Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Wrestling Federation - Gale

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

"Niestety w tym momencie Widmana od tyłu podniósł i wyrzucił Tom Sheppard wygrywając ten pojedynek !! "

Nie wiem czy dobrze to zinterpretowałem, ale wnioskować ze zdania można, że to Tom wyrzucił Wildmana, po czym napisane, że wygrywa Wildman... Albo ja jestem głupi i źle to zinterpretowałem. xD

Fajna końcówka, z hukiem, nie spodziewałem się, że to Santiago zostanie ich szefem. Czas poznać twarze Maskedów, ale zapowiada się zacnie.

Reszta gali to typowe podgrzewanie feudów, przed SuperBrawlem, czekam z niecierpliwością. :)

Edytowane przez krk37pl
  • Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Giero

45

• TheVillain

30

• krk37pl

25

• jakub97sc

20

Top użytkownicy w tym temacie

Segment otwierający w porządku, masked mani są strasznie pewni siebie, no zobaczymy jak to dalej z nimi będzie.

Santiago znowu u mnie na plus, ta postać jest świetna a ta krótka "rozmowa" z naszym monster heelem tylko dobitnie to pokazała, robi się coraz ciekawiej.

Seba wygrywa, a gdzie był w tym czasie (L)ucas?

Iskrzy między moją postacią a mistrzem, myślę że walka na HardorManii między nimi to ciekawe rozwiązanie, choć może triple threat match z K-Pelem? Nie wiem, w każdym razie jestem zaciekawiony.

Wildman wygrywa co było do przewidzenia, trzeba go jakoś promować bo od razu widać że rzuciłeś tą postać na głęboką wodę.

PepsiBosman wygrywa, tak jak miało być. Pewnie jego następny feud będzie z tym który go wyeliminuje z SuperBrawl matchu.

Zamykający segment świetny, tak jak myślałem to Santiago okazał się liderem zamaskowanych. Wielki brawl na końcu zwiastuje że ta gala będzie naprawdę nieprzewidywalna.

Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

• Urządzenie:  Windows

krk37pl dzięki za refleks :D

To kto w końcu do wygrał? Tom czy Wildman.. Według mnie ten kto tego nie wygra, wygra SuperBrawl. 8)

@down

Okej, wszystko jasne. :D No wiadomo, każdy wygrać może. :D

http://screenshooter.net/102182339/ablssnr - jeszcze zmień Wildmana tam pod walką, że wygrał.

Edytowane przez krk37pl

Battle Royal wygrał Tom Sheppard, ale wcale nie wykluczam jego w kontekście wygranej SuperBrawl Matchu. Każdy ma tyle samo szansy ;)

Jestem chyba jedyną osobą, której nie rajcuje nasze Royal Rumble. Po prostu znamy nazwiska, które będą stanowiły pierwszy plan głównej walki. Nie będzie żadnego zaskoczenia, pierdolnięcia, powrotu, bo nie ma kto powracać. Na dobrą sprawę ktokolwiek by tego nie wygrał - będzie to w stylu "można było się spodziewać".

Walkę napisaną przez arkao czytało się bardzo słabo. Brakowało wg. mnie pogrubień momentów eliminacji.

Co do Masked Men - kiedyś trzeba ukazać ich tożsamość. Po krytyce, jaką Cię obdarzyliśmy, gdy zafundowałeś na gali Roba Van Dama czuję, że nie masz innego wyjścia, jak użyć naszych postaci jako Masked Manów. Choćby pod maskami był Austin, Rock i Goldberg - i tak nie przyjmie się to na tyle dobrze, na ile byśmy chcieli.

Walki piszesz na dobrym poziomie, segmenty raz lepsze, raz gorsze, storyline'y są ułożone przemyślanie...a jednak brakuje tu czegoś, co sprawiłoby, że z przyjemnością zaglądałbym do każdej nowej gali i zostawiał komentarz. Mimo, że czytam od deski do deski, to nie czuję tej przyjemności :/ Swoją drogą moje komentarze w tym temacie są tak samo nieobecne jak moja postać przez ostatnie 3 odcinki :)

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Nie ma mnie dwie gale, a jak się już zjawiam to przegrywam, w dodatku moją walkę pisze arkao. Zostałem zeszmacony, a przecież wszyscy wiedzą, że dla wrestlera nie liczy się kasa i utrzymanie rodziny, tylko zwycięstwa i pasy. Muszę porozmawiać z zarządem, bo tu jest coś nie tak.

• Reputacja:   1

Nie ma mnie dwie gale, a jak się już zjawiam to przegrywam, w dodatku moją walkę pisze arkao.

K-pel screwed K-Pel :lol: :lol:

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Gierobak, aha ok, czyli jednak Tom moczy na PPV... smutne, ale byłem tego pewny, więc przeżyję to :D

Seba wygrywa, a gdzie był w tym czasie (L)ucas?

Opłakiwał porażkę z Lechem :twisted: :twisted:

http://i1240.photobucket.com/albums/gg487/Kamil_Gieroba/superbrawl_zps1qxnochs.jpg

22.03.2015 SuperBrawl iPPV

Manchester Arena, Manchester, Anglia

Zespół Europe jest na stage'u i przywitał nas swoim najbardziej znanym utworem - "The Final Countdown"! Tak jest! To jest już trzecie SuperBrawl iPPV, tym razem prosto z Manchesteru w Anglii! 21 000 osób bawi się w najlepsze, a to dopiero początek. Dzisiaj dowiemy się przede wszystkim, czy Jeff Marshall obroni AWF Heavyweight Championship w walce przeciwko NML'owi i Tali Volkowovi oraz tego kto wygra SuperBrawl Match i zapewni sobie miejsce w main evencie HardcoreManii! Jesteście gotowi? CZY JESTEŚCIE GOTOWI?! Jeżeli tak... to zaczynajmy!

A zaczynamy od

akcentu, bo brzmi muzyka (L)ucasa i Warszawiak wychodzi na stage przy sporym cheerze. Oczywiście jest w szaliku Legii, który zdejmuje, gdy wchodzi do ringu. Pozostaje mu już nic innego jak czekać na swojego rywala. W końcu gra
i przy heacie na arenę wychodzi Seba. "Byku" pewny siebie przemierza rampę i wchodzi do ringu. Na Armageddon to on wygrał ich pojedynek. Czy teraz będzie podobnie?

(L)ucas (lukee) vs Seba (Badu)

Zwycięzca zawalczy w SuperBrawl Matchu

Pojedynek rozpoczął się od klinczu, w którym to nikt nie mógł zyskać przewagi. Widać było że panowie są bardzo zmotywowani. Podczas kolejnej próby zakończyło się to dokładnie tak samo. W końcu Seba przeszedł za plecy przeciwnika i zapiął mu Headlock, tylko że Lucas odpowiedział Back Suplexem. Panowie ponowie rozpoczęli walkę siłową i po kopniaku w brzuch Seba wykonał kilka mocnych ciosów a następnie Body Slam. Tylko że gdy zrobił rozbieg to wpadł prosto na Spinebuster od Lucasa. Warszawiak obijał przeciwnika w narożniku potężnymi uderzeniami, następnie dołożył kilka bardzo potężnych kopniaków w brzuch. Wrestler ze stolicy miał widoczną przewagę, tylko że gdy wrzucił oponenta w narożnik to ten odpowiedział Crossbody ..1....2....Kickout. Warszawiak po tej akcji szybko doszedł do siebie i ponownie zaczął atakować rywala dusząc go przy linach. Do tego wrzucenie w narożnik oraz dołożenie Back Suplexu ..1.....2....Kickout. Lucas nie chciał odpuścić i zapiął imponujące duszenie, Seba miał bardzo duże problemy. Powoli udało się mu podnieść na nogi, tylko że po odbiciu od lin zainkasował DDT. Teraz ponownie Lucas zapiął duszenie, miał do tej pory wielką przewagę. Krakowiak wstał w końcu na nogi, jednak ponownie otrzymał Clothesline oraz tą samą akcję w narożniku. Przy kolejny Irish Whipie Seba odpowiedział Clotheslinem i Belly To Belly Suplexem, kilka sekund później ta sama akcja i wyniesienie na narożnik. Dołożył on jeszcze efektywny Samoan Drop ! ...1......2.....Kickout. Gdy panowie wstali na nogi to Krakowiak rzucił oponenta na liny jednak ten odpowiedział potężnym Spearem !! ..1.......2......Kickout. Pojedynek nadal trwa. Lucas powoli chciał kończyć pojedynek i wszedł na trzecią linę, tylko że przy locie otrzymał potężny kopniak w brzuch a następnie jeszcze Suplex. Seba miał wielką szansę by odzyskać inicjatywę i wymierzył efektowny German Suplex, kilka sekund później jeszcze raz ta sama akcja. Seba chciał zakończyć starcie Facebusterem, tylko że oponent tego uniknął i sam wyprowadził efektowny Spear. Nie przeszedł teraz do pinu tylko szykował się do Curb Stompa, w ostatniej chwili jednak Krakowiak uniknął tego kopniaka i teraz to on wymierzył Spear. Wszedł jeszcze na narożnik lecz gdy szykował się do lotu to Lucas zrzucił go z trzeciej liny a następnie poczęstował przeciwnika Brogue Kickiem. Później ustawił się w narożniku i po nabiegu dołożył także Curb Stomp ..1....2....3!

Zwycięzca przez przypięcie: (L)ucas

walkę napisał Arkao

(L)ucas zawalczy w SuperBrawl Matchu! Do tego rewanżuje się Sebie za porażkę z Armageddon! Wiadome jest, że nic nie zmaże tej kompromitacji, gdy spalono szalik Legii, ale przynajmniej częściowo Warszawiak odzyskał swój honor. (L)ucas uśmiechnięty opuścił ring, pozdrawiając po drodze publiczność. Seba wygląda na mocno zdenerwowanego, dochodząc do siebie po walce. Dobry wstęp przed kolejnymi walkami na tym iPPV!

____________________________________________________________________________________________

Jesteśmy w strefie wywiadów. Ola Ciupa ma gościa...

Ola Ciupa: Witajcie! Wraz ze mną jest pretendent do AWF Heavyweight Championship - NML! NML'u... to dla Ciebie druga okazja na zdobycie pasa mistrzowskiego. Czy myślisz, że tym razem uda Ci się to i czy nie obawiasz się zamaskowanych?

NML: W porównaniu do The Judgment Day, gdy to walczyliśmy w Fatal 4-Way'u dzisiaj różnica jest taka, że nie ma żadnych eliminacji i cały czas będzie trzeba rywalizować z dwoma przeciwnikami, by zgarnąć pas mistrzowski. Poza tym... wcale nie muszę być przypięty, aby przegrać ten pojedynek. To jest kwintesencja Triple Threat Matchów. Ja jednak tego się nie obawiam... wszyscy już przekonali się o mojej sile i umiejętnościach ringowych. Podejrzewam, że Jeff Marshall i Tala Volkov będą chcieli najpierw mnie wyeliminować, by później załatwić sprawę między sobą. Ja im na to jednak nie pozwolę. W tym pojedynku nikt, ani nic mnie nie powstrzyma przed zdobyciem AWF Heavyweight Championship. Ani Jeff Marshall, ani Tala Volkov, ani nawet Masked Mans. Jeżeli Ci ponownie będą chcieli zainterweniować... to skończy się tym razem miły NML i będą musieli przeciwstać się wkurwionemu olbrzymowi.

Ola Ciupa: To był pretendent do AWF Heavyweight Championship - NML, a już za chwilę walka o AWF Tag Team Championships!

____________________________________________________________________________________________

Nie zwalniamy tempa, tylko przechodzimy do drugiej walki dzisiejszego wieczoru. Gra

Idrisa Reso i ten pojawia się na stage'u ze swoim ochroniarzem - Dell La Rosą. Publiczność reaguje heatem, ale Ci się tym nie przejmują. Idris wygląda na pewnego siebie i w drodze na ring jeszcze coś podpowiada Hawajczykowi. Weszli do ringu i oczekują na rywali. W końcu gra
Messiaha i na stage wychodzą AWF Tag Team Champions. Dostają nawet mały cheer. Wchodzą spokojnym krokiem do ringu i stają naprzeciw przeciwnikom, po czym oddają swoje pasy mistrzowskie sędziemu.

AWF Tag Team Champions El Chupac (ELChupacabra)&Messiah (ChicagoMade) vs Dell La Rosa (BigBangBigelow)&Idris Reso (Reso)

Normal Tag Team Match for AWF Tag Team Championships

Walkę rozpoczęli Idris oraz Chupac, stanęli naprzeciwko siebie i po kilku sekundach rozpoczęli walkę cios za cios. Widać było że każdy z nich chce zdominować swojego rywala, w końcu Meksykanin wrzucił przeciwnika do narożnika, gdzie wymierzył całą serię potężnych punchy. Niestety dla niego Idris nie chciał zostać zdominowanym i odpowiedział mocnym kopniakiem w następnie dołożył także High Kick w głowę oraz Running Senton. Reso powoli zaczął kierować się na narożnik, gdy tam jednak wszedł to El Chupac wpadł na liny i doprowadziło to do upadku przeciwnika na matę. Teraz to Luchador szybko podniósł rywala i udało mu się wykonać German Suplex ...1.....2....Kickout. Zmiana z Messiahem, ten poczekał aż przeciwnik wstanie i wtedy zaatakował go efektywnym Clotheslinem. Kilka sekund później jeszcze powtórzenie tej akcji, wydawało się że Mesjasz będzie chciał już zakończyć to starcie. Leczy gdy postanowił zaatakować rywala łokciem to ten zrobił unik i wymierzył jeszcze efektowne Enzuigiri. Zbawca wypadł z ringu i wykorzystał to Idris zmieniając się z La Rosą i dwójka ta wykonała razem Suicide Dive swojemu przeciwnikowi. Bardzo podobało się to fanom. El Chupac jednakże nie chciał odpuścić i sam wskoczył między liny wyskakując na rywali Somersault Planchą. Przez to cała czwórka leżała za ringiem na podłodze. Sędzia zaczął ich wyliczać, gdy było już „dziewięć” to do środka wrócili Dell oraz Messiah. Rozpoczęli oni pojedynek na uderzenie jednak Messiah zdołał wynieść oponenta i dołożyć Body Slam. Kilkanaście sekund później dołożył on do tego Corner Splash w narożniku a także Superkick ..1.....2.....Kickout. Mesjasz dokonał zmiany z El Chupackiem, ten odbił się od lin i udało mu się wykonać Springboard Dropkick. Następnie Meksykanin dołożył kilkanaście ciosów oraz High Kick, nie zwaliło to z nóg La Rose więc Luchador odbił się od lin i wtedy zainkasował Spear ..1....2....Kickout. Hawajczyk zmienił się z Reso, który szybko wskoczył na trzecią linę wymierzając Diving Senton Bomb .1......2....Kickout. Idris był zły że walka jeszcze trwa, zrobił więc rozbieg i wtedy otrzymał kopniak w brzuch oraz Stunner. El Chupac wrzucił oponenta w narożnik i tam wykonał kilka potężnych kopniaków, po chwili zrobił rozbieg jednak nie trafił w przeciwnika Corner Splashem. Wykorzystał to Reso dokładając efektowne Enzuigiri, następnie Meksykanin wypadł z ringu i wykonał rozbieg dokładając Suicide Dive. Dwójka ta leżała za ringiem, za to między linami okładać zaczęli się Messiah i La Rosa. Rozpoczeli cios za cios i w końcu zbawca dołożył efektywny Body Slam, następnie odbił się od lin i wykonał Running Splash ..1.......2....Kickout. Teraz Mesjasz zobaczył że zarówno Reso jak i Chupac wstawali za linami, tak więc wykonał on odbicie od lin dokładając Planche. Gdy cała trójka się podnosiła to wykorzystał to Dell La Rosa dokładając Springboard Senton !! Kiedy wszyscy się podnieśli to do ringu ponownie wkroczyli El Chupac oraz Idris Reso. Meksykanin zadał potężny kopniak i wymierzył odbicie od lin. Tylko że wtedy wpadł na Superkick od Idrisa, do ringu wskoczył Messiah powalając kopniakiem Reso. Niestety wtedy pojawił się Dell wskakując na Zbawce Crossbody. El Chupac powalił La Rosę Clotheslinem. Chciał to skończyć lecz gdy podniósł Reso to ten wymierzył mu Superkick. Następnie Curb Stomp dla Rosy oraz Curb Stomp dla Chupaca ..1...2.....3!!!

Zwycięzcy przez przypięcie i nowi AWF Tag Team Champions: Dell La Rosa&Idris Reso

walkę napisał Arkao

Wow! Mamy nowych mistrzów tag team! Idris Reso i Dell La Rosa odbierają pasy mistrzowskie od sędziego i szybko opuszczają ring. Zadowoleni celebrują swoją wygraną przy heacie publiczności. El Chupas i Messiah dochodzą do siebie po finisherach, ale już widać, że są mocno zawiedzeni przegraną. Nic dziwnego. Jednak mają w zanadrzu rewanż, przekonamy się na Gorączce Sobotniej Nocy, czy go wykorzystają... na razie Dell La Rosa i Idris Reso triumfują.

Widzimy Olę Ciupę, która stoi przy szatni Tali Volkova.

Ola Ciupa: Witajcie! Tym razem spróbuję przeprowadzić wywiad z Talą Volkovem, drugim z pretendentów do AWF Heavyweight Championship!

Ola zapukała do środka. Cisza. Puka drugi raz i w końcu otwiera jej Tala Volkov, który... jest w samych majtkach.

Tala Volkov: Jak śmiesz przerywać mi w przygotowaniach do walki o AWF Heavyweight Championship?! Jeżeli nie masz nic ważnego mi do powiedzenia to lepiej spływaj, zanim Cię zaatakuję, dziwko!

Tala trzasnął drzwiami, a Ola wygląda jakby miała się rozpłakać... chyba jednak nie będzie tego wywiadu.

Zostajemy na zapleczu i widzimy idącego Komisjonera AWF - Santiago Domingueza Espinozę. Uśmiechnięty wita się z obsługą, aż w końcu natrafia na Chairmana - Don Camillo!

Santiago Dominguez Espinoza: A jednak zdecydowałeś się pojawić dzisiaj...

Don Camillo: Nie wiem skąd to zaskoczenie. Mimo wszystko to nadal JA jestem prezesem Attitude Wrestling Federation i to JA mam tutaj większą władzę od Ciebie. Poza tym SuperBrawl Match wyłoni pretendenta do AWF Heavyweight Championship na HardcoreManii, więc muszę być przy tym obecny.

Santiago Dominguez Espinoza: No już dobrze, dobrze, nie tłumacz mi się...

Don Camillo: Nie tłumaczę Ci się... ja Cię ostrzegam.

Santiago Dominguez Espinoza: Przed czym niby?

Don Camillo: Jeżeli myślisz, że puszczę Ci tak łatwo to co mi zrobiłeś to jesteś w dużym błędzie. Na Gorączce Sobotniej Nocy rozpocząłeś wojnę... która będzie miała duże żniwa w postaci ofiar z Ciebie i Twoich ludzi.

Santiago Dominguez Espinoza: Widzisz Don... na razie największą ofiarą tej... jak to nazwałeś "wojny" jesteś ty sam. Dzisiaj postawię kolejny krok, by zdobyć pełnią władzę w Attitude Wrestling Federation, a na HardcoreManii... zresztą, sam zobaczysz.

Santiago mruknął okiem do Dona i pokazał zamaskowanym, że mogą odejść. Don wygląda na mocno zdenerwowanego i uderzył pięścią w ścianę.

Już 19 kwietnia najbardziej hardcore'owa gala wrestlingu w ciągu roku!

Prosto z Dortmundu dostaniecie najlepszych zawodników, wspaniałe walki i zaskakujące zwroty wydarzeń.

Czy jesteście gotów?

http://i1240.photobucket.com/albums/gg487/Kamil_Gieroba/hardcoremania_zpsv2iixpjw.jpg

Wracamy po przerwie, a z głośników rozbrzmiewa

K-Pela! "Ultimate Śmieszko" przy dużym cheerze pojawia się na stage'u i pewny siebie przemierza rampę. Polak jest gotowy na pojedynek. Lekko uśmiechnięty oczekuje na swojego rywala. W końcu gra
Andrew Pavlinsky'ego i AWF Television Champion pojawia się na stage'u witany sporym heatem. Andrew nie przejmuje się reakcją publiczności, tylko wskakuje na narożnik i prezentuje wszystkim swój pas mistrzowski. Po chwili zeskakuje z cornera i oddaje tytuł sędziemu. Obydwaj zawodnicy stają twarzą w twarz...

AWF Television Champion Andrew Pavlinsky (skrok00) vs K-Pel

Normal Match for AWF Television Championship

Mamy gong rozpoczynający walkę! Obydwaj zawodnicy jednak nadal stoją bez ruchu i patrzą sobie w oczy. W końcu... Andrew pluje w twarz K-Pelowi! Ten nie wytrzymuje i rzuca się na przeciwnika, powala go Takedownem i zasypuje Punchami! Andrew przewraca go na plecy i odpowiada serią ciosów z łokci. The Chosen One podnosi przeciwnika i Irish Whipem ciska w narożnik. Rusza na niego z szarżą, ale ten kontruje ciosem z łokcia. Do tego K-Pel zaskakuje rywala wykonując Reverse STO o narożnik! Pin 1... 2... Kickout! Pavlinsky ucieka z ringu, a K-Pel za nim rusza. Obydwaj przez chwilę biegną wokół ringu, aż w końcu Andrew zaskakuje przeciwnika Drop Toe Holdem! Do tego mamy Elbow Drop w plecy! Pavlinsky podnosi rywala i częstuje Headbuttem, a następnie Punchem w głowę i rzuca K-Pela do ringu. Andrew wspina się na szczyt narożnika i czeka aż przeciwnik wstanie, ale ten się podrywa i wskakuje na drugą linę. K-Pel kontruje serią Punchów w korpus i w głowę, a następnie popisuje się Samoan Dropem z narożnika! Pin 1... 2... Kickout! K-Pel podnosi oponenta i wykonuje German Suplex. Nie przerywa uchwytu, a to oznacza drugi German Suplex. K-Pel gotowy jest do powtórzenia akcji jeszcze raz, ale tym razem Andrew kontruje ciosami z łokcia i Snapmarem zrzuca oponenta do parteru, a następnie częstuje go Soccerball Kickiem w plecy. Andrew odbija się od lin i chce wyprowadzić Shoot Kick, ale K-Pel robi unik i zaskakuje przeciwnika Schoolboy Pinem! 1... 2... Kickout! Obydwaj się podrywają i K-Pel wyprowadza Potylica Driver! [Roundhouse Kick w Potylicę]! Ultimate Śmieszko od razu chwyta zamroczonego rywala i mamy Shoutboxer! [Fisherman suplex lifted and dropped into a sitout spinebuster] Pin 1... 2... Andrew przerywa pin chwytając linę!!! Zrobił to w ostatniej chwili! Wściekły K-Pel ustawia rywala ponownie pod Shoutboxer, ale ten blokuje tym razem akcję i wyprowadza kilka Punchów w korpus. Pavlinsky wydostaje się spod finishera i wyprowadza Headbutt, a następnie Knife-Edge Chop! Mamy Irish Whip... i Enzuigiri! Obydwaj leżą obolali na macie! Andrew jeszcze odczuwa skutki wcześniejszego finishera, a K-Pel ostatniej akcji. Sędzia ich wylicza, a obydwaj próbują się podnieść. Pavlinsky wstaje za pomocą narożnika, A K-Pel za pomocą lin. Polak rusza z szarżą na rywala, ale ten robi unik. Ultimate Śmieszko uderza głową o corner, po czym nadziewa się na Superkick!!! Pin 1... 2... Kickout! Andrew nie może w to uwierzyć! Podnosi przeciwnika i kpi z niego rzucając mu kilka wyzwisk. Nawet uderza go z liścia w twarz! K-Pel odpowiada Stunnerem! Pin 1... 2... Kickout! Polak bije pięścią w matę. Podnosi Andrew i Irish Whipem wysyła na liny, a ten niespodziewanie odpowiada Clotheslinem from Hell! Pavlinsky do tego wykonuje Package Piledriver!!! To chyba koniec! Pin 1... 2... KICKOUT! Andrew chwyta się za głowę! Publiczność zaczyna chantować "This is Awesome!". Obydwaj przetrwali finishery rywali! Zdenerwowany Pavlinsky wspina się na szczyt narożnika! Nadchodzi Diving Double Foot Stomp... ale K-Pel wstaje i podcina przeciwnika, a ten upada kroczem na narożnik! Ultimate Śmieszko wchodzi na górną linę i szykuje się do Superplexu! Andrew jednak kontruje kilkoma Punchami i K-Pel odpada na matę! Pavlinsky chce wykonać Diving Double Foot Stomp... ale K-Pel robi unik!!! Do tego odpowiada kolejnym Shoutboxerem!!! Pin 1... 2... 3!!!

Zwycięzca przez przypięcie i nowy AWF Television Champion: K-Pel

K-Pel nowym AWF Television Championem!!! Wygrywa po naprawdę świetnej walce! "Ultimate Śmieszko" szczęśliwy odbiera pas mistrzowski od sędziego i triumfalnie wznosi ręce. Do Pavlinsky'ego powoli dociera przegrana. Z trudem wstaje i zamierza opuścić ring. K-Pel chce podać mu rękę w podziękowaniu za walkę, ale ten ignoruje gest i opuszcza ring przy heacie publiczności! K-Pel wzrusza ramionami i szczęśliwy wznosi pas mistrzowski ku górze!

Jesteśmy ponownie w strefie wywiadów. Czas na kolejnego gościa Oli Ciupa, która wygląda na trochę rozmazaną...

Ola Ciupa: Witajcie, wraz ze mną tym razem jest AWF Heavyweight Champion - Jeff Marshall! Jeff... to Twoja druga obrona pasa mistrzowskiego. Tym razem zmierzysz się z dwoma przeciwnikami naraz. Co powiesz o tym pojedynku?

Jeff Marshall: Traktuję tę walkę jako kolejny test. Na The Judgment Day udowodniłem wszystkim, że nie można mnie ignorować i mimo iż nikt na mnie nie stawiał... zostałem pierwszym w historii AWF Heavyweight Championem. Na Armageddon tylko potwierdziłem, że jestem najlepszy obecnie w Attitude Wrestling Federation i to ja jestem twarzą tej organizacji. Dzisiaj... dzisiaj pokonam NML'a i Talę Volkova pozbawiając ich na jakiś czas jakichkolwiek nadziei na zdobycie tego pasa mistrzowskiego. NML może uważać siebie za nie wiadomo jak silnego kolesia, a Tala może i jest nieobliczalny... ale ja mam w sobie wszystkie cechy, które oni wymieniają jako swoje atuty. To ja sprawiam, że na tygodniówkach i iPPV's moje walki są show stealerami. To ja... dzisiaj przypnę NML'a lub Talę i nadal będę AWF Heavyweight Championem. .

Zostajemy na zapleczu. Widzimy obolałego, ale szczęśliwego K-Pela, który zgarnia gratulacje od pozostałych zawodników i członków ekipy zaplecza. Podchodzi do niego... PepsiBosman!

PepsiBosman: K-Pel AWF Television Championem? No nieźle... nie spodziewałem się, że po feudzie ze mną uda Ci się tak wywindować i zdobyć pas mistrzowski...

K-Pel: Przyjmuję to jako gratulacje.

PepsiBosman: Można tak powiedzieć. Jednak wiesz co? To musi być znak...

K-Pel: Jaki znak?

PepsiBosman: Skoro ty dzisiaj zdobyłeś AWF Television Championship, to ja wygram SuperBrawl Match i na HardcoreManii zdobędę AWF Heavyweight Championship!

K-Pel: Proszę Cię... jesteś śmieszny jeżeli wierzysz w swoją wygraną.

PepsiBosman: Czemu nie? To ja byłem lepszy w naszej rywalizacji...

K-Pel: To ja wygrałem dwie walki na galach iPPV!

PepsiBosman: Tak, ale tym który skradał show w naszych segmentach... byłem ja. Ale spokojnie... nie będę niszczył Twojej chwili na świętowanie. Teraz... trzymaj za mnie kciuki w dzisiejszym main evencie.

PepsiBosman wziął swój kufel i wypił z niego Pepsi, po czym odszedł gwiżdżąc. K-Pel wygląda na wkurzonego, ale tylko lekko westchnął i machnął ręką...

Wracamy na arenę i słyszymy

! W drodze na ring jest "The Abnormal Avenger" Tala Volkov. Zdejmuje on swoją blond perukę i wchodzi do kwadratowego pierścienia, gdzie oczekuje na rywali. Jako pierwszy przy grającym
w tle pojawia się NML, a publiczność reaguje cheerem! "The Unusual One" skupiony wchodzi do ringu i staje twarzą w twarz z Talą. Jako ostatnie rozbrzmiewa
, a to oznacza, że czas na AWF Heavyweight Championa Jeffa Marshalla! Dostaje on bardzo pozytywną reakcję, ten wchodzi do ringu i pokazuje, że jest gotowy do walki.

AWF Heavyweight Champion Jeff Marshall (HBK Fan) vs NML vs Tala Volkov (Jack Doomsday)

Triple Threat Match for AWF Heavyweight Championship

Mamy gong rozpoczynający walkę! Jeff i Tala od razu rzucają się na NML'a z Punchami i przepychają go do narożnika! NML z całej siły odpycha Volkova, a Marshalla częstuje Headbuttem. Po chwili częstuje mistrza Clotheslinem! Talę także traktuje Clotheslinem! NML podnosi Jeffa i Irish Whipem ciska w narożnik. Po chwili Polak to samo robi z Volkovem i robi się nam mała kanapeczka! NML bierze rozbieg i mamy Body Avalanche! Tala odpada i ucieka z ringu, a NML odbija się od lin i częstuje Jeffa Running Big Bootem! Pin 1... 2... Kickout! NML wynosi Marshalla na Gorilla Press Slam, ale ten zeskakuje za jego plecy i odpowiada Dropkickiem! NML wypada poza ring. Jeff natychmiastowo odbija się od lin i wykonuje fenomenalne Slingshot Somersault Plancha! Publiczność reaguje dużym cheerem. Jeff próbuje podnieść NML'a, ale pojawia się Tala, który wykonuje mistrzowi Infinite Sadness [Reverse Neckbreaker]!!! Volkov wrzuca Marshalla do ringu i wspina się na szczyt narożnika. Czeka aż Jeff wstanie... i wykonuje Missile Dropkick! Pin 1... 2... Kickout! Tala podnosi Jeffa i Irish Whipem wysyła na narożnik. Volkov rusza z szarżą, ale Marshall Back Body Dropem wyrzuca go poza ring. Jeff wspina się na szczyt cornera... ale pojawia się NML, który zrzuca go na barierkę poza ringiem!!! NML opuszcza kwadratowy pierścień i podnosi Talę, którego ciska z całej siły Irish Whipem w ringpost. Polak wrzuca Volkova do ringu... i wyjmuje stół! Wchodzi z nim do ringu i rozkłada. NML wynosi Talę i chce wykonać Powerbomb. Ten jednak kontruje kilkoma Punchami i zeskakuje za jego plecy. Tala z trudem, ale wykonał Beautiful Indiffernce [Vertebreaker] w stół!!! Pin 1... 2... przerywa Jeff!!! Marshall podnosi Volkova i częstuje Knife-Edge Chopem. Mamy Irish Whip, unik Jeffa przed ciosem... Sweet Chin Music! Tala wypada poza ring po tej akcji. Marshall podnosi NML'a, a ten zaczyna kontrować serią ciosów z łokcia. Mamy Irish Whip... i Snap Powerslam! Pin 1... 2... Kickout! W międzyczasie Tala powoli wyciąga spod ringu krzesło, czego nie widzą przeciwnicy. NML odbija się od lin... i Volkov wyprowadza mu uderzenie krzesłem w plecy!!! Tala wraca do ringu i atakuje NML'a krawędzią krzesła. Po chwili wyprowadza jeszcze jeden cios w plecy. I jeszcze jedno uderzenie! Tala kładzie krzesło i podnosi NML'a i wykonuje Snap Inverted DDT w krzesło! Pin 1... 2... przerywa Marshall! Kip-Up mistrza! Podnosi Talę i Irish Whipem wysyła na liny, a ten się ich chwycił. Jeff rusza z szarżą, ale inkasuje cios z łokcia. Marshall jeszcze raz rusza na przeciwnika, ale ten pozbywa się go z ringu podciągając liny. Tala podnosi krzesło, wchodzi na szczyt narożnika... i rzuca krzesłem prosto w Jeffa! Przy okazji rozcina mu czoło i Marshall zaczyna krwawić! W międzyczasie NML atakuje plecy Tali i... Powerbombem zrzuca go z narożnika!!! Pin 1... 2... Kickout! Wściekły NML opuszcza ring i wyjmuje spod niego... metalowy kosz na śmieci! Wchodzi z nim do ringu i czeka aż Tala wstanie. Po chwili rzuca w niego koszem! Ten jednak robi unik i wyprowadza Twist of Hate! [spinning Backfist]. NML utrzymuje się na nogach, ale Tala wykonuje jeszcze Twisted Sister! [Rolling Cutter] Pin 1... 2... przerywa Jeff, który atakuje Kendo Stickiem Volkova! Marshall wykopuje z ringu NML'a i zajmuje się Talą. Mamy kilka ciosów kijem w plecy! Jeff podnosi Talę i wykonuje Russian Legsweep z użyciem kija! Pin 1... 2... Kickout! Jeff opuszcza ring i wyjmuje spod niego kolejny stół, który po chwili rozkłada w ringu. To nie wszystko... wyjmuje spod ringu mały woreczek. Jak po chwili się okazuje... są w nim pinezki, które rozsypuje na stole! Jeff odwraca się do Tali, a ten niespodziewanie wykonuje Truth Hurts [Leaping Reverse STO]!!! Obydwaj leżą obolali, a Jeff dodatkowo już dość mocno krwawi! Pin Volkova 1... 2... przerywa NML! Polak od razu podnosi Talę i wykonuje Powerbomb w stół na którym są pinezki!!! Volkov zwija się z bólu! Publiczność chantuje "Holy Shit!". Pin 1... 2... przerywa Marshall w ostatniej chwili!!! Tala opuścił ring i próbuje dojść do siebie poza nim. NML podnosi Jeffa... a ten kontruje Jawbreakerem i wykonuje DDT! Marshall wspina się na szczyt narożnika! Mistrz wznosi ręce ku górze... Flying Elbow Drop!!! Pin 1... 2... Kickout!!! Jeff wstaje przy cornerze i sygnalizuje kolejną akcję. Publiczność wraz z nim odlicza do wyprowadzenia ataku. Nadchodzi Sweet Chin Music... gra utwór

!!! Trzech Masked Mans schodzi powoli w dół trybun! Odwraca to uwagę Jeffa... który nadziewa się na Schoolboy Pin od NML'a! 1... 2... Kickout... Sweet Chin Music! 1... 2... 3!!!

Zwycięzca przez przypięcie i nadal AWF Heavyweight Champion: Jeff Marshall

Zamaskowani nie zdążyli dobiec i przerwać pinu! Marshall szybko opuszcza ring i ucieka w publiczność! Tymczasem NML jest okrążony przez trzech Masked Mans. Ale oni... oni cofają się! NML zdziwiony spogląda na to jak zamaskowani odchodzą, publiczność kwituje to heatem. To nie zmienia faktu, że nadal mistrzem jest Jeff Marshall, który triumfuje wśród publiczności.

Już 19 kwietnia najbardziej hardcore'owa gala wrestlingu w ciągu roku!

Prosto z Dortmundu dostaniecie najlepszych zawodników, wspaniałe walki i zaskakujące zwroty wydarzeń.

Czy jesteście gotów?

http://i1240.photobucket.com/albums/gg487/Kamil_Gieroba/hardcoremania_zpsv2iixpjw.jpg

Widzimy powtórki prom zawodników, którzy ogłosili, że biorą udział w SuperBrawl Matchu...

Thunder: Nie boję się niczego, nawet walki z kilkoma osobami na raz. Wręcz przeciwnie... uwielbiam kopać innym dupy i to w jak największej ilości! Uwielbiam także wyzwania... a takim będzie kolejne iPPV - SuperBrawl. W walce wieczoru tej gali dwudziestu pięciu zawodników zmierzy się w Gauntlet Battle Royal Matchu o miano pretendenta do AWF Heavyweight Championship na najważniejszej gali w roku - HardcorManii. Mam zamiar wygrać ten pojedynek będąc ostatnim człowiekiem stojącym w ringu. Wyeliminuję wszystkich pozostałych rywali. A potem... na HardcorManii zostanę nowym AWF Heavyweight Championem. Bądźcie... z Thunderem.

James Stewart: To ja jestem największym showmanem w Attittude Wrestling Federation. Nie zamierzam się tak łatwo poddać. Już wkrótce... za cztery tygodnie odbędzie się SuperBrawl iPPV, a walką wieczoru będzie 25-osobowy SuperBrawl Match. Oficjalnie ogłaszam iż wezmę udział w tym pojedynku. Zamierzam zostać ostatnim zawodnikiem w ringu i wygrać bilet do walki wieczoru na HardcorManii o AWF Heavyweight Championship, by na najważniejszej gali w roku zostać w końcu mistrzem. Jeżeli myślicie, że James Stewart tak łatwo się podda... to grubo się mylicie. It's time... to show.

Tom Sheppard: Zamierzam wykorzystać tę okazję i mogę obiecać, że SuperBrawl iPPV będzie punktem zwrotnym w mojej dotychczasowej karierze. Zamierzam wygrać SuperBrawl Match i wziąć udział w walce wieczoru na HardcorManii, a tam... zostanę nowym AWF Heavyweight Championem! Na SuperBrawl będę mógł powiedzieć każdemu... Welcome to Hell!

Mr. Steal Your Girl: Wszyscy obecnie skupieni są na nadchodzącym wydarzeniu jakim jest SuperBrawl iPPV. Nie jest tajemnicą, że walką wieczoru będzie 25-osobowy SuperBrawl Match, a zwycięzca będzie mógł walczyć w main evencie HardcorManii o AWF Heavyweight Championship! Kilku zawodników już ogłosiło swój udział w tej walce. Ja nie będę od nich gorszy. Mam zamiar wziąć udział w tym pojedynku i pokazać, że pozory mylą. Nie jestem tylko przystojniakiem... jestem także "The Pussy Destroyerem"! Gdy wygram SuperBrawl Match, a potem walkę wieczoru najważniejszej gali w roku każda laska na mnie poleci! Because... Your Gilfriend Loves Me!

Zasady SuperBrawl Matchu:

Pojedynek rozpoczyna dwóch zawodników

Co półtorej minuty do walki dołącza nowy zawodnik, tak do zawodnika z numerem 25

Eliminacje odbywają się poprzez wyrzucenie wrestlera ponad górną liną i dotknięcie podłogi poza ringiem

Wygrywa ten, który jako ostatni zostanie w ringu

Zwycięzca zawalczy w main evencie HardcoreManii i zawalczy o AWF Heavyweight Championship!

SuperBrawl Match

Jako pierwsza rozbrzmiewa... po raz drugi dzisiejszego wieczoru

Andrew Pavlinsky'ego [skrok00]! Były już AWF Television Champion lekko poddenerwowany wchodzi do ringu i oczekuje na swojego pierwszego rywala. Po chwili gra...
nikogo nie znanemu zawodnika. To... Ernest [Joel]! Znamy dwóch pierwszych uczestników SuperBrawl Matchu, czas zacząć walkę!

#1 Andrew Pavlinsky'ego (skrok00), #2 Ernest (Joel)

Obydwaj na starcie próbują wyczuć intencje przeciwnika. Andrew unika klinczu wyprowadzając kopnięcie w kolano. Po chwili zapina boczny Headlock. Ernest odbija się od lin, wyrywając się z uchwytu. Hiszpan odbija się od lin i popisuje się świetną Hurricanraną! Andrew wstaje przy linach, a Ernest rusza na niego, ale ten Back Body Dropem posyła go na apron. Masked Man odpowiada wyprowadzając Enzuigiri w tył głowy z wyskoku. Ernest wykonuje jeszcze Springboard Hurricanranę! Hiszpan podnosi Andrew i próbuje wyrzucić go z ringu. Ten jednak utrzymuje się na apronie. Ernest próbuje wypchnąć go poza ring, ale ten się nie daje i zostaje w ringu. Tymczasem rozpoczyna się pierwsze odliczanie dzisiejszego wieczoru. 5... 4... 3... 2... 1...

#3 Ron Wild

Ron Wild! Olbrzym wpada do ringu Natychmiast wynosi Ernesta i wykonuje Fallaway Slam. Ron podnosi Andrew i Snake Eyesem posyła w narożnik. Damon Striker odbija się od lin... Spear na Pavlinskym! Wild podnosi The Chosen One'a i chce go wyrzucić, ale podrywa się Ernest, który atakuje Wilda Dropkickiem w plecy! Ernest i Pavlinsky... wspólnymi siłami eliminują olbrzyma!!! Ponownie w walce są tylko Hiszpan i Amerykanin. Ernest wyprowadza Knife-Edge Chop Andrew. Do tego Middle Kick i Spin Kick. Luchador odbija się od lin... ale nadziewa się na Superkick! Ten przez chwilę się chwieje... i odpowiada tym samym! Obydwaj zawodnicy padają na matę i rozpoczyna się odliczanie do czwartego uczestnika walki.

#4 Masked Man #1

Gra muzyka

! Pierwszy z zamaskowanych wpada do ringu! Podnosi Ernesta i natychmiast próbuje go wyeliminować, ale ten zaskakuje go Hurricanraną i niemal to zamaskowany (nie Luchador, ten drugi) wypada poza ring, ale w ostatniej chwili chwycił się liny! Masked Man wraca do ringu, lecz momentalnie inkasuje Sitout Facebuster od Ernesta! Pavlinsky po chwili rzuca się na Hiszpana. Podnosi go i wykonuje mu Stunnera! Wydaje się, że Ernest zostanie za chwilę wyeliminowany... ale ten zatrzymuje się na apronie. Andrew próbuje wykopać go poza ring, a ten nie daje się i zostaje w walce. W końcu Pavlinsky sobie daruje, ale zostaje zaatakowany przez Masked Mana... który wyrzuca go poza ring i eliminuje z walki! Były AWF Television Champion został wyeliminowany! Wygląda na wściekłego. Rozpoczyna się wymiana ciosów między Ernestem i zamaskowanym, a tymczasem czas na kolejnego zawodnika!

#5 Mr. Steal Your Girl

Mr. Steal Your Girl powraca! "The Pussy Destroyer" odwraca zamaskowanego i wyprowadza mu serię Punchów. Mamy Irish Whip... i Alabama Slam! Podrywacz inkasuje Spin Kick od Ernesta, ale odpowiada Roundhouse Kickiem w głowę. Do tego mamy Backstabber! Mr. Steal Your Girl podnosi Ernesta... ale zostaje zaatakowany przez zamaskowanego, który zaskakuje go Schoolboy'em, a następnie wyprowadza Enzuigiri! Masked Man do tego wykonuje German Suplex modelowi! Ernest jednak zajmuje się zamaskowanym i najpierw zaskakuje go Crucifixem, a następnie wykonuje Ernoscop [Leg trap sunset flip Powerbomb]! Hiszpan reaguje na duży cheer z trybun i wspina się na szczyt narożnika. Mamy 450 Splash dla zamaskowanego!!! Ale... Mr. Steal Your Girl wykorzystuje okazję i wyrzuca z ringu Ernesta, eliminując go z walki!!! Pozostał zamaskowany i The Pussy Destroyer! Po chwili jednak słyszymy kolejne odliczanie...

#6 Floyd Tucker

The Futurustic Guy wkracza do gry! Wpada do ringu i natychmiast Spinebusterem traktuje zamaskowanego. Po chwili ma też Spinebuster dla Mr. Steal Your Girl! Floyd widzi, że Masked Man wstaje za pomocą narożnika, więc rusza na niego wykonując Dropkick! Do tego mamy Suplex! Tucker odwraca się do Mr. Steal Your Girl, a ten niespodziewanie wyprowadza Superkick, a do tego wynosi i mamy Turnbuckle Powerbomb! The Pussy Destroyer chce wyrzucić z ringu Floyda, ale ten zatrzymuje się na apronie. Mr. Steal Your Girl rusza na niego, ale ten kontruje Shoulder Thrusem i jeszcze wykonuje sświetne Springboard Crossbody! Natychmiast zamaskowany gasi Floyda Neckbreakerem... czas na kolejnego zawodnika!

#7 Nekrophage

Gigantyczny cheer wita Nekrophage'a, który wpada do ringu i natychmiast częstuje Clotheslinem Zamaskowanego. Po chwili mamy Clothesline dla Mr. Steal Your Girl! Nekrophage podnosi Floyda Tuckera i wysyła go Irish Whipem w liny. Ten chwycił się lin, ale momentalnie inkasuje Running Front Dropkick! Do tego jeszcze One-Handed Bulldog! Nekrophage zauważa podnoszącego się Zamaskowanego za pomocą narożnika i rusza na niego z szarżą, ale ten Back Body Dropem wysyła go na apron. Nekrophage wyprowadza cios z łokcia, wspina się na szczyt narożnika i mamy Dropkick! Widać, że Anglik jest nakręcony! Czeka aż Mr. Steal Your Girl wstanie i rusza na niego, by wykonać Spear, ale ten przeskakuje nad nim i Nekrophage uderza w ringpost! The Pussy Destroyer wykorzystuje okazję i przy heacie publiczności wykonuje Sliced Bread #2 na Angliku! Ale nadszedł moment na kolejne odliczanie! 10... 9... 8... 7... 6... 5... 4... 3... 2... 1...

#8 Ennio Morisone

Ennio Morisone szybko wpada do ringu, robi unik przed ciosem Mr. Steal Your Girl, odbija się od lin i częstuje go Spinning Heel Kickiem! Ennio podnosi Nekrophage'a, Irish Whipem wysyła go na liny i wykonuje Powerslam. Morisone widzi, że przy narożniku wstaje Zamaskowany, więc atakuje go Running Turnbuckle Thrustem! Pewny siebie Son of a Mitch rozdaje ciosy, ale gdy odwraca się do Floyda... inkasuje Reverse DDT! Do tego Tucker wykonuje jeszcze Suplex! W ringu zaczyna się robić powoli tłoczno, mamy w tej chwili pięciu zawodników w walce. Nekrophage zaczyna wymianę ciosów z Tuckerem. Mamy Punch za Punch, aż Anglik przejmuje inicjatywę i zaczyna na zmianę wyprowadzać Punche i Chopy. W końcu odbija się od lin, ale inkasuje Dropkick! Tymczasem po raz kolejny pojawia się zegar...

#9 (L)ucas

To (L)ucas jako dziewiąty dołącza do pojedynku! Zwycięzca pojedynku z Sebą... ale chwila! To właśnie Seba atakuje Warszawiaka od tyłu! Publiczność buczy na dresiarza, a ten nokautuje (L)ucasa Bombą w ryj! Pojawia się kilku sędziów i wyprasza Sebę, by cofnął się na zaplecze, a ten uśmiechnięty po chwili idzie na backstage. (L)ucasem zajmują się sanitariusze. Tymczasem w ringu... Nekrophage wykonuje Spear Tuckerowi! Jednak natychmiast Anglikiem zajmuje się Mr. Steal Your Girl, który wykonuje Regal Plex! (L)ucasa tymczasem wynoszą z areny. Zamaskowany rozpoczyna serię Punchów dla Mr. Steal Your Girl. Irish Whip... i Snap Overhead Belly to Belly Suplex! The Pussy Destroyer wstaje za pomocą lin... i zostaje wyeliminowany Clotheslinem przez zamaskowanego! Czterech w ringu: Ennio Morisone, Zamaskowany, Nekrophage i Floyd Tucker. Ale... czas na dziesiątego uczestnika tej walki!

#10 James Stewart

Czas na showtime! James wbiega do ringu i natychmiastowo częstuje People's Punchami Zamaskowanego, a serię kończy Spit Punchem! Stewart robi unik przed ciosem Morisone i wykonuje NBK! [Cutter] Do tego mamy Five O' Clock [superkick] dla będącego przy linach Tuckera, który zostaje wyeliminowany, bo wypada z ringu! Stewart podnosi Nekrophage'a i chce wykonać Rock N Roll Bottom, ale ten robi kontrę w postaci serii ciosów z łokcia i mamy Double Knee Armbreaker! James podnosi się, ale nadziewa się na Spear od Nekrophage'a! Anglik próbuje wyrzucić z ringu Showtime'a... ale ten w ostatniej chwili utrzymuje się. Nekrophage usiłuje jeszcze wykopać Jamesa z ringu, lecz ten się nie daje i zostaje w walce. Tymczasem ponownie mamy zegar... 5... 4... 3... 2... 1!

#11 Masked Man #2

Zaczyna robić się nieciekawie! Drugi z zamaskowanych dołącza do walki! Obydwaj ruszają na Nekrophage'a, którego bez problemu wyrzucając z ringu, tym samym eliminując! Jeden z zamaskowanych podnosi Ennio Morisone, a drugi częstuje go serią Punchów. Próbuje na pomoc ruszyć James, który atakuje jednego z zamaskowanych, ale natychmiast zostaje skarcony. Masked Mans wykonują Double Flapjack Stewartowi. Podnoszą oni Morisone i bez problemu eliminują z pojedynku. Została czwórka. Jeden Masked Man zajmuje się Nekrophagem, a drugi atakuje Stewarta. Obydwaj obijają rywali przy heacie publiczności. Przerywa to kolejne odliczanie. Czas na dwunastego zawodnika, a jest nim...

#12 Thunder

Thunder przy dużym cheerze publiczności wbiega do ringu i atakuje Punchami, a to jednego Masked Mana, a to drugiego. W końcu jednak jeden z zamaskowanych chwyta Thundera, a drugi wyprowadza mu ciosy. Masked Man bierze jeszcze kilka kroków i chce wyprowadzić Superkick... ale Thunder robi unik i przypadkowo zamaskowany nokautuje swojego kompana! Thunder natychmiast to wykorzystuje i wykonuje Fireman's Carry Slam stojącemu zamaskowanemu! Polak chce wyeliminować jednego z zamaskowanych, ale ten utrzymuje się na krawędź ringu. Drugi z Masked Mans chwycił Thundera za nogę i odwraca jego uwagę. Master of the hunt go odkopuje, ale i tak zostaje zaskoczony przez drugiego z Masked Manów Neckbreakerem o liny. Obydwaj zamaskowani zaczynają okopywać Thundera, ale rzucają się na nich James Stewart i Nekrophage! Łączą siły przeciwko Masked Mans! Pojawia się ponownie zegar, kto wejdzie jako numer trzynasty?

#13 The Wildman

The Wildman wbiega do ringu, odwraca Jamesa i wykonuje mu Spinebuster! A Son of the Forest robi unik przed ciosem Nekrophage'a i częstuje go Arctic Hell Clotheslinem [Clothesline from Hell]! The Wildman przeciąga Thundera i zapina Götterdämmerung [The Accolade] na środku ringu! Zamaskowani zadowoleni klepią Wildmana po plecach i ten po chwili puszcza dźwignię, bo Thunder i tak był już bliski odpłynięcia. Jeden z Masked Mans pokazuje The Wildmanowi narożnik i ten wspina się na górną linę. Zamaskowani przeciągają Jamesa Stewarta, a człowiek z Fińskiej Tundry... wykonuje Cross of the North [Top Rope Splash]! Powoli we trzech rozpracowali przeciwników. Publiczność kwituje to dużymi gwizdami, a Zamaskowani pokazują im środkowe palce! Ale ku uciesze fanów Nekrophage podrywa się do walki i Takedownem powala The Wildmana! Zamaskowani natychmiast go odpychają i przerzucają do narożnika. Momentalnie karcą Anglika serią Punchów w korpus. Mamy po raz kolejny zegar, 5... 4.. 3... 2... 1...

#14 PepsiBosman

PepsiBosman jest kolejnym uczestnikiem walki! Człowiek z Kołobrzegu witany jest dużym cheerem, ale wygląda jakby się zastanawiał, czy się nie cofnąć na zaplecze. Dwóch Zamaskowanych i The Wildman czekają na jego. Zachęcają go do walki i śmieją się. PepsiBosman... wraca na zaplecze przy heacie publiczności! Wildman machnął na jego ręką. Jednak chwilę później PB wraca i wbiega do ringu z kendo stickiem w rękach! Natychmiast częstuje ciosami w brzuch jednego zamaskowanego, drugiego i The Wildmana. Po chwili każdego traktuje ciosami w plecy. Wildman... odpowiada Low Blowem! Jednak atak Bosmana dał czas na dojście do siebie Stewartowi i ten wykonuje Rock N Roll Bottom Wildmanowi!!! Do tego... do ringu wraca (L)ucas!!! On przecież tak naprawdę nigdy nie został wyeliminowany! Rzuca się on na jednego z zamaskowanych Punchami. Do tego jednego z nich częstuje Brogue Kickiem! (L)ucas, Nekrophage, Stewart i Bosman stają obok siebie i patrzą na obolałych rywali. Po chwili spoglądają na siebie i kiwają głowami... ale czas na piętnastego zawodnika!

#15 Masked Man #3

Masked Mans w komplecie! Trzeci z nich wpada do ringu z krzesłem! Natychmiast atakuje Jamesa i (L)ucasa uderzeniami z krawędzi krzesła. Po chwili mamy Chair Shoot dla Bosmana! Nekrophage rzuca się na Zamaskowanego Takedownem i zasypuje Punchami! Jednak dwaj pozostali Masked Mans dochodzą do siebie i odciągają Nekrophage'a. Po chwili... wykonują mu Triple Powerbomb!!! Cała trójka podnosi Nekrophage'a... i wyrzucają z ringu, eliminując go! Publiczność reaguje dużym heatem, ale do walki próbuje wrócić Thunder, który rzuca się na jednego z zamaskowanych. Zostaje on jednak szybko skarcony przez The Wildmana Jumping Side Kickiem. The Wildman bez problemu Powerbombem eliminuje Thundera! Zaczynają się czystki w ringu! Masked Mans okopują (L)ucas, Stewarta i PepsiBosmana. Tymczasem The Wildman oczekuje na kolejnego przeciwnika...

#16 Grendus

Grendus debiutuje w AWF! Wpada do ringu, robi unik przed ciosem The Wildmana... i wykonuje Springboard Stunner! Do tego wykonuje Psycho-dead [back to back double underhook piledriver]! Grendus podnosi The Wildmana... i eliminuje z walki, wyrzucając go! Masked Mans z zaskoczeniem patrzą na nowego rywala. Jeden z nich nadal trzyma krzesło, więc rusza, by wyprowadzić Chair Shoot, ale Grendus robi unik i dwóch pozostałych Zamaskowanych powala Double Clotheslinem! Grendus podnosi jednego z Zamaskowanych i wyrzuca, ale chwycił się liny. PepsiBosman próbuje pomóc Grendusowi w eliminacji Masked Mana... ale Grendus niespodziewanie zaczyna wyprowadzać ciosy Bosmanowi i wyrzuca go z ringu! Publiczność reaguje heatem, ale Grendus się tym nie przejmuje. Jednak czas na kolejnego zawodnika!

#17 Dope

Dope wskakuje na szczyt narożnika i powala dwóch Zamaskowanych Front Dropkickiem! Trzeciego Zamaskowanego powala Low Kickiem i odbija się od lin, by wykonać Shining Wizard! Dope rusza na będącego przy narożniku Jamesa Stewarta i częstuje Corner Forearm Smashem. Dope wygląda na mocno nakręconego! Zatrzymuje go jednak (L)ucas! Warszawiak częstuje go kilkoma Punchami, mamy Irish Whip i próba Brogue Kicku, ale Dope chwycił się lin i uniknął kopnięcia! Not UnDefeated wyprowadza Calf Kick i mamy jeszcze Snap DDT! Dope zaczyna wymianę ciosów z Grendusem. Dope odbija się od lin, ale nadziewa się na Way to dead [belly-to-back inverted mat slam]! Trzech zamaskowanych zajmuje się Grendusem i wspólnymi siłami eliminują go z zaskoczenia! Masked Mans odetchnęli z ulgą i zajęli się obijaniem Stewarta, Dope'a i (L)ucasa. Czas na osiemnastego zawodnika!

#18 Jay Swann

Jay Swann osiemnastym uczestnikiem SuperBrawl Matchu! The Toughest Son of a Bitch in the AWF wstaje na apronie za linami i patrzy na Zamaskowanych, którzy ustawiają się do ataku. Jay jakby zastanawiał się, czy chce wejść do walki. Masked Mans zachęcają do, by wszedł do ringu... a ten moment wykorzystują James Stewart, Dope i (L)ucas, którzy rzucają się od tyłu na Zamaskowanych! Jay Swann pomaga im i wykonuje jednemu z Masked Mans Swann Generation [stone Cold Stunner]! Z kolei dla drugiego z Zamaskowanych ma Double-Arm DDT! James pomaga Jay'owi podnieść Masked Mana... ale ten niespodziewanie eliminuje Stewarta! Publiczność jest zaskoczona, a Swann macha Stewartowi na pożegnanie. (L)ucas rusza z szarżą na Jay'a, ale ten to zauważa, podciąga linę i eliminuje Warszawiaka! Zamaskowani w międzyczasie dochodzą do siebie, ale czas na kolejnego wrestlera.

#19 Jonathan Axe

Jonathan Axe wpada do ringu i rzuca się na Jay'a Swanna! Mamy serię ciosów w parterze. Swann ucieka od Axe'a i wstaje przy linach... ale Axe atakuje go Clotheslinem i obydwaj wypadają poza ring, tym samym eliminując się! Widać, że Jonathanowi nie tyle zależało na zwycięstwie w tej walce, co na upokorzeniu Jay'a. Podnosi go i z całej siły ciska Irish Whipem w metalowe barierki! Trwa brawl między tymi zawodnikami, a zainterweniować muszą sędziowie. Tymczasem w ringu pozostał sam Dope... na Masked Mans. Uśmiechnięci patrzą oni na Dope'a, który lekko przestraszony odsuwa się do narożnika. Jednak na pomoc przybiegnie mu za chwilę następny zawodnik...

#20 Michael Griffin

Michael wpada do ringu i rzuca się na jednego z Zamaskowanych Takedownem. Dope próbuje wykorzystać sytuację i odwraca uwagę drugiego z Masked Mans ciosami. W tej chwili to jest jednak walka dwóch na trzech. Wciąż widać przewagę Zamaskowanych. Tymczasem poza ringiem sędziowie odciągnęli już od siebie Jay'a Swanna i Jonathana Axe'a i próbują ich wyprowadzić z areny. W ringu Masked Mans zostawiają Michaela i zajmują się Dopem. Podnoszą go i przyduszają, przyciskając do narożnika. Po chwili traktują Griffina kilkoma Punchami w głowę i w korpus. Dope próbuje pomóc Michaelowi i rzuca się na Masked Mans! Jednego z nich wyrzuca na krawędź ringu, a drugiemu wykonuje Swinning Necbreaker! Griffin atakuje trzeciego Masked Mana, a z drugim brawl zaczął Dope. Za chwilę stan walk się wyrówna! Kto przybiegnie jako numer dwadzieścia jeden?

#21 K-Pel

Nowy AWF Television Champion wkracza do walki! K-Pel robi unik przed ciosem jednego z Zamaskowanych i wykonuje Inverted Samoan Drop! Masked Man wstaje przy narożniku, ale inkasuje Corner Forearm Smash. K-Pel wysyła Irish Whipem Zamaskowanego prosto na Dope'a, który wykonuje Reverse STO! Drugi z Masked Manów próbuje rzucić się na K-Pela, ale ten zaskakuje go German Suplexem! Tymczasem Griffin wynosi trzeciego z Zamaskowanych na Powerbomb i chce wyeliminować z walki, ale ten wyrzuca go z ringu Hurricanraną! K-Pel jednak korzysta z okazji i eliminuje Zamaskowanego!!! Zostało czterech w ringu! K-Pel i Dope łączą siły, by zaatakować Masked Mans. Podnoszą ich i Irish Whipem ciskają w siebie, a do tego mamy German Suplexy w tym samym czasie! Shoutboxer od K-Pela na jednym z Zamaskowanych! Mamy też UnDefeated Driver [Omega Driver] od Dope'a na drugim Zamaskowanym! Czas jednak ponownie na zegar 5... 4... 3... 2... 1!

#22 Santiago Dominguez Espinoza

Komisjoner AWF wkracza do walki! Wpada do ringu i częstuje Superkickiem K-Pela! Do tego Spinebuster dla Dope'a! Pozostało dwóch Zamaskowanych, więc Santiago pomaga im wstać i próbują zająć się K-Pelem. Chcą go wyeliminować, ale ten utrzymuje się na apronie. Espinoza zapina Anaconda Vise na K-Pelu, by jak najbardziej go osłabić! Tymczasem dwóch z Masked Mans zajmuje się Dopem i osłabiają go kopnięciami przy narożniku. Do tego wgniatają go w corner przyduszając nogami. Santiago nadal trzyma dźwignię na K-Pelu i robi to tak długo, aż uznaje, że Ultimate Śmieszko odpłynął. Espinoza podnosi AWF Television Championa i chce wyrzucić z ringu... ale niespodziewanie to on próbuje wyeliminować Komisjonera! Zamaskowani natychmiast karcą K-Pela atakując go, a Santiago wraca do ringu. Tymczasem czas na zawodnika numer #23, jesteśmy coraz bliżej końca walki...

#23 Conor Breitling

Conor wpada do ringu, robi unik przed ciosem Santiago i częstuje Superman Punchem jednego z Zamaskowanych! Drugi z Masked Mans przerzuca go do narożnika i próbuje zaatakować, ale ten robi unik i wyprowadza Superman Punch Komisjonerowi! Do tego mamy Flashing Flow [sister Abigail] dla drugiego z Zamaskowanych! Breitling pozamiatał koalicją! K-Pel wstaje i próbuje pomóc mu w eliminacji Espinozy. Ten jednak nie daje się. Zaplątał się nogami wokół lin i robi wszystko, by utrzymać się w walce. Dwaj Zamaskowani próbują mu pomóc, ale to wszystkie włącza się Dope. Robi się nam walka trzech na trzech. Z Komisjonerem przy narożniku ciosy wymienia K-Pel. Jeden z Zamaskowanych walczy z Dopem, a drugi z Breitlingiem. Jednak... czas na przedostatniego zawodnika!

#24 Tom Sheppard

Canadian Bad Ass przedostatnim uczestnikiem SuperBrawl Matchu! Tom natychmiastowo odciąga jednego z Zamaskowanych od Dope'a i przy cheerze publiczności wykonuje mu TSKO [RKO]! Sheppard zachęca K-Pela, by odszedł od Santiago. Po chwili częstuje Komisjonera Corner Clotheslinem, a do tego mamy Shepparder [Codebreaker]! Tom, K-Pel, Dope i Conor wspólnymi siłami eliminują jednego Zamaskowanych! Po chwili podnoszą drugiego z Masked Mans i także wyrzucają go z ringu niczym worek z ciałem do rzeki! Została piątka: Santiago, Tom, K-Pel, Dope i Conor. Cała piątka ustawia się i widzimy, że zaczyna się walka każdy na każdego. Zanim jednak ruszają na siebie... czas na ostatniego uczestnika SuperBrawl Matchu, a jest nim...

#25 Don Camillo

Chairman AWF dołącza do walki jako ostatni!!! Santiago z dużym zaskoczeniem widzi jak Don wpada do ringu i zaczyna się z nim kłócić. Camillo nie wytrzymuje i wyprowadza mocny podbródkowy! K-Pel rusza na Toma, a Dope na Conora! Teraz już każdy walczy z każdym! Don Camillo częstuje Santiago Gut Kickiem i wynosi na barki! Go To Sleep! Zamroczony Espinoza pada na liny, ale po chwili zostaje wyeliminowany Clotheslinem! Odwróconą uwagę Prezesa wykorzystuje K-Pel, który na chwilę odchodzi od Toma i wyrzuca Dona z ringu! Chairman jednak się tym nie przejmuje, tylko zaczyna brawl z Santiago! Dwóch mających władzę walczy między sobą! Tymczasem Sheppard wykonuje Twist of Fate K-Pelowi! Po chwili jego też eliminuje z walki! Pozostaje trzech! Dope próbuje wyeliminować Conora, co zauważa Tom. Obydwaj zajmują się olbrzymem... i wspólnymi siłami eliminują Breitlinga! Pozostaje dwóch!!! Tom Sheppard i ku dużemu zaskoczeniu publiczności Dope. Not UnDefeated próbuje się rzucić rywalowi do nóg, ale ten unika kontaktu. Tom podnosi przeciwnika i wyprowadza European Uppercut. Mamy Irish Whip i Dope chwycił się lin. Sheppard wyrzuca go Clotheslinem! Ale nie... ten utrzymuje się na apronie i wstaje na nogach! Tom wykonuje mu Shepparder [Codebreaker] i ten wypada poza ring!!! TOM SHEPPARD WYGRYWA SUPERBRAWL MATCH!!!

Zwycięzca SuperBrawl Matchu: Tom Sheppard

Ależ zakończenie walki! Tom Sheppard wywalczył bilet na HardcoreManię w Dortmundzie! Zawalczy na najważniejszej gali w roku o AWF Heavyweight Championship z Jeffem Marshallem!!! Szykuje nam się świetna walka wieczoru HardcoreManii! Na razie jednak Tom celebruje wygraną. Wchodzi na szczyt każdego narożnika i pokazuje, że pas mistrzowski będzie jego. Z góry areny wystrzeliwuje konfetti, a ze stage'u fajerwerki. Tym obrazkiem kończymy SuperBrawl!

Wow! Ale SuperBrawl! Póki co skomentuje tylko go, bo reszty walk nie czytałem, spojrzałem jedynie na wyniki i segmenty.

Zwycięża ten na którego stawiałem, Tom Sheppard. Teraz czeka go ME z Marshallem, według mnie będzie faworytem do przejęcia pasa.

Wątek z Dominguezem i Donem Camillo prowadzi do jednego - Team Don vs Team Dominguez na Hardcoremanii! Skład Domingueza to trzech maskedów oraz Wildman, kto u Dona? Czyżby miał ratować go NML, z którym na początku miał spięcia? Ciekawe co tam masz wymyślone. W każdym razie walka o władze absolutną - jestem za takim czymś!

Mocny debiut Grendusa, wpadł wyeliminował i Wildmana i Bosmana, czyli postaci grające dosyć duże role na tygodniówkach. Ciekawe co masz dla niego w planach.

Cieszy mnie, że zostałem w ostatniej trójce zawodników, może to choć trochę odbije moją postać, choć chyba nie ma dla niej planów póki co i pewnie znajdę się w teamie Dona, jeśli potwierdzi się moje przypuszczenie co do tej walki.

Nadal nie znamy twarzy Maskedów, nie wiem czy Hardcoremania nie będzie miejscem, kiedy to poznamy ich tożsamość, może być parę niespodzianek, choć zupełnie nie mam pomysłu kto może ich grać.

Wieczorem będzie edit i skomentuje resztę walk, ale ogromny plus za sam Brawl, emocje podczas czytania i nawet klikania w spoiler kto wchodzi następny były bardzo duże i czytało się zajebiście.

_________

Warszawiak pokonuje Sebę, lajk it! Nie no lubię obu i szkoda, że po tym feudzie jeden zostanie nieco spuszczony w dół. Tak czy siak ostateczny bój na Hardcoremanii, chyba.

Wywiady Ciupy - Tala mistrz, fajna wypowiedz champa, sztampowa gadka NML, klimat podtrzymany.

Walka, TT - cieszy mnie zmiana mistrzów, bo choć tagi są mocno bezbarwne, ja kupuję postać Messiaha i liczę na jego solowy push w przyszłości. Wracając do TT - w ogóle mnie nie grzeją są takie, hmmm.. bez wyrazu. I są najmniej mnie interesującym punktem programu.

Utraty pasa przez Andrewa na SuperBrawlu się jeszcze nie spodziewałem, choć K-Pel na ten moment to dobra opcja na champa. Rewanż na Hadrcoremanii czy odbębnienie na tygodniówce i nowy feud, zobaczymy, choć skłaniam się ku tej drugiej opcji, aby coś odświeżyć.

Krótka gadka K-Pela z Bosmanem, uśmiałem się ostatnią wypowiedzią Bosmana. Fajny przerywnik. :D

Interwencja zamaskowanych oczywiście nieunikniona, Jeff broni pas, NML znów blisko, ale nie. Mam problem z Talą, mianowicie znowu jest w walce o pas i znowu jako statysta. Według mnie potrzebuje on jakiegoś wygranego feudu, mocno wygranego z dobrym rywalem. Bo póki co ten hype na niego mi mocno zanika, a przecież z początku istnienia fedki był mocno wyróżniającym się zawodnikiem.

Ze względu na Brawl to chyba moja ulubiona gala, która tu wyszła, czyli jest tendencja zwyżkowa tak jak być powinno. Czekam na dalszy rozwój wydarzeń, świetna, świetna robota! :)

Edytowane przez krk37pl

:arrow: 1 do 1 i feud kibiców pewnie będzie kontynuowany... wyciskaj tą cytrynę do oporu, bo raczej po tym feudzie przynajmniej jeden z nich będzie musiał zniknąć/spaść do jobberki...

:arrow: pasy tagowe jak po mnie spływały tak po mnie spływają... te połączenia jakoś mnie nie przekonują i teamy wyglądają sztucznie,po za tym nie są na tyle wyraziste żebym je zapamiętał...

:arrow: kolejne starcie to... wygrana normalnego mistrza... Andrewa pamiętam tylko z tego, że miał ten pas... wiec chyba nie sprawdził się....

:arrow: wywiady z uczestnikami walki o pas... NML ok, Tala mnie zniszczył :twisted: a Jeff wypadł najlepiej. Wczułem się w ten speech i miałem wrażenie jakbym był na tej arenie. Dobra robota.

:arrow: heh, Bossmann w formie. Jest ok, dobry przerywnik między walkami.

:arrow: NML znowu wyruchany, Marshall wciąż mistrzem... przewidywalne do bólu, ale dobrze rozegrane. Ok.

:arrow: .................................................................................................................... te kropki opisują moją reakcję po przeczytaniu, że Dope wypadł :D po prostu padłem, marzenie mojej postaci zostaje spełnione! Stary, pomyśl że Jeff ma pas już długo... czas na zmianę mistrza ;) Sam match bardzo fajnie i składnie napisany. Są też debiuty i jest prezes z nr #25 :D Wiedziałem, że będzie to bomba (od momentu wejścia Espinozy) ale nie spodziewałem się prezia :D jest świetnie!

Utrzymaj ten poziom i będziesz najlepszym bookerem w... historii BZ!

(L)ucas w końcu zemścił się na rywalu, powoli feud zbliża się do końca. Jeden z nich po tym feudzie spadnie do jobberlandu, mam nadzieję ze mądrze wybierzesz zwycięzce ich rywalizacji.

Nowi mistrzowie tag teamu, niestety faktem jest że oni nic nie znaczą, z tą dywizją jest po prostu słabo.

A jednak K-Pel zdobywa pas, niespodzianka bo myślałem że Andrew go zniszczy a dopiero w rewanżu jakimś sposobem K-Pel zdobędzie pas.

Tala widzę najbardziej rozgadany zawodnik w federacji :lol:

Segment PepsiBosmana z K-Pelem w porządku, ciekawe czy jeszcze ich drogi się skrzyżują?

Mistrz broni tytuł i będzie w main evencie najważniejszej gali AWF, było to do przewidzenia i mimo że Jeff jako mistrz sprawuje się bardzo dobrze to chyba straci jednak pas na HardcorManii.

SuperBrawl ciekawy, zwłaszcza to że walczyli panowie będący u władzy, zwycięstwo Shepparda jednak było nazbyt oczywiste i nie zaskoczyłem się, wygrał faworyt. Teraz jednak bardziej interesują mnie składy drużyn prezesa i Santiago bo nie ma wątpliwości że dojdzie do starcia drużynowego na HardcorManii.

Tą galą tylko po raz kolejny udowodniłeś że jesteś numerem jeden w BZ.

Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 75 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Co tam może jeszcze dojść? Naomi vs. Jade Jakieś starcie na 3/4 osoby o pasek IC u Panów. Dawać Dominika w tym. Niech zgarnie ten pas. Odliczyć Balora dać wielki moment dla Dominika, a Bron niech idzie wyżej. Drew vs. Priest Walka Liv Morgan i jej kumpeli w obronie pasów Tag Team. LA Knight? Z kim? Nie wiem.
    • ManiacZone
      MZW Forever 29.03.2025r. 📸Shadowsmoonlight Photography Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
    • Jeffrey Nero
      Nie. Podpowiedź kiedy Vegeta i Goku zaczynali trening u Whissa musieli z tym przedmiotem coś zrobić o które poprosił W życzeniu Beerus.
    • ManiacZone
      Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
    • PTW
      NIESAMOWITE PRO WRESTLINGOWE SHOW NADCHODZI WIELKIMI KROKAMI - WPADAJ NA GALĘ PRIME TIME WRESTLING! Widowiskowa rozrywka w klimacie WWE już 12 kwietnia na Śląsku! Największe gwiazdy polskiego i zagranicznego pro wrestlingu w akcji! W planach między innymi: - Debiutancka walka Pana Pawłowskiego w starciu Prezes kontra Prezes, w której Sędzią Specjalnym będzie Andrzej Supron! - Pojedynki o pasy mistrzowskie PTW Underground i BESTYA Slam! - Turniej o pas mistrzowski kobiet! Genialna rozrywka dla widzów od 5. do 105. lat - NIE MOŻESZ TEGO PRZEGAPIĆ! BILETY JUŻ W SPRZEDAŻY! @obserwujący Prime Time Wrestling powraca z kolejnym niesamowitym wydarzeniem! Bądź świadkiem debiutanckiej walki Pana Pawłowskiego i daj się porwać emocjom rodem z WWE! JużPrzeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...