Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Push i face turn Lany? Oficjele zadowoleni z Evy Marie. Samo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WWE zapowiada konflikt Ruseva i Lany już od WrestleManii 31, co według raportów miałoby być wstępem do face turnu menadżerki i uczynienia z niej najpopularniejszej gwiazdy płci pięknej w federacji. Sam Vince McMahon chce rozpadu wspomnianego wyżej duetu, który miałby przypieczętować zmiany w postaci Lany. Mówi się, że ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-push-i-face-turn-lany-oficjele-zadowoleni-z.html

6774900356019a1789f59a.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 672
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki za newsy

Behold! Sable returns! ..... czy oni naprawdę chcą to zrobić? Po co? Lepiej rozbić bardzo dobrze zapowiadający się duet, w którym, facet może dobić się do szczytu i kobieta może zostać jedną z najbardziej pożądanych menedżerek w historii, tylko po to, by gość tułał się odmętach midcardu (szczególnie że przed sobą ma I Quit match z Jaśkiem), a laska rozmieniała swoje świetne skille mówione poprzez, nie daj Boże, nieudolności ringowe. Nie wystarczy zrobić z niej GM'a i co jakiś czas rzucać pod nogi Ruseva jakieś kłody? Wczoraj postanowiłem nie hejtować Dabju o drobnostki, ale .... ehh ... łzy rozpaczy same się leją. Winc chyba zaczyna panikować, że Bellaski przymierzają się do końca karier i na siłę szuka wśród kobiet kolejnego znaku towarowego, który zasili trochę konto Dabju.

Opublikowano

Jack Doomsday, ale czy Ty musisz aż tak ciągle marudzić? Po co oglądać wwe skoro dosłownie we wszystkim co robią widzisz same negatywne strony? Newsy to tylko newsy.

A jeśli nawet, to Rusev i tak jest skończony, więc lepiej oddzielić Lanę od niego i dać ją komuś innemu. Komuś kto jej będzie potrzebował przy robieniu kariery i akurat na pierwszym planie pojawia się Neville.

Edytowane przez 8693

Opublikowano
no Neville idealnie by się wkomponował, bo akurat mic skile u niego to na bakier tylko problem w tym, że ja nie widzę Lany w roli face'a. Weszła jako heel i nie widzę jej w innej roli. Ewentualnie może być menadżerką jakiegoś mocniejszego heela. Nie dziwnę, że jest takie zadowolenie Evą skoro widać takie postępy u niej. Tak czy siak dzię i za newsy.
Opublikowano
cholera, bycie fanem wrestlingu w tym roku to chyba najlepsza rzecz ever. Kozackie Wrestle Kingdom, kozackie triple threat na Royal Rumble, kozacka Wrestlemania, co chwila kozacki odcinek Lucha Underground i teraz kozacki tour dwóch federacji - życie jest piękne :D :D

Takie coś napisałem w temacie RoH (nawet specjalnie literówkę walnąłem) - chcesz, Diezel, sobie poszukaj - 57 strona tego tematu. Nie mów mi, proszę, że na wszystko narzekam, bo to nieprawda. To, że nie podobało mi się ER pod kątem bookingów oraz miałem problem z pewnym gigantem (który notabene z pomocą innych ludzi rozwiązałem) nie znaczy że tylko marudzę.

Opublikowano
Czy tylko mi się wydaje, że Lana jako Diva przepadnie. Ona musi być taką "Stephanie McMahon" vol.2 . Jej rola to gadanie, dbanie o siebie i tyle wystarczy. Występy w ringu powinny być dla niej czymś okazjonalnym jak dla Stefci.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
Takie coś napisałem w temacie RoH (nawet specjalnie literówkę walnąłem) - chcesz, Diezel, sobie poszukaj - 57 strona tego tematu. Nie mów mi, proszę, że na wszystko narzekam, bo to nieprawda. To, że nie podobało mi się ER pod kątem bookingów oraz miałem problem z pewnym gigantem (który notabene z pomocą innych ludzi rozwiązałem) nie znaczy że tylko marudzę.

No spoko, ale wiesz... Jeśli chcesz znaleźć logikę w WWE, to jej nie znajdziesz, na co idealnym przykładem jest czas panowania Marelli jako mistrza US w WWE :P Teraz na szczęście Tryplak ma udział w ''bookowaniu gal'', więc dzięki niemu wygląda to znacznie lepiej.

ROH a WWE to dwa różne światy, co jest oczywiste, więc zdecydowanie każdy byłby zdziwiony jakbyś nawet tam marudził :P

Edytowane przez 8693