z moich rachunków wynika, że większość musi się sprawdzić, głownie dzięki wykorzystaniu metody eliminacji

Uznajmy, ze dwa "main eventy" mamy już zabookowane i nic się w nich nie zmieni:

Goldberg vs Lesnar

Triple H vs Rollins

I zaczynają się schody, bo jest na horyzoncie i w mokrych snach fanów Taker vs Cena, raczej o pas, bo jak nie o pas, to w analogicznym title matchu na Smackdown dostalibyśmy Styles vs Orton lub (osobiste widzimisię) Styles vs Orton vs Wyatt, co spokojnie można ubrać w ładne story, jednak kto wtedy wygrywa RR match? Orton? :( Bray? :lol: ktoś z RAW? Do tego za chwilę przejdziemy, więc mamy na ten moment

Undertaker vs John Cena - WWE title match

AJ Styles vs Randy Orton // AJ Styles vs Randy Orton vs Bray Wyatt

Jericho? Strowman? Balor? Z trojga złego wybrałbym Chrisa, który co prawda wyglądałby komicznie wygrywając starcie w którym wzięli udział Lesnar, Goldi czy Taker, z tym, że z pasem Universal raczej na WM wejdzie Roman, zostają dwie opcje i dwa zestawienia

Kevin Owens vs Chris Jericho - Universal/US title

Roman Reigns vs Braun Strowman - US/Universal title

dla Balora nic nie przygotowałem, ciekawe czy zdąży się wykurować :D

Trzon karty z grubsza mamy, w niższych walkach często mówi się o tym nieszczęsnym

Shaq vs Show

Do tego rzecz jasna wieloosobowa walka o pas IC

Dean Ambrose jako mistrz

Baron Corbin jako destroyer, zastępujący w połowie Kane'a czyli stałego bywalca tego typu starć

Dolph Ziggler jako generał, który odwali drugą część roboty Monstera, tak jak to zrobił np w EC matchu na Elimination Chamber

Kalisto polata

The Miz poheeluje i będzie straszył widownię tanimi chwytami

Apollo Crews pewnie po prostu będzie, a jak nie będzie, to ma Battle Royal, no i oczywiście

James Ellsworth, który powinien tu być i dawać widzom "nadzieję", że powtórzy się historia z ostatniej WMki, gdzie wygrał inny super underdog, jeśli Chinless faktycznie tu zawalczy, co najmniej dwa razy dotknie pasa.

U kobiet trzy walki:

Charlotte vs Sasha Banks vs Bayley

i można upiec dwie pieczenie na jednym ogniu: Bayley pinuje Sashę, ta się wkurwia i przechodzi heel turn, a dziewictwo Charlotte na PPV zostawiamy na kolejną dużą imprezę.

Ewentualnie można spróbować zastąpić ladder match o pas IC pasem kobiet, jednak zestawienie panów znacznie bardziej mi odpowiada.

Alexa Bliss vs La Luchadora, którą okaże się Mickie James

Jakieś drużynowe zestawienie na pre-show, może być RAW vs SD, nikt nie pamięta już o takiej samej walce na SS.

ATG Battle Royal - mam dwa pomysły:

Wygrana Ruseva, tak po prostu, by podkreślić jego dobrą pracę w ciągu ostatniego roku

Chad Gable - i dzień później dać im managera w postaci Kurta Angle, by zrobić z AA tag teamowego odpowiednika AJ Stylesa, bo jak na standardy drużynowe panowie mają potencjał

Lumberjack match o Cruiserweight title:

Neville vs Cedric Alexander lub Neville vs Jack Gallagher

W pierwszym przypadku można podbudować Cedrica w czasie gdy PAC będzie już przejmował tytul, co pewnie stanie się niedługo, w drugim mamy wątek narodowościowy + totalnie odmienne charaktery, gdzie podbudowa miałaby elementy zarówno komediowe, jak i agresywne.

Wyszedł mi post o WM, zamiast Royal Rumble, więc wrócę na chwilę do potencjalnych zwycięzców:

Undertaker, Jericho, Strowman, Balor, Orton...jak tak patrzę na ten skład, wydaje mi się, że nie będzie lepszego momentu by postawić na absolutne zaskoczenie, a widzę komentarze, że wielu chciałoby mocnego wejścia do rosteru Samoa Joe i właściwie z tego grona to jego zwycięstwo przypadłoby mi do gustu najbardziej, Orton niech się bawi z Wyattem, Taker niech bierze Cenę w walce wieczoru a Samoańczyka zostawcie dla P1 :D

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Ellsworth to się raczej pojawi w segmencie z jakąś legende... Może hejter The Rock coś nawrzuca bezpodbródkowemu.

Shaq już potwierdził walkę na WM.

Rollins z HHH nie jest tak pewne z tego co nowiny niosą - o ile się Balor wykuruje to on raczej z Rollinsem zawalczy ... Pewnie w openerze.

Owens i Jericho nie potrzebują tytuły na szali. Spokojnie można dać jakąś stypulacje np "I quit".

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   734

Podobno Vince wpadł na bombowy pomysł, który spodoba się fanom. Niby jakiś tam znany reporter/dziennikarz tak twierdzi, że to coś naprawdę fajnego dlatego zrezygnowano z walki Ceny z Undertakerem. Poza tym Rollins/HHH ta walka już jest podobno zaklepana i wątpię, żeby Balor się wykurował do Wm 33.

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png

ori_3492683_86dfca8de8bf2c0893bc553b3506a3220ee33ce0_photo-frame-collage-picture-frames-template-retro-image-montage-mock.png.e621ddc1d3a89738016122d836f29810.jpg.78214f4cc1b9a4d05cf44c58b1fa86e0.jpg

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

RR nie jara mnie tak jak ostatnio, chyba ze względu jak mało o nim wiemy. Faworytem wydaje się Taker , choć gdzieś tam w oddali dzwonią o tym Braunie? Nie sądzę, spokojnie można poczekać z promocją Straumana. Niech się pobawi w okolicach SS w tytułowym obrazku.

Póki co niespodzianki za oczywiste, bo internety aż huczą od pojawienia się Joe, Benjamina i Van Dama. Ciekaw jestem jak potraktują dywizję Cw, czy nie będzie im żal dać kilka spotów na małpki?

Na ytubach przejawia się się świetny według mnie motyw. Mianowicie rozpoczęcie rr od Brocka z Goldbergiem. Do czołowej 6 mogą zostać, byleby w 4 ich nie było. Jeśli 30 nie przypadnie Takerowi , też nie będę wielce rozczarowany. :roll:

Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg