Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zapowiedź RAW. Dwa powroty? WWE przeprasza Indie. Diva NXT u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiejsze RAW odbędzie się na Nationwide Arenie w Columbus, Ohio. Będzie to ostatnia flagowa tygodniówka WWE przed niedzielnym Royal Rumble. Zapowiedziano na nią Highlight Reel z udziałem Brocka Lesnara i Paula Heymana. Ponadto pojawić mają się: Roman Reigns, Sheamus, Dean Ambrose, Chris Jericho, Kevin Owens, The Wyat...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-zapowiedz-raw-dwa-powroty-wwe-przeprasza.html

6774900356019a1789f59a.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 499
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Chwilę, ale jak to? Oni po kilkunastu latach dopiero przeprosili za ten incydent, czy to jakoś ostatnio wypłynęło na szersze wody, bo to w sumie tak dziwnie brzmi.

"You're just a boy in a man's world. And I'm a man who loves to play with boys" - Kurt Angle

1x WrestleCircus Sideshow Champion

1575015285565e157eedb15.jpg

Opublikowano
urbino, Ostatnio były w Indiach pierwsze gale od kilkunastu lat więc mieli powód by to zrobić.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Opublikowano
arkao, z tego co czytałem to tam jakaś organizacja i kilku lokalnych wrestlerów protestowało przez to. Rozumiem, czemu mieli tą galę WWE oprotestować przez ten angle, no ale czemu dopiero po prawie 20 latach zaczęli się domagać przeprosin? Wiem, że w tamtych czasach dostęp do internetu nie był taki jak teraz i to pewnie było na jakimś Heat, czy innym Superstars, ale przez te 20 lat to pewnie wszyscy zapomnieli o co chodziło. Chyba, że to wszystko jakieś normalne jest, tylko ja mam jakiś problem ze zrozumieniem tej sytuacji :razz:

"You're just a boy in a man's world. And I'm a man who loves to play with boys" - Kurt Angle

1x WrestleCircus Sideshow Champion

1575015285565e157eedb15.jpg