Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Forum wraca do życia...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nareszcie możemy uruchomić forum. Jak już pisałem wcześniej byliśmy zmuszeni do przeprowadzki na nowy serwer. Niestety jego konfiguracja była inna niż naszego poprzedniego serwera. Serwer bazy danych jest w wyższej wersji co spowodowało pewne niekompatybilności z naszą bazą danych (czyt. forum nie działało na nowym ser...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-forum-wraca-do-zycia.html

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
W nagrodę za waszą cierpliwość przez najbliższe 14 dni w nagłówku forum będę pojawiały się tylko divy :) Zdjęcia przygotował niezawodny Manieq (Dzięki!).

Opublikowano
W nagrodę za waszą cierpliwość przez najbliższe 14 dni w nagłówku forum będę pojawiały się tylko divy Zdjęcia przygotował niezawodny Manieq (Dzięki!).

Właśnie! Jeśli o to chodzi, to ja bym przedłużył nagrodę na ... na zawsze! Serio, nie ma co narażać chłopaków, że jak wejdą na telefonie w miejscu publicznym, to ktoś podejrzy akurat jakiegoś naoliwionego faceta :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
  • Autor
Wyślij nam screenshota z tymi błędami, inaczej nie jesteśmy wstanie Ci pomóc.

Opublikowano
Gdzieś ok 10-11 nie mogłem wejść na forum. Brak połączenia z bazą. "Too many connections"
Opublikowano
Gdzieś ok 10-11 nie mogłem wejść na forum. Brak połączenia z bazą. "Too many connections"

Chyba każdy miał ten problem i dopiero koło południa forum wróciło. Oprócz tego, braku shoutboxa i nie wysyłających się za pierwszym razem postów wszystko gra :grin:

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano
Wszystko pięknie, ładnie (forum wyraźnie przyspieszyło) tylko brak tego Shoutboxa bije po oczach...

Edytowane przez TakerFanKrk

Opublikowano
Brakuje Shoutboxa i czasem post wchodzi dopiero za drugim razem, bo wyskakuje błąd. Tak to wszyscy chyba są zadowoleni, że atti wróciło.
Opublikowano
W nagrodę za waszą cierpliwość przez najbliższe 14 dni w nagłówku forum będę pojawiały się tylko divy Zdjęcia przygotował niezawodny Manieq (Dzięki!).

Właśnie! Jeśli o to chodzi, to ja bym przedłużył nagrodę na ... na zawsze! Serio, nie ma co narażać chłopaków, że jak wejdą na telefonie w miejscu publicznym, to ktoś podejrzy akurat jakiegoś naoliwionego faceta :wink:

Ja jestem jak najbardziej za tym by cały czas były panie.

2025collage.png

Opublikowano
W nagrodę za waszą cierpliwość przez najbliższe 14 dni w nagłówku forum będę pojawiały się tylko divy :) Zdjęcia przygotował niezawodny Manieq (Dzięki!).

Bray to raczej nie Diva :lol: Chyba, że czegoś nie wiem :P

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za raport! Zwiększyłem ilość możliwych połączeń 2,5x raza. Mam nadzieję, że to wystarczy.