Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

!!Live Results WM XX!! MEGA THX 4 Rabol

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

John Cena pokonuje Big Showa i zdobywa U.S.Title

RVD & BookerT bronią World Tag Team Title pokonując La Resistance, Jindracka & Cadea oraz The Dudleyz

Christian pokonuje Chrisa Jericho.

Sytuacja jest następująca: pojawia się Trish, Christian wciąga ją na ring, nasz wspaniałomyślny Jey ją ratuje... dostaje po twarzy od zdezorientowanej Trish... roll up i pin.

Heh jak dalej donoszą źródła Trish wcale nie była zdezorientowana... liże się z Christianem... heel turn Trish... wild Trish - I want you ma :P

Evolution pokonuje The Rocka i Micka Foleya

Foley miał już załadać Mandible Claw, ale po reversalu Orton zdobywa czysty pin. Walka ponoć dobra, z ciekawą akcją. Ric Flair miał kick out po Peoples Elbow.

Po walce Rock i publiczność oklaskują płaczącego Micka... Orton ponoć też płacze ;(

Playboy Evening Gown Match

Sądząc z relacji Rabola i RazorRa ekscytujący show :P

sable ;P

ma dluga kiecke

sciagaj to kurwa :P

we want legs

we want legs

we want legs

stacey nie ma cyckow.. bog jej dal nogi a o cycach zapomnial

sable ma zmarszczki na posladach :

torrie zrobila

top rope cross body :P

co za gowno :P

sa w bieliznie

nic ciekawego ;P

torrie wygrywa

ta

ale zalosna walka

lol gorzej

A jednak panie na swoim poziomie :P

Segmęcik z pierwszej ręki :P

lol

eddie

benoit :D

ten pas jest wiekszy niz on

nie ma zadnej

segment eddie benoit

wrestlemania xx ese vato

benoit zdenerwowany

eddie chce go rozbawic

eddie mowi ze nikt nie wierzy w eddiego bo to hbk i hhh

ale jest dumny

benoit sie wkurwil

i krzyczy I BELIEVE IN ME

to jego noc

bo on wierzy

eddie sie smieje

eddie mowi ze ...

chcial wlasnie

przytulaja sie

taki ogien wywolac w beoit

motywacja

mowi o japonii itd

to samo mowi benoit ze eddie wygra

i sie ciesza chlopaki :D

'i believe chris'

Cruiserveight Battle Royal wgrywa Chavo broniąc tym samym Cruiserveight Title

Chavo, z pomocą ojca, wyeliminował Reya jako ostatniego. Ponoć zajebista walka. Jamie Noble wykonał 450LegDrop z narożnika poza ring. Kidman próbował SSP z lin poza ring ale coś poszło nie tak i wyrżnął głową :(

SCSA przyjeżdza na swoim traktorku :P Następnie pojawia się Brock - z lekka bródką :P . Goldiego wita heel heat, po chwili jednak słychać "Goldberg" :P

SPIEWAJA

NANANANANA

HE HEY

GOODBYE :D

MOWIA :D

POTWIERDZONE

JR POTWIERDZIL

lesnar odchodzi

goldberg odchodzi

AUSTIN CHANT :D

olewaja goldberga i lesnara ;D

same tie upy narazie

i heel heat

na maxa

publika wkurwiona

ta walka to joke :D

co oni kurwa robia :D

zjebali wrestlemanie :D

ok zaczelo sie cos :P

i znow heel heat :P

DŁUGA CISZA I TEN OKRUTNY KOMUNIKAT

golsberg

czysto

bez stunnerow

O KURWA

2 spire i jackhammer

co za joke :D

co

za

joke :D

hahahahahaha

o moj boze

czysto1!!!!

jaki heel heat dostawali

uslyszalem Goldberg Sux chant

satunner bedzie?

ha

pierwszy raz

boring boring

od siedmiu tal

lat*

ooo

ogladaj

o boze :D

lesnar !!

ZNÓW CISZA

hahaha

fucki

pakazal

stunner

!!!

na lesnarze

P KURWA

lesnar sie sprzedal :D

totalnie :D

goldberg wszedl na ring

AUSTIN AUSTIN

Shaper

Lesnar

publicznosci

lesnar zajobbowal sie :P

goldberg wrocil

heat ;D

ta

i to jaki

JAKI HEAT :D

stiner

na goldbergu

to zbyt piekne

stunner

YEAH

YEAH YEAH YEAH

AUSTIN AUSTIN AUSTIN

teraz moze bedzie walka kobiet bo wylac sie musze

ale goldberg czysto wygral

lesnar odejdzie chyba

7 lat na to czekalem :D

7 dlugich lat

na goldberg sucks chantr

i na heel heat

Shape Goldberg pewnie nie odejdzie

ide szczac bo reklamy :P

Emocje chłopaków mówią same za siebie... fuckin' match... qrwa to powinien być dark match Velocity a nie walka WMXX!! Dobrze, że SCSA jakoś to skończył :P

Wygrywa: Goldberg

Rikishi & Scooty2Hotty bronią WWE Tag Title pokonując APA,Hass & Beniamin, Bashams

Kolejna walka raczej nie na WM. Pozytywny akcęt to taniec Too Cool (Two Cool :P)

Zostaje zaprezentowane promo Edgea

Victoria pokonuje Molly Holly i zdobywa Womens Title

aa

viscotia

molly

lysa

lol

a must see ;P

nie spodziewalem sie

myśle sobie yeahhh zgolą Molly... ale kometatorzy donoszą dalej:

molly ucieka :D

suka uciekla

tak

victoria w poscig ;P

moly ja bije :P

gola victorie :D

a teraz na odwrot

maszynka nie dziala

victoria w ataku

a kurwa ide kawe zalac :P

victoria

gola molly :D

przywiazana do krzesla ;P

juz polowy wlosow nie ma ;P

wciaz gola

koniec ;P

Jak dla mnie, to wynagradza dwie ostatnie walki :P

o kurwa

promo sie skonczylo

a moly dalej gola

juz jest calkowicie lysa

no hair

Niestety w tym momencie mój live report się urawał :(

Ale mam geanialne wytłumaczenie!

Rabol dał mi inwajta na resztę gali!!!

Człowieku, jak ja się wynagrodze... jak?? Qrwa wie Cie jakie to uczucie widzieć to co się tam stało bezpośrednio?? Wiecie, też jesteście fanami wrestlingu!!! Tylko G0L0B mógł się czuć lepiej ode mnie :P

Ale wracając do raportu...

Walka Kane vs. Undertaker. Pierwszy pojawił się Kane. Następnie uderzło gotycka muzyka, i prócz sporadycznie padających granatowych świateł było ciemno. Gdy się troche rozjaśniło dostrzegłem Pula Berera z urną. Za nim podąrzało, ustawionych dwójkami, szejściu albo ośmiu, zakapturzonych facetów z pochodniami. Gdy doszli pod ring, Paul zaczął odmawiać jakąś modlitwę, coś tam chwile sapał z Kejnem, a w tym czsie powoli dochodziły dźwięki old theme Takera. No i oto sam Taker - w czarnym płaszczu i kapeluszu. Pod tym odziankiem krył się "strój" ... American Bad Ass :P

Taker i Kane chwilę stali w ringu gapiąc się na siebie - Taker zupełnie spokojnie, Kane natomiast po raz kolejny pokazał ile jest wart. Genialna mimika!!! Kane widocznie nie wierzył, że Taker ożył (:P) i wykonał gest niewiernego Tomasza... w zamian otrzymał grad ciosów... walka ruszyłą.

Co do samej walki: nie była najgorsza. Taker, prócz słabych punchy, spisywał się dobrze.

Pod koniec Kane chokeslamował Takera, podjarał się tym strasznie, dając znać Paulowi, że to on jest góra. Taker tymczasm w tradycyjny sposób powstał, odpłacił chokeslamem, poprawił Tombstonem i z łatwością zdobył pin.

Winner: The Undertaker

Eddie Guerrero broni WWE Worl Title pokonując Kurta Angle.

No była najlepsza walka jaką w życiu oglądałem!!! Obaj panowie pokazali wszystkie swoje najlepsze zagrania!!

Finał: Kurt miał Ankle Lock'a, Eddiemu spadł but (rozwiązany po wcześniejszym Locku :P)... roll up i pin! Naprawdę świetna walka.. wyjebana w kosmos :D

Chris Benoit zdobywa World Heavyweight Title pokonując HHH i HBK.

Walka równie dobra... dla niektórych z pewnością lepsza: było dużo krwi, Benoit przyjął double-man suplex na stół komentatorski, ogólnie HBK wymiatał nie mówiąc już o Chrisie, a HHH jakoś nie ciążył, nie był kulą u nogi :P

Finał: Benoit ma sharpshotera na HHH!! RazorR już na ircu krzyczy, że Benoit wygra (:P)... a tu chuj HBK przerywa kopniakiem :P .HHH leży, Benoit podnosi się trzymając o liny... HBK daje znać, że zaatakuje Sweet Chin Music... Benoit jednak sprawnie przerzuca go nad linami... od razu crossface na HHH... męczą się z 3minuty... jakiś dziwny kogiel mogiel w wyniku którego Benoit nadal trzyma HHH w crossfaceu, ale po drugiej stronie ringu!!! HHH odklepuje!!! Warto zaznaczyć, że jako jedyny w tej walce pop zbierał Benoit :)

Na ringu po chwili świętowania Benoita pojawia się mistrz WWE Eddie... wzruszający motyw jak się obejmują i płaczą... ja też chciałem płakać :) To był dla mnie symbol zwycięstwa pięknego wrestlingu nad komercją :P

Podsumowując:

Zakończenie wynagradza porażkę Rocka i Foleya (ten push dla Ortona jest męczący :( ), beznadziejny mecz Goldberga i Brocka. Jericho przegrał, ale w rewelacyjny sposób - turn Trish! No i łysa Molly.

