Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Diva Search 2006

Kto wygra Diva Search 2006 27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra Diva Search 2006

• Amy Zidian
      3%
      1
    • Erica Chevillar
      3%
      1
    • Jen England
      18%
      5
    • J.T. Tinney
      55%
      15
    • Layla El
      3%
      1
    • Maryse Ouellet
      0%
      0
    • Milena Roucka
      14%
      4
    • Rebecca DiPietro
      0%
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto według was wygra WWE Diva Search 2006? Wiem, mało kto to ogląda i mogli by ten czas zarezerwować na coś innego, ale jednak Diva Search jest i nic na to nie poradzimy ;)

Także proszę o wasze komentarze, kto wygra, która według was jest najlepsza itp.

Ja szczerze mówiąc nie mam swojej faworytki :/ Jakoś WWE się nie popisało w tym roku ale jakbym miał wybierać to myśle, że Jen England... najbardziej mi się podoba z tej osemki! W zeszłym roku to lepiej wyglądało :)

Edytowane przez Elliott

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Powiem szczerze, że ich nie znam, bo mnie to nie interesuje, ale mam nadzieje, że wybiorą kogoś kto potrafi coś w ringu i wygląda ślicznie ;) Powiew świeżości w Women's Division się przyda, także czekam na werdykt ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

Opublikowano
Diva Search = Skip Mode ;)
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

Opublikowano

http://www.wwe.com/superstars/divas/2006divasearch/jttinney/photos/jt2.jpg

JT zniszczy konkurencje :))

Opublikowano
Szczerze mowiac kiepsko wyglada tegoroczny Diva Search. Brakuje mi postaci typu Christie ktora zrobila na mnie wrazenie od pierwszego wystepu. Ashley rok temu to dla mnie kompletna porazka(glownie wizualna). W tym roku kazda z kobiet jest podobna. Nikt sie specjalnie nie wyroznia. Po pokazie na raw mam tylko gorsze zdanie. Wiekszosc miala straszna treme lub zachowywala sie jak idiotka. Najlepsze wrazenie zrobila chyba na mnie JT i to na nia glosuje.

7136738944c95b7b1fd72.gif

Opublikowano
Mi podoba sie Layla. I na nia glosuje.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Opublikowano
Jen , JT i Milena. ale jak co roku, moim zdaniem wybor niewielki. nie wiem jakimi kategoriami kieruje sie wwe. chyba max plastiku i nie patrzymy na twarz :D ten Miz kompletnie mnie denerwuje. nie wiem na co oni wzieli tego goscia. juz moj pradziadek na wlasnym pogrzebie byl zabawniejszy ;)

129287286446c8a666924a3.jpg

Opublikowano
JT mi się podoba i dlatego mam nadzieje że wygra :o
Opublikowano
Mi podoba się Jen i na nią oddam głos
Opublikowano
a jasadze ze najlepsza jest Jen England

1452149444b14f6fece2c.jpg

Opublikowano
Nie ma co JT zmiażdży konkurencje :) Mam nadzieję, że ona wygra.

20726886454675b1540758e.jpg

Opublikowano

A ja bym ciał żeby wygrała Layla. Jakiś taki inny typ urody od reszty.

Ale najlepiej jest poczekać do piątku. Wtedy będą zadania do wykonania dla nich.

czy Eugen mógłby przejsc hell turn
Opublikowano

Zophael, nie przesadzaj ja sie obawialem ze sie nie nauczy wrestlingu ale jednak sie nauczyla a jak twierdzisz ze jest brzydka to poogladaj sobie jej sesje

w/g mnie trafili w nia w tamtym roku idealnie

Szukasz gal WWE i TNA wejdz tutaj

nie łudzcie sie JR nie mowi Closeline tylko Poznań ;PP

Randy Orton pobil rekord Kane'a na No Mercy 2007 ;P chcecie wiedziec jaki to obejrzyjcie

2011194345458d6af103429.jpg

Opublikowano

Forest - uwazasz ze sie nauczyla?:) Nikt mnie do Ashley nie przekona. Widzialem jej sesje, ale takze widzialem ja na raw i na Divas do NY. I zwlaszcza na tym ostatnim wyszla baaardzo kiepsko. Poza tym nie wiem czy pamietasz jak w 2 edycji amerykanskiego najslabszego ogniwa z wrestlerami, prowadzaca zadala Terri pytanie czy walczy - odpowiedziala ze okazjonalnie. A co robi oprocz tego? odpowiedziala ze paraduje po ringu nie majac zbyt wiele na sobie. I tak podchodze to Div. Ona nie musi umiec walczyc byle by bylo na czym zawiesic oko pomiedzy walkami dobrych wrestlerow. A Ashley mi wybitnie nie podchodzi. Juz wolalem ta 2 co byla z Nia w finale. A poza tym czy pamietasz pierwsza walke christie? Byla kompletnie beznadziejna i nic sie nowego nie nauczyla. Ale miala cialo, twarz, wlosy, charyzme, swietnie sie ruszala i uwielbialem ja ogladac.

A zeby nie bylo ze kompletny off-top to licze ze w tym roku nie popelnia tego samego bledu co rok temu.

7136738944c95b7b1fd72.gif