Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. LionTamer
    Widać WWE już całkiem odpaliło tryb ULTRA FAMILY FRIENDLY CONTENT
  2. -Raven-
    -Raven- odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Supermanem, bo gra w serialu Superman i Lois?
  3. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Serio nikt nie czeka na Summerslam?
  4. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Zgoda, ale też z drugiej strony kiedyś mam wrażenie bardziej czekało się na gale, bo najzwyczajniej w sieci było tego wszystkiego mniej. Dzisiaj gale z Japonii są na żywo do obejrzenia, a pamiętam jak jeszcze te naście lat temu z wypiekami na twarzy czekało się na choć fragmenty gali nawet parę tygodni. Poza tym jak dajmy na to w takim 2007 ściągałem całą noc impakt do obejrzenia to później nawet nie miałem odwagi by coś przewijać... Napisałbym tu ogólnie o social mediach, które mocno popsuły zabawę. Co do reszty - niestety, ale dziś same federacje łamią kayfabe na prawo i lewo zamieszczając materiały zza kulis. Jest to oczywiście interesujące, ale jak to ktoś powiedział ten biznes stracił swoją magię... Od siebie jako główną zaletę dałbym mimo wszystko poziom przygotowania poszczególnych gwiazd do wrs, które czerpią oczywiście z przeszłości. I tak jak wszystko poszło do przodu tak i dzisiaj zawodnicy mają po prostu więcej narzędzi do tego by być lepszym wrestlerem. Wiek cały czas się wydłuża i dzisiaj taki 45-50 latek spokojnie ciągle może radzić sobie w ringu. Główna wada to moim zdaniem brak klimatu, że tak to ujmę. Wystarczy włączyć sobie gale z lat 90. by wiedzieć o czym mówię. Dzisiaj każda gala wygląda jak kopia poprzedniej, dawniej mam tak wrażenie, że federacje starały się dbać o każdy szczegół. Od takich totalnych pierdółek jeszcze na backstage'u do tych poważniejszych motywów w ringu. Ale tu znowu dochodzimy do tego, że jest tego wszystkie tyle, że nie da się już zadbać o każdy szczegół.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czy AJ Styles będzie walczył w Royal Rumble Matchu 2016?

Czy AJ Styles będzie walczył w Royal Rumble Matchu 2016? 189 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy AJ Styles będzie walczył w Royal Rumble Matchu 2016?

• Tak, odegra tam ważna rolę.
      16%
      32
    • Tak, rozpocznie od razu feud.
      23%
      44
    • Tak, po prostu wystąpi.
      32%
      61
    • Nie, dopiero po Royal Rumble wystąpi w WWE.
      12%
      23
    • Nie, rozpocznie w NXT.
      10%
      20
    • Nie, w najbliższym czasie nie pojawi się w WWE.
      4%
      9

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W ostatnim czasie nie ma dnia bez informacji o AJ Stylesie na zagranicznych portalach. Niektóre już za pewniak uznaje jego występ w najbliższym Royal Rumble Matchu. Czy tak się stanie? Jeżeli tak to jaką rolę odegra w tej walce AJ Styles? Może jednak trzeba będzie poczekać na niego dłużej? Może w tych wszystkich zapowiedziach nie ma prawdziwych informacji. Jakie są wasze scenariusze występu Stylesa w WWE? Na część pytań uzyskamy odpowiedź już w tą niedzielę.

Edytowane przez Maxi4

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 7,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
To będzie dość duże wydarzenie, więc nie ma powodu, by go stamtąd odsuwać z powodu plotek na necie. To nadal nie jest 100% pewniak. Stawiam że wystąpi. Ale ważna rola czy feud? Niekoniecznie.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Opublikowano
Ja myślę, że AJ odegra ze swoim Bullet Clubem dosyć znaczącą rolę w RR Matchu, ale nawet nie zbliży się do zwycięstwa. Myślę, że raczej zobaczymy jakiś zalążek do feudu, którego finał zobaczymy na WM. Może The League of Nations vs. The Bullet Club? Pożyjemy, zobaczymy.
Opublikowano
Wybrałem opcję, że zadebiutuje po Royal Rumble, najpewniej na RAW po Rumble. Czemu tak? Mamy niemal pewny występ Triple H na Royal Rumble, wielu po cichutku liczy, w tym ja, liczy że może Bryan wróci, także debiut Styles'a może być niepotrzebny i straciłby tą moc jeśli są planowane inne niespodzianki.
Opublikowano

A ja się nie zdziwię jak wbije, jako numerek 30, przecież to będzie taki Star Power, że publika się osra. Większość zna AJ Stylesa z TNA i innych federacji, szczerze mówiąc to już legenda Wrestlingu, więc śmiało zyskałby potężny pop.

Przecież Triple H, nie potrzebuje walczyć. Wystarczy że wbije pod koniec walki, lub powrócić przed Fast Lane, albo na RAW po Royal Rumble. Moim zdaniem, federacja nie popełni tego samego błędu co rok temu, więc śmiało liczę na jakiś mały shoocker, choć źle jestem nastawiony.

Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

Opublikowano
Zagłosowałem że wystąpi, ale nie odegra znaczącej roli w tym matchu. Póki co nie jest to potrzebne, sądzę że występ w RR matchu będzie jednorazowy a AJ Styles w main rosterze pojawi się dopiero za jakiś czas.
Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

Opublikowano

Ja uważam że na Royal Rumble się nie pojawi ale wystąpi na pierwszym RAW po WrestleManii. To zazwyczaj tam dochodzi do wielkich debiutów a również i okres paru miesięcy jest dobrym odstępem czasu by chociaż niektórzy ludzie na widowni o nim zapomnieli. Taka opcja wydaję mi się najrozsądniejsza. Teraz nie ma co się nawet pokazywać po wypłynięciu info o jego zakontraktowaniu, nie będzie wtedy żadnej niespodzianki (zwłaszcza że publika w dużej części będzie czekać z wypiekami na twarzy na wielki comeback Bryana podczas RR Matchu). Niech pojawi się niespodziewanie w jakimś segmencie na pierwszym RAW po WM. Efekt od razu będzie lepszy.

Oczywiście zaznaczyłem "Nie, dopiero po Royal Rumble wystąpi w WWE"- czyli w domyśle również po WM.

Edytowane przez TakerFanKrk