Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE WrestleMania 31 PPV (zapowiedź, spoilery, dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kenta zakończył walkę GTS'em na live evencie. Oby i w battle royal dali mu go przetestować na kilku jobberach
  • Odpowiedzi 412
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

32

• Lacio

26

• -Raven-

20

• PeDoWu

15

Top użytkownicy w tym temacie

Kenta zakończył walkę GTS'em na live evencie. Oby i w battle royal dali mu go przetestować na kilku jobberach

Żartujesz? Pokazanie GTS'a publice nie jest materiałem na battle royal. Na razie przetestowali reakcje, gdyby puścili Kente z GTS'em do Memorial BR to cała promocja GTS'a od NXT [R]Evolution poszłaby w pizdę. Pamiętaj, że nie wszyscy oglądają NXT, dla ludzi którzy zobaczą GTS na Wrestlemanii, Kenta będzie po prostu gościem który zajebał finishera CM Punkowi. Wokół tej akcji jest teraz budowana historia w NXT i głupotą byłoby zmarnowanie jej w taki sposób, nawet jeśli to Wrestlemania.

Edytowane przez DashingNoMore

W zasadzie mamy 9 walk na 6 godzin programu. 1h to będzie ględzenie w Pre-Show, druga godzina to będą jakieś proma przed walkami, segmenty na zapleczu i inne zapychacze. Więc mimo wszystko będzie prawie 4H na walki.

W drugiej godzinie będą 2 walki. Zostaje 4h na 7 walk.

Godzinka wypadnie na wstęp, segmenty, śpiewaków, proma itd.

Więc myślę że na same walki z wejściówkami będzie nieco ponad 3 godziny na te 7 walk.

W drugiej godzinie będą 2 walki. Zostaje 4h na 7 walk.

Jeśli chodzi o same walki to pewnie niecałe 3, może 2,5 h. Wiadomo, wejścia, proma, ewentualne wywiady i "koncert".

129015919552c4b3100be8c.jpg

Więc myślę że na same walki z wejściówkami będzie nieco ponad 3 godziny na te 7 walk.

Ty tak serio?

WM30 - 120 minut walk

WM29 - 114 minut walk

WM28 - 116 minut walk

Godzinę to same wejściówki zajmą, druga godzina na segmenty, przerywniki, proma etc. 2h walk to wszystko. To WMka, nie PWG.

Kwestia w tym czy WWE da Stingowi 20 minut, czy 10. Od tej walki w dużej mierze zależy jakość pozostałych. Typuję coś w tym stylu:

Rusev - 20 minut

Ladder match - 20 minut

ME - 20 minut

Divy - 10 minut

Sting - 15 minut

Viper - 20 minut

Taker - 15 minut

Ty tak serio?

WM30 - 120 minut walk

WM29 - 114 minut walk

WM28 - 116 minut walk

Godzinę to same wejściówki zajmą, druga godzina na segmenty, przerywniki, proma etc. 2h walk to wszystko. To WMka, nie PWG.

Kwestia w tym czy WWE da Stingowi 20 minut, czy 10. Od tej walki w dużej mierze zależy jakość pozostałych. Typuję coś w tym stylu:

Rusev - 20 minut

Ladder match - 20 minut

ME - 20 minut

Divy - 10 minut

Sting - 15 minut

Viper - 20 minut

Taker - 15 minut

Czyli wyliczyłeś dokładnie to co napisałem na walki z wejściówkami wyjdzie może ponad 3h bo zapowiadają kilka specjalnych wejściówek co może nam to troszkę przedłużyć.

Dla porównania na poprzedniej WMce, przy 7 pojedynkach wliczając wejściówki, walkę i celebrację po walce wyszło 186 minut. Nie szukaj dziury tam gdzie jej nie ma.

Mistrzostwo WWE Wagi Ciężkiej

Brock Lesnar vs Roman Reigns

Czekam na tę walkę. Chciałbym, żeby wygrał Brock. Podpisał on nowy kontrakt. Jakiś czas temu spekulowano, że Lesnar przegra i odejdzie z WWE. Miał walczyć w MMA. Na szczęście został w WWE. Mam tylko nadzieję, że jeżeli on wygra, to będziemy go częściej oglądać w TV. Z drugiej strony może i wygrać Reigns. WWE go "pushuje"

André the Giant Memorial Battle Royal

Ciężko wskazać tu faworyta. Skład tej walki jest mocny i mam nadzieję na dobrą walkę. Na pewno będą jakieś spięcia między Mizem a Sandowem. Obstawiam Marka Henriego jako zwycięzcę

Mistrzostwo Interkontynentalne WWE

Ladder Match

Bad News Barrett vs R-Truth vs Stardust vs Dean Ambrose vs Luke Harper vs Dolph Ziggler vs Daniel Bryan

Zapowiada się ciekawa walka. Trudno wskazać faworyta. Liczę że wygra Ambrose.

Mistrzostwo WWE Stanów Zjednoczonych

Rusev vs John Cena

Faworytem wydaje się być Cena. Może jednak będzie niespodziaka i WWE pozytywnie mnie zaskoczy. Rusev robi karierę w WWE. Może Putin będzie się cieszył jak jego rodak wygra :-)

Sting vs Triple H

Zapowiada się ciekawa walka. Obaj już mają swoje lata. Jednak to może być ich atut. Jestem fanem Stinga i chciałbym żeby to on wygrał.

Coś czuję, że ktoś zainterweniuje w tej walce.

Undertaker vs Bray Wyatt

Cięzko mi sobie wyobrazić innego zwycięzcy niż Taker, Po ubiegłorocznej porażce Umarlaka byłem przekonany, że już go nie zobaczę w WWE. Szkoda tylko, że Undertaker nie pojawił się na RAW przed WM. Zapowiada się interesująca walka

Randy Orton vs Seth Rollins

Coś czuję, że Rollins wykorzysta walizkę w walce Brocka z Reignsem. Myślę, że walka zakończy się nieczysto i władza pomoże wygrać Sethowi

Divas tag team match

Paige i AJ Lee vs Bella Twins

Będzie na co popatrzeć :-) Paige i AJ to moje ulubione divy. Siostry Bella również lubię. Liczę na dobry pojedynek. Może jedna z div przejdzie turn?

Fatal 4 Way o mistrzostwo Tag Teamów WWE

The Usos vs Los Matadores vs Big E i Kofi Kingston vs Cesaro i Tyson Kidd

Los Matadores i Big E Kofi raczej nie wygrają. Nie spodziewałem się, że Cesaro i Kidd stworzą dobry team, ale się myliłem.

Gala zapowiada się ciekawie. Może będzie jakiś powrót gwiazdy: Goldberg, Austin lub The Rock?

Edytowane przez gr22

Dla tych co nie czują klimatu tegorocznej WMki.

Tyson Kidd and Cesaro © (with Natalya) vs. The New Day (Big E and Kofi Kingston) (with Xavier Woods) vs. Los Matadores (Diego and Fernando) (with El Torito) vs. The Usos (Jimmy and Jey Uso) (with Naomi)

Nie zauważyłem nawet czy dywizja tag-team była na tygodniówkach czy nie. Ja obstawiam zwycięstwo Kidda i Cesaro, jednak mogą zmienić pas by rozgrzać publikę. Usosi? Bardziej New Day, i to naprawdę wielce możliwe.

André the Giant Memorial Battle Royal

Wybrałem Sheamusa, zadebiutuje w Pre-Show i mam nadzieję że nie zaatakuje Bryana przed ladder matchem. To byłoby głupie dla mnie. Jeden z największych face'ów który rok temu był gwiazdą teraz ma nie wystąpić? To mi w ogóle nie pasuje. Na pewno nie wygra tego zwycięzca NXT, już to wam mówię.

AJ Lee and Paige vs. The Bella Twins

Dywizja kobiet mimo tego że jest lepsza niż pare lat temu i tak dostaje gniota. Fatal 4-way o pas tu powinni szykować. AJ z Paige powinny wygrać i mięc po tym chęć na pas.

Rusev © vs. John Cena

Jeden z najlepiej budowanych feudów na tą WM'kę. Nie tylko pas IC a także pas US odżył. Czas na szczyt tej historii, kiedy to przybył Rusev, pokonywał bardziej czy mniej pro-amerykańskich wrestlerów. Cena po 10 latach w main eventach teraz będzie latał z pasem midcardowym, i na to czekam. Było ostatnio czuć brak Lany. Typ: John Cena

Randy Orton vs. Seth Rollins

Cash-in Rollinsa po podpisaniu kontraktu przez Brocka jest coraz bardziej niemożliwy. Dlatego wytypowałem Setha na zwycięzce. Gdyby Seth pokonał Ortona i jednocześnie zcashował walizeczkę, to mamy świetny moment WM.

The Undertaker vs. Bray Wyatt

Najwększy poblem tutaj tkwi w braku Takera. Czy WWE odrestaurowało go należycie na jego galę okaże się dzisiaj. Byleby się nie posypał w trakcie walki. Bray jest świetny za mikrofonem i to jest czołówka w federacji. Wypromował walkę najlepiej jak tylko mógł. Taker go pokona, można też mieć nadzieję na wygraną Braya po interwencji Stinga.

Sting vs. Triple H

Sting przybył wreszcie do federacji i to że będzie walczył to mi wystarcza by się cieszyć walką. Triple H na pewno nie wykręci z nim słabej walki. Za mała była podbudowa całęgo feudu. Wkręciliby by Vince'a, i cały feud by się rozchodziłby się o upadek Authority. A tak to mamy zwykłą walkę dwóch legend.

Bad News Barrett © vs. R-Truth vs. Dean Ambrose vs. Luke Harper vs. Dolph Ziggler vs. Stardust vs. Daniel Bryan

Najlepsza walka na WM. Czas na spotfest którego oczekuję. Każdy z tych zawodników pokaże coś od siebie, nikt nie będzie w ringu zamulać. R-Truth jest już po czterdziestce a ogląda się go dalej miło i z uśmiechem na twarzy. Chcę jako zwycięzcę Bryana bo to naprawdę będzie kop dla prestiżu pasa. Czy taki prestiż dałby Ambrose? On jeszcze nie miał swojego wielkiego momentu w karierze.

Brock Lesnar © (with Paul Heyman) vs. Roman Reigns

Jeśli konsekwentnie pushowali Romana to muszą dać mu wygrać. Widać że Rollins już raczej nie wbije po walce. Roman po tym runie spadnie w hierarchii i będzie siedział w upper-midcardzie/midcardzie do końca kontraktu. Beast incarnate zostanie poskromiona przez Samoa-Americant'a. Nie łudźcie się na coś innego. Belive that!

Ta WrestleMania będzie udana, i każdy zadowolony. Nie rozumiem jak to wszyscy wreszcie ją poczuli po ostatnim epizodzie. Na tegorocznej RTWM były dobre odcinki, mało było momentów słabych na Raw, jak na przykłąd Snoop Dogg wyrzucający Axela. Pomyśleć że myślałem o Triple Threat matchu o pas IC, Barret, Ambrose, Axel. WM dzisiaj, jutro raw, jestem dobrej myśli na temat przyszłości całej federacji.

Edytowane przez Merkantylizacja

Czas się wypowiedzieć na temat gali ,która już dziś w nocy.

1. WWE TT Championship Fatal 4-Way Match:

Tyson Kidd & Cesaro© vs The New Day vs Los Matadores vs The Usos

Dziwię się ,że projekt pokroju Los Matadores jeszcze żyje. Tutaj jak przed rokiem mamy cztery drużyny. Jedyną szansą na wygrania w małym stopniu ma New Day ale mimo wszystko spodziewam się wygranej obecnych mistrzów. Samo starcie powinno być dobre zawsze takie walki dobrze wypadają.

2. Andre the Giant Memorial Battle Royal

Nie dziwię się ,że wylądowało to w Pre-Show. Patrząc na skład walki mamy tylko kilka nazwisk ,które ewentualnie mogłyby się znaleźć w głównej karcie. Wątpię ,że w tym pojedynku powróci Sheamus. Jeżeli starcie byłoby w głównej karcie mógłby wracać ,a w takiej sytuacji jakoś tego nie widzę. Mizdow mimo wszystko jest dla mnie mało przekonujący w roli wygranego. Postawiłem na Rybacka ale bez szans wcale nie jest Big Show.

3. Randy Orton vs Seth Rollins

Bardzo czekam na to starcie. Nie jestem pewien kto to stracie wygra i tak to powinno wyglądać. Randy dobrze się prezentuje po swoim powrocie i widać ,że przerwa mu dobrze zrobiła. O starcie czysto ringowe się nie boję ,bo mamy tu Rollinsa ,który powinien zadbać o efekciarstwo w tym starciu. Nawet jeśli Randy przegra to strasznie zawiedziony tym nie będę. Wypada jednak ,aby po powrocie zgarnął wygraną ale znów na tygodniówkach za bardzo dominował.

4. AJ Lee & Paige vs The Bella Twins

Mogło być inaczej ale mamy walkę drużynową. Pewnie będą jako przerywnik ale ewentualnie na Extreme Rules bym widział walkę czterech pań o pas. Ringowo powinno być spoko.

5. The Undertaker vs Bray Wyatt

Przyznam ,że wcześniej byłem nakręcony na to starcie. Ostatecznie jakoś mi przeszło. Może dlatego ,że mam wątpliwości czy Taker powinien jeszcze walczyć. Mnóstwo niewiadomych jeśli chodzi o Marka. Jeżeli już wraca to nie ma dla mnie innej opcji niż wygrana. Nie liczę na jakiś wielki pojedynek i dla nich samych będzie lepiej jeśli dostaną niedużo czasu. Pytanie brzmi co z Brayem po WM.

6. United States Championship Match:

Rusev© vs John Cena

Przeszło mi przez myśl ,że możemy dostać ten magiczny moment kiedy John się podda. Szybko mi to jednak z głowy wyparowało. Wszystko wskazuje na to ,że Cena finialnie pokona Ruseva i tutaj wyczuwam nawet poddanie. Tutaj wszystko zależy czy projekt Rusev jeszcze będzie żył po tej walce. Cieszy ,że John jest lekko odsunięty w cień i walczy o pas ,który ostatnio miał problem ,żeby załapać się do karty. Jakby nie było jeśli John po tylu latach zgarnie pas ,który zgarnął prawie na początku swojej kariery to będzie jakiś tam WM moment.

7. Intercontinental Championship Ladder Match:

Bad News Barrett © vs Stardust vs Dolph Ziggler vs Luke Harper vs Dean Ambrose vs R-Truth vs Daniel Bryan

Zdecydowanie to będzie najlepsze stracie tej gali. Opcja z powrotem Sheamusa tutaj jest bardziej prawdopodobna. Co do starcia jeśli tutaj powróci Sheamus to tylko po to ,aby Danielowi przeszkodzić w zdobyciu pasa. Jeżeli jednak zostanie na szybko dodany do walki to ten pas zgarnie. Byłem pewien ,że Dean wygra to stracie ale teraz szkoda ,bo nie daję mu większych szans. BNB po powrocie jest nijaki i ten pas cierpi razem z nim. Jak zawsze jest Ziggler ale nie wiem czy znów bym chciał go oglądać z tym pasem. Starcie jak najbardziej bardzo ciekawe i każda opcja jest tutaj możliwa.

8. Sting vs Triple H

Stracie budowane od długiego czasu. Szkoda to mówić ale spływa to po mnie. Szkoda ,że Sting dopiero złapał za mikrofon na ostatnim RAW ale i tak nie pamiętam kompletnie nic z tego co mówił. Tutaj pamiętam trzy większe wydarzenia (Survivor Series, pomoc Cenie w przywróceniu Zigglera i reszty do pracy, powrót i pomoc Ortonowi). Nie ma innej opcji jak wygrana Stinga. Martwi mnie trochę ,że to będzie stracie singlowe. Mogli dodać jakieś no dq lub coś w tym stylu. Chyba to na tyle.

9. WWE World Heavyweight Championship Match

Brock Lesnar © vs Roman Reigns

Ta walka generuje najwięcej emocji. Jak każdy zacząłem czekać na to starcie po tym jak Brock przedłużył kontrakt. Wiele pytań ale już dziś w nocy uzyskamy na nie odpowiedzi. Sam postawiłem na Romana ale tylko ze względu na to ,że dla Brocka już nie ma wiarygodnych rywali. Czy Roman zasłużył na tak wielką wygraną? Pewnie nie ale tutaj istnieje pytanie czy będzie stracie Lesnar vs Rock w przyszłym roku czy też nie. Mimo wszystko liczę na wygraną Romka ,a na RAW pas przejmuje Rollins.

2 miejsce - Typer WWE 2015

120921668456dd549defd56.jpg

Gdy analizowałem dzisiejszą galę to pierwsze co mi się rzuciło w oczy to zbyt duża liczba potencjalnych zwycięzców wśród fejsów. Raczej mało prawdopodobne jest takie rozwiązanie.

Zastanawia mnie też jak będzie dalej wyglądało Authority po WM, na pewno nie skończą tego od tak. Musi być jakiś ciąg wydarzeń, który doprowadzi po jakimś dłuższym feudzie do ich upadku, dlatego ktoś od nich musi wygrać na WM.

WWE TT Championship Fatal 4-Way Match

Pasy prawdopodobnie zostaną przy mistrzach, chyba że w ostatniej chwili nas zaskoczą i zmienią mistrzów na jeden dzień(jeśli się nie mylę to zrobili kiedyś coś takiego z pasem IC). W takim wariancie rosną szanse na wygranie dla Usosów(ojciec wszedł do HoF to dajmy im pasy)

Andre the Giant Memorial Battle Royal

Wygra Sheamus ... a jeśli się nie pojawi to mam spory problem z wytypowaniem kogoś innego. Raczej nie byłby to komiczny akcent(wygrana Sandow'a), bo wtedy Battle Royal straciłoby na prestiżu( i tak go nie ma, ale jakieś pozory muszą zachować). Nie ma tam wartościowego midcarder'a, który mógłby cokolwiek na tym zyskać. Biorąc pod uwagę wydarzenia z Royal Rumble całkiem realnie brałbym pod uwagę Big Showa, który wygrywa i pod koniec eliminuje Kane'a rozpoczynając feud między nimi(poświęcili wtedy na to dużo czasu i mogą dojść do wniosku, żeby to kontynuować. Ewentualnie(bardzo naciągana wersja) mógłby wygrać Rowan lub Ryback.

Mam dylemat między tym co będzie ważniejsze. Zemsta Ortona czy wypromowanie Rollinsa przed przejęciem pasa w przyszłości. Z racji tego, że Authority musi wygrać przynajmniej 1 walkę to stawiam na Rollinsa.

AJ Lee & Paige vs The Bella Twins

Faworytkami są Aj i Paige, ale brak heelowych zwycięzców może spowodować wygraną Bellasek.

The Undertaker vs Bray Wyatt

Większość osób uważa Takera za faworyta, ja nadal pozostaję w mniejszości i liczę na to, że Wyatt w końcu zacznie być promowany do walki o główny pas. Wygrana z grabarzem nie tylko się do tego przyczyni, ale wręcz da mu podstawy do bycia w przyszłości na równi z Ceną(heelowa wersja).

United States Championship Match:

Rusev© vs John Cena

Z każdym dniem maleją szanse naturalizowanego Rosjanina na ponowną wygraną, ale z drugiej strony to już Big E miał zatrzymać Ruseva, a on nadal wygrywał. Większe szanse daję Cenie, ale nie zaskoczy mnie też zachowanie pasa.

Intercontinental Championship Ladder Match:

Bad News Barrett © vs Stardust vs Dolph Ziggler vs Luke Harper vs Dean Ambrose vs R-Truth vs Daniel Bryan

W typerze postawiłem chyba na Bryan'a, ale w tej walce widzę jeszcze 3 możliwości, z których 2 są praktycznie tak samo realne, a 3 jest możliwa.

1.Dean Ambrose

2.Sheamus

3.Barrett

Sting vs Triple H

Zdecydowanie większe szanse daję Stingowi, ale obawiam się wygranej HHH'a, gdzie później zostanie on bardzo pobity przez Stinga(WWF było lepsze, a Sting dostał swój "moment", coś w stylu walki Ryback vs Henry, wiem że to jest nielogiczne, ale czy WWE jest w ostatnim czasie logiczne?)

WWE World Heavyweight Championship Match

Reings od samego początku był dla mnie faworytem i dużo osób które myśli, że Lesnar ma jakiekolwiek szanse w tym starciu prawdopodobnie będzie jutro nisko oceniać galę. Scenariusz tej walki widzę w następujący sposób.

Długa batalia którą wygrywa Reings i zostaje nowym mistrzem.

Lesnar zaczyna go atakować po walce(wszyscy jarają się, że zaraz wejdzie Rollins z walizką, ale niestety to tylko The Rock, który zaczyna okładać Lesnara => Rozpoczęcie feudu zakończonego walką na następnej WM)

Uściskom i gratulacjom nie ma końca.

Edytowane przez Captain Jerry
Beniaminek 2014

990529556565f7712de17e.jpg

Lesnar zaczyna go atakować po walce(wszyscy jarają się, że zaraz wejdzie Rollins z walizką, ale niestety to tylko The Rock, który zaczyna okładać Lesnara => Rozpoczęcie feudu zakończonego walką na następnej WM)

Uściskom i gratulacjom nie ma końca.

To chyba najbardziej prawdopodobna opcja. Skoro na RR' WWE zdecydowało się by The Rock "pomógł" Reingsowi to tym bardziej zrobią to na WM, gdzie Januszy jest więcej więc i potencjalny heat jest mniejszy.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Dla mnie prawdopodobną opcją jest też to, że Romek zdobędzie pas na WM, a na RAW pojawi się Lesnar i go zaatakuje. Rock wpada, brawl z Lesnarem gdzieś za ringiem (być może przeniósłby się na backstage) i nagle wpada Rollins z walizką na obitego Reignsa, Curb Stomp i mamy nowego mistrza. Ale to mój tylko moje fantasy booking :).

WM już za kilka godzin, wypadałoby coś napisać o niej. O TT matchu nie będe się wypowiadał, nie śledzę zbytnio tej dywizji, ale mój typ to Cesaro i Kidd.

Dla mnie głównym faworytem jest Axel. Hideo? Powyrzuca kilku jobberów typu Fandango. Ryback? Być może wyrzuci Big Show'a/Kane'a ale za to jego wyeliminuje Kane/Big Show. Sandow? Dla mnie zostanie na ostatnią trójkę z Mizem i Curtisem przy czym ten pierwszy go wyrzuci, bedzie duży heat. Ja tu widzę końcówkę Royal Rumble matchu gdzie Flair wygrał 0 Hogan złapał Sycho Sid'a za rękę, po czym Ric go wyrzucił. Mizdow łapie TT partnera za rękę, a Curtis wyrzuca go. Sandow z Mizem rozpoczynają feud, a Axel dostaje swój WM moment.

Stawiam na wygraną Ortona, co zwiększy szansę na ewentualny cash-in walizki Rollinsa po Main Evencie. J&J powinno się wmieszać w pojedynek, ale dostaną 2x RKO, Seth będzie próbował wykonać Curb Stomp, ale dostanie to samo i koniec walki.

PS: Chciałbym zobaczyć również Pheonix Splash Seth'a i kontra Ortona na RKO :D.

Sercem za AJ i Paige, ale wydaje mi się, że Bellaski wygrają to. Na RAW dostalibyśmy debiut Charlotte, która zaatakowała by Nikki, a na Extreme Rules AJ vs Paige vs Nikki vs Charlotte.

Taker wygra, to jest dla mnie pewne. Wygrana Bray'a byłaby dla mnie nonsensem. Jeśli grabarz by przegrał, to całe jego budowanie streaku kompletnie by poszło na marne. Fakt, rok temu przegrał, ale jaki jest poziom Lesnara sprzed poprzedniej WM 30, a obecnego Wyatta.

Rusev© vs John Cena

Jeśli Rusev wygra, to nie wiem kto według WWE pokona Bługaro-Ruska. Cena raczej wygra przez pinfall, a Rusev powinien odpouścić drogę po pas US, bo dla mnie to się liczy tylko z kolejnymi porażkami, a warto jeszcze w niego inwestować.

Chciałbym, aby Bryan wygrał to. Ziggler i Ambrose mają jakieś szanse na wygraną, ale jest jeszcze opcja - Daniel się wspina, już ma wziąć tytuł, atu nagle Sheamus wbija, wyrzuca go z ringu, a Barrett wchodzi i zdejmuje pas. Heel turn Rudego, feud z Danielem, a BNB będzie rywalizować z Ambrosem/Zigglerem o pas IC.

