Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Survivor Series 2016 (dyskusja, zapowiedź, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   708
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Swoją drogą nie spodziewałem się nigdy, że Lesnar przegra szybciej w WWE niż CM Punk w UFC :twisted:

W sumie jakby syn Bilaa debiutował to już ma dobry ring name - PlatinumBerg :twisted:

Nie mogę się doczekać tych memów o tym historycznym wydarzeniu :-D

Edytowane przez CzaQ
"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

9

• Arkao

6

• CzaQ

5

• blanco19

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Jeszcze co do Main Eventu. Dla mnie podoba się ta decyzja. Pierdolnięcie było. Skoro Cena mógł się tak podłożyć to tym bardziej może Brock (nie za darmo pewnie). I tak raz dwa go odbudują. Dostanie jakiegoś midcardera do poskładania i tyle, a skoro Goldberg wrócił na chwilę to po takim meczu i zaspokojonym ego może teraz wypromować na sobie np. Ruseva (też pewnie nie za grosze), ale już nie tylko jako powracający dziadek, tylko typ z samego Topu, który potwierdził swoją wartość i legendę.

Poza tym, Lesnar musiał dostać prztyczka w nos za ten koks. Skoro dostał go Roman i wszyscy się cieszyli, to powinien dostać go też Lesnar.

Poza tym wkurwieni Heyman i Lesnar to będzie dobra telewizja.

ty tak na poważnie? że lesnar został ukarany za branie sterydów? xD

• Reputacja:   1

Nie mogę się doczekać tych memów o tym historycznym wydarzeniu :-D

http://i.imgur.com/3uYiiOp.jpg

• Reputacja:   17
  • Styl:  Jasny

GENIALNIE :D:D brawo GOLDBERG :) ryczałem na pól bloku :D:D:D i klaskałem , mark mode ON :D az sie wzruszyłem

chciałem zeby Lesnar został zniszczony i tak sie stało !!! heeee

main event roku :) jestem zadowolony.To jest MOC to jest Magia zrobić minute walki i poczuć większe emocje niż inne walki 5 stary po kilkadziesiąt minut, nie o to tu chodzi.

Brawo GOLDBERG !! 8) 8) ahhh za bajtla zawsze mu kibicowałem te walki w TV co puszczali :)

Polaczkom sie nigdy nic nie podoba :roll: :roll: a Ameryce większość opinii na ++

Edytowane przez Antenelles

• Reputacja:   2

Pierwszy kickoff - Ariya Daivari, Drew Gulak & Tony Nese vs Noam Dar, Rich Swann & T.J. Perkins

Poprawna walka, ale tylko poprawna. Niczym się to nie wyróżniło spośród innych starć tej dywizji. Klasycznie drużyna Heeli dostaje wpiernicz. Widać, że w Cruiserwieght jest podział na tych bardziej wartościowych i tych, co widać nic dla WWE nie znaczą.

Ocena: 2/5

Drugi Kickoff - Kane vs Luke Harper

Jednak podłożyli Harpera. Nie ukrywam, że lepije byłoby gdyby dali wygraną Harperowi. Teraz Luke pewnie zjawi się podczas tradycyjnej walki eliminacyjnej, by wspomóc Wyatta.

Ocena: 2/5

Pierwsza walka - Żeńska drużyna RAW vs Żeńska drużyna SmackDown!

Nie wiem czemu, lecz jednak wepchnęli do walki Natalyę za Nikki. Carmella robiła wszystko swoją mimiką żebyśmy pomyśleli, że to ona, lecz faktycznie może za tym stać Kanadyjka.

Sama walka średnia. Fox i Carmella okazały się dodatkami. Plus za pormocję Jax jako dominatorki, choć sposób w jaki wypadła pozostawił trochę do życzenia. Cieszy mnie również, że jaśniejszym punktem niebieskich była Alexa. Zaprezentowała się naprawdę nieźle. Gdy Jax wyżyła się za eliminacje na Becky już było wiadomo kto pozostanie jako ostatni na placu boju ze Smack'a. Rozważałem dwie opcje albo walka 1v1 z Charlotte albo Bayley. Druga opcja wydawała mi się lepsza z uwagi na promocję rozdającej uściski. Zdecydowali się na to, ale nie wyrzucając mistrzyni RAW. Ten atak po pojedynku jasno pokazuje iż Banks idzie w odstawkę.

Ocena: 2+/5

Druga walka - intercontinental Championship: The Miz © vs Sami Zayn

Przeciętna walka. Mogłem postawić na Miza. Przecież WWE lubi wkurzać Kanadyjczyków. :twisted: Nie podobała mi się zbytnio ta końcówka. Maryse ma młotek w ręku i zwaliła wszystko na typa od dzwonka. Sędzia jest mocno upośledzony? :?

Trzecia walka - Tag Teamy RAW vs Tag Teamy SmackDown!

Ponownie RAW triumfuje. Jedyna walka w której widziałem możliwą wygraną niebieskich. Muszę powiedzieć, że to było naprawdę niezłe starcie. Już na początek mimo iż Breezango i ND zostali sprowadzeni jedynie do ról komediowych to spełnili zadanie. Xavier pogrywający na trąbce przy "zrozpaczonym" Tylerze, by momentalnie samemu zapłakać. Śmiechłem. :D Poszli w ewidentną promocję Cesaro, co akurat mnie cieszy jak i Usos. Kiedy zostały te 2 teamy to praktycznie było wiadomo iż to znowu czerwoni wygrają. Ciut zaskoczony jestem iż nie dali więcej AA jak i Slaterowi z Rhyno. Trzeba również wspomnieć, że łysole odbili sobie niepowodzenia z ostatniego okresu. eliminacja dwóch teamów przeciwnika to sporo.

Ocena: 3/5

Czwarta walka - Cruiserweight Championship: Brian Kendrick © vs Kalisto

Baron robi, co chce i to oznacza, że Kalisto pożegna się z szansą na pas, a dywizja zostaje na RAW. Można było się spodziewać, że aż tak dużych zmian się nie doczekamy. Walka miała dobre momenty i zapowiadała się naprawdę nieźle, zwłaszcza, że Brian dowalił naprawdę dobre proma. Nie było to czego oczekiwałem, ale wyszło nieźle.

Piąta walka - Drużyna RAW vs Drużyna SmackDown!

PPV nie mogło skończyć się całkowitą klęską niebieskich, więc dali im wygrać w tym najważniejszym, gdzie są najbardziej skłóceni. Jak dla mnie bardzo dobra walka. Całe 50 minut coś się działo. Shane zabookowany na wytrzymałego sukinsyna. Właściwie zjawił się po to żeby wykonać jeszcze raz Elbow na stół komentatorski. Większość porządnie obrywał, ale wytrzymał sporo. Nawet Codebreaker nie był wstanie go złamać po tym wszystkim. Spear od Romka fatalnie wykonany i mógł się źle skończyć nawet dla samego Reignsa. Zachowanie Owensa, który mając gdzieś swój los w tej walce użył przedmiotu i nie pozwolił ataku na swoją osobę pozostawić bez odpowiedzi. Pech chciał, że to była lista Jericho, więc niestety to zapewne koniec przyjaźni. :( Pozytyw z tego, że w kaszę sobie nie dał dmuchać, lecz szkoda iż jego udział skończył się poprzez DQ. Strowman roznosił wszystkich tak jak powinien monster Heel. Dobry pomysł z przeciwstawieniem się Wyattowi. Szkoda tylko iż powstrzymały go ręce Ellswortha. :roll: Kilka ważnych rzeczy nabiera rumieńców. Pachnie powrotem Shield. W momencie, w którym Rollins i Romek pomogli Deanowi z ochroniarzami zamarkowałem. :D Kolejna pozytywna rzecz to poświęcenie Ortona i przyjęcie Speara. Nie wierzę, że Randy się dla kogoś poświęcił. :D Wygląda jakby naprawdę stał się częścią "rodzinki" i jeżeli jego odwrócenie się od Braya będzie miało miejsce to na pewno zdarzy się z większą pompą. Pojawienie się Luke'a jak wcześniej wspomniałem do przewidzenia.

Ocena: 4+/5

Szósta walka - Brock Lesnar vs Bill Goldberg

Czekałem na tą walkę jak chyba wszyscy. Starałem się bardzo nie na trafić na spoilery i kątem oka tylko zauważyłem, że podobno rozczarowanie. Myślę sobie, Goldberg nie jest młody, lecz zapewne da się przeżyć. Potem lukam na czas odtwarzacza i do końca niecałe 10 minut... O k***a. Po wejściówkach dokładnie 6 minut i 13 sekund. O k***a x2. :lol: Wciąż mam w pamięci najbardziej szczerą odpowiedź Billa z przed kilku lat "WWE może mnie w dupę pocałować". Wiedziałem, że musieli mu mocno posmarować tyłek. Mowa, że niby skończyło się robienie z Lesnara nadczłowieka. No to teraz mamy Billa nadczłowieka, który 3 chwytami rozłożył Lesnara. Ja rozumiem, że chcieli podkreślić potęgę tego gościa, z którą musi się liczyć nawet sam Brock, ale bez jaj. Swoją drogą ta dwójka przechodzi do historii. znowu dali do kitu starcie, lecz tym razem tego nawet nie można nazwać starciem. :twisted:

Ocena: 2-/5, bo nie chcę dawać jedynki i może jakiś malutki pozytyw tego pomysłu będzie... .

"+"

- świetna walka drużynowa facetów, w której wiele się działo m.in. podkreślono feudy i turny

- przyzwoita walka Tag Teamów

"-"

- zesquashowanie Lesnara

- zakończenie walki o Intercontinental Championship

- podłożenie Harpera, Kane'owi

Ocena końcowa: 2+/5

Survivor Series miało potencjał. Nawet serwując oklepaną rywalizację brandów przyciągnęli widzów. Zrobili "legendarny" ME i powstawiali ciekawe stawki pojedynków jak przeniesienie całej dywizji do innego brandu. Okazały się one kosmetyczne. RAW dowaliło Smackowi prawie wszędzie oprócz ME, który był naprawdę świetny. Z kolei walka wieczoru to joke. Szkoda, bo to mogło być naprawdę jedno z lepszych PPV 2016 roku.

Edytowane przez Pavlos

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Panie, kto to Panu tak spierdolil?

WWE mnie zadziwia, na zadnym PPV w tym roku nie mieli jeszcze takiego materialu, zadnym PPV w tym roku jeszcze tak sie nie jaralem... a mimo to, zadnego PPV w tym roku jeszcze tak nie spierdolili. Kurcze, jakie to jest smutne. Nie bede sie wyrazal na temat kazdej walki pojedynczo, wszystko mozna zamknac w opinii, ze Survivor Series jest noca zlych bookingowych decyzji podyktowanych... checia zszokowania widzow? Sam nie wiem.

Przegrana Lesnara w takim stylu to spory cios... zarowno dla niego jak i dla mojego serduszka. Po prostu bol. Chociaz... no z drugiej strony wiemy jaki bylby dluzszy pojedynek, tak czy tak byloby zle wiec po prostu musieli wpasc na cos co bedzie krotkie ale tresciwe. Squash na destroyerze ostatniej dekady to nie jest cos czego bym sie kiedykolwiek spodziewal, uwazam ta decyzje za glupia i o ile jestem w stanie zrozumiec wygrana Goldberga... to kurcze, nie w niecale dwie minuty!

Survivor Series Matche wyszly okej... chociaz nie obylo sie bez glupiego bookingu. Nia klepie, Sasha odpada po roll-up'ie, New Day odpada tak samo jak Breezango czyt. zamienili prawie 500-dniowy title reign w jobberlandie, nie wypromowali American Alpha w idealnej do tego sytuacji a ostatni SS Match... huhu, kwintesencja glupiego bookingu.

Nie zamierzam czepiac sie tego ile to trwalo bo bardzo lubie dlugie SS Matche ale odpalcie sobie ten Survivor Series Tag Match a potem odpalcie sobie chocby Team Cena vs Team Authority i sami zobaczycie dlaczego ten drugi byl tak bardzo lepszy.

Eliminacja Strowmana... okej, akceptuje choc glupie jest to, ze na dobra sprawe, zanim sedzia go wyliczyl, zdazylby wyliczyc obydwa teamy... w calosci. Kolejna kwestia to oczywiscie eliminacja Owensa. No sory bardzo, jak Period Championship ma miec jakis prestiz skoro mistrz wypada w taki sposob? Postawcie go przy takim Stylesie, ktory wytrzymal dlugo, byl zabookowany naprawde mocno a wyeliminowala go dopiero zdrada czlonka druzyny i Triple Powerbomb na stol komentatorski. Tak sie powinno bookowac mistrza. Co do zwyciezcow, akceptuje juz ta wygrana SmackDown, podoba mi sie tez fakt, ze jako ostatnii zostali Wyatt i Orton. Jesli komus mialoby to cos dac to im. The Wyatt Family jest coraz mocniejsze(mocniejsze niz kiedykolwiek?), az troche robi mi sie szkoda, ze prowadzi to wszystko do zdrady Randalla. Ale zanim to sie stanie powinni dalej to kuc i robic rodzinke na potege. Pasy Tag Team?

Edytowane przez DashingNoMore

Polaczkom

Poproszę o bana dla tego "pana".

Co do końcówki, to właściwie można się było tego spodziewać, bo Bill raczej nie nadaje się na przeciwnika Lesnara. Złamałby go, doprowadził do ataku serca, czy cuś, więc nie powinno to być takim zaskoczeniem, jeno przychodzi na myśl pytanie "po co w ogóle to miało miejsce?".

Gala słabiutka, akcje w ringu przypominały zwyczajną tygodniówkę, zabrakło fajerwerków, które powinny być elementem "dużych" gal.

Kurde, pierwszy raz to napiszę, ale rzeczywiście NXT wypadło dużo lepiej, tam przynajmniej można było odczuć, że mamy styczność z czymś ważnym, a tu? Bałagan w starciach, głupotki i decyzje, które właściwie tylko psują odbiór gali. Ode mnie ocena mierna i Vince przyjdzie jutro z rodzicami.

Hahaha ale placz i lamentowanie. Jak dla Mnie ME był genialny w końcu ktoś utarł nosa Lesnarowi. Nieistotne za jakie hajsy ważne jest jak szybko i destrukcyjnie. To było piękne ahhh cudowne

908338894e6b71b552bb7.jpg

• Reputacja:   1 401
  • Styl:  Ciemny

I TAK TO POWINNO WYGLĄDAĆ!! Tylko że odwrotnie. Absolutnie nie raziłoby mnie zabookowanie wygranej Brocka w takim stylu, ale to co zobaczyliśmy...litości. Doskonale skomentował to Rusev na twitterze, cytuję:

"hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha"

Jeśli Goldberg rzeczywiście miał wpływ na wygląd tego pojedynku, automatycznie strąca Romana ze szczytu listy znienawidzonych przeze mnie wrestlerów oraz powinien trafić na szczyt każdej innej: List of Jericho, Giericho czy Pizd Arkao.

Ja dalej pamiętam.. to była chyba najbardziej tragiczna walka Takera od wielu lat i nigdy nie zapomnę, że streak skończył się w tak kiepskim stylu i po takiej fatalnej walce.

Koniec streaku to akurat było zajebiste wydarzenie, nie tyle dające radość, co wchodzące w głowę - pamiętam jak dziś, że dzień później, zamiast rąbać drewno, siedziałem na pieńku i rozmyślałem "jak to się stało" :lol:

Reszta show też mnie nie zawchwyciła, do każdego z SS matchy mam jakieś zastrzeżenia, główny 5 vs 5 match strasznie się dłużył, a efektownych momentów było jak na lekarstwo, mimo wszystko podoba mi się rozpisanie Shane'a, który dał z siebie 120% i pokazał gówniarzom, że ciągle stać go na wiele (ale nie w taki sposób jak ten łysy debil z main eventu), fajnie też, że padło na Ellswortha, jeśli chodzi o wyeliminowanie Strowmana, jedna z najciekawszych osób na SD dokonuje osobistej zemsty na swoim oprawcy. I co z tego, że skończy się to jego śmiercią :D Dobrze że Kevin odpadł przez dq - wolę usłyszeć "bullshit" z widowni, niż oglądac mistrza przypinanego w bezpłciowym stylu. Tym azem kibicowałem lepszym, jednak dobrze, że Wyatt Family wyciągnęło zwycięstwo, nie wyobrażam sobie, by Roman ubił Bray'a i Ortona w pakiecie z Harperem, to byłaby już przesada. Taka jak w walce wieczoru.

Mimo wygranej Smackdown nie zaprzestałbym historii z gniewem Takera - Dean "stupid idiot" Ambrose dopuścił się zdrady i powinien ponieść za to karę w postaci Chokeslamu na drabinę podczas TLC, w sumie Taker mógłby go też zabić podczas Royal Rumble, tak na rozgrzewkę przed WMką.

Drugi motyw który mogliby kontynuować to szybka eliminacja Strowmana - gość chce udowodnić, że jego odpadnięcie na samym początku to nieporozumienie i pokonuje po kolei członków Teamu - na rozgrzewkę idzie Jericho, który dostanie świetną reakcję na RAW, potem może uwalić Rollinsa, przejąć US title od Romana, a Kevina wyrzuci z RR matchu.

Booking w całej walce był tragiczny: raz sędzia dyskwalifikuje Kevina za atak listą, potem nic nie robi sobie z ataku Deana, który został przecież wcześniej wyeliminowany

Jak sama zauważyłaś, Dean był już wyeliminowany, więc co więcej mogli mu zrobić? :D

Walka teamów byłaby spoko, jednak tu pojawiła się tendencja bokerów do niewykorzystywania potencjału gimmick matchy - emocje i przyjemność z walki odczułem dopiero wtedy, gdy zostały 2 ostatnie teamy, wcześniej na odpierdziel wyrzucono całą resztę, często widujemy to np. w 2 out 3 falls, gdzie pierwsze dwa piny są odbębnione błyskawicznie po gównianych akcjach i notabene dostajemy kolejny singes match.

Nie dziwi mnie natomiast szybka eliminacja New Day - rekord trzymania pasów mają już w kieszeni, więc nadchodzi ich koniec.

U kobiet, można powiedzieć, wszystko zgodnie z planem, jednak ten pojedynek bardzo przypominał mi typową patologię z przed lt, mimo, że w ringu znakomita więszość zawodniczek stoi według mnie 2 poziomy wyżej, niż typowe Divy pokroju Kelly Kelly. Sporo eliminacji z dupy, zwłaszcza klepanie Jaxowej po Disarmerze od Becky, którą mogłaby strząchnąć jak kurz z ramienia, raziło w oczy, bezemocjonalny finish, gdzie nawet nie zdążyłem zastanowić się, czy Becky jest to w stanie odkopać, a było po wszystkim.

Całkiem fajna walka o pas IC i jestem właściwie zadowolony z wyniku i sposóbu wygranej - Maryse staje się nieozdowną częścią gimmicku Miza, gość daje dobre walki, wygrywa w swoim stylu, ma oryginalne segmenty - kurde, jaki renesans postaci : O

Natomiast przy walce Cruiserów się wynudziłem i tu też najbardziej ucieszył mnie wynik, chociaż interwencja kolejnego idioty (tu już bardziej uzasadniona, niż u Deana) wskazuje, że to nie koniec.

Gala jak gala, wiadomo, że Takeover było lepsze a mówić będzie się i tak tylko o kolejnym bullshicie, ciekawe ile osób pamięta jeszcze kto jest aktualnie mistrzem NXT :D

http://www.occur.pl/images/0245c46c/ee06e32b/29bd9edc7c.jpg

EDIT: jak ktoś ma gifa z autystycznym 619 od Cesaro albo z tym klaskaniem Mojo (najlepsza rzecz jaką zrobił w głównym rosterze) po którym cały team zrobił unik, to poproszę linka :D

Edytowane przez Morison
Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

No Mercy 2020 - Goldberg posiada wszystkie pasy prócz TT - postanawia się sklonować. Wraz z klonem przejmują pasy obu dywizji w 3 on 2 handicap matchach - jeden z SHield drugie z Wyatt Family.

Osobiście uważam, że klonowanie Goldberga nie byłoby potrzebne, bo on pasy tag teamowe pierdnięciem zdobyłby solo z prawą rękę przywiązaną do lewej nogi i walcząc - powiedzmy - samym nosem i rzęsami prawego oka (oczywiście walcząc z obydwoma teamami na raz i ze wsparciem tychże przez Undertakera z Lesnarem). Drugi Goldberg mógłby spowodować natomiast koniec świata i zapadnięcie się galaktyki.

14453752125651e0a536c69.jpg

Widzę, że niektórym podobał się ME... to znak, że może to czas przestać nazywać się fanem wrestlingu, a czas zacząć nazywać gerontrofilem, bo widzę lubicie oglądać jak wchodzi się staremu w dupe...

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Ale śmieszne są żarty o Goldbergu haha, nie.

Na zagranicznych forach dyskutują o przyczynach takiego bookingu i wszystko wskazuje na to, że Lesnar chciał strasznie sprzedać Goldberga, a że ten ,,walczył '' z kontuzją postawiono na tego typu bitkę. Swoją drogą już się mówi, że Goldberg zawalczy na rr.

O a Arkao mi to właśnie zdementował

Drugi motyw który mogliby kontynuować to szybka eliminacja Strowmana - gość chce udowodnić, że jego odpadnięcie na samym początku to nieporozumienie i pokonuje po kolei członków Teamu - na rozgrzewkę idzie Jericho, który dostanie świetną reakcję na RAW, potem może uwalić Rollinsa, przejąć US title od Romana, a Kevina wyrzuci z RR matchu

Czyli zakładamy, że ktoś przejmie pas un...czyżby... :D

Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg

Jeszcze co do Main Eventu. Dla mnie podoba się ta decyzja. Pierdolnięcie było. Skoro Cena mógł się tak podłożyć to tym bardziej może Brock (nie za darmo pewnie). I tak raz dwa go odbudują. Dostanie jakiegoś midcardera do poskładania i tyle, a skoro Goldberg wrócił na chwilę to po takim meczu i zaspokojonym ego może teraz wypromować na sobie np. Ruseva (też pewnie nie za grosze), ale już nie tylko jako powracający dziadek, tylko typ z samego Topu, który potwierdził swoją wartość i legendę.

Poza tym, Lesnar musiał dostać prztyczka w nos za ten koks. Skoro dostał go Roman i wszyscy się cieszyli, to powinien dostać go też Lesnar.

Poza tym wkurwieni Heyman i Lesnar to będzie dobra telewizja.

ty tak na poważnie? że lesnar został ukarany za branie sterydów? xD

Nie napisałem "ukarany" tylko, że dostał prztyczka w nos. Ukarany by był jakby go tak poskładał pierwszy lepszy Zayn czy inny cruiser.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

Widzę, że niektórym podobał się ME... to znak, że może to czas przestać nazywać się fanem wrestlingu, a czas zacząć nazywać gerontrofilem, bo widzę lubicie oglądać jak wchodzi się staremu w dupe...

Po prostu wynik podobał się tym, którzy z jakichś powodów mają coś do Brocka i tyle :)