Gala zasługuje na mianu niesamowitej!!

Qrwa jeszcze raz dzięki dla Rabola!! MEGA DZIĘKI!! !! !! !! !!

Dzięki też dla Raza i Kamali za zajebiście spędzoną noc :P

Edytowane przez mnih

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mnih

2

• RazorR

1

• Eugene

1

• Urban

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

aa. musze powierdziec ze segment z Trish mocny byl. na koniec Christian i Trish zaczeli sie.. calowac :) Chris na zadowolego nie wygladal :) Wraz z nastepnymi walkami bede edytowal ten post.

Walka Rocka i Foley`a byla zdominowana przez Evolution. Ogolnie walka na wysokim poziomie z bardzo dobrym zakonczeniem.

Walki Div nie komentuje bo to bylo gorzej niz zalosne. jedynym dobrym momentem bylo wejscie Stacy na ring i ... koniec walki :P

Cruserweight Open.... walka zajebiste ale dla mnie jest jedno ale :) walka nie byla otwarta, tylko 2 na 2 a spodziwwalem sie czegos ala NWA-TNA style :). Do tej walki ta gala yla najlepsza jaka ogladalem (pewnie dlatego ze duzo ich nie ogladalem :P)

Brock Lesnar - Bill Goldberg - widownoa buczala caly czas, 2 stunnery po walce. czysta wygrana Goldberga jakos mnie ucieszyla, ale wspaniale widowisko to nie bylo :)

Hmm nastepna walka o Tag team Titles - Smackdown - jak dla mnie walka nie powinna znalesc sie na PPV tylko na zwyklej TV gali. nic niezwyklego sie nie dzialo, poza zwyciezkim tancem Rikishiego i S2H...

Najlepsza walka wieczoru - Eddie Guerrero vs. Kurt Angle. Zajebiozo milo bylo patrzec na to jak sie tluka :P Caly czas sie cos dzialo i.... Eddie obronil pas a to najwazniejsze..

Next. Undertaker vs. Kane. Undertaker mial zajebistewejscie i w sumie to wszystko bo walka stala na poziomie miernym, caly czas taker niszczyl kane`a niszczac mu tym samym gimmnick...

ostatnia walka main event... Benoit wygrywa pas po bardzo dobrej walce, aczkolwiek eddie angle byla o niebo lepsza. hhh i hbk krwawili jak zarzynane prosiaki, fajne akcje caly czas cos sie dzialo... reszte popisze jutro jak poczytam kometarze innych ludzi.. a tymczasem ide spac. narazoie :)

Edytowane przez RazorR

14412508044c725aa0e19e.gif

- .....dlaczego evolution :( :( :(

- Grało już coś bo czekam na GN'R :)

- Playboy team wygrał tak jak sądziłem[glow=darkred][/glow][glow=red][/glow][glow=orange][/glow]

"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

Witam przed chwila zakonczyla sie WMXX oto moje podsumowanie:

Fuck fuck fuck where is Kamala ??? Vince where ?? :))))))))))

a tak na powaznie nie bede opisywal kazdej walki opowiem wam oczym innym przez prawie 5h siedzialem na #wmxx i nasluchiwalem wiesci z MSG (Rabol, Mnichu & RazorR) nie musialem tego ogladac emocje z samego czytania powstawaly to co przeyzylem podczas dziesjszej gali to przypomnialo mi moja pierwsza WM bylo to 11 lat temu wtedy tez sie ekscytowalem tyle ze dzis nasluchiwalem live wtedy ogladalem powtorke z ponad 2 tygodniowym opoznieniem. Podczas gdy przeczytalem slowa The_Shape'a "o kurwa, ja placze ..." az sam sie wzruszylem ale nie dlatego ze Benoit wygral (bylem za HBK) tylko ze ten nasz wrestling przynosi nam tyle radosci, dorosly facet kleczy przed monitorem i placze ze szczescia - z wygranej wrestlera. Polecam wszystkim przeczytac loga i polecam next PPV na IRC'u to sa naprawde piekne chwile ...

Rabol RazorR Mnihu Deliquent dziekuje wam za te emocje :)

ps) sorry za bledy sorry za pierdolenie glupot ide sie teraz wysrac :) Pozdrawiam Wasz Kamala

ps2) zmeczony jestem

78269406145f2cb280ea01.jpg

hehe pomyliłem kolejność walk...

eddie vs kurt było przed taker vs kane

nie bede edytowal - to zywy dowod na to jak ta gala byla wstrzasajaca :P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi