Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Raw 19.06.2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Na ekranie pojawia się Vince McMahon, który mówi, że 2 tygodnie temu HHH miał dołączyć do „Kiss my ass club”, lecz niestety sprawy nie ułożyły się tak, jakby Vinnie tego chciał. Następnie tydzień temu HHH walczył z 5 zawodnikami SS, lecz pomógł mu Shawn Michaels ale w tym tygodniu Vince zrobi dokładnie to, na co ma ochotę. Następnie wspomina o dzisiejszej oficjalnej reaktywacji DX, która jednak zamieni się w destrukcję DX.

McMahon odchodzi, lecz najpierw spotyka kolesia, który ma przesyłkę dla Vince’a i jest to kogut (McMahon początkowo myśli, że to kurczak), następnie Vinnie spotyka „obcego” (?), który najpierw coś do niego piszczy, a potem idzie za McMahonem parodiując jego chód. McMahon odwraca się i „obcy” daje mu spokój. Później Vince’a zaczepiają striptizerzy, którzy dają mu prywatny pokaz tańca (jeden był zajebiście zabawnie tłuściutki :P). Potem boss natyka się na Dusty Rhodes’a, który reklamuje swoje nowe DVD, a na samym końcu jakiś koleś prosi o podpis w celu odebrania przesyłki dla Vince’a. McMahon pyta się, cóż to za przesyłka, po czym dostawca wyciąga z kartonu pompkę do penisa :) . McMahon wyrzuca z rąk dostawcy przesyłkę, krzyczy, że zniszczy DX i odchodzi.

McMahon pojawia się na arenie. Zaczyna gadać między innymi o tym, że ma dla DX 2 słowa: Living Hell. Potem gada o tym, że umieści swojego buta między pośladkami HHH’a, a nastepnie znokautuje tym butem Shawn’a. Potem Vince mówi, ze ma spore plany co do DX dziś, lecz w tym momencie pojawia się Shane, który informuje Vince’a, że Stephanie własnie rodzi. Vince początkowo nie chce iśc, jednak po chwili Shane go przekonuje i dwójka opuszcza arenę.

Po chwili widzimy Shane’a i Vince’a przy limuzynie, gdzie również znajduje się Coach. McMahon mówi, że Stephanie zawsze wybierała najgorsze momenty, następnie wyzywa ją od dziwki :). Później informuje Coach’a, że ten obejmuje władzę na dzisiejsze Raw. McMahonowie odjeżdżają.

Bra & Panties Tag Match

Mickie James & Candice def. Torrie Wilson & Maria

Końcówka:

Mickie ściąga z Torrie ostatnią część ubrania i razem z Candice zwycięża. Zawodniczki świętują w ringu. Mickie unosi ręce w górę razem z Candice, po czym częstuje swoją partnerkę clothesline’em i ściąga spodenki również jej. Mickie parodiuje „Go Daddy Dance”, później kradnie kapelusz J.R.’owi, a na koniec ściąga koszulkę z jakiejś typiary wśród fanów.

Uderza Theme Viscery i ten pojawia się na arenie. Na ringu czeka już Charlie Haas. Viscera mówi, że daje Haas’owi jeszcze jedną szansę na przeproszenie Lilian i lepiej, żeby Charlie wykorzystał ta szansę. Haas mówi, że Lilian już przyjęła jego przeprosiny. Następnie Charlie twierdzi, że był razem z Lillian na obiedzie i właśnie po nim Lillian zaakceptowała jego przeprosiny przy pogaduszkach do poduszki :). Lillian się oburza, Viscera wpada w szał, uderza Haas’a i pojedynek rozpoczyna się.

Viscera vs Charlie Haas – No Contest

Końcówka:

Viscera uzyskuje przewagę, lecz na ring wpada cała piątka SS i atakuje wrestlerów. Spirit Squad rozprawia się z Viscerą i Haas’em, wyrzucają ich z ringu, po czym Kenny bierze mikrofon i krzyczy, by DX wyszli na ring tu i teraz.

Po chwili HHH i HBK pojawiają się na titantronie. Shawn zaczyna rozpaczać i szarpać HHH’a krzycząc, że mówił, że tak będzie, że SS jest aż 5, a ich tylko 2, że SS ich zabiją, zamordują…HHH próbuje uspokoić Michaels’a i mówi, by ten się nie denerwował, bo to tylko…cheerleaderki :). Hunter kontynuuje mówiąc, że jeśli SS myśleli, że Ci do nich wyjdą na każde zawołanie, to muszą pomyśleć jeszcze raz. Triple H mówi, że wyjda wtedy, kiedy będą mieli na to ochote i kiedy nadejdzie odpowiedni czas, a będzie to moment oficjalnej reaktywacji DX. HHH stwierdza, ze to będzie później, a narazie DX mają dla nich tylko dwa słowa…Cała hala wykrzykuje „Suck It”, lecz Hunter stwierdza, ze nie chodziło mu o te dwa słowa, lecz bardziej o…”Look Up”. Spirici spoglądają w górę i w tym momencie zalewa ich jakiś zielony szlam wylany prosto na nich i na ring :). SS tarzają się w cieczy, a HHH i HBK udają, że mają z tego niesamowity ubaw (miny i ruchy HHH’a w tym segmencie to klasyka :D). Następnie HBK i HHH malują zielonym sprayem na kamerze litery „DX” i odchodzą.

Po przerwie widzimy brudnych SS i Coach’a. SS są oburzeni i mówią do Coach’a, że ten musi coś zrobić z DX. Coach mówi, że McMahon miał dziś plan co do DX, on zamierza go zrealizować i udowodnić DX, że Coach nie jest kolesiem, z którym chce się zadzierać. SS mówią, ze lepiej, by Coachman to załatwił, bo inaczej oni sami się tym zajmą.

Coach wchodzi do biura Vince’a i spotyka tam Paul’a Heyman’a. Heyman chce pogadać z Coach’em, lecz ten próbuje się go pozbyć. Heyman mówi, że jeśli Coach tak traktuje sprawę, ten będzie musiał wybrac najgorsze rozwiązanie. Coach zatrzymuje Heyman’a i pyta go, o co mu chodzi. Paul mówi, ze nie jest tu sam i na parkingu czeka autobus pełen wrestlerów ECW. Heyman kontynuuje mówiąc, że jeśli Coach nie chce, by doszło do inwazji, musi spełnić jego prośbę, mianowicie na kolejnym show ECW ma się odbyć walka Orton & Edge vs Angle & RVD. Coachman się zgadza, lecz Paul przypomina sobie jeszcze o czymś, po czym domaga się pojedynku John Cena vs Balls Mahoney na dzisiejszym Raw. Coach ponownie przystaje na propozycję Heyman’a.

Po przerwie widzimy Kane’a, z którym wywiad przeprowadza J.R. (J.R.’a nie ma bezpośrednio przy Kane’ie.) J.R. pyta o tajemniczego zawodnika atakującego Kane’a. Kane mówi, że wie kim jest ta osoba i dlaczego to robi. Jest to ktoś z jego przeszłości. Kane w sumie nie mówi nic więcej, bo nie może się skupić na pytaniach i odchodzi.

Umaga def. John McChesney

Końcówka:

Jak każda :). Po odliczeniu do 3 McChesney’a na ringu pojawia się AAE. Armando mówi to co zawsze: Everybody Listen to me! Następnie Estrada mówi, jak się nazywa, publicznośc powtarza razem z nim, lecz Estrada urywa przed „Estrrrrrrrada”, zdegustowany rozgląda się po hali i niezadowolony z powtarzania przez publiczność razem z nim odchodzi z Umagą.

John Cena def. Balls Mahoney

Końcówka:

Cena wykonuje swoje „You can’t See Me”, w tym momencie Heyman podaje krzesło Balls’owi, ten próbuje uderzyć nim Cenę, lecz Jasiu przewraca Balls’a, który uderza twarzą w krzesło, następnie zakłada mu STFU. Mahoney się poddaje. Heyman wchodzi na ring, Cena zmierza w jego kierunku, lecz za jego plecami pojawia się Sabu! Sabu rzuca krzesłem w głowę Ceny (kurwa, jak widzę, jak Cena przyjmuje te chair shoty w 100% na ręce to chuj mnie trafia…), następnie kładzie Jana na stół komentatorki, wraca na ring, odbija się z krzesła skacząc na liny, a z lin wykonuje leg drop prosto na Cenę rozwalając stół. Heyman pomaga wstać Sabu i razem z Balls’em opuszczają arenę. Cena po dłuższej chwili bohatersko odrzucając pomoc sędziego (nie no, kurwa, ja już nie wytrzymuje jak widze tego typa :(), staje na nogach i robi minę „predatora” (tu dodam od siebie, że fani WWE to jakaś mieszanka jednych z bardziej jebniętych ludzi w Stanach, bo najpierw podczas walki cała hala skanduje „Cena Sucks”, a następnie po walce wszyscy krzyczą „Cena, Cena!” Prawda, że żałosne?)

Randy Orton def. Snitsky

Końcówka:

Orton próbuje wykonać RKO, lecz Snitsky odpycha go na liny, próbuje wykonać Bog Boot’a, lecz tym razem Orton prześlizguje się pod noga Gene’a i funduje mu RKO, po czym odlicza go do 3.

Po walce do Ortona podchodzi Lawler i pyta wrestlera o jego walkę na Vengeance z Angle’em i wspomina o Cenie. Orton mówi, że widział co się stało z Ceną, ale on jest dużo twardszy, niż John, a Angle przekona się, że Vengeance będzie należeć do Ortona.

Po przerwie na ringu pojawia się Carlito, który mówi, że widział dziś, co DX zrobili ze Spirit Squad i to było bardzo śmieszne, lecz Coach przyłapał go, gdy ten się śmiał i postanowił, że walka Carlito będzie Handicap Match’em. Carlito mówi, że to nie jest cool ;) i że Coachman nie jest cool, lecz Carlito zdobywający Intercontinental Title na Vengeance jest COOL :)

Johnny Nitro & Shelton Benjamin def. Carlito

Końcówka:

Shelton w końcu uzyskuje przewagę nad Carlito i wtedy Nitro klepie Sheltona w bark, żeby zmienić go na ringu. Sheltonowi się to nie podoba i wrestlerzy zaczynają się kłócić. W końcu dochodzi do wymiany punch’y między nimi, Benjamin wypada za ring, Carlito wykonuje roll-up na Nitro, lecz ten reversuje i odlicza Carlita do 3. Johnny ulatnia się z ringu, na którym zostają Carlito i Shelton. Dochodzi do wymiany ciosów między tą dwójką, lecz po chwili Carlito funduje Benjamin’owi Backcracker’a i opuszcza ring przy swoim theme.

Po przerwie widzimy Coach’a, który wchodzi do biura McMahon’a. Ściana jest cała w napisach „DX”, „Bow Down”, „HBK”, „Suck It” i „Are You Ready”. Na ścianach widać dwa zdjęcia przedstawiające sytuację, kiedy Shane całuje dupę Vince’a, oraz Pedigree HHH’a na McMahonie ze spuszczonymi spodniami. McMahon na okładce magazynu ma dorobione wąsy itd. :). Coach jest oburzony, lecz gdy się odwraca, za jego plecami stoją Shawn i Triple H. Degeneraci ponownie robią sobie jaja przejmując się tym, co się tutaj stało. Nie mogą uwierzyć, że ktoś mógł zrobić coś takiego w biurze McMahon’a :P. Ogólnie jest wesoło, a na końcu chłopaki stwierdzają, że biuro jest doskonałym miejscem do śledzenia dzisiejszego show i siadają z Coach’em na kanapie :).

Widzimy Marię, która przeprowadza wywiad z Eugene’em. Eugene mówi jakieś pierdoły o Umadze i swojej walce na Vengeance, po chwili pojawia się Rob Conway, który naśmiewa się z Hacksaw Jim’a Duggan’a, Eugene denerwuje się i atakuje Conway’a.

Po przerwie kamera ponownie przenosi się do biura McMahona, gdzie przebywa Coach wraz z DX. HBK z HHH dalej nabijają się z Coach’a, ten jednak w końcu mówi, że musza się zastanowić, jeśli mają zamiar coś zrobić dziś lub na Vengeance, bo jeśli zadzierają z nim, to tak, jakby zadzierali z McMahonem. DX wstają i zaczynają przepraszać Coach’a, ten cieszy się, że wszystko jest jasne, lecz po chwili Shawn i Hunter rozbijają ścianę głową Coach’a, który do połowy wpada w dziurę. DX ściągają mu spodnie i piszą mu na pośladach spray’em DX :).

