Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Diva Search 2006

Elliott

Kto wygra Diva Search 2006  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra Diva Search 2006

• Amy Zidian
      1
    • Erica Chevillar
      1
    • Jen England
      5
    • J.T. Tinney
      15
    • Layla El
      1
    • Maryse Ouellet
      0
    • Milena Roucka
      4
    • Rebecca DiPietro
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Kto według was wygra WWE Diva Search 2006? Wiem, mało kto to ogląda i mogli by ten czas zarezerwować na coś innego, ale jednak Diva Search jest i nic na to nie poradzimy ;)

Także proszę o wasze komentarze, kto wygra, która według was jest najlepsza itp.

Ja szczerze mówiąc nie mam swojej faworytki :/ Jakoś WWE się nie popisało w tym roku ale jakbym miał wybierać to myśle, że Jen England... najbardziej mi się podoba z tej osemki! W zeszłym roku to lepiej wyglądało :)

Edytowane przez Elliott

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• sportsmen

2

• Ganzes

2

• Zophael

2

• Hartfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Powiem szczerze, że ich nie znam, bo mnie to nie interesuje, ale mam nadzieje, że wybiorą kogoś kto potrafi coś w ringu i wygląda ślicznie ;) Powiew świeżości w Women's Division się przyda, także czekam na werdykt ;)

• Reputacja:   1

Diva Search = Skip Mode ;)

http://www.wwe.com/superstars/divas/2006divasearch/jttinney/photos/jt2.jpg

JT zniszczy konkurencje :))

Szczerze mowiac kiepsko wyglada tegoroczny Diva Search. Brakuje mi postaci typu Christie ktora zrobila na mnie wrazenie od pierwszego wystepu. Ashley rok temu to dla mnie kompletna porazka(glownie wizualna). W tym roku kazda z kobiet jest podobna. Nikt sie specjalnie nie wyroznia. Po pokazie na raw mam tylko gorsze zdanie. Wiekszosc miala straszna treme lub zachowywala sie jak idiotka. Najlepsze wrazenie zrobila chyba na mnie JT i to na nia glosuje.

Mi podoba sie Layla. I na nia glosuje.

Jen , JT i Milena. ale jak co roku, moim zdaniem wybor niewielki. nie wiem jakimi kategoriami kieruje sie wwe. chyba max plastiku i nie patrzymy na twarz :D ten Miz kompletnie mnie denerwuje. nie wiem na co oni wzieli tego goscia. juz moj pradziadek na wlasnym pogrzebie byl zabawniejszy ;)

JT mi się podoba i dlatego mam nadzieje że wygra :o

Mi podoba się Jen i na nią oddam głos

a jasadze ze najlepsza jest Jen England

Nie ma co JT zmiażdży konkurencje :) Mam nadzieję, że ona wygra.

A ja bym ciał żeby wygrała Layla. Jakiś taki inny typ urody od reszty.

Ale najlepiej jest poczekać do piątku. Wtedy będą zadania do wykonania dla nich.

Zophael, nie przesadzaj ja sie obawialem ze sie nie nauczy wrestlingu ale jednak sie nauczyla a jak twierdzisz ze jest brzydka to poogladaj sobie jej sesje

w/g mnie trafili w nia w tamtym roku idealnie

Forest - uwazasz ze sie nauczyla?:) Nikt mnie do Ashley nie przekona. Widzialem jej sesje, ale takze widzialem ja na raw i na Divas do NY. I zwlaszcza na tym ostatnim wyszla baaardzo kiepsko. Poza tym nie wiem czy pamietasz jak w 2 edycji amerykanskiego najslabszego ogniwa z wrestlerami, prowadzaca zadala Terri pytanie czy walczy - odpowiedziala ze okazjonalnie. A co robi oprocz tego? odpowiedziala ze paraduje po ringu nie majac zbyt wiele na sobie. I tak podchodze to Div. Ona nie musi umiec walczyc byle by bylo na czym zawiesic oko pomiedzy walkami dobrych wrestlerow. A Ashley mi wybitnie nie podchodzi. Juz wolalem ta 2 co byla z Nia w finale. A poza tym czy pamietasz pierwsza walke christie? Byla kompletnie beznadziejna i nic sie nowego nie nauczyla. Ale miala cialo, twarz, wlosy, charyzme, swietnie sie ruszala i uwielbialem ja ogladac.

A zeby nie bylo ze kompletny off-top to licze ze w tym roku nie popelnia tego samego bledu co rok temu.

JT zniszczy konkurencje )

Masz racje.Ona jest najfajniejsza.

Edytowane przez bolek

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 430 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!
      • 17 790 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 809 odpowiedzi
    • AEW All In 2024
      Data: 25 sierpień 2024

AEW World Championship: Swerve Strickland (c) -vs- Bryan Danielson
      AEW Womens Championship: Toni Storm (c) -vs- Mariah May
      AEW International Championship: MJF (c) -vs- Will Ospreay
      • 81 odpowiedzi
    • WWE SummerSlam 2024
      Data: 03.08.2024

Undisputed WWE Championship: Cody Rhodes © -vs- Solo Sikoa
      World Heavyweight Championship: Damian Priest © -vs- Gunther
      CM Punk -vs- Drew McIntyre

...

CM Punk czytający na backu skrypt MiTB '24

...
        • Dzięki
        • Lubię to
      • 45 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      https://www.youtube.com/watch?v=hiOcP1MGmDAZobacz na YouTube
    • PTW
      Już 19 października szykuje się nam prawdziwy HALLOWEENOWY ŁOMOT! Mistrzowskie starcia, walka kobiet, specjalny Trick or Treat Hardcore Match, w karcie między innymi gwiazda WWE NXT UK... NIE MOŻECIE TEGO PRZEGAPIĆ! Już dziś rezerwujcie czas, a od poniedziałku - bilety! PS. Kto przyjdzie na galę przebrany - rabat 10 zł na bilet! A po wszystkim - halloweenowe after party! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Grins
      To 5 czy 6 walk już z nami raczej pozostanie na stałe, więcej walk możemy się spodziewać na tego typu galach jak SummerSlam, SSeries, Royal Rumble i WrestleMania, ogólnie jeśli chodzi o rozkład kart i ilość walk to Hunter idzie starym sposobem z Ery Attitude, czy mi to przeszkadza? Nie, uważam to dobry patent, każda z walk ma jakąś historię i nie dostajemy zapychaczy czy innych gówien, za czasów Vince'a ciężko mi się oglądało gale na żywo, teraz na luzie potrafię obejrzeć i jakoś zainteresować się daną walką, jutro na żywo obejrzę Bad Blood bo będę szczery od zawsze czekałem aż Vince przywróci tą galę ale nigdy tego nie zrobił, jednakże Hunter pierwszy rok po ostatecznym przejęciu władzy przywrócił tą perełkę bo każdą gale spod tej nazwy dobrze wspominam, zobaczymy co jutro nam zaserwują ale mam dziwne przeczucie że ta gala w jakiś sposób będzie ważna dla Huntera i pierdolnie czymś mocnym, chociaż może się okazać że to będzie zwykła gala bez porywu tylko do obejrzenia i zabicia nudy   ____________________________________ CM Punk vs. Drew McIntyre Hell in a Cell Match: No słyszałem że to ma być opener, jeśli tak to jestem mega zawiedziony... Ta walka zasługuje na lepsze zakończenie i to w Main Evencie, jednakże niestety Roman/Cody i Bloodline 2.0 ważniejsze od tej historii, ogólnie fani WWE to są totalnie zjebani bo prawdopodobnie właśnie to walka Punka z Drewem miał zamknąć show ale fan boy'e Romana się zesrali że jak tak można no i zmienili kolejność walk, cóż fani WWE do najmądrzejszy nie należą tym bardziej ci z Ameryki... Ogólnie jeśli to jest opener to wątpię że tu dojdzie do jakiegoś srogiego incydentu czy omg momentu, chociaż zawsze jest jakiś cień szansy że Punk zaszaleje i zgodzi się na jakiś spot z klatki aby zapisać się jakoś w historii " omg momentów " ale wydaje mi się że będzie to normalny Hell in a Cell Match bez większych polotów, gadanie o krwi itp. uważam tylko za przykucie uwagi, dobrze wiemy że to nie będzie na poziomie Undertaker kontra HBK... Cieszy mnie również to że powróciła stara konstrukcja klatki a to nowoczesne gówno zostało spuszczone w kiblu, walkę wygra Punk bo chyba na Survivor Series ma walczyć z Guntherem.  _____________________________________ Cody Rhodes and Roman Reigns vs. The Bloodline (Solo Sikoa and Jacob Fatu): No ogólnie jestem zaskoczony takim zestawieniem, nie myślałem że tak szybko mogą połączyć Cody'ego i Romana w Tag Team w przeciwko Nowemu Bloodline, jednakże ciężko mi określić kto tu wyjdzie górą, mam wrażenie że tu dojdzie do Heel Turnu Owensa co będzie miało wpływ na wynik tej walki i Roman z Cody'm to wtopią, przez co Roman będzie miał pretensje do Cody'ego co może doprowadzić do ich walki na Crown Jewel... Mówi się że tutaj ma powrócić The Rock, niby są takie spekulacje w sieci, ale wątpię że do tego dojdzie tutaj predzej na Survivor Series, chociaż może się okazać że Araby wysmarowali sporo siana i The Rock zawalczy na Crown Jewel więc spekulacje o powrocie mogą się okazać prawdą... Tutaj jakimś cudem wygra The Bloodline 2.0  _________________________________________ Liv Morgan (c) vs. Rhea Ripley, WWE Women's World Championship (with Dominik Mysterio suspended in a cage): Znowu ta dziwna spekulacja, niemal niż pewne że Dominik jakoś się wydostanie z tej klatki, nie wiem czy Liv straci tutaj już pas, szczerze mówiąc wątpię, mam wrażenie że następni w kolejce do programu z JD jest Wyatt 6 i będzie to miało jakieś powiązanie z powrotem Alexy Bliss która może ruszyć na Morgan po powrocie, Rhea raczej pasa na razie nie odzyska.  ________________________________________ Nia Jax (c) vs. Bayley, WWE Women's Championship: Nie no znowu ten zapychacz? Jaxowa zdobyła pas a już jest tak nudna że to szok, tylko ten pas traci przy niej na wartości, mam nadzieje że szybko zwalą ten tytuł na Tiffany i nie będą z tym zwlekać, Jaxowa nie jest najlepszą mistrzynią i Bayley pod każdym względem ją niszczy. _________________________________________ Finn Bálor vs. Damian Priest: Powinni dać im jakąś stypulacje aby ta walka była wyrówna a dobrze wiemy jak to będzie wyglądać, Damian wygra tą walkę i będzie rzucał Balorem jak workiem na śmieci przez pół starcia, tutaj mogli dać jakąś stypulacje na prawdę żeby Balor jakieś miał tutaj szanse, a tak na prawdę ma nijakie szanse na wygranie tej walki.  No karta nie wygląda najgorzej mamy dwa mocne starcia które mają nas najbardziej zainteresować, jedynym minusem jest to że walka Hell in a Cell nie zamyka tej gali i to jest wielki błąd. 
    • MattDevitto
      AJ powinien być akurat numerem 1 w TNA HOF, dzisiaj to już mu pewnie lata, bo i tak trafi do HOF prędzej czy później - jak większość obecnych zawodników
    • ManiacZone
      Drodzy Maniacy ‼️ 12 października na MZW No Time To Die zostanie przeprowadzony konkurs, w którym będzie można wygrać te oto pamiątkowe koszulki ! Pamiętajcie, aby nie zapomnieć o wejściówkach, które można nabyć poniżej: https://app.evenea.pl/event/mzw Do zobaczenia ! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
  • Dodaj nową pozycję...