Sting vs Triple H

Tutaj się nie mam co rozpisywać - Stinga wygrywa, a HHH i Authority znikają z TV. Ogóle Tryplak powinnien po tej walce skonczyć karierę. Ostatnio jest chyba największym jobbującym part-timerem ostatnich lat, a szkoda.

Tutaj też krótko: Brock może to wygrać, ale mój typ to Roman. Cash-in dla mnie musi nastąpić na Wrestlemanii albo na RAW po tym PPV, jednak na jego booking jest kilka sposobów. Na walkę rewanżową Reignsa poczekałbym do SummerSlam, nie widzę że ani na Extreme Rules, ani na Payback.

Karta jest całkiem dobra, ale jak WWE rozwiąże te 6 godzin (z Kick-offem), przekonam się jutro, a ci którzy będą live oglądać, niech się przygotują na ewentualną wygraną Romka bez cash-inu. Przed Royal Rumble było praktycznie pewne, że on wygra, ale i tak internet hejtował jego i WWE.

Edytowane przez skrok00

Karta jak i sama Wrestlemania zapowiada się dobrze, choć szkoda że nie ma dużo stypulacji.

Jedynie tylko IC Ladder Match. :P

Tutaj widać gołym okiem, że pasy zostaną u mistrzów, czyli Cesaro oraz Kidd. Nikt z tej pozostałej trójki nie należy się te pasy. Bo co, znów The Usos? Nudni już są trochę.

Mam tutaj czterech faworytów. Są nimi Mizdow, Ryback, Sheamus lub Itami :D

Jestem ciekaw samego pojedynku, musi wyjść dobre starcie. Zemsta Żmiji czy promowanie Seth'a?

Ja chciałbym by wygrał te starcie Seth, a potem na RAW lub na samej WM wykorzystał walizeczkę :D

Nie jaram się zbytnio tym starciem, choć divy widać że dostają trochę więcej czasu. Jestem za AJ oraz Paige, by zdominowały bliźniaczki i zwyciężyły tym samym rozpoczynając nową erę kobiet w WWE.

Nie spodziewałem się, że do tego starcia dojdzie. Grabarz kontra jego następca? :D

No no, sądzę że wygrana Taker'a nie jest wcale taka oczywista, być może Sting zainterweniuje w tej walce i Wyatt odliczy Umarlaka. I mamy walkę, którą na każdy czeka czyli Sting vs Taker.

Jednak jestem za Undertaker'em, co będzie to się okaże.

Rusev© vs John Cena

Na ostatnim RAW Rusev dominował nad biednym Jaśkiem... ciekawe.

Jestem za Ruskiem, ponieważ widać iż go pushują sporo, jest jednym z topowych heel'ów(zaraz po Rollins'ie) i pokonanie Ceny na samej Wrestlemanii da mu otwartą, by stać się gwiazdą WWE :D

Chyba każdy się jara tym starciem, również i ja! Najbardziej to jestem za Bryan'em oraz Ambrose'm.

Mimo, że Daniel wypromowałby ten pas bardziej od Dean'a to jestem za tym drugim. Należy mu się najbardziej te pas, bo ostatnio na PPV przegrywa, więc ta noc będzie jego(nie wspominając o Renee) xD

Sting vs Triple H

Ciężko tu wytypować zwycięzcę, oboje są dosyć dużymi gwiazdami. Przegrana The Game'a, któryś z rzędu nie będzie wyglądała dosyć fajnie, tak samo jak przegrana Sting'a w debiucie też, choć Sting chce tylko zawalczyć na Wrestlemanii i przejść do HoF. Jestem za Hunterem.

Odkąd Bestia przedłużyła kontrakt o 3 lata sądzę, iż uda mu się obronić pas na największej ze scen.

Starciem się jakoś nie jaram mimo, że to Main Event to jednak źle nie powinno być. Być może ujrzymy jakiś heel turn Romana? Jako face jest taki drętwy, nudny, a jako heel byłby lepszym i ciekawszym. Może też Rollins będzie nowym mistrzem i zrealizuje walizkę na Bestii? Ciężko powiedzieć.

Aż się jaram tą Wrestlemanią, w końcu to największa gala roku! Coś się musi zdarzyć jak to przypadło na tą galę. :)

Why So Serious?

207483497254a5615a11bee.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Przed nami najważniejsza gala w roku, więc wypada zrobić analizę karty :D Sama RTWM nie prezentowała się zbyt dobrze, ale za to match card jest dość imponujący jak na to, co ma WWE obecnie do dyspozycji...

Do wielodrużynowych tag team matchy jesteśmy już chyba przyzwyczajeni. Z góry mogę skreślić Los Matadores w kwestii zdobycia pasów. New Day też nie są raczej jakoś wysoko w notowaniach Vince'a. Zostają obecni mistrzowie i Uso's. Tutaj zastanawiałbym się między tymi dwoma drużynami. Z jednej strony Kidd i Cesaro nagle zgarnęli pasy i przydałoby się, by dłużej je trzymali. Z drugiej strony argument, że Rikishi wszedł do HoF, a poza tym Usos to face'owie i można by przedłużyć feud ich z Kiddem i Cesaro do Extreme Rules... jakoś w tej chwili mam więcej argumentów za Samoańczykami, ale mam nadzieję, że się mylę.

Wykreślam Sheamusa, bo po pierwsze nie zrobi Heel Turnu wygrywając takie coś, a po drugie z tego co wiem do skład walki jest już chyba zamknięty. No chyba, że znowu poświęcą Axela... #AxelMania. W tej chwili stawiałbym na kogoś z trójki Ryback, Mizdow i Big Show. Jednak jako, że to dobra okazja, by rozpocząć feudy Showa z Kanem i Miza z Mizdowem, to jednak chyba najbardziej postawiłbym na "Big Guy'a".

Nie wiem czemu, ale w kościach czuję wygraną Ortona. Viper potrzebuje zwycięstw, a Seth nawet bez wygranej na WrestleManii jest cały czas dobrze promowany. Poza tym porażka Rollinsa nadal otwierałaby szansę na Cashing. Bo w przypadku wygranej wątpię, by do tego doszło...

Ta walka po mnie spływa, ale jako, że jest mało ewentualnych heelowych zwycięzców to stawiam na bliźniaczki.

Intercontinental Championship Ladder Match

W typerze postawiłem na Sheamusa mimo iż nie ma go w składzie walki. Dlaczego? Po pierwsze już widzę ten shocker Vince'a: wszyscy zawodnicy są już w ringu i nagle gra muzyka Rudego, który wbija do walki i rzuca się na Bryana, a gong brzmi. Druga opcja to Dean Ambrose. Nie stawiałbym na Bryana właśnie z powodu Sheamusa, bo przecież mają zacząć feud. Nieważne czy na WM, czy po.

Chyba jednak wygra Taker. Bray jest człowiekiem feudów, nie potrzebuje samych zwycięstw, a warto go podbudować do feudu z ważnym zawodnikiem. Choć może po przerwaniu streaku podejście Deadmana się zmieniło i chciałby wypromować Wyatta na nową wersję siebie? To dałoby też Bray'owi prawo do walki o pas w przyszłości...

Sting vs Triple H

Stawiam 80% szans Stingowi i 20% zostawiam Hunterowi. Nie zdziwię się jak to Triple H będzie dominował w walce, a na koniec to właśnie Ikona wygra. Po pierwsze może być to jego jedyna walka. Po drugie jeżeli nawet nie to jeżeli miałby walczyć z Takerem za rok (ten twierdzi, że chciałby zakończyć karierę w Teksasie) to byłaby jeszcze mocniejsza podbudowa tej postaci, bo w oczach młodszych Sting pojawił się właściwie znikąd i budowany jest od zera...

Czuję w powietrzu wygraną Romka i podbudowę feudu Lesnara z The Rockiem na następną WMkę. Ale... jeżeli Brock wygra to ucieszę się mimo iż będzie to oznaczało, że kolejne miesiące nie będzie pasa na tygodniówkach. Jednak... czy nie przyzwyczailiśmy się już do tego?

Czyżby panowie w Ladder Matchu dostali całkowitą swobode :razz: ?

http://oi60.tinypic.com/2afbqyd.jpg

Najlepszy opener w historii?

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.