Edge def. Ric Flair

Końcówka:

Lita odciąga sędziego od pojedynku, Flair w tym czasie próbuje założyć swój finisher Edge’owi, lecz ten odpycha go w stronę lin, gdzie Foley łapie Ric’a w Mandible Claw. Edge wykonuje po chwili Spear i odlicza Flair’a do 3.

Edge podnosi się z maty, lecz w tym momencie pojawia się RVD, który atakuje Rated R Superstar’a! Następnie pozbywa się Foley’a próbującego wejść na ring i wykonuje 5 Star Frog Splash na Edge’u.

Po chwili widzimy Spirit Squad backstage, którzy próbują namówić sporą grupę „złych” gości z Raw do ataku na DX, ponieważ kiedyś każdego z nich może spotkać to, co dziś spotkało ich. Wszyscy wydają się być zmotywowani i cała ekipa znika z ekranu…

Na arenie robi się zielono i po chwili oczekiwania uderza theme Degeneration-X!! Degeneraci pojawiają się na arenie przy ogromnym popie publiczności. HHH rozpoczyna swoim legendarnym „Are You Ready???”, następnie HBK na koniec dodaje również legendarne „If you're not down with that…” HHH mówi, że DX powróciło gorsze, groźniejsze i potężniejsze niż kiedykolwiek. HBK prosi Boga o litość dla Steph, która właśnie doświadcza ogromnego bólu podczas porodu, lecz HHH nazywa HBK’a kłamcą. HBK stwierdza, że Steph wcale nie rodzi i zastanawia się, kto mógł ją zapłodnić. HHH odpowiada, że ktokolwiek to był, musiał być niezłym ogierem i coś zwisa mu aż do (tu HHH pokazuje kolana :D), lecz HBK przerywa, mówiąc, że to nie jest część show :P. Następnie Shawn zaczyna gadać o SS. Wspomina, że ich przeciwnikami nie będą dwaj zwykli wrestlerzy, lecz DX. Po chwili uderza theme Spiritów i na rampie pojawiają się…karzełki parodiujące Spirit Squad! :). Shawn i HHH udają przestraszonych…Karły wbiegają na ring, a DX robi z nimi „porządek”. HHH wykonuje pseudo sweet chin music na jednym z nich. Później HHH mówi Do Shawn’a, ze to pewnie jego robota. HBK potwierdza mówiąc, ze myślał, że to będzie śmieszne. Hunter twierdzi, że to było śmieszne, lecz ma swoją własną wizję Spirit Squad, po czym Michaels zawiązuje sobie na oczach przepaskę :). Theme SS znowu uderza i tym razem na rampie pojawiają się dziewczyny udające SS. Dziewczyny odwalają jakąś tam rymowankę, na końcu zdejmują swoje koszulki, a na biustonoszach każda z nich ma napis DX. Hunter stwierdza, że pewnie im niewygodnie w tych stanikach. Dziewczyny już mają je z siebie ściągać, lecz w tym momencie na rampie pojawia się prawdziwy SS z brygadą heel’ow. Dwóch Spiritów zaczyna podążać w stronę ringu, lecz pozostali wrestlerzy oprócz reszty SS ulatniają się z areny. Spirici zostają sami…DX czyści ring z cheerleaderów. HHH ucina jeszcze krótki monolog w stronę Spiritów, po czym standardowo stwierdza, że mają dla nich tylko 2 słowa. W tym momencie ustawione w rzędzie karzełki odwracają się tyłem do SS i ściągają spodnie tworząc razem napis na swoich dupach „SUCK IT”! :D Uderza theme DX, HBK i HHH tauntują jeszcze na narożnikach razem z karzełkami…

KONIEC RAW

Suck It

Jeśli chodzi o moją opinię, to dla mnie Raw było MISTRZOWSKIE! Oczywiście wpływa na to fakt, że cholernie markuje DX od długich lat, no i w przypadku ich reaktywacji to Raw nie mogło mi się nie podobać, skoro DX przewijało się tyle razy no i było naprawdę zabawnie :D. Właściwie tym razem wszystkie inne wydarzenia na tym Raw dla mnie pozostały w cieniu i przejmowałem się tylko tą reaktywacją. Ich wejście w ostatnim segmencie na Raw było zajebiste. Kiedy HHH rozpoczął legendarnym "Are You Ready????" poczułem się identycznie, jak 7-8 lat temu :) Dla mnie masakra! W dodatku sądzę, że chłopaki się dopiero rozgrzewają :).

