Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Slammiversary dyskusje

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

No wlasnie co sadzicie o ostatnim PPV Tna?

Mnie zawwiodl niestety,gala totalnie srednia. Czyzby konczyly sie pomysly TNA zaczne od oceny mojej walka

Team 3D vs James Gang

Walka srednia,wrescie zwyciestwo Dudleyow.

Rhino vs Team Canada

Slaba walka tak samo jak Kevin Nash vs Chris Sabin choc Nash sie staral cos tam z siebie wydusic

Walki ktore byly najlepsze na gali to bez watpienia TNA X Division Championship rankings elimination match nie od dzis wiadomo ze w TNA Dywizja X jest najlepsza i ta walka to potwierdzila Low Ki vs samoa na nastepnym PPV napewno bedzie swietna walka.

Dobra tez walka Tag-Team i wrescie Daniels i Styles nowymi champami. Znimi moze byc tylko lepiej.

Zawiodla walka Samoa vs Steiner. Scott jest beznadziejny,rusza sie jak mucha w gownie. i po co go sprowadzano do TNA? Koncowka tez slaba. Dobrze ze wygral Samoa i tylko tyle z tej walki.

King of the Mountain liczylem na cos niezlego,a w porownaniu z zeszlorocznym KOTM bylo slabo. Wrescie czekalem na strate pasa przez nudnego Christiana a tutaj JJ znow z pasem co tylko niszczy ta federacje. Liczylem na to ze Stingowi dadza choc na chwile,ale znow Sting walczyl jak pokraka nie te lata a jego scorpion obecnie to jakas porazka.

Podsumujac,obecnie wciaz kuleje dywizja HeavyW. ze wzgledu ze pas niedaja naprawde zawodnikowi ktory jakos by to poprowadzil (chodzby Abyss lub wlaczyc Samoe) Dywizja X wciaz trzyma poziom ale te 2walki to za malo. Tag-Team tez. Po tym jak teraz WWE reaktywowalo ECW chyba nie ulega watpliwosci ze TNA bedzie w tyle i to mocno,zamiast sprowadzac dawnych wrestlerow ktorzy juz dobrej walki nie zrobie i trzymac idiote Jarreta zdala od federacji to robia inaczej co ich moze zniszczyc,sama dywizja x nie wystarcza niestety :|

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

4

• Ceglak

4

• Poldi

3

• Romo

2

Top użytkownicy w tym temacie

Obejrzalem cale ppv i musze powiedziec ze TNA zasysa na maxa. nic mnie juz nie przekona, ze sa w czymkolwiek lepsi od WWE. 1) brak enterteimentu 2) slaby wrestling

Jesli na cale ppv dwie walki sa dobre (tag team championship i x division), to WWE na kazdym ppv osiaga lepsze rezultaty. obejrzalem ppv tna a potem raw i roznica byla kolosalna.

KOTM to jakas kiepska podrobka ellimination chamber chyba ?! zasady sa dla mnie mocno poryte. po co jakies 2 minuty karne ? na dobra sprawe wrestler wcale nie musi isc do tej pseudo klatki. zawieszanie pasa ? dzizys, kurwa ja pierdole....chieli byc chyba oryginalni :D o wiele efektowniej wyglada walka kiedy pas jest zawieszony nad ringiem. dla mnie to byla porazka. szczerze mowiac juz bardziej mnie ciekawil main event wrestlemani czy tez jakakolwiek walka np batisty.

jedynym plusem tna jest stosunkowo duza ilosc hard-core'u

Ogladam od jakiegos czasu ppv tna a niedzielne bylo chyba ostatnim jakie sciagnalem. musze stwierdzic iz systematycznie pna sie w dol. nie wiedza czy postawic na wrestlin czy na show, na mlodziez czy na wapno, wiec dostajemy naprawde przecietna papke, w ktorej ja nie widze wielu atutow.

129287286446c8a666924a3.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Team 3D vs James Gang

Walka nie była zła, a napewno lepsza od tej na Sacrifice ;) Mam nadzieje, że 3D rozpoczną teraz jakiś feudzik z Styles'em i Daniels'em ;)

Rhino vs Team Canada

Walka raczej słaba, nie było w niej nic konkretnego, raczej typowy średniak ;) Szkoda, że Rhino walczy w takich walkach, a nie w main eventach gdzie jego miejsce ;)

Alex Shelley Vs Petey Williams Vs Jay Lethal Vs Senshi Vs Sonjay Dutt Vs Shark Boy

Ta walka nie mogła być słaba ;) kilka zajebistych akcji i zwycięstwo Senshi'ego które później doprowadzi go do tytułu(mam nadzieje;)) i pozwoli Samoa Joe "przejść" do dywizji heavyweight ;)

Kevin Nash vs. Chris Sabin

Sabin próbował coś zrobić, ale wystarczy spojrzeć jak porusza się Nash i wiadomo, że ciężko z Kevin'a coś wycisnąć ;) W następnym PPV wygra najprawdopodobniej Sabin(przez jakiś roll up;)) i tak zakończy się ten feud ;)

America's Most Wanted © Vs AJ Styles & Christopher Daniels

Świetna walka.Kilka zajebistych akcji ale tego można się było przecież spodziewać :P. Z jednej strony pasy dla AJ'a i Chris'a to dobre posunięcie, ale z drugiej wolałbym oglądać ich w main eventach, bo tam ostatnio nie jest rewelacyjnie ;)

Steiner vs Joe

Steiner w tej walce zaskoczył mnie pozytywnie, wykonał kilka ciekawych akcji(różne rodzaje suplex'ów) i pokazał, że są od niego gorsi ;) Joe jak zwykle na poziomie, ale ten finish troche chujowy ;)

Christian Cage © Vs "The Monster" Abyss Vs Ron "The Truth" Killings Vs Jeff Jarrett Vs Sting

Chciałem żeby Christian stracił pas, bo był raczej nijaki jako champ, ale gdy zobaczyłem szczęśliwego Jeffa to miałem dość. :???: Pytam się kiedy swoją szanse dostanie Abyss ;)

trzymac idiote Jarreta zdala od federacji to robia inaczej co ich moze zniszczyc

Jak mogą go trzymać z dala od federacji :P (pytanie retoryczne ;))

Scott jest beznadziejny,rusza sie jak mucha w gownie. i po co go sprowadzano do TNA

Tutaj się nie zgodze, bo Steiner pokazał sie w tej walce naprawde z dobrej strony i w porównaniu do Nash'a to wypadł nad wyraz dobrze ;)

[ Dodano: 2006-06-22, 00:47 ]

1) brak enterteimentu

TNA jest to zupełnie nie potrzebne

2) slaby wrestling
Jesli na cale ppv dwie walki sa dobre (tag team championship i x division), to WWE na kazdym ppv osiaga lepsze rezultaty

Jeżeli dla Ciebie w WWE walki są lepsze niż w TNA to nie mam nic do powiedzenia ;) :P

KOTM to jakas kiepska podrobka ellimination chamber chyba ?! zasady sa dla mnie mocno poryte. po co jakies 2 minuty karne

Jakbyś nie zauważył jeżeli ktoś idzie do klatki istnieje większa szansa na powieszenie pasa, pomysł oryginalny, po co ma być tak jak w WWE ;)

szczerze mowiac juz bardziej mnie ciekawil main event wrestlemani czy tez jakakolwiek walka np batisty

Batisty :?: Gimme a break.

jedynym plusem tna jest stosunkowo duza ilosc hard-core'u

Oczywiście, hardcoru to było niesamowicie dużo (ironia ;))

nie wiedza czy postawic na wrestlin czy na show, na mlodziez czy na wapno, wiec dostajemy naprawde przecietna papke, w ktorej ja nie widze wielu atutow.

Przeciętną papke :?: Gimme a break 2

15974308365193fac7b7921.jpg

• Urządzenie:  Android

Ja nie będę się rozpisywał, bo wszystko właściwie zostało już napisane. PPV bardzo słabe jak na TNA. Nie tego sie spodziewałem po Slammiversary. Jeżeli chodzi o Steinera i Nasha, to nie oczekujcie za wiele, bo oni (szczegolnie ten drugi) już od dawna nie są w formie. Ale nie usnąłem na walce żadnego z nich, więc nie było tak tragicznie. Przynajmniej dla mnie ;). Nawet przez chwile chciałem żeby Steiner pokonał Joe'a, bo już mnie nudzi to, że jest niepokonany od roku. Szkoda, że King of the Mountain wygrał Jarrett. Wiedzialem, że Christian straci pas, bo mistrzem był jako takim, czyli bardziej słabym niż dobrym. Sting dalej zawodzi, czyli nic nowego. Niech wreszcie swoją sznse dostanie Abyss.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Team 3D vs James Gang

taka sobie walka. Chociaz niezle wykorzystywali bronie i milo sie ogladalo :)

Rhino vs Team Canada

Slaby feud, ale myslalem ze walka bedzie tez slaba. Jednak byla przecietna i dobrze ze juz koniec przygody Rhyno z Teamem Canada :twisted: . A wracajac do walki mogla byc bo smiesznie sie ogladalo Damore na ringu. jeszcze jedna dobra strona tej walki zawsze to wiecej pkt w typerze :lol:

TNA X Division Championship rankings elimination match

Zajebista walka. Najlepsza z tego PPV. Szybka, duzo dobrych ciosow i fajne momenty walki. Co tu duzo mowic "Pure X-Division" i oby wiecej takich walk bo sa przyjemne dla kazdego widza :P

Kevin Nash vs Chris Sabin

Slaba i przewidywalna. Nash jest w formie i z niezlej strony sie pokazal ale walka i tak slaba.

AMW vs AJ Styles&Daniels

Mi sie bardzo ta walka podobala i musze przyznac ze nawet gdyby zakonczyla sie innym wynikiem tez by mi sie podobala bo emocje do samego konca i kawal dobrego wrestlingu.

Samoa vs Steiner

Czy Steiner kiedys cos wygra ? Taka sobie i nie wiem czy byly jakies dobre strony moze poza plunieciem Steinrowi w twarz ;)

King of the Mountain

Musze sie bez bicia przyznac ze podczas tej walki uwolnil sie we mnie mark :P Ogladalem ta walke jakbym mial 10 lat, bo krzyczalem i dopingowalem

Stingowi

i bylo fajnie :grin: . Ale patrzac okiem fana TNA jakos nie fajnie sie skonczyla i nie byla za kozacka (nie to co TT)

Ogolnie PPV cieknie mam nadzieje ze to koniec przecietnosci TNA bo to dluzej trac nie moze

Edytowane przez Lil Abyss

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

oczywiscie ze wrestling wwe jest lepszy :) w tna sa zajebiste walki, ale obecnie to prawdziwa rzadkosc. "gimme a break". ciekawy sposob wyrazenia opini. moje kryterium oceniana wrestlingu jest bardzo proste. jesli ogladam walki i chce mi sie na nich spac to uwazam ze sa slabe :)

Oczywiście, hardcoru to było niesamowicie dużo (ironia )

po co ironia ? nie mozesz odpisywac normalnie ? z tego co zauwazylem to na galach tna jest duzo wiecej brutalnych i hardkorowych spotow.

129287286446c8a666924a3.jpg

takie sobie ppv :/ Najlepsza walka to AMW vs AJ & Danniels. Wrzucic tych chlopakow + Samoe Joe do walki o najwazniejszy pas i maint eventy od razu beda duuuuzo lepsze ;). Dobrze, ze Steiner czysto sie podlozyl Joeowi. Cos czuje, ze to on bedzie nastepnym heavyweight championem (Joe, nie Steinter :P )
...

Cienka gala myslalem ze bedzie bardzo bardzo dobra niestety zawiodła. 1 Walka dobrze ze Team 3D wygral ale walka sredniacka chodz 3d na stol bylo niezle . 2 walka tez slaba nie wiem co robi taka walka na ppv wrzucac takie walki na impact , i niech dadza rihno walczyc o pas wagi ciezkiej a nie daja go do walki z Kanadyjczykami . 3 walka jak tu mowiliscie zdecydowanie najlepsza walka na gali fajne akcje , i dobra walka senshiego ktory mam nadzieje pokona joe na next ppv bo lepiej by bylo gdyby joe poszedl do wagi ciezkiej jak dla mnie moglby byc tam nawet mistrzem. 4 walka no cienka starania chrisa wyszly na nic i nash wygral to walke chodz walczy beznadziejnie , i wywalic shelleya z tna bo zaczyna juz mnie denerwowac . 5 walka bardzo dobry wrestling i wkoncu pas dla aj i chrisa chodz bardzo bym chcial zeby stracili pas szczegolnie na rzecz team 3d i wrocili do x divizji by ktorys z nich zdobyl ten pas a nie ciagle joe .6 walka szczerze mowiac zbytnio sie jej nie przygladalem bo walka nie za dobra steiner przyszedl do tna nie wiem po co bo nic wielkiego jak na razie nie pokazuje . No i ostatnia walka KOTM co tu duzo mowic mecz zawiodl jak praktycznie cala gala jezeli christian mial stracic pas to mogli dac go stingowi albo abyssowi no bo kiedy wkoncu abyss cos zdobedzie ale oni wybrali najgorzej jak mogli i dali pas jarretowi ktorego nie nawidze . Ogolnie gala slaba myslalem ze bedzie lepsza trzeba czekac na victory road ciekawe co tam wymysla oby vr bylo zdecydowanie lepsze od slammiversary .

58408955248ca8d1b12ed4.jpg

Team 3D vs James Gang

Walka średnia.Dobrze,że 3D wygrali.

Rhino vs Team Canada

Średnia walka.Tylko ciesze sie ze Rhino wygrał,bo ''canadyjców'' nie lubie.

Alex Shelley Vs Petey Williams Vs Jay Lethal Vs Senshi Vs Sonjay Dutt Vs Shark Boy

Walka nawet dobra.Pare fajnych akcji.

Kevin Nash vs. Chris Sabin

Ta walka mnie zawiodła.Mogłą być owiele lepsza.

America's Most Wanted © Vs AJ Styles & Christopher Daniels

Świetna walka,najlepsza na PPV.Dużo fajnych akcji i nareszcie zwyciestwo AJ i Danielsa.

