Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Big Show vs O'Neal na WM 33 potwierdzone? Odejście Rybacka,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Big Show rozmawiał ostatnio z „Shanghai Daily”. W wywiadzie zdradził, że woli pracować jako babyface. Kocha dzieci, a jako face może przybijać im piątki i wdawać się w pozytywne interakcje z publicznością. Stwierdził także, że jest gotów przejść na emeryturę i praktycznie potwierdził walkę z udziałem jego i...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-big-show-vs-oneal-na-wm-33-potwierdzone.html

I miejsce w Typerze WWE 2016

I miejsce w Typerze WWE 2017

I miejsce w Typerze WWE 2018

279305855c4b695f1deda.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ryback oficjalnie ogłosił na swoim Instagramie, że rozstaje się z WWE

Raczej nikt jakoś szczególnie tęsknił nie będzie. Jego chwila była dawno temu, a i lepsi są.

obecnie to Finn Balor jest faworytem do wygrania swojej walki i zdobycia jako pierwszy WWE Universal Championship. To pomysł samego Vince’a McMahona, który chciał Balora w głównym rosterze już od dłuższego czasu.

Tak! Dobrze! Go for it Vince! Pomijając sympatie chcę zobaczyć to oburzenie na forum po zobaczeniu Balora z pasem za dwa tygodnie. :D

Z tymi walkami między brandami niech tak nie szaleją za bardzo. Wszystko w granicach rozsądku, a po coś ten podział robili.

Styles też po pas tak jak przewidywałem - tylko niech Jaś po powrocie się tam nie kręci.

Edytowane przez Ziggy

16996091125824ad8c34fd6.jpg

Opublikowano
Oralny gwałt Winsa na smartach za pomocą niby "Demona" idzie w najlepsze...

12435838605753d0d95e3a2.jpg

Opublikowano
Balor mistrzem na RAW.... Biorę w ciemno. I ja wiem, że po zabraniu malunków na ppv, jest to po prostu facet w gaciach z wkurzającym akcentem. Ale smarci go łykają (łykamy) w najlepsze. I Vince to widzi, słyszy i uważa, że po stracie Romana (chłop jawnie idzie po pas USA- pewnie tylko na kilka miesięcy, ale jednak jakiegoś "głównego" fejsa na RAW nie mamy) trzeba się śpieszyć. A Balor może i być wpychany do gardła bardziej od Ceny i Romka, a i tak będzie dostawał pop od smartów bo jest z indy, walczył w Japonii i są pewni, że to dzięki ich reakcją na między innymi Romana Finn zdobył taką pozycję. Finna osobiście lubię, uważam że ringowo jest powyżej średniej, zwłaszcza jeżeli dostanie dobrego przeciwnika. Gadać też potrafi- nie jeden filmik z gal poza telewizyjnych widziałem gdzie Balor mówi fajnie i na luzie, więc myślę, że jak chłop zwalczy strach przed jednak większą widownią niż na NXT to dostaniemy gościa z gadką lepszą od Romka, no ale jednak trzeba jasno powiedzieć, że od takiego Ceny będzie odbiegać. Ale ma demona! :D
==Break the Walls Down==

13131994854e2d396000ad8.jpg

Opublikowano
Jeśli Balor zdobędzie pas na SummerSlam to zaliczy najlepszy start z możliwych. Pytanie tylko czy już teraz jest gotowy na to, aby trzymać główny pas na RAW. Mimo to pojechanie w krótkim czasie Reignsa i Rollinsa z miejsca zapewni mu bardzo mocną pozycję. W ostatnim czasie chyba tylko Owens miał lepszy 'wjazd' do głównego rosteru. Ciekawi mnie perspektywa Balora z pasem, bo dopiero wtedy zobaczymy na ile go tak naprawdę stać. NXT to inna bajka, więc tego nie biorę pod uwagę względem głównego rosteru, a tu jest jeszcze za wcześnie by go oceniać.

perr.jpg.41cb983493c2258e59a100a019833104.jpg

Opublikowano
Za mały push, źle. Zbyt duży jeszcze gorzej? Jeśli Balor nie zdobędzie nowego pasa, to można wyrzucić nową nową erę do kosza zaledwie po miesiącu od draftu a tak przynajmniej jest szansa, że część widowni wróci widząc, że faktycznie coś w WWE się zmieniło.
Opublikowano
Turn Romana pewny, Devit poczeka jeszcze na pas.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg