Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Breaking News: SmackDown! na żywo + przywrócony podział na b

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mnie jeszcze jedno zastanawia - czy zrobią zmiany związane z 3-godzinnym Raw lub 2-godzinnym SmackDown. Jeżeli tego nie zmienią, to będzie to trochę niesprawiedliwe wobec niebieskiego rosteru. Według mnie na stówę zmniejszą czas trwania Raw do 2h, bo przecież z połową rosteru nie dadzą rady zrobić ciekawego 3-godzinnego show.
...

16454446905728fca76830a.jpg

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Widzę, że większość w komentarzach jest za tym pomysłem. Ja także ze względu na emocje, które ta zmiany może albo powinna wprowadzić

1) Emocje przy MiTB. Zwycięzca walki ( bo raczej zostaną przy 1 walce, ale pewności nie ma) będzie kolejny raz hot towarem. Nie wiadomo, którego mistrza wyzwie ( w założeniu, że wprowadzą 2 pas główny)

2) Wprowadzenie 2 pasa. Nie wyobrażam sobie, żeby osobny brand nie miał swojego pasa. SD musi mieć swój pas. Po prostu nie ma bata, żeby zrobili to tak, że występują 2 osobne twory, a 1 nie ma swojego pasa.

3) Draft. Jedna z lepszych gal roku, masa emocji, masa zaskoczeń. Teraz dzięki dużo większej interakcji z fanami mają dużo większe możliwości. Mogą się pokusić o jakieś głosowania live czy coś innego

4 i najważniejszy argument )Rywalizacja bookerów, zawodników itd. Pamiętacie kiedy Raw i SD rywalizowało ze sobą o ratingi ? Teraz skoro z powrotem będą 2 brandy i osobni bookerzy/komentatorzy/zawodnicy to będzie rywalizacja np. bookerów. "Ty widziałeś co na Smacku zrobili. Kurna, też musimy coś takiego wymyślić"

Ktoś podał argument, że będzie fajnie przez 2/3 miesiące a potem dalej będzie kijowo. Ja wychodzę z założenia, że lepiej by było 2 miesiące fajnie, niż cały czas źle :)