Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE wprowadzi dwie gale PPV miesięcznie? lista uczestników T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy WWE, wraz z podziałem na brandy, planuje wprowadzić dwa comiesięczne PPV, po jednym dla RAW oraz SmackDown? Jeden z fanów strony ProWrestling.net podaje, że Jerry Lawer, którego ów fan spotkał na dorocznym Superman Celebration w Metropolis w stanie Illinois, podał, iż podział na brandy ma przynieść również comiesię...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-wwe-wprowadzi-dwie-gale-ppv-miesiecznie-lista.html

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dwie gale PPV w ciągu miesiąca i podział na gale SD! i RAW to fatalna informacja i oby się nie sprawdziła. Dawka wrestlingu w ciągu miesiąca wskoczy na taki poziom, że tego nie będzie dało się oglądać. Już nie mówię o zapełnieniu tego przez WWE. Kreatywni tego nie ogarną.

Zaczynają wychodzić najgorsze rzeczy związane z podziałem na brandy.

Opublikowano
Też jestem przeciwko takiemu rozwiązaniu. Nie dość że dojdzie do przesytu wrestlingiem (2 brandy z innymi rosterami oraz 2 odmienne od siebie PPV), to przy małej ilości czasu większości z nas, będzie to po prostu nie do ogarnięcia. Jest jednak pozytyw: fani Attitude Mówi cieszcie się. N!KO z Schoopem będą wypuszczali dwa odcinki miesięcznie ;) Mimo jednak że publicznie przychylam się do grona krytyków tego pomysłu, to osobiście się tą wiadomością nie martwię. I tak znając mnie będę oglądał tylko gale i PPV Smacka (obecność Sashy w rosterze będzie dla mnie zobowiązująca ;) ) . Gale od RAW odpuszczę bo tam zapewne trafi Roman, no i jej tam nie będzie...

Edytowane przez TakerFanKrk

Opublikowano
2 gale PPV w miesiącu ? W końcu jest powód aby skorzystać z tej platformy, która kosztuje tylko 9,99$ miesięcznie. :)

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Opublikowano
2 gale PPV w miesiącu ? W końcu jest powód aby skorzystać z tej platformy, która kosztuje tylko 9,99$ miesięcznie. :)

Właśnie. Dla nas to może być niby zły pomysł, bo za dużo i nudzi, ale skoro mają Network 24/7 i ludzie płacą stałe 9,99 za wszystko, to czemu nie mają szastać tymi galami na lewo i prawo? Nie powiedziałbym, że to zły ruch.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg