Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BREAKING NEWS: Ring of Honor na Destination America od 3 cze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Świetna wiadomość. I nie dlatego, że to ja tracę wiarę w TNA, jak i przewidywałem im koniec parę lat temu, ale świetna ze względu na swoją złożoność. Jest tu tak wiele zmiennych, że nawet nie wiem, jak to rozpatrywać. Paradoksalnie, te dwie federacje mogą sobie pomóc. Ze względu na zbliżony czas emisji, fani jednych sprawdzą tych drugich i vice versa. Śmiem twierdzić, że taki układ na dobre wyjdzie RoH - (pomijając już subiektywną kwestie oferowanego poziomu) są mniej znani, i to dla fanów Dixielandu, Ring of Honor będzie prędzej nowością, niż odwrotnie - co wcale nie oznacza, że TNA będzie stratne - bo też mogą nowych fanów zatrzymać przy sobie na dłużej. Najważniejszym czynnikiem pozostanie jednak Destination America, które może oczekiwać więcej od drugich, kiedy Ci pierwsi będą osiągać lepsze ratingi - i nie wiem, którzy w tym równaniu będą "pierwsi", a którzy "drudzy". Może się więc okazać, że takie zestawienie będzie walką o byt w stacji dla którejś fedki.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Różne rzeczy można przeczytać na necie ;)

Zresztą moim celem nie jest atak w TNA, bo generalnie od dawna mam tą federację gdzieś ;) Bardziej chodzi mi o zacytowane słowa Tupaka, które są po prostu głupie.

Tylko szkoda ze nie czytasz wypowiedzi wrestlerów, tylko głupoty meltzera.