Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Chris Jericho vs Dean Ambrose na Wrestlemanii? Ethan Page o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Portal 411MANIA przeprowadził wywiad z gwiazdą Evolve, Ethanem Pagem, w którym to gwiazdor amerykańskiej sceny niezależnej został zapytany o swoje zdanie na temat współpracy NXT z Evolve. Były PWG World Tag Team Champion odparł, że to bardzo dobra inicjatywa. Taka współpraca jest powodem dla którego to coraz więcej fan...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-chris-jericho-vs-dean-ambrose-na-wrestlemanii.html

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 549
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bez sensu była ta cała sytuacja z Kalisto żeby dawać mu pas na RAW i odbierać zaraz następnego dnia na tapingu Smacka. Mam nadzieję, że go odzyska przy najbliższej okazji i w ten sposób dość szybko stanie się "two time US champion" ;)

Feud Jericho - Ambrose? Z chęcią bym obejrzał. Ciekawe tylko czy na zasadzie "fejs vs fejs" czy któryś zostałby sturnowany.

Opublikowano
Jericho ostatnio wyruchał tarczowników w walce z Wariatami, wiec to raczej on by "przeszedł" ten heel turn.
Opublikowano

Hrabia dobrze napisał. Jeżeli Kalisto nie odzyska pasa Stanów na RR jako dwukrotny już mistrz to cała ta sytuacja nie będzie miała sensu, a luchador wróci do normalności jaką jest dla niego The Lucha Dragons. Vince pokazał jak wszystko potrafi zepsuć.

Jeżeli chodzi o feud Jericho z Ambrosem to ja jestem za, bo to by oznaczało raczej heel turn Chrisa, a mnie byłoby to na rękę.

Opublikowano
Sułtan Sulejman. Nie spodziewałem się.

"Nie mam czasu na spodnie"

~Johnny Mundo 2017

13924869559388e42a4721.jpg