Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Shawn Michaels skusi się na jeszcze jedną walkę? Szalony pom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jednym z pomysłów WWE na wyprzedanie wszystkich miejsc na przyszłorocznej gali Royal Rumble jest sprowadzenie na jeszcze jedną walkę z emerytury Shawna Michaelsa. Mówi się, że oferta ze strony federacji leży na stole i decyzja należy już tylko do legendarnego zawodnika. Jeśli HBK przystałby na propozycję, jego rywalem ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-shawn-michaels-skusi-sie-na-jeszcze-jedna.html

16996091125824ad8c34fd6.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
"Dlaczego fani uwielbiają Romana Reignsa i Sashę Banks?" - padłem :D

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Opublikowano
Jednym z pomysłów WWE na wyprzedanie wszystkich miejsc na przyszłorocznej gali Royal Rumble jest sprowadzenie na jeszcze jedną walkę z emerytury Shawna Michaelsa. Mówi się, że oferta ze strony federacji leży na stole i decyzja należy już tylko do legendarnego zawodnika. Jeśli HBK przystałby na propozycję, jego rywalem miałby być obecny WWE World Champion AJ Styles.

Jakoś m się nie chcę w tego rzetelnego newsa wierzyć. O dziwo dwa tygodnie temu znany podcaster wymyślił sobie właśnie taki Fantasy match na nadchodzącym RR i już nagle WWE o tym faktycznie myśli...;D

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano

Match i fajny, a takze szansa na ciekawy storyline z AJem. Tylko to musza byc dwie walki. Jedna na RR, a druga na WM. Come on! HBK to jest Mr. Wrestlemania!.

A AJ ktory wszystko zdobyl, chcialby pokonac samego MR wrestlemania, pasuje mu to do postaci jak nic.

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

Opublikowano
Jakoś m się nie chcę w tego rzetelnego newsa wierzyć. O dziwo dwa tygodnie temu znany podcaster wymyślił sobie właśnie taki Fantasy match na nadchodzącym RR i już nagle WWE o tym faktycznie myśli...;D

Może słyszał tę plotkę wcześniej i wcale nie fantazjował, o kogo chodzi?

Rzuciłem okiem na tę rozmowę Micka z fanem...czy tam ktoś coś wspomniał o pushowaniu Summer Rea? :D

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Opublikowano
Jako największy fan Shawna mowię NIE!
Opublikowano
To mnie irytuje właśnie najbardziej w ostatnich latach w WWE. Nie umieją stworzyć ciekawych, mocnych postaci i storyline'ów, to próbują "sprzedać" większe gale emerytami, tak jak teraz ściągając Goldberga, czy tak jak w tych plotkach odnośnie Michaelsa. Nie mam nic do Michaelsa, ba bardzo go lubię, ale irytuje mnie mocno takie myślenie Winsa, czy tam jego współpracowników.