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

3

• Hartfan

2

• rey023

2

• Scythe

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Kolejny bardzo dobry raport. Moje zdanie na temat RAW jest podobne do zdania Scythera. Też uważam, że to była znakomita gala i świetnie się bawilem kiedy ją oglądałem. Mimo pewnych niedociągnięć, o których napiszę za chwilę. Wszystkie segmenty z udziałem DX były bardzo śmieszne. Szczególnie finałowy, w którym udział wzięły karły. Zresztą zawsze kiedy się pojawiają jest śmiesznie, ktoś pamięta jeszcze Bookera T w wersji mini ;)?

Teraz zrobię to, o czym pisałem i napiszę o niedociągnięciach. Albo nie, jest późno, więc skupie się na jednym, ale za to największym. Chodzi tutaj o Johna Cene. Mam go już naprawdę dość! Tydzień temu rozłożył trzech wrestlerów ECW. Teraz pokonał Ballsa i pokazał jakim jest ringowym cwaniakiem, bo uniknął chairshotu. Poza tym czy komuś poza mną też się chce rzygać kiedy widzi flagową akcje Ceny, czyli U can't see me? Pytam powaznie. Mnie się od tego robi niedobrze. Po tym jak zaatakował go Sabu podniósł się bez pomocy i zrobił taką minę, że wydawało mi się, że zaraz kogoś zabije. Jednak się nie przestraszyłem, tylko uśmiechnąłem, bo na twarzy zazwyczaj głupio uśmiechniętego od ucha do ucha Ceny taka mina wyglądała nietypowo. W ogóle WWE zrobilo z niego jakiegoś człowieka z żelaza. Po Elimination Chamber na New Year's Revolution był bardzo zmęczony, ale wstał po pierwszym Spearze Edge'a kiedy ten postanowił wykorzystać Money in the Bank. Póżniej tylko wygrywał, wygrywał i wygrywał. Po co? Żeby znowu nieczysto przegrać na One Night Stand. A to jak się zachowała publiczność było żałosne. Zresztą gdzieś pisałem o tym jaka jest mentalność marków WWE, nie ma sensu się powtarzać. Jedno jest pewne, Cena musi odejść. Niech WWE da mu kilka miesięcy wolnego. Jeżeli chce mieć do tego pretekst, to zawsze może dać mu walke z Markiem Henrym. Po niej Cena móglby pauzować nawet pół roku w zalezności od złamań.

Nie wiem jak wyszła dzisiejsza gala ECW, ale denerwuje mnie to, że znowu pojawili się na niej wrestlerzy WWE. Z ocenami się wstrzymam, bo show jeszcze nie oglądałem, ale na pewno kiedy to zrobie podziele się swoimi refleksjami ;).

Na koniec mam pytanie. Czy w WWE wszyscy faceci noszą stringi? Vince, HHH, Coach... litości.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Raw zajebiste. DX po prostu przyciaga jak magnez. Segmenty z nimi rewelacja. SA MEGA FACE'ami... przynajmniej na to wskazuje reakcja publiki.

Wkurwia mnie rowniez ze Cena wygrywa co walke z zawodnikami ECW. Mam nadzieje ze skonczy mu sie wreszcie ten push i zostanie zwyklym midcaderem...

Raport napisany mistrzowsko.

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

RAW bylo zajebiste bez 2 zdan :)

Otwierajacy segment byl powalajacy :P "It's not a chicken , it's a ccok , I heard you like cocks " heheh normalnie masakra :)

Jak HBK spytal sie HHH o to kto jest ojcem dziecka steph to myslalem ze spadne z krzesla :D hehe polewka :)

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

Świetna gala, warto bylo czekac na reaktywację DX.. Ja, podobnie jak Scyther, tez wiekszą uwagę skupiałem na segmentach związanych z DX, niz na samej gali, choc walka Carlito rowniez bardzo mnie ciekawila..

I teraz popatrzcie.. Chodza sluchy (od dluzszego czasu), ze bedzie to bardzo krotka reaktywacja.. cholera, jezeli Vince'owi pozostalo jeszcze cos w glowie, to na pewno popatrzy na reakcje publiki przy segmentach z DX i jasno oceni sytuacje, popatrzy na rating RAW, który moim zdaniem powininen byc wyzszy, niz zazwyczaj.. Vinnie'mu chodzi o trzepanie jak najwiecej kasy.. Wiec nie zaszkodziloby mu, gdyby DX zostało na wiecej, niz jedno PPV, a wtedy i fani i McMahon byliby z tego na pewno zadowoleni.. Moje zdanie jest takie, zeby dodac do nich jeszcze dive i jednego wrestlera, a jakie zdanie na ten temat ma Vince..o tym dowiemy sie po Vengeance.. Vinnie, trzymam za Ciebie kciuki! :)))

Zresztą zawsze kiedy się pojawiają jest śmiesznie, ktoś pamięta jeszcze Bookera T w wersji mini ?

How do U think I feel... Sucka? :P

Świetny raport, znakomite RAW, dawno nie było TAK dobrego... Segmenty trafione, walki niczego sobie... No i D Generation X ! W ogóle, dziwną fazę wczoraj miałem... Idę sobie ulicą, patrzę, jakaś laska ma koszulkę DX... Myślę sobie, hehe, cały świat się podnieca reaktywacją DX :D

I got two words for ya: RAW ROX! :)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Swietny raport i (wynika z raopotu, bo nie ogladalem jeszcze :P ) zajebisty RAW. DX is back for good

SUCK IT!

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

No RAW na bardzo wysokim poziomie. Od początku do końca trzymało poziom.

Fajnych akcji było wiele ale myśle że karły wymiatały :D

Co do Ceny , to ja myśle że długi czas poczeka sobie żeby zostać mistrzem. W WWE wiedzą że nie pociągnoł publiki i trzeba szukać kogoś nowego.

Co do DX. Napewno na RAW będzie teraz śmiesznie. JUż nie moge się doczekać jak na to wszystko odpowie Vince za tydzień.

Gdyby RAW utrzymało ten poziom przez wakacje :roll:

Moge się tylko przyczepić do jednego:

Coś za dużo gołych dup ostatnio w galach.

czy Eugen mógłby przejsc hell turn

Mysle ze jesli to cheerliderki ( te od HHH , nie SS ) pokazaly by gole dupy to bys sie nei obrazil :P

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

Niestety nie zrobily tego :/.

Raporcik pierwsza klasa !! A gala wyrąbista do samego końca !!
S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

Faktycznie, RAW bardzo dobre.

NIe jestem tez fanem Ceny, ale przeniesienie go od razu do midcardu bo jego wielkim pushu byloby troche bez sensu. Przyzwyczailem sie troche do tego ze Cena, prawie wcale nie przegrywal, wiec jego ciagle porazki wygladalyby nienaturalnie. Przynajmniej odejdzie teraz w cien DX

NIe bawi mnie ogladanie Umagi z kolejnyymi jobberami na RAW i bez sensu wydaje mi sie planowana walka na Vengeance gdyz jak wszyscy wiedzą Eugene stanie się zapene jego szybką ofiarą.

Two words for ya : SUCK IT!!

A raport jak zwykle znakomity ;)

164305289646824b56733d3.gif

No bardzo cieszy mnie powrót D-X :) Teraz tylko, żeby D-X wytrzymało jak najdłużej :) Przynajmniej śmiesznie jest! :P A co do Umagi to niech go przerzucą na Smackdown, bo jako, że SD! nie oglądam to nie będę i go musiał oglądać :) Ze SD! powinni zrobić taką drugą ligę! ;)

No gala była w porządku, teraz tylko czekać na Vengeance... nie umiem się doczekać!

PS. Scythe, opis gali pierwsza klasa, brawo!

THE CHAMP IS HERE!!!

1275531655466bdfa0e2345.jpg

Ze SD! powinni zrobić taką drugą ligę!

Właśnie nie powinni, a tak ciągle jest.