Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Survivor Series 2016 (dyskusja, zapowiedź, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

5 on 5 Woman's Survivor Series Match

Zgadzam się, że za atak na Nikki bez wątpienia odpowiada Natalya. Co do walki, liczyłem na więcej, nie było czuć napięcia i rywalizacji o to który brand jest lepszy. Wielu zastanawiało się jak WWE zabookuje Jax, a tu proszę po prostu odklepała. Nawet Foxy zgarnęła jeden pin :P . Jedyny plus jaki tu widzę to zakończenie, Bayley daje swojej drużynie zwycięstwo, a niepocieszona mistrzyni pokazuję kto tak na prawdę wygrał. Feud o pas kobiet na RAW mamy już zaklepany.

Sami Zayn vs The Miz

Dziwna decyzja WWE, dawanie tytułu Miz'owi miało prowadzić do tego że Sami przejmuje pas i Miz jest tym który zadziałał na niekorzyści SmackDown, w takiej sytuacji jest to zrozumiałe, ale Miz broniący tytułu? Trochę dziwne. Walka stała raczej na średnim poziomie, nic specjalnego. Oczywiście nie spodziewałem się fajerwerek, ale do walk Miza z Dolphem trochę tu zabrakło. Zapewne od wtorku wracamy do programu Ziggler - Miz SUPER :-x

Tag Team's Survivor Series Match

New Day niczym najwięksi jobberzy wylatują minutę po walce. Myślałem że to największy shocker jaki czeka nas na gali, jednak się pomyliłem :P . Jak zawsze przy tego typu walka było ogromne zamieszanie i wiele spot'ów. Po kolejnych eliminacjach walka coraz to bardziej nabierała kolorytów. Szczególnie finałowe starcie pomiędzy Usos, a Cesaro i Sheamusem było bardzo dobre. Końcówka na mega plus. Wynik trochę mnie dziwi bo RAW zgarnia wszystko, ale niech będzie że walki 1 vs 1 również się zaliczają. Więc mamy 2-1.

Kalisto vs Brian Kendrick

Promo Kendrick'a przed walka, czapki z głów, gość robi tak genialną robotę, żadna "latająca małpka" nie powinna mu zagrozić :D . Fajna walka, podobała mi się, Kalisto w ringu potrafi robić fantastyczne rzeczy. Co tu robi Baron, nie mam pojęcia, myślałem że nie będę musiał go oglądać przez jakiś dłuższy czas :D . Brian broni pas i dywizja zostaje na RAW, przynajmniej przez następny tydzień.

5 on 5 Survivor Series Match

Niesamowita walka, poziom ringowy był wspniały, czuć było tu rywalizację, było wiele świetnych momentów ale były też te głupsze. Może zacznę od negatywów. Kevin Owens, Universal Champion, twarz RAW, zostaje wyeliminowany po zaatakowaniu stosem kartek? Jestem wstanie zrozumieć wiele w WWE, ale to mnie zniszczyło. Druga sprawa to Shane McMahon, ok, szanuje jego poświęcenie, te dwa spoty były mega, ale gość który nawet nie jest wrestlerem i ma prawie 50lat, wygląda niczym największy terminator w WWE. Gdy Ambrose wrócił i zniszczył Styles'a pomyślałem że to może on będzie tym który będzie miał problem z Undertakerem. Reunion Shield również na mega plus. Przy sytuacji 2 na 1 i pojawieniu się Harpera bałem się że wielki i niezniszczalny Romeo wrócił. Na szczęście do tego nie doszło i to SmackDown zgarnia zwycięstwo, no i cieszy że Wyatt w końcu wygrał coś ważnego. Ciekawe jak rozwinie się sytuacja z Ortonem.

Goldberg vs Lesnar

Po walce chciałem tu wypisać swoje żale, ale stwierdziłem że to nie ma sensu i skomentuje to trzema słowami. Kurwa jebana mać.

1807567559522728e3a44bf.jpg

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

9

• Arkao

6

• CzaQ

5

• blanco19

5

Top użytkownicy w tym temacie

Dużo czytam i oglądam ale mało się udzielam.

Tym razem pewna rzecz sprawiła że muszę pewne rzeczy napisać.

Same SS nawet nawet jedynie pokracznie wyglądała walka Pań no ale to małe zaskoczenie jak dla mnie.

Pozostałe walki nawet "ssały".

Od razu przejdę do ostatnie walki Lesnar vs Goldberg.

Lesnar dla mnie nigdy nie był terminatorem i nie ciągnął tak publiki za sobą jak Goldberg.

Dużym błędem Vinca było, że to Lesnar przerwał strike Takera.

Tak dużym że obecne pokolenie gimnazljalne zrobiło z niego terminatora który nie może nagle przegrać w 2 minuty walki.Widać po wcześniejszych wypowiedziach.

Faktem było że sam się zastanawiałem jak ta walka się rozegra bo Goldberg wirtuozem w ringu nigdy nie był ale to on był w rzeczywistością taką bestią w ringu i to jego wejścia i to co w ringu się działo sprawiało że publika szalała.

I według mnie to on po odpowiednim wprowadzeniu przez WWE mógł przerwać strike Takera ,a nie jakiś Lesnar.

Wracając do walki zaskoczyła mnie ale z drugiej strony inaczej być nie mogło bo Goldberg swoje lata ma ale gdyby to zrobić bardziej przemyślanie ... .Wprowadzić go,niech powalczyłby w tym ringu,feud z Brockiem to potem mógłby dłuższa walkę wyciągnąć z Lesnarem.

No ale to pewnie także kwestia pieniędzy.

I na koniec taka prywata do adminów czy takie teksty szczeniaków w stylu :"Po walce chciałem tu wypisać swoje żale, ale stwierdziłem że to nie ma sensu i skomentuje to trzema słowami. Kurwa jebana mać"

zasługują na ot by znajdowały się bądź co bądź na portalu który jak dla mnie jest na wysokim poziomie merytorycznym?

Ja wiem że mamy demokrację ,liberalizm ale pewne rzeczy jak brak kultury i prostactwo lub typowa chamówa jak ta wyżej zacytowana powinna być z miejsca tępiona.

Rozumiem, że można się nie zgadzać z pewnymi rzeczami, ale można robić to na pewnym poziomie.

Szanujmy kulturę wypowiedzi i innych rozmówców nie róbmy z zasłużonego portalu dla wrestlingu rynsztoka.

Edytowane przez ARTUR83M
Żyj każdego dnia tak jakby był tym ostatnim.

O czym Ty piszesz. Lesnar po pierwsze, potrafi zrobić match dobry. Po drugie jest to bestia, a nie jakiś podrabianiec ( czyt Goldi) , co udowodnił w UFC. Po 3 budowali go tyle, a zrobili squash z dziadka, megalomana, który zawsze miał problem z podkładaniem się ( czyt; nie nadawał się z takim podejściem od początku).

Do tego styl żenujący, widze że jesteś mega fanem Goldberga, więc polemika jest trudna, a ja swoje:

PS. Przestań z tymi tekstami o "rynsztoku", ludzie maja prawo pokazać swoje niezadowolenia. Aha i jebać demokracje :wink:

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Styl:  Jasny

Całe szczęście, że już dawno wyłożyłem lachę na tę zjebaną federację i oszczędziłem sobie marnowania kilku godzin z życia na ten kał. Czekam już na powtórkę z rozrywki, czyli płacz Wąsenta i szukanie pomysłu na odbudowę Lesnara. :grin: WWE ma talent do zniechęcania ludzi do siebie.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Tak dużym że obecne pokolenie gimnazljalne zrobiło z niego terminatora który nie może nagle przegrać w 2 minuty walki.Widać po wcześniejszych wypowiedziach.

Może dlatego "gimnazjaliści" (w tym ja i tysiące innych 20 latków... :roll: ) zrobili z niego terminatora bo dał ku temu przesłanki i może dlatego zrobili z niego terminatora bo tak na prawdę w obecnym WWE nie ma kogoś kto ma "jaja" i faktycznie jest "facetem" wygrywającym swoje pojedynki a nie "pipcią" co boi się Stephanie McMahon, Shane'a i innego jebane Kevina Dunna oraz bierze udział w 50/50 booking jak 99 % rosteru. Może dopiero teraz cię uświadomię, ale wrestling opierał się w najlepszych czasach i powinien się opierać na przynajmniej kilku terminatorach z którymi walczą ci dobrzy - obecnie już nie mamy ani jednego (Lesnar był taką namiastką Austina, Rocka, Takera w obecnej erze, czyli kolesia który "urealniał" ten produkt) terminatora a to, że Goldberg ma być tym dobrym to przemilczę. Goldberg ma 50 lat, jest słaby w ringu, nie da rady zawalczyć przez 10 minut nawet, promuje swoje dziecko i ma 50 jebanych lat!!!!

Jak możemy rozmawiać poważnie o tej federacji jak 50 latkowie Goldberg i Taker są na samym szczycie a reszta to tylko tło.

zasługują na ot by znajdowały się bądź co bądź na portalu który jak dla mnie jest na wysokim poziomie merytorycznym?

Właśnie napisałeś posta więc zaprzeczyłeś, że ten portal jest na wysokim poziomie merytorycznym.

Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   1

Powiedzcie, napiszcie mi, że to kurwa tylko się mi śniło... :x

Tak, oto taki idealny komentarz nt tego co się odjebało.

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Zacznę od tego, że do survivor seirs prowadziły nas naprawdę spolidne tygodniówki. Zwłaszcza od powrotu Goldberga warto było oglądać raw, co po brand splicie było raczej szalonym pomysłem. Promocja mogła być lepsza, ale dawno się tak na żadne ppv nie napaliłem, chyba nawet wm mnie tak nie grzała. Więc po noworocznym take over i rr było to 3 najbardziej wyoczekiwane przeze mnie ppv.

Bab nie oglądałem, lecz z lekka dziwi mnie eliminacja Nia ... a wzasadzie zastanawia sposób...ale nie na tyle by to sprawdzić. XD Raw wygrywa , jestem lekko zaskoczony, bo to sugeruje niespodziankę w main evencie.

Zayn vs Miz...Boże jak w ogóle można było zjebać i pozbawić nas zestawienia Zygi z Samim? Przy odpowiednim czasie niewkestionowana walka roku. Do tego przez kolejne nabicie stat Mizowi cały(dobry ) storyline z końcem kariery Dolpha stracił kompletnie sens...Dzięki ci wwe. Mniejsza już o głupotę wwe...sama walka mocno średniawa z zakończeniem ,które jestem w stanie przyjąć. Kanada, scew job...logiczne. Szkoda, że dostali tak mało czasu, bo Miz ostatnio pokazuje , że zaliczył ogromny postęp w ringu i powoli można go będzie nazwyać workerem. Jeden z tych największych szoków 2016 roku.

W między czasie nielubiany James dostaje segment z Braunem. To akurat było spoko. Choć lepiej by było, gdyby faktycznie Strowman nie kojarzył typa. Jobber jak jobber a ten tyle ich obił.

Drugi, tradycyjny ss match...jak bardzo go zjebali...szkoda słów. Tak jak mówił Niko Breezy odpadły pierwsze-ma sens...ale wyrzucenie Usosów? Really tak po prostu po jednym kicku Usosa ,jak się później okazało lms u niebieskich. Przecie nagle spierdoliliśmy całą potęgę pasów tt, na które poświęcaliśmy multum czasu. #niewierze. Niedługo pobiją rekord demoliton a ja i tak będę miał przed oczyma jeden move z dupy, który składa Kofiego...Na dodatek pozbawili nosia do nosia wspomnianych murzynków z nowym najbardziej over tworem Slater i jego nosorożec? Jakie prymitywy. American Alpha sprzątnięci just like that, (mimo jakiegoś tam zrywu) oj chyba ktoś ich bardzo nie lubi...słabe to było. Jeszcze ten zlepek wygrywa. Mam wrażenie, że ten pojedynek dosłownie nic nie wniesie do przyszłych programów. 2-0 ! SD wygra danie główne? Wow

A no i spore zdziwienie , jak bez brody wygląda Rhino . ;P

Znowu zmieniają wystrój a zarazem udziwniają dywizję lekkich? Mam dość. Patrząc na nazwiska , to wygląda to mocarnie. Kalisto to przecie już 2 midcardowy mistrz. Jakim cudem on to uczynił już nie pamiętam. Nieźle wtedy musieli ćpać. Pomysł kompletnie nieudany. Myślę, że najchętniej by wyczyścili wspomnienia o tym ,jakimś magicznym guziczkiem.Wracając do walki publika miała ich w dupie. Za to Ty Delinger wciąż robi furrorę na trybunach. Finisher Morrisona na chwilę przypomniał im co oglądają, bo nie walkę Punka w uf...wait.

O znalazł się push Barona? Będzie jak kiedyś Khali czy Big Show rozwalał dywizję cruzerów?Kij mnie to obchodzi. Zaczyna być to survivor series festyniarskie niczym tegoroczna wm.

Jednak nie am event? raw vs sd i shocker na początku. Orton jest w Wyatt Family? What , ominąłem z 2 tyg czy 2 miechy? Ktoś mi to może wyjaśnić? Niby pierdoła, ale czemu to Dean a nie mistrz, kapitan AJ wychodzi jako ostatni.

Muszę przyznać , że do pierwszej eliminacji, która to miała miejsce ku mojemu zdziwieniu bardzo późno, wszystko grało a walka cholernie mnie wciągnęła. Nie podoba mi się za to fakt, iż Ambrose wypada pierwszy. Nie ma co pretendent do pasa jak ta lala. Coś mi mówi, że może się przyczynić do eliminacjI Aj. Triple powerbomb?

Kurde Bray-Braun wzbudziło u mnie emocje. Pora nie pić tyle. Schane za to wciąż zajebisty. Nie rozumiem jak możnabyło woleć w to miejsce Corbina. Pora nie pić tyle x2. Najlepszy z możliwych sposobów na eliminację Brauna. Horni się znalazł. XD Skisłem. Do następnej eliminacji, która okazała się botchem tempo mocno siadło. Owens vs Jericho jest materiałem na wm. Bókujta! Poźniej Romek zniszczył rękę Schane' a . Nieźle to wyglądało.

A no i Dean wrócił, przewidywalnie. Harpera ze sobą pociągnął. #festyniarstwo

Niespodzianka! Wyatt zbiera ostatni pin. Orton podbudowany po wpierdolu od Brocka na Undiego. Nie kminie, co nie zmienia faktu , że walka genialna.

No i czas...wow...wow...już po. Kij wam w oczy fani Brocka! Ciekawe co powiedzą ludzie, którzy na wczorajszym czacie twierdzili, że Bill nie jest specjalnie traktowany. Już widzę hejty. Ja się cieszę. TO sprawiło, że Brock w końcu nie jest rozkurwiaczem i może będą go normalnie bookować a nie jako nad ludzia.

SS przyjemne, choć zapowiadało się lepiej.

163870508457e2d890447a3.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Budowana od Extreme Rules 2013 promocja Lesnara spuszczona w kiblu w 1,5 minuty. Dno. Najgłupsza decyzja jaką widziałem we wrestlingu, a przez prawie 20 lat widziałem ich wiele.

• Reputacja:   708
  • Urządzenie:  Windows

Main event miał sens. Ja to widzę tak :

WM 33 - Goldberg pokonuje Takera w squashu 22-2

Survivor Series 2017 - Traditional Survivior Series 5 on 1 Elimination match -

WWE World Universal Champion Goldberg pokonuje Romana Reignsa, Johna Cenę, Brocka Lesnara, Brauna Strowmana oraz Undertakera.

Royal Rumble 2018 - Goldberg wygrywa RR match i z racji posiadania obu pasów wyzywa sam siebie na pojedynek.

WM 34 - Goldberg pok. Goldberga

Summerslam 2018 - Goldberg cofa się w czasie i pokonuje siebie z przeszłości aby zdobyć title shoty na pas US i IC, które wygrywa na następnym PPV.

WM 35 - Goldberg pok. Shane'a McMahona - niestety zbyt mocny spear zabija syna Chairmana.

WM 36 - Goldberg przechodzi zabieg odsysania tłuszczu oraz poważnie redukuje masę, aby móc zmierzyć się z dywizją Cruserweight. Pas zdobywa.

No Mercy 2020 - Goldberg posiada wszystkie pasy prócz TT - postanawia się sklonować. Wraz z klonem przejmują pasy obu dywizji w 3 on 2 handicap matchach - jeden z SHield drugie z Wyatt Family.

Money in the bank 2020 - Goldberg zdobywa 2 walizki i inkasuje je na Charlotte oraz Nikki - zostaje mistrzem kobiet obu brandów

NXT Takeover Jowish - Goldberg proponuje All vs All Championship 36 on 1 handicap match - nei kończy się to dobrze dla żółtej tygodniówki.

Elimination Chamber 2021 - WWE World Universal Intercontinental United States NXT NXT Women RAW Women SD WOMEN Cruserweight 3 x TT Champion Goldberg

postanawia odświeżyć trochę kompetycje i idąc z duchem czasu przechodzi operację plastyczną tworząć Intergender Championship, który oczywiście broni po Jackhammerze.

WM 37 - Goldberg znudzony dominacją oraz noszeniem 13 pasów postanawia je zunifikować - powstaję najbardziej prestiżowy pas na świecie - Goldberg Championship.

Bill robi open challenge - i wtedy odpowiada ON.. nasz heros.. jego syn bez koszulki. Kończy kilkuletnią dominację ojca po wykonaniu 87 spearów. Legenda odchodzi, ale na następnej WM obiecują mu Hall of Fame.

Raw po WM37 - Bohater Syn Goldberga po totalnej dominacji nad dominatorem, dostaje wpierdal w squashu od Lesnara. LOL.

I nie śmiejcie się, bo to może się sprawdzić - wszak obie gale weekendowe w Toronto prawie w 100% odgadłem nie licząć zaskakujących main eventów w obu galach :lol:

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

WM 34 - Goldberg pok. Goldberga

Jak smiesz twierdzic, ze Goldberg przegra

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

I nie śmiejcie się, bo to może się sprawdzić - wszak obie gale weekendowe w Toronto prawie w 100% odgadłem nie licząć zaskakujących main eventów w obu galach :lol:

Ty ćpałeś na tej samej imprezie co creative team czy innej?

Robicie z tego polewę, że Godlberg i w ogóle, że niegodny itp. Tak samo było z końcem streaku , za jakiś czas wszyscy zapmną o negatywnym wrażeniu i będą wracali do tego jak do ,,momentu''

Się cieszcie, że jednym spearem albo neckbreakerem nie zabił ,,wrestlera''

Komentarze na facie jeszcze lepsze.

,,jak komuś to się podobało , to z dala od wrstl''

No chyba jednak ktoś pomylił wrst z cyrkiem małpek w pwg. :roll:

• Reputacja:   708
  • Urządzenie:  Windows

Tak samo było z końcem streaku , za jakiś czas wszyscy zapmną o negatywnym wrażeniu

Ja dalej pamiętam.. to była chyba najbardziej tragiczna walka Takera od wielu lat i nigdy nie zapomnę, że streak skończył się w tak kiepskim stylu i po takiej fatalnej walce.

Ty ćpałeś na tej samej imprezie co creative team czy innej?

Jak chcesz dobrze typować musisz się wczuć i myśleć jak "oni" :twisted:

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Vince jak dożyje może zastosować algorytm Goldberg screw Goldberg. Goldberg zadowolony i Goldberg cały.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Ja dalej pamiętam.. to była chyba najbardziej tragiczna walka Takera od wielu lat i nigdy nie zapomnę, że streak skończył się w tak kiepskim stylu i po takiej fatalnej walce.

Troszkę źle to wyraziłem. Chodzi o wydźwięk tego wydarzenia , który z czasem diametralnie się zmienił. Nikt już nie jedzie po Brocku , że taki part timer zakończył tyle lat historii. Nawet zaczęto to głośno propsować. Oczywiście przez niektórych. Sądzę, że z czasem będzie tak i tu. Co jak co jakieś emocje ten squash dostarczył. Czy pozytywne czy negatywne, ważne że zrobił.

Zacznę od tego, że nie podoba mi się wynik. Kibicowałam Raw i może jeszcze jakoś bym przełknęła ich przegraną, gdyby do końca został Styles czy Ambrose. Ale po kolei. Booking w całej walce był tragiczny: raz sędzia dyskwalifikuje Kevina za atak listą, potem nic nie robi sobie z ataku Deana, który został przecież wcześniej wyeliminowany, na Harpera też nie zwrócił uwagi, podobnie na Ellswortha, który przyczepił się do nogi Brauna.

Co mogli zrobić jeżeli Dean już był wyeliminowany? Pokazać drugą żółtą kartkę. ;P

Ellsworhta nikt nie widział a z Harperem to już rzeczywiście nie wiem o co kaman.

Edytowane przez Caribbean Cool