Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. IIL
    Chciałem poruszyć temat, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie – wady i zalety dzisiejszego pro wrestlingu w porównaniu do tego, co było 15-25 lat temu. Wiele rzeczy poszło zdecydowanie do przodu, ale sporo też straciliśmy po drodze... Na dobry początek: Zaleta: Lepszy dostęp – nie musimy już polować na VHS-y, nagrywać z satelity czy ściągać wolnym łączem z torrentów. Streamy, Netflix, MyAEW, tony materiałów na YouTube itd sprawiają, że praktycznie wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Wada: Mniej kayfabe – prawie wszyscy są "przyjaciółmi" za kulisami, wszystko wycieka do internetu, a wrestlerzy sami psują gimmicki na social mediach. Chyba tylko MJF trzyma fason cały czas. Zapraszam do podzielenia się swoimi przemyśleniami
  2. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Prawda. Turniej w zasadzie został ośmieszony, bo wygrywający Oba i tak wolał walczyć z Lesnarem, niż skorzystać ze swojej szansy, mimo że ją wywalczył. Głupkowate. Skoro od początku rzeczywiście planowano walkę Seth vs. Roman to mogli dać wygrać Rollinsowi turniej, a Femiemu mógł wtedy w wygranej przeszkodzić Lesnar i walka Femi vs. Lesnar 3 i tak byłaby grana. Szkoda, że już po balu, bo tak naprawdę obie przedstawione przez Ciebie wersje są lepsze od tego, co ostatecznie wybrano. Zobaczymy. WWE trochę samo się teraz zakiwało w tym momencie. SummerSlam, czyli najważniejsza gala lata dla WWE. Idealny moment, żeby Femi zawalczył o złoto. Jeżeli tak bardzo chcieli utrzymać Romana przy pasie, to można było przecież to rozegrać jakoś inaczej, chociażby tak, jak zasugerowałeś wyżej. Femi to taki gotowy produkt, że naprawdę chcę wierzyć, że jedynym powodem, dla którego poświęcono właśnie teraz tę szansę i odłożono ją na bok to WrestleMania moment, gdzie dopiero tam dostaniemy stracie Roman vs. Oba z wygraną tego drugiego. Sporo jednak tego czasu zostało i jest to ryzykowny krok. Jeszcze wiele może się zmienić. Tak czy inaczej, na dziś nie podoba mi się to, co wymyśliło WWE. Czas pokaże, czy wyjdą z tej sytuacji z twarzą w najbliższych miesiącach.
  3. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Jasna sprawa.
  4. Jeffrey Nero
    Jeffrey Nero odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Dokładnie mega postęp aż się banan na twarzy sam robi!
Nowe style na forum

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RazorNewz #109

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wwe.com dodalo na stronie biografie Johna Ceny, Matta Morgana i Kanyona.

Rey Mysterio nie był zaplanowany na wystep na ostatnim Smackdown, ale jak ludzie dowiedzieli się ze jest on na zapleczy bo WWE zmienilo plany i dalo mu walke w Tag Teamie razem z Jamie Noblem.

Jeff Hardy nie prowadzi zadnych rozmow z WWE dotyczacych jego powrotu w najblizszym czasie do federacji.

Strona Aintitcoolnews.com zaprezentowala zdjecia samochodow z filmu Spy Hunter, w którym jedna z glownych rol zagra The Rock.

Kurt Angle będzie musial przejsc operacje usuniecia jakiejs kostki w karku, gdyz w wynikach okazalo się ze to owa kostka powoduje zdretwienie lewej reki. Operacja nie będzie skomplikowana ale Angle będzie musial jakis czas odpoczac od ringu. Angle wezmie udzial w dzisiajszym Survivor Series ale będzie miał w swojej walce bardzo ograniczona role.

WWE oficjalnie oglosilo turnee po Japonii. Gale będą 5 lutego w Hiroszimie 6 lutego w Osaka Castle i 7 lutego w Saitama Super Arena

Podaje maly spoiler SS (nie potwierdzony).

Mowi się ze Goldberg obroni RAW Title w walce z Triple H`em.

W walce Undertakera z Vincem McMahonem, Vincowi może pomoc Kane lub Stephanie McMahon. Stephanie miala pierwotnie w tej walce przeszkodzic Undertakerowi, ale od kiedy pojawily się plany zrobienia walki Undertaker vs. Kane na wrestlemanii XX ten drugi również jest rozwazany.

Nikt już nie oczekuje powrotu na ring Kevina Nasha, jednak ten jest zainteresowany walka na Wrestlemanii XX, nawet jeśli będzie to jego ostatnia walka w WWE. Pierwotnie miał pomoc Batiscie w walce z Goldbergiem ale plany ulegly zmianie.

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 6,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Chyba najbardziej prawdopodobne jest to że Kane pomoże wygrać Vincowi. Był by to początek ich feudu pod wrestlemanie.
ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

4626133034af1da5dd01ee.jpg

Opublikowano
Ja oczekuje jego powrotu. Nash jaki jest taki jest ale zawsze go lubilem. Na WM moglby sie pojawic.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Opublikowano
Ja tam uważam ,że są ważniejsze osoby niż Nash ,które powinny się pojawić na WM.

684699834088ea601d4d3.jpg

Opublikowano
Nash mimo wszystko powinien się pojawić na WM. Zresztą jeśli Goldberg może się pojawić na najważniejszej gali roku to znaczy, że może to zrobić nawet El Dandy.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano

SixKiller ty chyba tego Goldberga nie nawidzisz;D tyrasz go za kazdym razem gdzie ktos cos o nim napisal;P

A moim zdaniem Nash powinien byc na Wrestlemani XX Ja go bardzo lubie i nie chcialbym zeby go zabraklo na tak wieliej gali (nawet jesli wielu osoba nie podoba sie jego styl walki)

Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

Opublikowano
SixKiller ty chyba tego Goldberga nie nawidzisz;D tyrasz go za kazdym razem gdzie ktos cos o nim napisal;P

A moim zdaniem Nash powinien byc na Wrestlemani XX Ja go bardzo lubie i nie chcialbym zeby go zabraklo na tak wieliej gali (nawet jesli wielu osoba nie podoba sie jego styl walki)

Bo six nie jest markiem.

A co do Nasha... stary... tu nie chodzi o to czy komus sie podoba jego styl walki czy nie. On sie nie rusza. Jest jak trup w ringu. Ostatni raz biegl w 97 roku. Jego repertuar (oprocz punchy i kickow) to Sidewalk i Body Slamy. To nie jest nawet styl walki, a Nasha nie mozna juz nazywac wrestlerem. To juz tylko duzy gosc, ktory ledwo rusza rekami.

4302049614329261d90190.jpg

Opublikowano

A ja lubie i Goldiego i Nasha... poziom ich walk mi odpowiada... nie wiem Rabol o co Ci chodzi - Nash jest zajebiscie szybki... i repertuar ma bardzo szeroki, widzieliście jak wykonywał SSP z drabiny?.....

...ja też, ale bym chciał to widzieć :P WWE nie jest na tyle głupie, aby mu na to pozwolić :mrgreen: Heh po Owenie była by kolejna tragedia :(

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

Opublikowano
O czym ty mowisz ? Kto bylby tak glupi zeby wyjsc wogole z taka propozycja ? On nawet mini sentona z taboretu nie zrobi.

Opublikowano
buahahahhahahaahha
Opublikowano
reyrey wlasnie podsumowal caloksztalt tworczosci Kevina Nasha :P Podpisuje sie pod tym :P

Opublikowano
No cóz, akurat w całokształcie tworczości Kevina Naha bylo troche walk, które mogły się podobać, a teraz niestety jest skandalicznie i musze to przyznac jako fan Nasha :). A co do mojego tyrania Goldberga... uważam, że ktoś kto robi problemy z przegrywaniem, nie ma zadnych umiejętności przy mikrofonie, nie potrafi prowadzić feudu, nie chce walczyć na house showach (teraz musi bo ma World Title) nie powinien być profesjonalnym zapasnikiem. Do HHH mozna się doczepić o jego politykę, ale wszystko inne opanował, potrafi i gadać i prowadzic feud, walczyc na pewno lepiej niż Goldberg (a na pewno robil to lepiej przed kontuzją) i mimo wszystko Goldberg jest nr 1 na liscie osób ktore powinno sie deportować do Iraku. W naszym kraju jest jednak zawzięty fan tego "zapaśnika" i on w przeciwienstwie do mnie kłóci się gdy ktoś powie coś złego na Goldberga, choćby to nawet było coś błachego, np. ze ma nielśniącą łysine :/.

1005187806541accfacb3d6.jpg