Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Styles oraz Nakamura trafią niemal od razu do głównego roste

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wcześniej informowaliśmy o tym, że cztery gwiazdy New Japan Pro Wrestling (AJ Styles, Shinsuke Nakamura, Doc Gallows oraz Karl Anderson) prawdopodobnie podpisały kontrakty z WWE. Wrestling Obserever Radio podało, że na Royal Rumble Match szykowane jest kilka niespodzianek i uczestnictwo zawodników New Japan w tym pojed...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/news-styles-oraz-nakamura-trafia-niemal-od-razu-do.html

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 642
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja tam nie jestem zadowolony ze oni ida do wwe powinni zostac tam gdzie sa bo nikt ich tam nie ograniczał.
Opublikowano

Dawno tak się nie wnerwiłem na to, ze ktoś przychodzi do WWE. AJ i Nakamura (ten to w zasadzie jeszcze w NJPW pobędzie) będą fajnym ubarwieniem i tyle nic większego z nich nie będzie... A przecież mogliśmy dostać Okada vs Nakamura (bo z kim teraz będzie mistrz walczył? Goto?) czy kontynuacje AJ vs Nakamura. Z drugiej strony życie nie znosi próżni i być może NJPW wypromuje nowego Okade.

Co do Gallowsa to Rowan chyba już nie może spać spokojnie, bo nie widzę innej roli dla niego niż kolejny bezbarwny członek Wyatt Familly.

Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano

"Co do Gallowsa to Rowan chyba już nie może spać spokojnie, bo nie widzę innej roli dla niego niż kolejny bezbarwny członek Wyatt Familly."

Myślę to samo, chyba że postanowią powiększyć Balor Club o Andersona i Gallowsa, co by mnie bardzo ucieszyło.

Opublikowano

Jeśli te newsy się potwierdzą, to nie chce mi się wierzyć w ich szybkie przejście do głównego rosteru. Już nie raz mówiło się, że Tryplak ma plany, by NXT zaczęło na siebie zarabiać. Styles i Nakamura na pewno w tym pomogą, szczególnie, że więcej kurnikowych fanów, którzy porzucili WWE, zacznie lukać żółte gale dla tych nazwisk.

Nakamura... ten świr... w WWE... a zdawało mi się, że dzisiaj lukałem jego walkę w co-main evencie Wrestle Kingdom...

Opublikowano

http://www.wwe.com/inside/are-aj-styles-shinsuke-nakamura-karl-anderson-doc-gallows-coming-to-wwe-28508549?sf18250899=1

To już "oficjalne" :D

Biorąc pod uwagę, że w artykule kładą nacisk na wymianę tweetów między Fergalem, a pozostałymi... chyba mamy ratunek dla Finna Balora :) #BalorClub

Edytowane przez Krzychu

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Opublikowano
http://www.wwe.com/inside/are-aj-styles-shinsuke-nakamura-karl-anderson-doc-gallows-coming-to-wwe-28508549?sf18250899=1

To już "oficjalne" :D

Biorąc pod uwagę, że w artykule kładą nacisk na wymianę tweetów między Fergalem, a pozostałymi... chyba mamy ratunek dla Finna Balora :) #BalorClub

'The EVP of Talent Relations, Triple H, has declined to comment on the rumours. Therefore it's officially confirmed, motherfuckers.'

Balor Club? Tir z hajsem już jedzie :D