Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Więcej szczegółów podziału na brandy, Debiut Bayley? Cena vs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vince McMahon jest podobno bardzo podekscytowany i ma pełno pomysłów w związku z podziałem na brandy i emisją SmackDown na żywo. Wiadomo już, że na pewno miejsce będzie miał Draft. Najprawdopodobniej dojdzie do niego na Raw 11 lipca. Mimo wielu zwolnień federacja jest pewna, że da radę wypełnić oba rostery, wkrótce ma ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-wiecej-szczegolow-podzialu-na-brandy-debiut.html

I miejsce w Typerze WWE 2016

I miejsce w Typerze WWE 2017

I miejsce w Typerze WWE 2018

279305855c4b695f1deda.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 796
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kurczę, ta kontuzja Sashy jest na tyle poważna że musi ona przejść dodatkowe testy? Czyli jednak mogę pomarzyć o powrocie na SummerSlam mojej Najukochańszej.... A już się nastawiałem na sierpień. God dammit :/

Edytowane przez TakerFanKrk

Opublikowano
  • Autor
Kurczę, ta kontuzja Sashy jest na tyle poważna że musi ona przejść dodatkowe testy? Czyli jednak mogę pomarzyć o powrocie na SummerSlam mojej Najukochańszej.... A już się nastawiałem na sierpień. God dammit :/

Pocieszę Cię. Pojawił się news, że testy wykonano wcześniej i ponoć wszystko jest świetnie, także Sasha powinna wrócić na dniach ;)

Opublikowano
Pocieszę Cię. Pojawił się news, że testy wykonano wcześniej i ponoć wszystko jest świetnie, także Sasha powinna wrócić na dniach ;)
Nie wiesz jak bardzo mi humor poprawiłaś :) Dziękuję.

[ Dodano: 2016-05-27, 11:01 ]

Sasha powinna wrócić na dniach ;)
Ale już do telewizji? Bo do tej pory walczyła tylko na House Show'ach...
Opublikowano
  • Autor
Ale już do telewizji? Bo do tej pory walczyła tylko na House Show'ach...

Na pewno ma wrócić na live eventy. Czytałam, że jeszcze nie wiadomo, czy wróci od razu do TV, ale podobno jeszcze niedawno planowali dla niej jakąś walkę na MitB, więc jeśli nic się nie zmieniło to powinna też się pojawić na którejś z telewizyjnych gal.

Opublikowano
Czytałam, że jeszcze nie wiadomo, czy wróci od razu do TV, ale podobno jeszcze niedawno planowali dla niej jakąś walkę na MitB, więc jeśli nic się nie zmieniło to powinna też się pojawić na którejś z telewizyjnych gal.
Obyś miała rację i naprawdę trzymam mocno kciuki, by wróciła już na MiTB (najchętniej zgarniając przy okazji walizkę, jeśli zorganizują ten Ladder Match dla kobiet) bo od czasu gdy jest ona poza TV to nie czuję radości z oglądania gal- właściwie przestałem je oglądać po jej zniknięciu (posiłkuję się tylko highlightami z konta WWE na Youtube).

Edytowane przez TakerFanKrk