Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Mam takie pytanko:

Czy poprzeż p2p(a jeśli tak, to przez jaki program) mozna zdpownloadować e-booki poświęcone wrestlingowe?

https://forum.wrestling.pl/topic/3981-e-booki/

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

1

• Vaclav

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Szczerze mowiąc nie widzialem na necie innych ebooków od tych, do krórych linki byly podawane na forum. Nigdy nie szukałem przez p2p, możesz spróbować (eMule, BearShare, DC) ale nie sądzę abyś tam coś znalazł.
https://forum.wrestling.pl/topic/3981-e-booki/#findComment-41390

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• RomanRZYMEK
      Też jestem zdania, aby polecać ludziom pojedyncze wałki najlepiej okraszone zajebistym promo, który po trochu WPROWADZI ich w program i da szansę zapoznać się z postaciami. Skała faktycznie odleciał w tym temacie, chociaż ja o ironio poleciłbym komuś kto chce się kręcić w wrestling właśnie jego walkę z:  - Rock vs Hogan na którejś WMce - kwintesencja wrestlingu. Świetne Promo przed walką, która jest moim chyba Top 1 starciem wrestlingowym ever, z nieziemską publicznością która wbrew story postawiła się po stronie „złego” Hogana.     - Shawn Michels vs Undertaker - świetny Video Package przed samą walką, walka sama w sobie również świetna i niezwykle emocjonująca. Do tego Full Stadion, czego chcieć więcej?    Jeśli chodzi o galę jako całość, to tak jak kolega wyżej wspomniał poleciłbym Lucha Underground. Dla casualow, którzy mają wyjebane w filp flapy i 5 Stary od dziada Meltzendera Lucha Underground jest świetna propozycja. Znajda tam wszystko - fajną oprawę niczym z walk Boyki, bardzo efektowne walki, spoko dupeczki no i zaplecze storyline’owe bardzo spoko, które pozwoli bez problemu zaangażować niedzielnego fana. Ahh aż szkoda że ten projekt upadł bo był tam w chuj duży potencjał. 
    • Mr_Hardy
      Ta zmiana głosu i okropny wygląd to pewnie jakieś sterydy czy inny syf. Kobieta może być umieśiona i nadal wyglądać jak kobieta itd. Jest wiele dowodów na to w wrestlingu. Tutaj ciekawy materiał na jej temat:  
    • Jeffrey Nero
      Ja ją wolałem w tej wersji:   Fajne babka było za co złapać i było ok a teraz nie dość, że z twarzy wygląda okropnie to głos jej też się mega zmienił. Nie jestem znawcą treningów, ale zrzucając kilogramy itp kobietom tak się zmienia głos?
    • Mr_Hardy
      1 z 3 odcinków nagranych jeszcze w tamtym roku. Bardzo słaby odcinek, zrobiony tak na odpierdziel. Większość nudne nudne gadanie. Co do Jordynne "Transwestyta/babo chłop" Grace to odliczam tygodnie do tego aż odejdzie z TNA. Nie mogę na nią patrzeć. A Tessa "Końska szczęka" Blanchard- Jestem na nią zły za to co odwaliła z pasem, ale z czasem może mi przejdzie.
    • PTW
      MAIN EVENT ALERT! Nowy rok czasem nowych szans, nowych możliwości i... nowych main eventerów! <3 PTW Championship Match Dawid Puncher Seńko (C) vs. Max Speed TAK JEST! Historie Dawida i Goliata zawsze porywają widzów, a chichot losu jest taki, że tutaj to Dawid jest Goliatem... Mistrza PTW nie trzeba przedstawiać nikomu, kto interesuje się polskim pro wrestlingiem. Największy dominator w historii naszego kraju, pięściarz dysponujący nokautującym ciosem, a napędzany ambicją, determinacją i agresją, którą możnaby obdzielić całe morze wojowników. Ostatnią galę i ubiegły rok zakończył jako czempion w niezwykle kontrowersyjnych okolicznościach i tu będzie musiał udowodnić, że przysłowiowe oko tygrysa w żadnym stopniu się nie rozregulowało. Na jego drodze stanie zawodnik, który według Was poczynił największy progres z całego rosteru PTW - Max Speed! Maks bardzo ciężko pracował by zbudować nie tylko muskulaturę, ale też swoją pozycję w federacji i osiągnął swój cel - to będzie jego pierwsza walka wieczoru! Wyzwanie przeogromne, ale do odważnych świat należy, a naszemu speedsterowi nigdy nie brakuje paliwa w baku oraz właśnie odwagi! Czy młodzian zaszokuje świat i zostanie nowym mistrzem PTW zapisując się złotymi zgłoskami w annałach polskiego pro wrestlingu? Czy cyferka w dacie się zmieni, ale Puncher będzie dominował jak zawsze? Jaka w tym wszystkim rola Pana Pawłowskiego i Spartana? Gala już 11 stycznia, musicie tam być, bo zapowiada się niesamowite otwarcie wrestlingowego roku! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...