Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW : Bray Wyatt, nowy pojedynek dodany do karty WM XXXI, no

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA! Newspack zawiera częściowo otwarte spoilery RAW!

Alberto El Patron, Mick oraz Noelle Foley, Kevin Sullivan, Shane Douglas, Al Snow, James Storm, Magnus, Mickie James i Konnan zostali dodani do eventu WrestleCon 2015, który odbędzie się podczas WrestleMania Weekend.

Obecna mistrzyni kobiet NXT Sasha...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-raw-bray-wyatt-nowy-pojedynek-dodany-do.html

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 561
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki za newsy

Oj, nie wiem, nie wiem. Nie sądzę aby Taker użył piosenki Casha na WM-ce (szczególnie tej) - jest zbyt wesoła. Jim Johnston może ew. pokusić się o zmiksowanie wokalu z jakimś mrocznym podkładem, ale to też nie zbyt dobre rozwiązanie. Osobiście chciałbym aby Taker wyszedł przy Johnnym C., ponieważ mam super wspomnienia po jego wejściu z WM-ki 27, ale kombo z "Man Comes Around" nie byłoby udane.

Zgrzyty między Laną, a Rusevem? Po co? Nie ma sensu ani potrzeby. Rozumiem że ostatio Rusev się rozgadał, ale szkoda byłoby burzyć tą fajną kombinację - Rozumime gdyby to była tylko dodatkowa warstwa do postaci (Rusev przegrywa pierwszy raz przez Lanę, a nie przez braki w umiejętnościach) natomiast znając NieKreatywnych, pewnie rozbili by to dobrze prosperujące duo.

Lilian się pomyliła? Pierwsze słyszę. Ale to pewnie dlatego że wziąłem sobie do serca promo Ortona i postanowiłem olewać tego dużego człowieka. No cóż, shit happens.

Opublikowano

W sumie nie wiem czy mam się smucić, że nie będzie pojedynku na WMXXXI The Miza z Mizdowem, czy nie... w sumie cały ich feud i historia zasługiwała na walkę na WMce, ale też może kreatywni specjalnie opóźniają to, by ruszyć dopiero po WM. Mam nadzieję, że nie będą z tym czekać i ciągnąć feudu nawet do SummerSlam...

Przed RAW zastanawiałem się jak Taker odpowie Wyattowi na wyzwanie i myślałem nad opcją podobną jak w przypadku Stinga i Triple H'a, czyli samego wideo. Jednak wciąż mam nadzieję, że nie dojdzie do walki, a tylko do jakiegoś segmentu... z jednej strony dlatego, że walka po prostu będzie ssała, a z drugiej strony patrząc na poprzednich rywali Takera na WMkach to Bray jest przy nich po prostu nikim ze względu na to, że nie posiadał ważnych pasów mistrzowskich i nie ma na koncie ważnych zwycięstw.

Jeżeli to prawda, że będą zgrzyty między Rusevem, a Laną to możliwe, że zostanie to podciągnięte do tego stopnia, że z powodu Lany Rusek traci pas na rzecz Ceny na WMce. Ale ja też nie widzę sensu odcinania Lany i Ruseva od siebie. Przyzwyczaiłem się do nich, tworzą dobry duet.