Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Polska scena wrestlingowa

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zainspirowany chorą sytuacją na Polskiej scenie wrestlingowej postanowiłem skleić filmik. Proszę o komentarze i ocenę, oraz rozsyłanie tego linka znajomych. Ma on charakter komediowy i wszystko, co zostało tam zawarte potraktuj jako głupi dowcip, a nie faktyczne poglądy autora. W żadnym wypadku nie chciałem kogoś obrazić.

Całość ma 10MB i trwa ~3 min. Poczekaj aż się wszystko załaduje żeby film odtwarzał się płynnie [mega efekt:]

KLIKNIJ, ABY OBEJRZEĆ NA YOUTUBE

Tworzę projekt gry online o wrestlingu. Trzeba nazwy dla projektu, za wymyślenie dobrej nazwy przewiduję nagrody! Zapraszam!
  • Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• hdx

4

• Wee Man

3

• Przemk0

2

• Norbas

2

Top użytkownicy w tym temacie

Filmik jest wyje**** :D Czekamy na VOL2 :D

164305289646824b56733d3.gif

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Troche sie posmiałem. Fajny pomysł, popracuj tylko na podkładem dźwiękowym. Lektor troche zawodzi. Edytowane przez SixKiller

1005187806541accfacb3d6.jpg

Z******** sprawa to jest naprawde dobre dzieki za 1 jak 2 filmik . A jest moze 3 część ?????

58408955248ca8d1b12ed4.jpg

Część 3: "NorbaZ ucieka przed pseudofanami BGZ!". Całość w formie reportażu, cała ucieczka będzie typowym runningiem przez miasto w stylu parkour!
Tworzę projekt gry online o wrestlingu. Trzeba nazwy dla projektu, za wymyślenie dobrej nazwy przewiduję nagrody! Zapraszam!

Szcerze mowiac wiem ze BGZ to konkurencyjne forum lecz nigdy tam nie bylem. Wiem rowniez ze istnieje cos takiego jak "polska scena wrestlingowa" lecz nie znam konkretow. Wiem za to ze powyzsze filmiki w zaden sposob mnie nie smieszyly. Wyjdzie pewnie ze sztywniak czy cos ale wydaje mi sie ze osmieszanie a kupa wyzwisk to 2 rozne rzeczy.

3 czesci juz nie obejze bo szkoda mi na to czasu.

7136738944c95b7b1fd72.gif

Śmiech nie jest zły, o ile nie uderza zbyt ostro w czułe punkty.

Obraziłeś mnie na wiele sposobów, za co najchętniej wybiłbym Ci zęby, bo szczerze mówiąc, wcale nie Norbas dostał najbardziej po głowie, ale ja.. Tekst o figurkach, o mamie i Just 5 i o szkole nie był śmieszny. Był żałosnym atakiem na moją osobę.

Nie chodzi tutaj bynajmniej o to, że nie jestem wyluzowany, czy też nie umiem się śmiać z siebie... Owszem, umiem, ale to musi być dobry śmiech, a takiego na pewno nie wywołuje ten filmik.

End of story.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Urządzenie:  Android

Drugi filmik mnie już nie śmieszył. Pierwszy miał śmieszne fragmenty, np. to co nie podobało sie Wee, czyli tekst o figurkach. Mnie to rozbawilo, bo sam kiedyś byłem świadkiem jak na IRC sie denerwował, że Golob go wyprzedził w jakieś licytacji ;). Więc tu nie widze, problemu, ale wyzwisk jak większośc nie popieram. Bo to akurat nie jest funny. Sam pomysł z przerobką Rozmów w Tloku był naprawdę OK. Myślałem, że kolejny będzie podobny, a tu jakieś rozwalanie bałwanów. Więcej satyry, mniej wyzwisk. Bo z tego co zauważyłem, to filmiki kręcą się wokól obrażania BGZ.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

a wlasnie ze element ze WeeManem byl najsmieszniejszy w calym odcinku :P

Drugi mnie tez juz nie smieszyl :P

i ten theme wejsciowy... :P

14412508044c725aa0e19e.gif

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Tekst o figurkach, o mamie i Just 5 i o szkole nie był śmieszny

Wee Man, Ciebie to nie śmieszy, bo to o Tobie, a tak ogólnie to chyba właśnie to było tam najzabawniejsze ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

Kozacko to zrobłeś!!Powyłem se troche.Część 1 najlepsza i tekst o figurkach :D .

Tekst o figurkach wymiata :lol:. Pamiętam jak Wee Man mówił o nich na IRC.

20726886454675b1540758e.jpg

Teraz wszyscy pamiętają, mimo, że połowy z nich na IRCu nie było... Tzw. owczy pęd jest na tym forum bardzo popularny.

Jest już 3 część z serii Anty Norbazowej, oto link do niej. [Tak jak poprzednio, ja=Marcinkiewicz].

http://www.youtube.com/watch?v=u-WEVdlbnpM

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Pierwszy filmikm smieszny. I to chyba na tyle.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      W necie info że niby Orton ma niby zaatakować Gunthera i to on niby ma stoczyć ostatnią walkę z Cena  Boże oby to była prawdą wtedy będę prze szczęśliwy   
    • Grins
      Czytam newsy i widzę ze Knight ma dostać push konkretny od nowego roku i chcą z niego zrobić topowego baby face'a na RAW, jeśli to prawda to cieszę się że podjęli taką decyzję chłop zasłużył na jebitny push  Ale dobrze wiemy jak to w WWE wygląda Drew jest tego przykładem. 
    • Grins
      Wyczuwam kał w powietrzu  ja pierdole nie wierzę jak można taką legendę tak pożegnać. 
    • Mr_Hardy
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW World Tag League 2025 - Dzień 15 Data: 10.12.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Nagasaki, Japan Arena: Dejima Messe Nagasaki Publiczność: 1.282 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...