Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

DX lub SS

Co wolisz 56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wolisz

• DX
      80%
      45
    • SS
      19%
      11

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Którą "drużynę" (nie będę ich stajnią nazywał :D) bardziej lubicie? DX czy Spirit Squad?

Ja powiem jedno : Suck It :)

164305289646824b56733d3.gif

• Odpowiedzi 49
  • Wyświetleń 16 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jezeli chodzi o ogół hmmm kiedyś DX bym obstawił ale dzisiejsze DX jest cieniem samych siebie ;) I stawiam na Spirit Swuad :D Są świezi, potrafia wkurzyc, potrafia sprawic ze sie smieje, potrafia walczyc ;) A tego brakuje w WWE

Chociaz nie powiem ze terazniejsze DX jest do dupy bo to nie tak też brechtam z tego co robią i w ogole lubi9e HHH i HBK ale wolełbym ich jako 2 zwyczajnych kumli w ringu niz w DX nawet ludzie na ostatnim PPV juz byli dosc cicho i nie było tyle krzyków DX ...

Anyway...I vote foooor... The SPIRIT SQUAAAAD!! :D

Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

Opublikowano
i ja rowniez wole Spirit Squad, pomimo ze bylem wielkim fanem grupy DX, jednak to juz nie jest to samo DX co bylo przed 8 laty i nie ma mozliwosci zeby takim bylo. A spirit Squad tworza mlodzi zawodnicy, ktorzy maja jeszcze przed soba dluga przyszlosc jezeli oczywiscie Vince niczego nie spierdzieli :)

14412508044c725aa0e19e.gif

Opublikowano
Ja tam wole DX, ale SS też jest dobre... nawet bardzo! Ale Triple H to mój ulubiony wrestler tak więc DX :)
THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

Opublikowano
  • Autor
Jak narazie DX deklasuje SS :)

164305289646824b56733d3.gif

Opublikowano

dziwisz sie? Spirit to typowo heelowa grupa, a jako ze zajebiscie graja swoja role to sa malo lubieni :P

ja np z posiadania pasa przez nich jestem zadowolony :P

14412508044c725aa0e19e.gif

Opublikowano
Na korzyść DX działa też bogata historia. Poza tym teraz jest boom na nich, wiec to nic dziwnego, że prowadzą. Zresztą jak mniemam zamiar autora był właśnie taki żeby DX wygrało :D.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
Chodzą słuchy, że DX ma się rozpaść po Summerslam. Pewnie wiele zależy od reakcji publiczności. SS nastawione jest raczej na długofalową działalność. Pomimo tego zagłosowałem na DX, bo przypomina mi stare dobre czasy :).

117380471846b21e8779201.gif

Opublikowano
Tak podobno to prawda ze po walce na summerslamie maja sie rozpasc . Ja zaglosuje na ............ SS ci kolesie sa naprawde niezli sa mlodzi , smieszni no i zapowiadaja sie naprawde dobrze i moga to byc w przyszlosci bardzo dobrzi zawodnicy .

58408955248ca8d1b12ed4.jpg

Opublikowano

Bardzo długo w WWE brakowało czegoś takiego jak SS, czyli porządnej stajni, ale jako, że teraz jest DX to nie ma nawet porównania ;)

DX :!: DX :!: :D

15974308365193fac7b7921.jpg

Opublikowano
Ja tez postawie na DX. Maja odlotowe segmenty i nie nudze sie ogladajac ich w akcji.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Opublikowano
A ja oddałem głos na SS bo swoje zadanie w WWE wykonują zajebiście dobrze. Są jeszcze młodzi więc przyszłość przed nimi.

20726886454675b1540758e.jpg

Opublikowano

Ja nie lubiałem SS na początku. Zdziwiony byłem tym że tacy goście znajdują miejsce w WWE ale dziś musze przyznać że są potrzebni w tej federacji. Umią też zrobić dobre walki i w przyszłości mogą dużo znaczyć. Ale porównania z DX nie wytrzymują. Taki HBK już 10 lat siedzi w WWE , podobnie HHH.

Dlatego mój głos na DX.

czy Eugen mógłby przejsc hell turn
Opublikowano
Taki HBK już 10 lat siedzi w WWE

wiecej. ale to i tak nie ma znaczenia. wazniejsza za to jest polityka za kulisami, dlatego "SS nie wytrzymuje z DX"

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg