Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE zawiesiło Titusa O'Neila!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Brakło mu pewnie do winka, a kogo miał prosić o dołożenie, jak nie Kierownika?
  • Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Titus - I need to talk to you

Vince - not now

Titus - why'd I lose to Adam Rose?

Vince - I SAID NOT NOW DAMMIT

I wszystko jasne :lol:

Opublikowano
Wszystko zależy od relacji z szefem. Jedni mogą do swoich przełożonych mówić np. "I co ty łysy chuju", a inni chodzą na palcach. Titus sam powinien wiedzieć na co może sobie pozwolić, a na co nie. Cena mógłby sobie pozwolić na więcej? Może i tak. Ale to żadna nowość, że relacje między szefem, a poszczególnymi pracownikami są różne i nie ma żadnej równości. Najwyraźniej Titus zbyt dużo sobie wyobrażał. Gdybym ja bym Vince'm, to powiedziałbym na backu Titusowi "Weź człowieku nie odpierdalaj więcej takich rzeczy", a nie od razu zawieszał. Ale może O'Neil odwalał inne hopsztosy, nazbierało się, a sytuacja z RAW tylko przelała czarę goryczy. :)

14453752125651e0a536c69.jpg

Opublikowano
Podobno od pewnego czasu na zapleczu młodsza generacja wrestlerów odpierdzielała jakieś "pajacarstwa" co nie podobało sie McMahonowi... Sytuacja z Titusem przelała czarę goryczy i te 3 miesiące sa po części ostrzeżeniem dla innych. "UuAa, UuAa, UuAa"

Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
Pamiętajmy, że to wszystko było na wizji (wiem, że w WWE NEtwork, ale to akurat mało ważne). Może np. Titus ma bardzo dobre relacje z Vincem, ale na backu. Tutaj jednak, gdzie Vince ma grać szefa i kozaka nie mógł dopuścić do takiego czegoś i stąd taka a nie inna reakcja.
Opublikowano

Tak. Ale z drugiej strony, czy ktoś zwrócił na to uwagę oglądając show? Dopiero teraz, gdy poszło info o zawieszeniu Titusa i filmik (na którym i tak niewiele widać), to ludzie o tym gadają.

"UuAa, UuAa, UuAa"

:D :D :D

14453752125651e0a536c69.jpg

Opublikowano
Właśnie ja zwróciłem na to uwagę i nie wiedziałem w sumie o co chodzi. Tzn. widzialem ze to Titus, że zaczepił McMahona, ale po co? W takim momencie a on łapie za rękę szefa, ten sie na niego rzuca. W ogóle nie wiem co mu strzeliło do łba. DB kończy karierę, wszyscy wzruszeni a ten sobie śmieszkuje. Nie dziwię się prezesowi, wyglądało to bardzo dziwnie.

24571150556b9ddab2c677.jpg

Opublikowano
Może to trochę paradoksalne, ale wydaje mi się się że po zawieszeniu kariera O`Neila nabierze kolorów. Nigdy nie dostanie pushu na mid card ale fani nie zapomną mu tej głupoty. Po powrocie reakcja na lego postać będzie inna, może jakiś nowy chant? :D