Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Wrestling with dupe

AX

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

CHialbym sie dowiedziec czegos o tej stronce wdupe.joker.net. Chcialem sie zarejestrowac ale nigdy nie doszedl do mnie email potwierdzający. Mam konto mailowe na yahoo, ktore do tej pory wszystkie maile przyjmowalo. I druga rzecz, na jakiej zasadzie działa ta strona? Bo ktos kiedys mi mowil ze za mozliwosc sciagania placi sie 3 dolary. Czy tak jets dalej??

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Windows

Jaki mail podałeś? Jeżeli jakiś polski, czyli WP, Onet, Interia, etc, to nie masz się czego dziwić. Przy rejestracjach na zagranicznych stronach zawsze podaje się gmail, bo inaczej nic nie przyjdzie. Moja skrzynka umieściła to w spamie, więc jeżeli próbowałeś gmailem, to tam sprawdź.

• Reputacja:   15
  • Urządzenie:  Windows

Jaki mail podałeś?
Mam konto mailowe na yahoo, ktore do tej pory wszystkie maile przyjmowalo

:> ale w sumie tak jak Sixkiller polecam sprobowac z gmailem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Polecana zawartość

• WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 439 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!
      • 17 797 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 810 odpowiedzi
    • AEW All In 2024
      Data: 25 sierpień 2024

AEW World Championship: Swerve Strickland (c) -vs- Bryan Danielson
      AEW Womens Championship: Toni Storm (c) -vs- Mariah May
      AEW International Championship: MJF (c) -vs- Will Ospreay
      • 81 odpowiedzi
    • WWE SummerSlam 2024
      Data: 03.08.2024

Undisputed WWE Championship: Cody Rhodes © -vs- Solo Sikoa
      World Heavyweight Championship: Damian Priest © -vs- Gunther
      CM Punk -vs- Drew McIntyre

...

CM Punk czytający na backu skrypt MiTB '24

...
      • 45 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Grins
      Do całej gali odniosę się później  teraz skomentuje końcówkę, podobało mi się to, nie żadna celebracja, słodko pierdzące zakończenie a zdewastowanie Danielsona, smutna końcówka gdzie wszyscy byli przybić tym co zrobił Mox ale o to własnie chodzi, w końcu jest grupa która nie pierdzieli się w tańcu, oznacza to jedno Darby ruszy po pas i go zdobędzie kto wie czy nie będzie jakiegoś pojebanego spotu wykonaniu Darby'ego i Moxa. 
    • MattDevitto
      Panowie od kiedy to gwiazdki wujaszka mają jakikolwiek sens? Przecież to tylko odczucia osoby, która daje je jak mu się tam podoba. Jakby za tydzień dał 8 gwiazdek walce w niemainstreamowej fedce z Osaki to wcale bym się nie zdziwił Przez lata kręcił się w fotelu i coś tam jąkał jakie to TNA jest złe i fedka Dixie przez prawie 20 lat miała u niego jednego five stara - JEDNEGO! A jak coś tam lubi to sypie gwiazdkami jakby jutra nie było. Już od dawna patrzę na jego oceny tylko dla beki i polecam to robić każdemu Że nie wspomnę po raz 100 o tym, że taki kozak ringowy jak Kurt nie ma żadnego 5-stara na koncie, no ludzie kochani
    • KPWrestling
      Hans Schulte zdobywa kontrakt mistrzowski podczas gali KPW Godzina Zero 2024. https://www.instagram.com/hansschultepro/ Hans Schulte wygrywając walkę 7 Wspaniałych, zdobywa kontrakt mistrzowski, umożliwiający mu walkę o dowolny pas mistrzowski, w dowolnym momencie każdej gali.Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
      https://www.youtube.com/watch?v=5dXcgPC5gTQZobacz na YouTube
    • CzaQ
      W starej, sympatycznej komedii pt. "Zulus Rozrabiaka" główni bohaterowie na początku fiilmu 'kradną' pewien 'przedmiot' - o co chodzi?  
  • Dodaj nową pozycję...