Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowa sonda WWE, debiuty w NXT, Kevin Owens o Nakamurze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W nowej sondzie WWE pyta fanów, który finisher jest najmocniejszy. 39% członków WWE Universe wskazało RKO Randy'ego Ortona, 20% Spear Romana Reignsa, 18% F5 w wykonaniu Brocka Lesnara, reszcie stawki przewodzi Kevin Owens z Pop-up Powerbombem, który zebrał jednak o wiele mniej (7%) głosów.

Zdaniem fanów, obecnych...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-nowa-sonda-wwe-debiuty-w-nxt-kevin-owens-o.html
  • Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Chyba słabo śledzisz NXT, po dodaniu tego kwiatka do wejściówki Peyton Royce, można było wnioskować że jest bardziej heel'owa.
Opublikowano
Chyba słabo śledzisz NXT, po dodaniu tego kwiatka do wejściówki Peyton Royce, można było wnioskować że jest bardziej heel'owa.

Kwiat sprawia, że ktoś jest bardziej heelowy? Muszę w końcu zacząć interesować się wrestlingiem na poważnie.

Opublikowano
Tymek, ten rekwizyt najbardziej zapadł mi w pamięć z tego występu więc go przywołałem, oprócz kwiatka dostała nową wejściówkę, ring gear, muzykę a przy samym wejściu zgrywała zarozumiałą dziewuchę, wąchającą kwiatek i myślącą co to nie ona, wiec sugeruję żebyś może zacząć się interesować na poważnie :)
Opublikowano
  • Autor
Tymek, ten rekwizyt najbardziej zapadł mi w pamięć z tego występu więc go przywołałem, oprócz kwiatka dostała nową wejściówkę, ring gear, muzykę a przy samym wejściu zgrywała zarozumiałą dziewuchę, wąchającą kwiatek i myślącą co to nie ona, wiec sugeruję żebyś może zacząć się interesować na poważnie :)

Być może coś mi umknęło, nie zmienia to faktu, że ta walka + fakt, że była dobra+ fakt, że Bayley skończyły się rywalki może oznaczać push dla Peyton, bo ile babyface nr. 1 może walczyć z tymi samymi divami?

Opublikowano
Asuka. Tylko Asuka.

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Opublikowano

Być może coś mi umknęło, nie zmienia to faktu, że ta walka + fakt, że była dobra+ fakt, że Bayley skończyły się rywalki może oznaczać push dla Peyton, bo ile babyface nr. 1 może walczyć z tymi samymi divami?

Dana, Emma, Asuka - one nie walczyły jeszcze o pas za panowania Bayley. Do tego Eva, która na pewno dostanie shota, i Athena będąca od jakiegoś czasu na kontrakcie. Skończyły się rywalki? Nie sądzę.

6774900356019a1789f59a.jpg