Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Chris Jericho dodany do gali WWE w Warszawie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chris Jericho będzie występował podczas zbliżającego się europejskiego touru WWE. Jedną z gal będzie show w Warszawie, które odbędzie się 15 kwietnia 2015 roku.

Jericho 6 kwietnia poprowadzi podcast z Johnem Ceną, które będzie można obejrzeć zaraz po Raw na WWE Network. Ma to być początek powrotu Chris na ring WWE....

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-chris-jericho-dodany-do-gali-wwe-w-warszawie.html

1575893877482df76acc17a.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Zacny Prima Aprilisowy dowcip Milordzie... Przez ułamek sekundy poczułem zaskoczenie. Czuję się usatysfakcjonowany. :grin:

14258523465499f40071f7b.jpg

Opublikowano
miszcz fotoszopa przygotował plakat
Opublikowano
Hah, przyznam że poniekąd dałem się nabrać. Jako iż jestem fanem Y2J'a miałem już spojrzeć na info na innych stronach, ale nagle sobie zdałem sprawę z tego jaki dzisiaj jest dzień, po czym spojrzałem na plakat i Chrisa (który swoją drogą świetnie został wtopiony w plakat). :)
...

16454446905728fca76830a.jpg

Opublikowano

Przyznam szczerze że też przez chwilę uwierzyłem znając Chrisa i to że występuje na HS nie występując w TV :grin: No i nie wszystkie duże newsy to żarty, bo to mija rok od powstania MZW, a przecież ogłosili to też 1 kwietna :D Mam nadzieję że dodadzą kogoś do walki Showa z Romanem bo to może być trudne do strawienia. No i walka o pasy TT też raczej nie będzie wyglądała tak jak zapowiadają znając wydarzenia z obecnych gal.

I tak nic nie przebije "przecieków" ze Smacka z jednej ze stron mówiących, że Finn Balor zadebiutował i wygrał pas IC :D

Edytowane przez Kowal

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano
Przez chwile zazdrościłem. Sorry tym, którzy jadą, ale cieszę sie , że to żart. :twisted:

163870508457e2d890447a3.jpg

Opublikowano
Dałem się nabrać. :sad: Ale za chwile się zorientowałem, że dziś 1 kwietnia. :P Trochę szkoda, że to tylko żart.
Opublikowano
Kowal, albo tego, że na Extreme Rules ma walczyć Ronda, a z nią do ringu ma wyjść Punk. ;)
...

16454446905728fca76830a.jpg

Opublikowano

Plakat wygląda na fejka, przecież Chris obecnie wygląda tak:

http://i.imgur.com/wnV6TlB.png

8-)

58814238654d2b9c160d04.jpg