Steiner vs Joe

Mogłaby być lepsza,choć nie była aż tak zła.Tylko zakończenie lipne.

Christian Cage © Vs "The Monster" Abyss Vs Ron "The Truth" Killings Vs Jeff Jarrett Vs Sting

Mam nadzieje,że pasu nie bedzie mial Jarret.Zobaczymy na Impact!

Nawet przez chwile chciałem żeby Steiner pokonał Joe'a, bo już mnie nudzi to, że jest niepokonany od roku

ale bez porownania RUN Joe nie jest tak nachalny jak inne winning streaks znane nam z historii. Jak dla mnie jest to bardzo naturalne i dobrze prowadzone. Nie trudno sie dimyslic ze jest to robione po to zeby zrobic z Joe gwiazde pierwszego formatu, zeby kiedys mogl byc porownywany do Flairów, Rhodesow i innych Hoganow

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

Jeżeli Joe dorobi sie statusu legendy, to może będą go porównywać. Ale winning streak mu tego nie zapewni, był już taki jeden... Bill Goldberg sie chyba nazywał ;). Był gwiazdą pierwszego formatu i żywą wizytówką WCW, co prawda w ringu był dużo słabszy niż Joe, ale nie od dziś wiadomo, że we wrestlingu umiejętności nie są na pierwszym miejscu. I dzisiaj nie dość, że go nie porównują, to prawie nikt o nim nie pamięta ;).

Wydaje mi sie, że Joe'owi bez względu na to czy będzie wygrywał, czy przegrywał, czy cokolwiek, będzie trudno osiągnąć taki status jaki mają Flair, Rhodes, czy Hogan. Nie tylko teraz, ale w ogóle. Tamci zdobyli sławę dzięki występom (i sukcesom) w wielkich federacjach, tj. WWE, NWA, a nawet WCW. A Joe występuje tylko w TNA. To "tylko" mówię z bólem serca, bo bardzo chciałem aby TNA było prawdziwą konkurencja dla WWE, ale ostatnio z każdą galą oddalają się jeszcze bardziej. I mimo iż streak Joe'a nie jest taki nachalny jak mówisz, to i tak chce żeby wreszcie przegral ;).

wiele swietnych walk w TNA? :P wiekszosc to tylko spotfest'y bez zadnego wiekszego sensu..

Shelley jest swietnym wrestlerem i moze byc w przyszlosci gwiazda TNA

wywalic team canada, jarreta (wiem ze to niemozliwe:P), james'ow, team 3d, steinera, conana (czy jak go sie tam teraz pisze), za rhino tez bym nie plakal

Ulvhedin sadzisz ze nie bylo dobrych walk w tna ???? jak dla mnie dobrych walk bylo bardzo duzo np:monsters ball 2 , aj vs daniels vs joe na Unbreakable zreszta duzo takich jest . Co to twojego zdania wywalic team canada i jarrett to i ja bym tego chcial z calego serca ale bez przesady team 3D i rhino no way to bardzo dobrzy zawodnicy i przydaja sie w tna.

58408955248ca8d1b12ed4.jpg

Wywalić Team 3D! Wtedy może ECW będzie miało jeden dobry tag team :P. Chyba, że zrobią znowu RVD & Sabu ;).

Ulv trudno się z Tobą nie zgodzić, że wiele walk w TNA to spotfesty, ale przyznasz, że niektóre fajnie się ogląda ;). I tam naprawdę jest wiele dobrych pojedynków bez względu na to jak byśmy ich nie nazwali.

Bill Goldberg sie chyba nazywał . Był gwiazdą pierwszego formatu i żywą wizytówką WCW, co prawda w ringu był dużo słabszy niż Joe, ale nie od dziś wiadomo, że we wrestlingu umiejętności nie są na pierwszym miejscu.

no wlasnie, to byla sztuczna gwiazda, a Joe w pelni zasluguje na to co osiagnal. Zreszta powtorze jeszcze raz, winning streak w przypadku Joe to przeciez nie jest caly jego gimmick, a bylo tak w przypadku innych "wymiataczy", Joe to przede wszystkim samoan submission machine, najciezszy champ x-division 8-) to jest po prostu gosc

no i sie wyrabia przy mikrofonie.

jeszcze troche kreatyny od Panka i bedzie lepszy niz wszystkie flairy razem wziete :lol: oczywiscie to taki zart, bo jak napisales, rzecywiscie status legendy mozna osiagnac tylko w duzej federacji, ale TNA sie stara i moze juz niedlugo bedzie ja mozna wymienic jednym tchem z WWE. I za paredziesiat lat ktos powie: "pamietasz Joe?? to byl kawal skurw... przy nim inni mogli tylko karuzele pchac po sezonie" :lol: :lol: :lol:

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg