Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Wrestling Federation - Gale

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Przyznam szczerze ten odcinek był całkiem zabawny - i nawet nie chodzi mi o tą totalną rozwałkę którą moja postać zafundowała, bo to tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że wiem co się wydarzy, a właściwie co się nie wydarzy na ME twojego PPV. Stewart jest idealnym przeciwieństwem Volkova, fajnie się uzupełniają i ich interakcje się bardzo przyjemnie czytało (tak, to prawda, po narzekaniach, w końcu podobały mi się segmenty tych postaci :wink: ).

BTW. A to nie jest tak, że w Bierdronce nie sprzedają Pepsi? :twisted: . Dało mi to konkretną rozkminę :twisted:

Gierobak, jakby brakowało ci weny itp. odnośnie mojej postaci, to mógłbym ci coś podrzucić (miałem kilka pomysłów dla poprzedniego bookera, ale z racji że długo jego projekt nie trwał nie było okazji z nich skorzystać)

• Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Giero

45

• TheVillain

30

• krk37pl

25

• jakub97sc

20

Top użytkownicy w tym temacie

"Finally Pepsi Bosman has come back to...Home"

Najlepsze promo z całego feudu. Chyba najśmieszniejsze do tej pory. Stawiam na wygraną PepsiBosman'a ale kibicował będę K-Pelowi.

Moja postać przegrała w debiucie, ale spodziewałem się tego, bo walka była o stawkę, a on nie miał podstaw i historii do tego żeby wygrać. Liczę, że wymyślisz jakąś fajną historię po THE JUDGMENT DAY. Masz też chyba błąd w wywiadzie, bo ta walka była dzisiaj, chyba że czegoś nie doczytałem z ostatniej gali.

Scarlett Jones: Witam Was tuż przed walką wieczoru dzisiejszej Gorączki Sobotniej Nocy, a moim gościem jest jej uczestnik - Jeff Marshall. Jeff tydzień temu w imponującym stylu pokonałeś Jerry'ego Richardsa. Ludzie pozytywnie komentowali Twój występ na portalach społecznościowych. A ty jakie miałeś wrażenia po walce z El Chupaciem?

Na 90% stawiam na wygraną NML'a i zgarnięcie pasa. Na pewno mistrzem nie będzie Volkov. Mam swoje przewidywania do tego kto będzie interweniował Fatal 4-Way, ale zobaczymy jak to rozwiążesz.

Nie mam pojęcia kto wygra Gauntlet Elimination Match for AWF Television Championship, więc mój typ będzie tylko strzałem.

Moje typy:

Gauntlet Elimination Match for AWF Television Championship

Andrew Pavlinsky, Conor Breitling, Ennio Morisone, Floyd Tucker, Idris Reso, Jay Swann, Jonathan Axe, (L)ucas, Mr. Steal Your Girl i Ron Wild.

K-Pel vs PepsiBosman (Tables Match)

Fatal 4-Way for AWF Heavyweight Championship NML

Dzięki, poprawiłem wywiad. //Gierobak

Edytowane przez Captain Jerry
Beniaminek 2014

990529556565f7712de17e.jpg

Dobry odcinek, Pepsi Bosman zniszczył bez dwóch zdań. :D Jestem za nim w starciu z K-Pelem. :twisted:

Oprócz tego terminator Tala, to znak, że pasa na pewno nie zgarnie. NML pierwszym mistrzem, taki jest mój typ.

Cieszy mnie również moja wygrana z Pavlinskym, jednak przez nią biorąc pod uwagę, kto wygrywa na ostatniej tygodniówce przegrywa na PPV sądzę, że pasa Television nie zgarnę. Zupełnie nie mam pojęcia kto ten pas wygra, ale na pewno to zwycięstwo wyłoni mocnego mid-cardera.

Czekam na iPPV. Dobra robota.

Noooo... ładny odcinek! Dzisiaj nie mam czasu aczkolwiek napiszę na szybko typera.

TV Championship: Conor Breitling

Tables: K-Pel

4-Way AWF Championship: NML

Dziwię się tylko że tak mało walk. Ale coś czuję że na next PPV będzie więcej, już sądzę że Andrew Pavlinsky będzie się domagał title shota, Seba-Lucas, Ron Wild z podrywaczem kontynuacja Bosmana i K-Pela no i główny pas. A pewnie jeszcze beda nowe feudy więc coś czuje że next PPV bardziej poczuje. Tymczasem na tym PPV liczę na to ze te 3 walki chociaż mało to napiszesz je baaaardzo dobrze :twisted:

Jestem NML (Największy Młody Lew), Król NML - dowódca klubu Młode Lwy. Poniżej jego logo.

PS. Wrestling jest najlepszym sportem na świecie.

18945373915413674619ef9.jpg

PB po prostu miażdży, od pierwszego proma ten człowiek wygrywa starcia na mikrofonie. Jest tak wyrazisty sam w sobie. Może to sprawa jego gimmicku lub po prostu samej postaci, ale gala bez niego to po prostu gala stracona :D

Hmm... tak się zastanawiam po tej gali ile pociągnie gimmick Tala. Teraz na początku jest to dość ciekawe, ale ile to wytrzyma? Każdemu rywalowi będzie prawił te same morały? Trochę by to było słabe, spodziewam się po nim jeszcze wiele, ale jakoś tak na początku sam zamysł wydawał mi się lepszy.

Co do loga to bardzo fajnie wygląda. xYoohas odwalił kawałek dobrej roboty. Zawsze to jakieś wizualnie ulepszenie gali.

Od początku James był takim "cipo-heelem" i coraz bardziej go kupuję, zwłaszcza po tym jak przerażony chciał uciekać z gali. Po prostu kupiłem to jego przerażenie, bardzo mi się to spodobało.

SAWF - zapraszam bardzo serdecznie do komentowania

~I still believe in The Shield~

19938320425564da01df445.jpg

• Reputacja:   1

Fajnie że jest jakiś pomysł na moją postać, gdy „robiłem” PepsiBosmana to myślałem że będzie on Jobberem. Okazało się że jest jedną z ciekawszych postaci, jestem zadowolony ;)

Czekam na iPPV bo może być bardzo ciekawie. Walka o pas Television to zgraja Midcarderów z których jeden może się fajnie wybić, obstawiam wygraną Breitlinga bo to fajna postać. Co do głównego pasa to sądzę że Tala jest taką postacią że główny tytuł powinien być jego. NML mnie nie przekonuje a innych nie za bardzo widze z tytułem.

Jack Doomsday Pepsi Twist jest więc zwykle pepsi chyba też :) (Nie jestem pewien :) )

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

A widzisz, arkao, ja byłem dzisiaj w Biedrze i się nie natknąłem :wink: (co mnie akurat zasmuciło)

Wszyscy chwalą feud Bosmana z K-Pelem, ale ja się pytam - co dalej? :D

Gauntlet o pas TV jest w porządku, ale dalej żadna z postaci nie wybiła się na tyle, bym mógł ją zapamiętać. Liczę na to, że ten tłok się rozejdzie i pojawią się ludzie, którzy naprawdę zasługują na walkę o mistrzostwo :)

I chyba ten najciekawszy póki co element Twojego diary - mistrzostwo AWF. Nie napiszę, że moja postać ma największe szanse, bo mi nie wypada ;) Volkov ma szanse, gdyż z reguły na starcie czempionem jest heel, który zostaje pokonany przez face'a. Cóż...jeśli Volkov nie wyjdzie z pasem, to wyjdzie z nim Marshall. NML ogólnie zbyt często był w świetle jupiterów, Stewart to pizda (xD), więc prawdopodobnie wystraszy się Volkova :P. A Marshall miał praktycznie jedną walkę i pojawił się nieco z zaskoczenia. Także jeśli miałbym zrobić jakąś kolejkę z szansami na pas, to wyglądałaby ona tak:

1. Volkov

2. Marshall

3. Stewart

4. NML (nie mam wątpliwości, że on pas zdobędzie, ale chyba na ostatnim PPV tej federacji :D)

5. K-Pel :D

1047920915357ecfbacc6b.jpg

• 4 tygodnie później...

• Urządzenie:  Windows

Dziękuję za dużą pomoc Arkao, który napisał pierwsze dwie walki. Stworzył on też ostatnie promo swojej postaci.

http://www.spacetimestudios.com/attachment.php?attachmentid=113752&d=1419429602

The Judgment Day iPPV

Hala Torwar, Warszawa

Z głośników zabrzmiał oficjalny theme song The Judgment Day iPPV! Prawie 4000 osób stało z miejsc i zaczęło skandować "AWF!". Po chwili zaczęło grać "Ready", a na stage'u ku cheerze publiczności pojawił się Chairman Attitude Wrestling Federation Don Camillo! Prezes uśmiechnięty wziął mikrofon i wszedł na ring.

Don Camillo: Mogę powiedzieć... Finally! Attitude Wrestling Federation is here! Dzisiaj mamy prawdziwe święto dla AWF - The Judgment Day iPPV! Od dzisiaj wszystko nabierze zupełnie innego sensu dla mojej organizacji. Nie tylko dlatego, że jesteśmy dzisiaj w Hali Torwar w Warszawie! Również dlatego, że dzisiaj poznamy pierwszych mistrzów w historii tej organizacji! Będziemy świadkami dziesięcioosobowego Gauntlet Elimination Matchu o AWF Television Championship i Fatal 4-Way Elimination Matchu o AWF Heavyweight Championship! Jednak nie po to przyszedłem na ring, by mówić o dzisiejszych walkach. Mam przyjemność Wam ogłosić... iż od dzisiaj AWF rozpoczyna tournee po całym świecie. Przez najbliższe tygodnie, do kolejnego iPPV, którym będzie Armageddon będziemy w różnych arenach w Polsce, a potem zaczniemy podróż po Europie i po innych kontynentach. Jeżeli chcemy, by Attitude Wrestling Federation się rozwijało to trzeba otworzyć się na innych. Ale... to jest przyszłość! Dzisiaj... witam Was na The Judgment Day! Pierwszym w historii iPPV spod szyldu AWF! A rozpoczniemy tą galę w mocny sposób... chcę Wam przedstawić dwóch debiutantów w Attitude Wrestling Federation!

Chairman opuścił ring i usłyszeliśmy... theme song Michaela Griffina, który pewnym krokiem wychodzi na stage, a następnie zmierza na ring. Ucicha jego muzyka... a gra utwór Nekrophage'a! Anglik wychodzi nie na stage jak wszyscy inni, ale z wyjścia na dole trybun i wchodzi na ring.

Michael Griffin vs Nekrophage

Michael był silniejszy i większy więc ruszył od razu na swojego przeciwnika, sprawdził on go do narożnika gdzie zadał serię mocnych Shoulder Blocków. Do tego jeszcze nabieg i potężny Corner Clothesline, Nekro miał lekko dość więc wyszedł za ring. Griffin nie chciał czekać, wskoczył na narożnik a do tego wyleciał na oponenta niesamowitym Outside Shooting Star Pressem. Po chwili akcja się uspokoiła, Michael posłał rywala do ringu. Sam gdy chciał wejść do środka to wpadł na Spear po którym obydwoje wylecieli za ring. Sędzia zaczął liczyć, starcie nie zakonczyło się mimo to w taki sposób. Przy „8” akcja wróciła do ringu, Nekrophage wymierzył kilka mocnych Clothesline'ów. Lecz przy próbie kolejnej akcji wpadł on na mocarny lariat na głowę w wykonaniu Griffina ..1.....2...Kickout. MadMan szykował się do wykonania swoje kończącego speara, mimo to Nekro podskoczył nad nim a po chwili to on wymierzył Spear. Michael wyleciał za liny, wtedy Anglik zrobił rozbieg wykonując następnie Suicide Dive. Za ringiem do tego Brytyjczyk chwycił za schodki rzucając nimi prosto w Griffina. Nekro wszedł na trzecią line i nie czekając na nic wyskoczył za ring na swojego rywala, lecz ten w ostatniej chwili zrobił unik. Do tego wymierzył on swój kończący Spear wbijając Anglika w bandę która się połamała. Gdy sędzia doliczył do „dziewięciu” to udało się tym wrestlerom wrócić do środka. Tam po chwili doszło do mocnej wymiany ciosów, zarówno jeden jak i drugi chciał zdominować przeciwnika. Griffin wykorzystał swoją siłę zadał oponentowi kopniaka w brzuch, dołożył także Suplex. Teraz Michael chciał zaryzykować akcją z górnej liny, zamiast tego niespodziewanie Nekrophage doskoczył do niego i zaskoczył Superplexem. Anglik wiedział już że jest bardzo blisko wygranej, wyniósł więc Michaela na ramiona wymierzając połączenie F5 z GTS'em …...1....2.....3...Wielka wygrana dla Brytyjczyka.

Zwycięzca przez przypięcie: Nekrophage

Nekrophage lekko się uśmiecha gdy sędzia wznosi jego rękę ku górze, po czym opuszcza ring... i sięga po... krzesło! Wraca z nim na ring i czeka aż Griffin spróbuje się podnieść. Michael wstaje za pomocą lin, odwraca się... a Anglik wyprowadza Chair Shoot! Griffin pada na matę i krwawi, a publiczność buczy na Nekrophage'a. Ten niewzruszony odrzuca krzesło i teraz dopiero spokojnie opuszcza ring, by udać się przez trybuny ku wyjściu z areny.

____________________________________________________________________________________________

http://i1240.photobucket.com/albums/gg487/Kamil_Gieroba/Armageddon_wallpaper_v6x_by_marlporo_zpsddme5fj0.jpg

Już wkrótce kolejne iPPV spod szyldu Attitude Wrestling Federation...

Armageddon!

____________________________________________________________________________________________

Kamera znajduje K-Pela na zapleczu, wystukującego coś na komórce.

- Oł, przed chwilą chciałem zaspoilerować w SB wynik walki… mojej walki. Na szczęście admini woleli specjalnie zepsuć forum, dlatego będziecie mogli za parę minut udać swoje zaskoczenie. Nazywam się tysiąc, bo z tysiącami wrestlefanów szlocham i cierpię katusze… oglądając Ciebie! Spędziłem na forum niemalże siedem tysięcy godzin, obejrzałem setki gal, tysiące walk, mam zatem pełne prawo uważać siebie za głos całego PSW i decydować co wszyscy chcemy widzieć. Wyznaczam kanon prawdziwego wrestlefana, do którego Ty z pewnością nie należysz! W ogóle… spójrz na siebie, na swój spasiony brzuchol… użyj okruchów swojej empatii i spróbuj popatrzeć na siebie z perspektywy każdego wrestlefana, któremu ktoś spogląda przez ramię na ekran z galą. Wyobraź sobie miny tych ludzi… widzisz to obrzydzenie? To przez takich jak Ty musimy się ukrywać! To przez takich jak Ty żaden z nas nigdy nie znajdzie dziewczyny! To przez takie pokraki jak Ty ludzie zamiast śmiać się ze mną, śmieją się ze mnie! Przecież wszyscy wiemy, że nie ma żadnego racjonalnego powodu by śmiać się ze mnie! Jestem najpoważniejszym śmieszkiem w tej grze i czas, by to Wam wszystkim… bez żadnego wyjątku… przypomnieć! Swoją drogą… co to za motyw z tym piciem z kufla? Gdy gwałcisz kolegę to każesz mu zakładać perukę, żeby zachować pozory? Wrestlefani nie chcą oszukańczych grubasów, pragną młodych gości, utrzymujących świetną formę, zarówno w zakresie kondycji, jak i dowcipu, którzy nawet, gdy zbierają oklep, robią to w stu procentach szczerze. Wrestlefani pragną mnie! Chociaż ja ich nie chcę, wolę dziewczyny. Ale nie zmienia faktu, że fani mnie pożądają! Czy będą krzyczeć PepsiBosman? To się nawet dobrze nie chantuje. K – PEL, K – PEL, K – PEL! Słyszysz to? Pokerzyści na stół rzucają karty, a ja rzucam Pepsi Bosmana. Z wielką przyjemnością wbije Ci raz na zawsze do Twojego zakutego łba… że K-Pela… TO TY SZANUJ!

Czas na kolejną walkę dzisiejszego wieczoru. Gra

, a to oznacza, że 10-Man Elimination Gauntlet Match rozpocznie Andrew Pavlinsky! "The Chosen One" wchodzi pewny siebie do ringu i oczekuje na swojego rywala. Po chwili gra
i już wiemy, że drugim uczestnikiem starcia jest nikt inny jak Conor Breitling!

10-Man Elimination Gauntlet Match for TV Title

Zaczęli! Silniejszy Conor sprowadził oponenta do narożnika gdzie zadał kilka mocnych uppercutów. Zamroczyło to lekko Andrew, mimo to wydostał się on z opresji po czym wykonał oponentowi mocny Dropkick w nogę. Następnie jeszcze rozbieg i wymierzenie Low Dropkicku ..1....Kickout. Breitling wypadł z ringu, Andrew chciał to wykorzystać atakując przeciwnika Suicide Divem. Tylko że gdy był on w locie to rywal wymierzył mu Uppercut. Breitling wrócił do ringu czekając na kolejnego oponenta.

#3 Iris Reso.

Egipcjanin zbliżył się do ringu, nie wszedł on jednak między liny tylko zaatakował najpierw Curb Stompem wstającego Andrew. Gdy nareszcie Iris wszedł do środka to wpadł na Clothesline od Breitlinga, po chwili także mocny Body Slam oraz Leg Drop. Conor chciał nawet wymierzył Neutrilaizer, zamiast tego to Reso wyprowadził Back Body Drop a po chwili także Springboard Moonsault ..1...2....Kickout. Gdy Iris wstawał to niespodziewanie zaaplikował Missile Dropkick od powracającego między liny Pavlinskyego. Egipcjanin wyleciał z ringu co wykorzystał właśnie Andrew wymierzając Somersault Planche.

#4 Jay Swann.

Wrestler z Chicago wskoczył szybko do środka atakując Conora wieloma kopniakami, gdyby tego było mało to odbił się jeszcze od lin wymierzając Lou Thesz Press. Po tej akcji Breitling wypadł za liny stając obok swoich przeciwników, Swann nie czekając wyskoczył na nich Suicide Divem. Jay wrzucił do środka Irisa, natomiast on wchodząc na narożnik zaatakował rywala Diving Elbow Dropem. Do tego jeszcze GTS …..1.....2.....3...Iris Reso wyeliminowany. Andrew oraz Conor wbiegli do ringu wykonując Double Suplex Jayowi. Swann wyleciał za liny, w tym momencie doszło do bitwy między Breitlingiem a Pavlinskym.

#5 Jonathan Axe

Kolejny uczestnik walki jest już w ringu, tylko że on od razu oberwał mocnym Dropkickiem od Conora. Pavlinsky dołożył mu High Kick, Axe wypadł więc z ringu prosto na wstającego Swanna. Między linami Breitling szykował się do wykonania Neutrilaizera, tylko że niestety Andrew przeszedł do Roll Upa ...1...2....3...Conor Breitling wyeliminowany. Pavlinsky był zadowolony, natychmiastowo więc odbił się od lin skacząc na Swanna i Axe'a. Andrew dominował w tej walce, wrzucił więc w schodki Swanna. Za to Axa chciał wykonczyć w ringu, jednak tam sam zaaplikował Canadian Destroyer ..1......2....Kickout !

#6 Ennio Morisone

Kolejna gwiazda jest już w ringu, wymierzył on Clothesline dla Axe'a, na tą samą akcje nadział się jeszcze Pavlinsky. Za to Swann wpadł prosto w Dragon Suplex ..1....2...Kickout. Walka była coraz ciekawsza, po kilkudziesięciu sekundach cała czwórka była na nogach. Wymierzali oni sobie po kolei Uppercut, Pavlinsky wyszedł z tego najlepiej i dał radę nawet wykonał Swannowi Enzuigiri. Sam za to wpadł na Bicykle Kick w wykonaniu Morisona, Ennio długo się nie cieszył bowiem Axe wymierzył mu German Suplex. Jonathan nie czekając wszedł na narożnik wymierzając Morisonowi Moonsault ..1...2....3...Ennio wyeliminowany.

#7 Ron Wild

Gigant wskoczył do środka, nie czekał on długo na rozwinięcie sytuacji. Wpadł on bowiem Spearem prosto w Swanna a następnie w Axe'a. Andrew chciał wymierzył Dropkick, jednak nie zrobiło to żadnego wrażenia na Ronowi. Ten wyrzucił Pavlinsky'ego za ring, następnie ponownie wykonał Jonathanowi Spear ..1....2.....3..Axe wyeliminowany. Jay Swann chciał zaatakować giganta, lecz ten nic sobie z tego nie robił. Rzucił Jaya na liny i Swann ponownie wpadł na Spear ….1...2....3...W ringu zostali tylko Andrew oraz Wild. Ron chciał wyeliminować także Pavlinsky'ego, tylko że ten niespodziewanie wymierzył Piledriver a po chwili także Diving Foot Stomp z narożnika ..1...2....3. Pavlinsky został sam w ringu, czekał więc na swojego kolejnego przeciwnika.

#8 Mr. Steal Your Girl

Modniś wpadł między liny, zadał nawet kilka mocnych akcji zmęczonemu Pavlinskyemu, Andrew bowiem sporo już w tej walce zaaplikował. Po kilkunastu sekundach udało się nawet wymierzyć Suplex po którym Pavlinsky wypadł za liny. Pussy Destroyer wskoczył na narożnik i wyleciał za ring prosto na swojego oponenta wymierzając Diving Double Axe Handle. Akcja wróciła między liny, tylko że tam niespodziewanie Pavlinsky wpadł na Piledriver ….1...2......3....Andrew ponownie jest sam w ringu.

#9 Floyd Tucker

Technik od razu rozpoczął starcie cios za cios, widać było że zawodnicy ci są na podobnym poziomie. Andrew zyskał przewagę lecz już po chwili wpadł on na Belly to Belly Overhead Suplex. Do tego także Clothesline oraz Dropkick, Floyd ustawił sobie oponenta w narożniku. Następnie chciał wykonać Avalanche Frankenstainer, nie udało się to bo Andrew zamiast tego wykonał Powerbomb z trzeciej liny.

#10 Lucas.

Ostatni zawodnik wskoczył do ringu, swoimi agresywnym stylem zdominował oponentów. Po kilku mocnych bombach zarówno Andrew jak i Floyd zachwiali się na nogach. Lucas wskoczył więc na narożnik i wykonał Double Diving Clothesline, Pavlinsky wypadł za ring. W tym momencie kibol chciał wykończyć Tuckera, lecz ten niespodziewanie przeszedł do Roll Upu ...1....2.....3...Lucas wyeliminowany. Floyd świętował tylko że nagle dostał on Dropkick od Pavlinskyego, do tego Piledriver. By mieć pewność Andrew wykonał Diving Double Stomp z narożnika ..1...2....3!

Zwycięzca przez przypięcie i AWF Television Champion: Andrew Pavlinsky

Andrew szczęśliwy odbiera pas mistrzowski od sędziego, choć publiczność nie jest zadowolona z takiego obiegu sprawy. Pavlinsky jednak się tym nie przejmuje i wchodzi na narożnik skąd celebruje wygraną robiąc na złość widzom.

Widzimy idącego zapleczem Chairmana AWF Don Camillo. Rozgląda się jakby czegoś szukał podchodzi do jakichś drzwi i uśmiecha się, a my widzimy na niej tabliczkę z napisem "NML". Don puka do środka...

NML: Kto to?

Don Camillo: To ja Don! Mogę wejść?

NML: Jeżeli jest taka konieczność...

Don Camillo: Nie zajmę Ci długo. Chciałem pogadać. Wiem, że od samego początku Twojego pobytu w AWF nie ma między nami zbyt dobrego kontaktu. Chcę żebyś wiedział jednak... że Cię szanuję. Szanuję Cię jako zarówno człowieka jak i jako zawodnika. Zresztą trudno nie mieć respektu wobec kolesia, który mierzy ponad dwa metry i waży prawie sto czterdzieści kilogramów.

NML: Tylko tyle chciałeś mi powiedzieć? Przygotowuje się do walki...

Don Camillo: Wiesz co? Za to Cię właśnie lubię! Nieważne co ty zawsze dążysz do zrealizowania swojego celu. Możesz być znakomitym olbrzymem pokroju Andre The Gianta, Big Showa, czy Kevina Nasha. Może tego nie widać... ale Tobie najbardziej życzę zwycięstwa z Waszej czwórki biorącej udział w dzisiejszym Main Evencie.

NML: Pieprzysz...

Don Camillo: Nie! Ty jesteś z Polski, ja jestem z Polski, a gala odbywa się w stolicy tego kraju! Czego chcieć więcej niż Polak zdobywający główny pas mistrzowski tej federacji?! Zwłaszcza, że od następnej Gorączki Sobotniej Nocy ruszamy w trasę po całej Polsce, a następnie po Europie. Na pewno byłbyś twarzą naszej organizacji będąc mistrzem. Słuchaj... Życzę Ci powodzenia dzisiaj. Chcę żebyś wygrał.

NML spojrzał podejrzliwie na szefa... ale też wstał i uścisnęli sobie ręce. Don poklepał NML'a po plecach i opuścił jego szatnię.

Gra

K-Pela, a publiczność reaguje cheerem! "Ultimate Śmieszko" wchodzi na ring i oczekuje na swojego oponenta. Jest nim nikt inny jak PepsiBosman, który dostaje nieco mniejszy cheer, ale on jest skupiony na swoim przeciwniku. Obydwaj stają twarzą w twarz i patrzą sobie w oczy.

K-Pel vs PepsiBosman - Tables Match

Obydwaj przed dłuższy moment patrzą sobie w oczy... aż w końcu PepsiBosman pluje w twarz przeciwnika! Mocno to zdenerwowało K-Pela, który natychmiastowo zaczął wyprowadzać serię ciosów z łokcia. Mamy Irish Whip... i Dropkick od Ultimate Śmieszko! K-Pel zaczyna okopywać rywala, aż w końcu wykopuje go z ringu! Publiczność daje duży cheer, a pochodzący z Polski B zawodnik rusza za swoim oponentem. K-Pel chce odwrócić PepsiBosmana, ale ten zaskakuje go wyprowadzając Double Axe Handle w brzuch. Do tego mamy ponownie tę akcję, ale w plecy. Do tego... ciska K-Pela prosto w barierkę oddzielającą ich od publiczności! PepsiBosman sięga pod ring, a publiczność krzyczy "We Want Tables!". Ten uśmiecha się i... wyjmuje kufel do piwa (?) i ... Pepsi. Szczęśliwy ze swojego znaleziska nalewa sobie Pepsi i wypija, po czym kuflem... uderza w głowę podnoszącego się K-Pela! PB wynosi przeciwnika na bark i Snake Eyesem rzuca na krawędź ringu! Wygląda na to, że Bosman ma w pełni pod kontrolą ten pojedynek. PB podnosi oponenta i Front Suplexem rzuca jeszcze na barierkę. Do tego bierze rozbieg i traktuje oponenta Big Bootem. Bosman na chwilę odwraca swoją uwagę od przeciwnika, by wyjąć spod ringu stół i rozłożyć! Pepsi wyciąga K-Pela za barierki i ustawia sobie na stole. On sam... wspina się na szczyt narożnika! Publiczność chantuje "NO! NO! NO!". Sam Bosman bierze oddech... i mamy Diving Splash!!! Stół złamany! Ale K-Pel w porę zrobił unik! Ześlizgnął się ze stołu i to PepsiBosman złamał stół swoim ciałem. K-Pel próbuje złapać trochę sił, po czym powoli podnosi PepsiBosmana i wrzuca na ring. Obydwaj się podnoszą i Ultimate Śmieszko z trudem, ale wykonuje German Suplex! Nie przerywa uchwytu... i mamy drugi German Suplex! Obydwaj nadal trwają w Waist Locku i... PB w porę kontruje jednak kilkoma ciosami z łokcia. Bosman wyrywa się z uchwytu, a K-Pel odbija się od lin, robi unik, ponownie odbija się od lin... a PepsiBosman niespodziewanie wyprowadza mocny Lariat! K-Pela aż obróciło! Ultimate Śmieszko próbuje się podnieść za pomocą narożnika, a Bosman częstuje go z zaskoczenia Stinger Splashem! Po chwili odbija się od lin... i dokłada drugi Stinger Splash! K-Pel pada na matę, a Bosman jeszcze raz odbija się od lin i mamy Running Splash!!! Bosman po wykonaniu finishera opuszcza ring i spod niego wyciąga kolejny stół. Tym razem ustawia go środku ringu. Ale to nie koniec, bo bierze też kolejny stół i ustawia przy narożniku. PB... wynosi K-Pela na Powerbomb! Ten jednak kontruje natychmiastowo serią Punchów w głowę! K-Pel zeskakuje za plecy i odpowiada Potylicą Driverem!!! Bosman pada na stół, a Ultimate Śmieszko zbiera energię. Wspina się na szczyt narożnika i szykuje się do akcji! PB jednak w porę schodzi ze stołu. K-Pel i tak zaskakuje go Diving Clotheslinem! K-Pel ustawia sobie przeciwnika pod ShoutBoxer na stół, ale Bosman kontruje Punchami w korpus. PepsiBosman bierze rozbieg... a K-Pel robi unik niczym torreador w walce z bykiem i PB pada prosto w stół!!! K-Pel chwilę odpoczywa, a następnie zbiera PepsiBosmana z połamanego stołu, ustawia się przed rozłożonym stołem... i wykonuje z trudem, ale jednak Shoutboxer!

Zwycięzca: K-Pel

K-Pel zmęczony, ale zadowolony podnosi się za pomocą lin i opuszcza ring. Z trudem zmierza na zaplecze, ale po drodze przybija z fanami piątki, by jeszcze na stage'u wznieść pięść triumfalnie do góry.

Jesteśmy w strefie wywiadów, gdzie Scarlett Jones, która ma gościa...

Scarlett Jones: Witajcie tuż przed walką wieczoru dzisiejszej gali iPPV, pierwszej w historii Attitude Wrestling Federation. Wraz ze mną jest... "Showtime" James Stewart! James... co chciałbyś nam przekazać tuż przed swoją najważniejszą walką do tej pory w karierze? A także... jak byś opisał swoich rywali?

James Stewart: Nadszedł ten dzień, dzień który będzie pamiętany jako stworzenie historii w postaci zdobycia przez Jamesa Stewarta AWF Heavyweight Championship jako pierwszego w historii! Chyba nikt nie ma wątpliwości, że to ja jestem najbardziej odpowiednią postacią z rosteru do roli twarzy tej organizacji! Dlaczego? Spójrzcie na moich rywali... po pierwsze niedawny jeszcze ćpun i alkoholik. Jeff Marshall zamiast walczyć w ringu powinien siedzieć w jakimś zakładzie, by ludzie nie natknęli się na niego na ulicy, bo to grozi niebezpieczeństwem. NML? Co z tego, że ze mną raz udało mu się wygrać? Wtedy ta kupa mięsa miała dużo szczęścia. Po dzisiejszej walce... będzie to po prostu kupa gówna! I jeszcze lepszy, ostatni przeciwnik... Tala Volkov! Człowiek, który powinien siedzieć w psychiatryku! Człowiek nie posiadający rozumu i działający pod wpływem emocji. Nikt... powtarzam - nikt! Nikt z tej trójki nie ma takich warunków do bycia najważniejszym mistrzem tej organizacji jak ja! Zostało mi tylko jedno... udowodnienie w ringu, że to ja jestem najlepszy. Zrobię to najpierw eliminując Jeffa Marshalla, potem NML'a, a na sam koniec Talę Volkova! Kiedy tego dokonam... to ja wzniosę pas mistrzowski, a publiczność zgromadzona tutaj, w Hali Torwar w Warszawie będzie chantowała moje imię i nazwisko! Finally... it's time to show!!!

http://i1240.photobucket.com/albums/gg487/Kamil_Gieroba/Armageddon_wallpaper_v6x_by_marlporo_zpsddme5fj0.jpg

Już wkrótce kolejne iPPV spod szyldu Attitude Wrestling Federation...

Armageddon!

Wracamy na arenę i słyszymy

! W drodze na ring jest "The Abnormal Avenger" Tala Volkov. Zdejmuje on swoją blond perukę i wchodzi do kwadratowego pierścienia, gdzie oczekuje na rywali. Jako pierwszy przy grającym
w tle pojawia się NML, a publiczność reaguje cheerem! "The Unusual One" skupiony wchodzi do ringu ring i staje twarzą w twarz z Talą. Jako kolejne rozbrzmiewa
, a to oznacza, że czas na Jeffa Marshalla! Dostaje on bardzo mieszaną reakcję, ale ten się tym nie przejmuje, tylko wchodzi do ringu i pokazuje, że jest gotowy do walki. Czas na ostatniego pretendenta... słyszymy dzwony kościelne, a na stage na motocyklu wyjeżdża James Stewart. "Showtime" objeżdża ring, parkuje motor i wchodzi do kwadratowego pierścienia przy heel heacie z trybun. W ringu pojawia się... sam Waldemar Kasta!

Waldemar Kasta: Panie i Panowie... to czas na walkę wieczoru pierwszego w historii iPPV spod szyldu Attitude Wrestling Federation! To czas... na Fatal 4-Way Elimination Match o AWF Heavyweight Championship! O to pretendenci do tytułu mistrzowskiego... pochodzący z Dallas, Teksas w Stanach Zjednoczonych... ważący 105 kilogramów... "Showtime" James... Stewart!!! Drugi zawodnik pochodzący także z USA, ale z Nowego Jorku... ważący 99 kilogramów... "The Street Fighter" Jeff... Marshall!!! ... kolejny uczestnik pochodzi z Gdańska w Polsce, ważący 138 kilogramów... "The Unusual One" NML! I ostatni pretendent, pochodzący z Subspace Highway... ważący 99 i 3/4 kilogramów... "The Abnormal Avenger" Tala Volkov!!!

Kasta schodzi z ringu, a sędzia daje znak na gong!

James Stewart vs Jeff Marshall vs NML vs Tala Volkov

Publiczność głośno chantuje "NML!", a cała czwórka spogląda na siebie. W końcu... Jeff ruszył właśnie na NML'a, a James na Talę! W dwóch przeciwległych narożnikach trwają brawle. Po chwili Volkov Clotheslinem wyrzuca z ringu Stewarta i ich pojedynek przenosi się poza ring. NML Irish Whipem wysyła Jeffa w przeciwległy corner i rusza z szarżą, ale ten kontruje kopnięciem! Po chwili Polak ponownie chce zaatakować, ale Marshall wyprowadza cios z łokcia. Street Fighter wchodzi na drugą linę, chwyta NML'a... i wykonuje Tornado DDT! Pin 1... 2... Kickout! W międzyczasie Tala... ciska głową Jamesa o apron! Do tego Irish Whipem wysyła go prosto w metalowe schodki! W ringu Jeff wyprowadza NML'owi Knife-Edge Chop. Powtarza akcję z dwa, trzy razy, a publiczność oczywiście kwituje to klasycznym "Woo!". Mamy próbę Irish Whipa, ale odwróconą przez NML'a i to Marshall aż odbija się od narożnika, po czym nadziewa się na Back Body Drop. Jeff chce uciec do narożnika, ale tam Polak dopada go wykonując Body Avalanche, a następnie dokłada Body Slam. Pin 1... 2... Kickout! Poza ringiem... Tala sięga po krzesełko! Czeka aż James się podniesie... i częstuje go Chair Shootem!!! Stewart upada i krwawi, a Volkov szaleńczo się uśmiecha. Tala czeka aż oponent spróbuje się podnieść i częstuje go ciosem z krawędzi krzesła w brzuch, a następnie kilka razy uderza w plecy! Do tego ciska go prosto w barierki oddzielające ich od publiczności! W ringu NML częstuje Marshalla Open-Handed Chopem przy narożniku. Mamy Irish Whip w przeciwległy corner i Polak rusza z szarżą, ale Jeff kontruje ciosem z łokcia. Street Fighter czeka na odpowiedni moment i wyprowadza jeszcze Dropkick! NML wypada z ringu akurat tam gdzie jest Tala Volkov. Próbuje on podnieść NML'a, a Jeff bierze rozbieg... i obydwóch traktuje Suicide Divem!!! Publiczność krzyczy "This is Awesome!", a Marshall wrzuca Volkova na ring. Tala podnosi się za pomocą narożnika, a Jeff natychmiast traktuje go Running Dropkickiem! Marshall ponownie bierze rozbieg... kolejny Running Dropkick! Do tego odbija się od lin i popisuje się Swinging Neckbreakerem! Pin 1... 2... Kickout! Do ringu wraca NML, który chwyta Jeffa za gardło! Nadchodzi Chokeslam... ale Marshall w porę zeskakuje do tyłu! Obydwaj wraz z Talą chwytają Polaka... i wykonują Double Suplex! Marshall wykopuje NML'a z ringu, a Volkov chce wykorzystać chwilę nieuwagi i rusza z szarżą na Jeffa... lecz ten Back Body Dropem wyrzuca go na krawędź ringu! Street Fighter... chwyta Talę... i wykonuje Suplex ponad trzecią liną do ringu! Pin 1... 2... Kickout! Jeff wspina się na górną liczę i czeka aż Volkov się podniesie... Diving Crossbody! Pin 1... 2... Kickout! Obydwaj się podnoszą, Tala robi unik przed ciosem Jeffa... i popisuje się Swinging Vertical Suplexem! Pin 1... 2... Kickout! Obydwaj wstają, Marshall robi unik przed ciosem... Sweet Chin Music!!! Volkov pada znokautowany... a a Jeff wyczekuje odpowiedniego momentu, odbija się od lin... Blackout!!! Pin 1... 2... 3!!!

Tala Volkov został wyeliminowany

Tala pierwszy został wyeliminowany z tej walki! Jeff wykopuje go z ringu, a z powrotem wraca NML! Zaskakuje on Jeffa wyprowadzając Uppercut. Mamy Irish Whip na liny i mocny Clothesline! Pin 1... 2... Kickout! NML podnosi Marshalla... i ciska go prosto w metalową rurę! Jeff odchodzi od ringpostu i inkasuje jeszcze DDT! Pin 1... 2... Kickout! Do ringu... wraca niespodziewanie zakrwawiony James Stewart po dłuższym odpoczynku! Traktuje... NML'a Low Blowem od tyłu! Showtime odbija się od lin... Spear!!! Pin 1... 2... Kickout! NML aż odrzucił Showtime'a z ringu! Jeff zdecydował, że połączy chwilowo siły z Jamesem i zaczęli atakować kopnięciami NML'a. Obydwaj czekają aż ten się podniesie... i Jeff wykonuje Sweet Chin Music! Stewart dokłada Rock "N" Roll Bottom!!! Obydwaj chwytają się za głowy i zastanawiają się jak wyeliminować tego olbrzyma, a publiczność chantuje "Holy Shit!". James opuszcza na chwilę ring... i sięga pod nie po krzesło, po czym wraca. Każe Jeffowi podnieść NML'a i szykuje się do Chair Shootu. Nadchodzi Chair Shoot... ale chwila! NML w porę zaskoczył Jeffa Low Blow Kickiem i robi unik, a sam Marshall inkasuje Cheer Shoot!!! NML zaskakuje jeszcze Gut Kickiem Jamesa i... wykonuje Win Shot!!! Pin 1... 2... ale chwila! Światło na arenie zgasło!!! Kto to może być? Ono się zapala i widzimy trzech zamaskowanych ludzi! Atakują oni szaleńczo NML'a kopnięciami! Jeden z nich podnosi go... i ktoś wykonuje Pedigree! Drugi wspina się na szczyt narożnika... 630 Splash!!! James każe całej trójce się odsunąć... podnosi NML'a i dokłada kolejne Rock "N" Roll Bottom! Pin 1... 2... 3!!! NML przy dużym heel heacie zostaje wyeliminowany!

NML został wyeliminowany

Zostało dwóch! James Stewart i Jeff Marshall! Trójka zamaskowanych podnosi NML'a i wyrzuca go z ringu, po czym... ciskają go jeszcze w barierkę! Zamierzają chyba całkowicie go wyeliminować na dłuższy czas! Jeden z nich podnosi NML'a i wykonuje RKO!!! Dopiero sędziowie powodują, że zamaskowani odpuścili sobie. Wezwani są sanitariusze pomagają NML'owi, a masked mans opuszczają arenę, a Jeff wraca do ringu i zaczyna brawl z Jamesem! Marshall robi unik przed ciosem, odbija się od lin... Flying Forearm Smash! Kip Up! Obydwaj są zakrwawieni, ale Jeff wygląda jakby miał nieco więcej sił od przeciwnika. Czeka aż James się podniesie i traktuje go Double Knee Armbreakerem! Stewart ucieka do narożnika, ale tam Marshall dopada go Corner Forearm Smashem, a następnie wrzuca na corner. Mamy mocny podbródkowy i Jeff wspina się na trzecią linę! Chwyta Jamesa... i wykonuje Superplex!!! Pin 1... 2... Kickout! Publiczność zaczyna chantować "Marshall!", a ten czeka aż Stewart się podniesie i zapina Sleeper Hold! Trwa duszenie na środku ringu, ale Showtime radzi sobie wciskając przeciwnika w narożnik. Mamy Punch w głowę od Jamesa i chwyt do Rock "N" Roll Bottom... ale Jeff kontruje kilkoma ciosami z łokcia! DDT!!! Pin 1... 2... Kickout! Jeff traci cierpliwość. On... wspina się na szczyt narożnika! Flying Elbow Drop!!! Pin 1... 2... Znowu kickout!!! Jeffowi zaczyna brakować pomysłów... więc sygnalizuje finishera w stylu Shawna Michaelsa! Czeka aż James się podniesie... Sweet Chin... zablokowany! Rock "N" Roll Bottom!!! Pin 1... 2... Kickout!!! Holy shit!!! Z trybun coraz głośniejsze chanty dopingujące Marshalla. Obydwaj powoli się podnoszą, Jeff za pomocą narożnika, a James za pomocą lin. Stewart rusza z szarżą... ale Marshall robi unik i ten uderza głową o corner! Sweet Chin Music!!! Jeff odbija się jeszcze od lin... Blackout!!! Blackout!!! Blackout!!! Pin 1... 2... 3!!!!

Zwycięzca i AWF Heavyweight Champion: Jeff Marshall

Publiczność jest zaskoczona, ale mocno cheeruje mistrzowi! Jeff Marshall pierwszym w historii AWF Heavyweight Championem! Wzruszony odbiera pas mistrzowski i z trudem podnosi się, by sędzia wzniósł jego rękę ku górze. Z góry strzelają konfetti. Jamesem Stewartem zajmują się sanitariusza, a Jeff celebruje swoją wygraną.

Obrazkiem świętującego Marshalla kończymy pierwsze w historii iPPV!

Gala jak zwykle świetna, choć irytuje szybkie odpadniecie Tali... w ciągu jednej gali z najlepszej postaci zrobiłeś kogoś kogo będziesz musiał podbudować, żeby mógł maineventować iPPV, lub chociaż być stałym main eventerem tygodniówek... no sorry, ale jak dla mnie to największy minus gali.

Teraz największy plus czyli... udało Ci się skutecznie mnie zmylić w kwestii pasa! Myślałem czy Stewart, czy Volkov czy NML a tu niespodzianka. Wygrywa Jeff Hard...Marshall :D Udało Ci się, ja to kupiłem. Ciekawe co dalej z pasem i uczestnikami walki.

K-Pel! K-Pel! K-Pel! Chantowałem razem z nim :D ten feud był niezły i myślę, że możnaby go pociągnąć jeszcze JEDNO iPPV (nie więcej) i oby PepsiBossman ostatecznie został udupiony, bo jakoś go nie lubię (choć gimnick jest spoko)

Paul_Heyman, wiesz co może to lepiej że tak go rozpisał - prawda jest taka, że ja sam najchętniej bym dużo pozmieniał w tej postaci (przede wszystkim nie jest taka mistyczna na jaką jest tu kreowana)- otwiera się furtka dla zmian. Choć z typowo bookerskiego punktu widzenia to rzeczywiście trochę niezrozumiałe żeby odliczać tak szybko postać wokół której kręciło się całkiem sporo wydarzeń.

• Urządzenie:  iPhone

Na początek walkę dostają dwaj debiutanci. Walkę mi się ciężko czytało. Pierwszym powodem tego jest to, że nie było do tej walki żadnego story. A drugi powód, to po prostu zerowe pojęcie o tych postaciach. I dlatego się w tę walke w ogóle się nie wczułem. Oczywiście to nie oznacza, że walka była słaba, bo nie była. Po walce mamy atak zwycięzcy na przegranego. I pewnie rozpoczęcie feudu pomiędzy Griffinem, a Nekrophage. Okej, może być fajnie. Nie mam pojęcia, na co stać obie postacie, ale liczę na to, że pokażą dużo w swojej rywalizacji.

Speech K-Pela. No, jak zwykle genialny i zabawny. Ten feud pod względem mica jest świetny, śmieszny. Czego chcieć więcej. :smile:

Gauntlet match wygrywa Andrew Pavlinsky i zdobywa TV title. Podoba mi się to, że nowy mistrz się cholernie dobrze został wypromowany w tej walce. BTW. Zdziwiło mnie, że nie było żadnego odniesienia do konfliktu pomiędzy Lucasem, a Sebą.

Walka K-Pel vs PepsiBosman bardzo fajna. Przyjemnie mi się to czytało. Tymbardziej, że były elementy humorystyczne, które pasowały, jako, że story jest takie bardziej humorystyczne. Feud chyba będzie jeszcze się ciągnął, bo w rywalizacji jest 1-1. Mnie to ucieszy, bo to po prostu świetne story.

No i ostatnia walka. Walka musiała wyjść bardzo dobrze, nie było innej opcji. Odpadnięcie Volkova jako tego pierwszego, nie co zaskakujące. Tymbardziej, że wielu widziało go jako faworyta. Po jego eliminacji, przeszło mi przez myśl, że drugą osobę też wyeliminuje Marshall, ale ostatecznie i tak przegra. Tak się nie stało i dobrze, bo to jednak Marshall przejął pas. Tak szczerze mówiąc, dopóki Marshall nie zadebiutował nie liczyłem na to, że będzie jakoś bardziej znaczącą postacią. Jednak, kiedy wygłosił te promo przed debiutem, pomyślałem sobie, że nie zdziwiłbym się jakby został on dodany do Fatal 4-Way. Ale na wygraną nie liczyłem. Jednak Marshall wygrywa. Publika się cieszy (ja też :P ), czyli ostatecznie będzie on Face'em. Przyznam, że ciekawiło mnie na którą stronę mocy przejdzie, bo w sumie cały czas dostawał mieszaną reakcję, a z jego zachowania nie dało się za bardzo wywnioskować po której stronie jest.

Nie będę za bardzo się rozpisywał, ale bardzo dobre iPPV, jak na początek. Zobaczymy, jak dalej będzie się rozwijać AWF, oby w dobrym kierunku. Największy plusem gali jest odpowiedni mistrz. 8)

Edytowane przez HBK Fan

... ale K-Pela to Ty szanuj to chyba najbardziej chwytliwy catchphrase ever, a gimmick lurkującego forum o siku jeszcze będzie kiedyś słynny. :twisted:

Co do Nekrophage to wiem, że to będzie ciężka postać do ogarnięcia i odpowiedniego poprowadzenia, dlatego też podesłałem Ci wiadomość z moim promo i myślę, że lekko Cię to nakieruje i zainspiruje do ew. storylineów czy wypowiedzi. Myślę, że feud debiutanów da się w prosty sposób rozwinąć. Pomiędzy kolesiem, któremu się odlepia na myśl o swoim BMW, a starym ćpunem - punktem zaczepnym wydaje się być spór o brakującą amfetaminę i zniszczenie auta. :D W samej walce, to wydaje się, że pomyliłeś finishery, Nekrophage kończy Spearem, nie wariacją F5 i GTS.

Na wstępie trzeba powiedzieć, że dobra robota, oby tak dalej!

Walka debiutantów nijaka, ale dlatego, że zwyczajnie ich jeszcze nie znamy, zobaczymy jak potoczą się ich losy.

Pavlinsky zgarnia pas TV, ja przypiąłem go na ostatnie tygodniówce przed iPPV, będę domagał sie title shota. xD Ale trzeba przyznać, że mocno Andrew rozpisany, ciekawe jakie są dalsze plany względem jego i pasa.

K-Pela to Ty Szanuj! Tyle w temacie, markuje tej postaci. Fani czekajooo na title shota! :twisted:

Tala odpada jako pierwszy, trochę szok, a nawet bardziej niż trochę. Mocno spadły jego notowania w moim mniemaniu. A wygrywa... Jeff Marshall. chyba najbardziej zaskakujący wybór, ale okej nie mam z tym problemu. Mistrzów już mamy, teraz powinno być w AWF tylko ciekawiej! Kasta na prospie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...