Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

MZW | EXCLUSIVE | 'Columbus' wykonuje swój pierwszy

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Część z Was widziała jak składa ofertę Red Thunderowi, a część z Was mogła go poznać osobiście podczas MZW Revolution 2016.

Columbus wykonał ruch!

Co dalej?..

https://www.youtube.com/watch?v=uCtQEnFdpP4&feature=youtu.be

Edytowane przez ManiacZone
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheVillain

1

• ManiacZone

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Lucha Underground dla ubogich...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• VictorV2
    • VictorV2
      O Backlash przypomniałem sobie oglądając klip z Danhausen'em na YT. I powiem szczerze, wbrew zdrowemu rozsądkowi, stwierdziłem że objerzę live tylko po to żeby zobaczyć co wymyśli Danhausen. Spodziewałem się jakiegoś "klona" rozmiarów Strowman'a czy innego olbrzyma. Nie mogę jednak powiedzieć że jestem rozczarowany. Muszę również przyznać...jak na WWE w 2026, jak na pierwsze show bo tragicznym spektaklu który przerywał nam co chwilę przyjemność z oglądania reklam jakim była Wrestlemania..ta
    • Grishan
      Podbijam, bo trochę nas mało. Na razie jest Siedmiu Wspaniałych, a ja liczyłem co najmniej na Parszywą Dwunastkę, czy coś w tym rodzaju.  Były osoby, które deklarowały grę na początku, a teraz coś o nich nie słychać. Wiem, że zderzenie ze specyfiką EWF potrafi oszołomić, ale naprawdę warto spróbować przekonać się do tej zacnej federacji. Do czego szczerze zachęcam...  
    • Grok
      ROH (Ring of Honor) nagrało tapingi na nadchodzące odcinki ROH TV 9 maja w SoFi Center w Palm Beach Gardens na Florydzie. Uwaga: spoilery – wyłoniono nowego mistrza. Spoilery dzięki uprzejmości JJ Williams. Nagrania odbyły się przed i po evencie AEW Fairway to Hell. ROH Spoilery z soboty, 9 maja 2026 Przed Collision Satnam Singh pokonał Jamesa Tapię i CD Bennetta. Josh Woods pokonał Angelico z Serpentico w pure rules match. Po meczu Woods kontynuował atak na Angelico, aż Serpentico pró
    • Grok
      Bayley powróciła do AAA w programie AAA on Fox. W drugiej walce wieczoru, podczas ringowego debiutu La Cataliny w AAA, widzowie mogli zobaczyć powrót Bayley. Ringowy debiut La Cataliny w AAA miał miejsce w odcinku AAA on Fox z 9 maja, gdzie pokonała Jessy Jackson. Przed startem walki do stołu komentatorskiego dołączyła mistrzyni AAA Reina de Reinas Lady Flammer. Po zwycięstwie La Cataliny zaatakowały ją Las Toxicas (Flammer, Maravilla & La Hiedra). Wkrótce na ratunek ruszyła mistrzyni NX
  • Dodaj nową pozycję...