Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jak idzie rehabilitacja Ortona? Kto jest tajemniczym imprezo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj informowaliśmy o rychłym powrocie Setha Rollinsa, dziś poznaliśmy więcej informacji na temat Randy’ego Ortona. Okazuje się, że jego rehabilitacja przebiega wolniej niż się spodziewano, ale w połowie czerwca powinien już być gotowy na rozpoczęcie treningów w Performance Center.

Niektóre ze stron interne...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-jak-idzie-rehabilitacja-ortona-kto-jest.html

I miejsce w Typerze WWE 2016

I miejsce w Typerze WWE 2017

I miejsce w Typerze WWE 2018

279305855c4b695f1deda.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jericho też brałem pod uwagę, ale i tak twierdzę dalej, że to zwykła plotka. Nie widziałem, żeby wpływało to na jego pracę w ringu. Poza tym mówimy o gościu, który wygrał na WMce, a dzień później walczył w ME RAW. Nic nie wskazuje moim zdaniem, że jest to Chris.

O wiele ciekawiej prezentuje się temat dzisiejszych zwolnień. Można obstawiać do woli, bo kilku żelaznych kandydatów na pewno się znajdzie. Barrett przychodzi mi od razu na myśl, może Big Guy i ktoś pewnie o kim nikt nie pamięta :D

Dzięki za newsy.

perr.jpg.41cb983493c2258e59a100a019833104.jpg

Opublikowano
Jericho i tak robi najlepszą robotę, czemu miałby sobie tego nie wynagrodzić? :grin: Myślę, że sam wychodzi z takiego założenia.
Opublikowano

Barrett'a czy Rybaka nie trzeba zwalniać, kontrakty im się wkrótce kończą.

Przeglądając roster WWE nazwiska, które pasują do zwolnienie:

- Heath Slater (niedawno zniknął z TV)

- Ascension

- Cameron

- Summer Rae (wyglądało jakby miała dostać program z Banks i jakoś to upadło)

- Jack Swagger

- Zeb Colter

- David Otunga

- Hornswoggle

- El Torito

i na koniec moje pobożne życzenie Byron Saxton :)

Opublikowano
Ja tam Jericho by nie obstawiał. Przynajmniej nie widać po nim na wizji że ma problemy z odgrywaniem postaci czy walczeniem. Może to być tylko plotka, a jak nie to myślę że to może być Slater, Rose albo ktoś taki. Są długo w federacji, a o takiego zawodnika chodzi. Nikt inny mi do głowy nie przychodzi. Slater byłw TV, na RAW nawet się nie pojawił a na Supertars już tak. Z Rosem też są jakieś dziwne zawirowania.

24571150556b9ddab2c677.jpg

Opublikowano
Każde zwolnienie przyjmę na klatę. Jednak jeśli odetną z rosteru Stardusta i Sandowa to ogłaszam żałobę, jak za czasów upadku 3Mb.

163870508457e2d890447a3.jpg

Opublikowano

Brakuje mi Rollinsa, mam nadzieję, że wróci jak najszybciej. To samo z Ortonem. Na pewno będzie ciekawiej, gdy wróci.

Fala zwolnień? Hm, nie chcę rzucać nazwiskami i przewidywać, bo wszystko w najbliższych dniach się rozwiąże (czy przypadkiem to nie jest kolejna plotka).

Fatal Four Way? Yes! Yes! Yes!