Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Wrestling Federation - Gale

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Powiem tyle-Gala świetna lecz booking fatalny.

Jeśli debiutant na najważniejszej gali AWF wygrywa TRZY walki(masked man przecież) to coś tu jest nie tak. To już nie mogli sie zamaskowani choć raz podłożyć? W każdym razie mamy kolejnego beznadziejnego mistrza, liczyłem na Shepparda lub Marshalla.

Robiąc z K-Pela masked mana zabiłeś jego postać, był on powoli nudzącym się śmieszkiem ale był jakiś, teraz utonie. No i jakim sposobem może być on zamaskowanym skoro pare tygodniówek temu obijał on wszystkich masked manów w jednym ringu razem z resztą faceów? Decyzja o zrobieniu z niego heela nieprzemyślana i na ostatnią chwilę.

Stewart znowu turn, drugi Big Show i kolejna bezbarwna postać.

Nie widzę teraz innej opcji jak heelowi mistrzowie aż do końca, bo kto miałby ich pokonać?Moja postać i Breitling którzy są ledwie midcarderami?Sheppard któremu bliżej do heela i który zresztą ma feud z Volkovem?Zostaje tylko Marshall, jeden face na całą stajnie heeli...

Tak jak napisałem gala świetna, tylko ten booking ją zniszczył. Jeśli pas i trzy wygrane pod rząd dostaje debiutancka postać a reszta która ma tu postacie dłużej, komentuje itd nie dostaje nic to ja podziękuję.

Oczywiście nie bierz sobie tego do serca czy coś bo to tylko łyżka dziegciu wylana na tą galę :twisted:

Po prostu liczę na mądrzejszy booking.

Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

• Odpowiedzi 240
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Giero

45

• TheVillain

30

• krk37pl

25

• jakub97sc

20

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli debiutant na najważniejszej gali AWF wygrywa TRZY walki(masked man przecież) to coś tu jest nie tak. To już nie mogli sie zamaskowani choć raz podłożyć? W każdym razie mamy kolejnego beznadziejnego mistrza, liczyłem na Shepparda lub Marshalla.

Ale Nico wcale nie musiał długo walczyć w pojedynku tagów. Praktycznie całą robotę odwalił największy z zamaskowanych, którego finisherem jest Chokeslam. Jeśli finisherem Valmonta jest Perfect-Plex, to wszystko wydaje się jeszcze w miarę logiczne. I w ogóle, to mam wrażenie, że zamaskowanych wcale nie musi być trzech. Skoro K-Pel na tygodniówce obijał trójkę, to może oznaczać, że ktoś jeszcze jest w zastępstwie ;) I K-Pel jako ten zły może właśnie się nieco odbić. Będąc heelem dojdzie mu pokaźny arsenał chamskich ripost i tekstów, więc nie skreślałbym go szybko. Aczkolwiek przyznaję rację - część tych decyzji wydaje się nieprzemyślana, podjęta na szybko.

1047920915357ecfbacc6b.jpg

jakub97sc, komentarze zawsze piszę z przymrużeniem oka, jeśli odbierasz to dosłownie to polecam nie czytać, bo praktycznie zawsze, szczególnie w awf, staram się podejśc do tego tak, jakbym czytam raport z czegoś prawdziwego.

• Urządzenie:  Windows

Niech to będzie post w stylu Q&A ;)

Jeżeli chodzi o skład Zamaskowanych i samego Nico... chciałem, by przynajmniej jedna postać była z poza obecnego rosteru AWF, więc poprosiłem szanownego N!IKO, czy mógłbym użyć postać ze starego AWF, na co się zgodził pod warunkiem, że sam trochę zmodyfikuję gimmick i moveset.

K-Pela wybrałem dlatego, by odświeżyć jego postać. Ostatnio wszyscy narzekali, że staje się nudny, więc stwierdziłem, że heel turn mu pomoże. A Dell La Rosę wybrałem, bo w końcu usunąłem już dywizję tag team (choć de facto w ogóle jej nie było, a Rosa był tag partnerem Idrisa Reso) i potrzebowałem po prostu jakiegoś olbrzyma odpowiadającego wyglądowi Zamaskowanemu. Czy jest ich trzech czy więcej? Pozwólcie, że na to pytanie nie odpowiem ;)

Sprawa turnów - NML prawdopodobnie nadal będzie facem. Ostatnio po prostu wahał się dość poważnie między facem, a heelem. Do Santiago dołączył tylko dlatego, że ten obiecał mu zdobycie tytułu mistrzowskiego. Natomiast Jamesa Stewarta po tym jak jego postać trochę podupadła... planuję z niego zrobić Tweenera, ale na razie nie odpowiem, czy będzie w stajni Espinozy, czy nie ;)

Co do wpisu Betrayala - rozumiem Twoje zastrzeżenia co do Bookingu. Jednak wygrana Masked Mans, Santiago i to co wydarzyło się po main evencie miało tylko podkreślić ich obecną siłę w AWF. Obecnie face'ów jest sporo: Conor Breitling, Jeff Marshall, Thunder, prawdopodobnie dojdzie Tom Sheppard i tak jak twierdzę nie wiadomo co jeszcze ze Stewartem.

Na Advanced Warfare odbędą się aż trzy Elimination Chamber Matche o pasy mistrzowskie: AWF Television Championship, nowy AWF Hardcore Championship i AWF Heavyweight Championship. Kolejne odcinki będą poświęcone bardziej kwalifikacjom do tych walk i podbudowy atmosfery przed iPPV, które będzie w Rosji ;)

Zapomniałem o dłuższym komentarzu Hardcoremanii, czas nadrobić.

CASH IN THE BANK 6-MAN LADDER MATCH

Ernest vs Dope vs Grendus vs Michael Griffin vs Nico Velmont vs The Wildman

Obstawiałem Marshalla, ale sprawdziło się to, że wygra osoba, która wejdzie w miejsce niewiadomej. Mam tylko nadzieje, że N!KO czasem zajrzy do tematu. Tak czy siak, fajny debiut i pozytywna, chaotyczna walka.

Pepsi Champion PepsiBosman vs Rhyno

No DQ Match for Pepsi Championship

Fajna promocja Bosmana, aczkolwiek jestem na nie tego typu postaciom z realnego świata, więc liczę, że to nie będzie częsty zabieg.

(L)ucas vs Seba

Dortmund Death Match

Dobra walka, zwycięzca poprawnie wytypowany. Tylko za cholerę nie wiem co z nimi dalej, (L)ucas na Bosmana? Nie wiem, czekam co z nimi wymyślisz, oby i dla Seby coś było, bo finisher na propsie! :D

AWF Television Champion K-Pel vs Andrew Pavlinsky

Last Man Standing Match for AWF Television Championship

K-Pel rozbija gitarę niczym Jeff Jarrett. Zwycięzca mógł być tu tylko jeden. Nie ma co więcej pisać.

Jay Swann vs Jonathan Axe

No DQ Match

O tej walce powiem tylko tyle, że trafiłem w typach. Next.

Nekrophage vs Tala Volkov

Falls Count Anywhere Match

Cenna wygrana Nekro, a przy okazji Tala nie traci wiele taką porażką. Interwencja Toma zwiastuje, że ich program rusza na dobre co oznacza, że ME za chuja nie wygra.

Conor Breitling&James Stewart&Thunder vs Masked Mans

3 on 3 Elimination No DQ Match

Zamaskowani zeszmacili nas mocno, przykro czytać, ale rozumiem intencje autora. Szkoda tylko, że w walce nawet jednego się nie udało odkryć z twarzy..ale jak wiem nastąpiło to później. Nasza trójka póki co liczyć się zbytnio nie będzie po takiej porażce.

Don Camillo vs Santiago Dominguez Espinoza

Submission Match; zwycięzca zostaje Chairmanem AWF

Najlepiej mi się tę walkę czytało, wygrana Santiago zgodna z planem. Don pewnie gdzieś tam po cichu będzie się próbował odkuwać, póki co era Santiago się zaczęła. Turn Stewarta jakoś mnie nie ruszył. Chwilę wcześniej dostał po dupie to rozgoryczony odjebał... Sprawiedliwy Conor go dojedzie! :D

Main Event

AWF Heavyweight Champion NML vs Tom Sheppard

Hell in a Cell Match for AWF Heavyweight Championship

Wygrał Tom, myliłem się.. ale pasa i tak długo nie potrzymał. Sama walka fajna, był i Marshall, były hardcorowe akcje. Spoksik, ale przejdźmy do tego co po walce.

AWF Heavyweight Champion Tom Sheppard vs Nico Velmont

Normal Match for AWF Heavyweight Championship

Nico jeszcze w tym samym dniu przejął pas.. Czyli debiut i id razu po pas.. coś mi się z planami do DDW skojarzyło. :D Mam tylko nadzieję, że te wszystkie postaci, które odgrywają tu znaczące role będą nieco komentowały, bo tak by wypadało.

Skład Maskedów - na minus K-Pel, jemu takie coś jest ni chuja niepotrzebne. Nawet jak ostatnio narzekali, to trudno on i tak w końcu by dojebał świetne promo.. a tak zupełnie mi się nie podoba wizja jego w tej stajni.

Parę programów już jest na kolejne miesiące, parę pewnie dojdzie. Jedno jest pewnie - robisz świetny produkt, czekam na dalszy rozwój.

PS. Te wszystkie wywiady i segmenty między walkami też na plus, poprawne i nie przeszkadzały w czytaniu. 5!

___

"Na Advanced Warfare odbędą się aż trzy Elimination Chamber Matche o pasy mistrzowskie: AWF Television Championship, nowy AWF Hardcore Championship i AWF Heavyweight Championship." - i to wszystko w Rosji, oj będzie sieka! :D

Edytowane przez krk37pl

http://i1240.photobucket.com/albums/gg487/Kamil_Gieroba/awf_zpsht2zkfof.png

25.04.15 Gorączka Sobotniej Nocy #17

Sokolniki Arena, Moskwa, Rosja

22 dni do Advanced Warfare iPPV

Wildman nakręcony ustawia drabinę i zaczyna wspinać się ku górze... ale nie zauważa, że z tyłu ktoś wybiega z trybun! To Jeff Marshall!!! Zrzuca Wildmana z drabiny i z zaskoczenia wyprowadza mu Sweet Chin Music!!! Publiczność chantuje "Thank you Marshall!", a ten szybko opuszcza ring i ponownie wybiega w trybuny, jakby w obawie przed atakiem innych. Do ringu wraca Nico, który podnosi The Wildmana i dokłada mu Perfect-Plex w leżącą obok drabinę! Do tego jedną z drabin podnosi i ciska poza ring w pozostałych rywali! Velmont rozgląda się i przy uciesze wszystkich wspina się na szczyt narożnika. Jest już blisko... zdejmuje walizkę!

PB wchodzi na szczyt cornera... Diving Splash! Nie trafił!!! Rhyno zrobił unik! Legenda ECW podnosi się za pomocą narożnika i zbiera siły, po czym wykonuje Gore!!! Pin 1... 2... Kickout!!! Teraz to Rhyno wściekły krzyczy i nie wierząc w to, że to nie jest koniec przypina jeszcze raz 1... 2... Kickout! Rhyno traci cierpliwość. The Man Beast szykuje się do Spike Piledriver, ale PepsiBosman w porę kontruje i sam odbija się od lin, po czym wykonuje Gore!!! Na dodatek mamy odbicie od lin i Running Splash! Kolejne odbicie się od lin i następny Running Splash! Pin 1... 2... 3!

Pavlinsky rusza na K-Pela, a ten Drop Toe Holdem go podcina. Ultimate Śmieszko czeka do odpowiedniej okazji... Stunner! Po chwili kolejny ShoutBoxer! K-Pel obolały opiera się o ringpost, a sędzia wylicza Andrew 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9... wstaje!!! Superkick od K-Pela!!! On... wyjmuje spod ringu gitarę! Czeka aż Andrew będzie na kolanach... i niszczy na nim gitarę!!! Sędzia wylicza 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9... 10!

Gdy był już centymetry od sukcesu to dwóch zamaskowanych wrestlerów zrzuciło jego partnerów z narożnika i powaliło za ringiem. Stewart był załamany, gdy tylko się odwrócił to zaaplikował jeszcze potężny Punch w głowę oraz Chokeslam ! .1...2..3....James Stewart wyeliminowany ! Po chwili na horyzoncie pojawił się Conor ale nagle w ringu zjawili się niespodziewanie wszyscy zamaskowani, którzy mieli krzesełka w dłoniach. Wykonali oni serię ciosów dla Breitlinga i na koniec gigant wykonał mu ponownie Chokeslam ...1....2.....3....Conor Breitling wyeliminowany. Thunder chciał walczyć więc wskoczył na narożnik i wymierzył Crossbody dla giganta, tylko że ten go przejął a następnie podrzucił do góry a jego towarzysze zaaplikowali Thunderowi ciosy krzesełkiem w głowę. Po chwili olbrzym ponownie wykonał Chokeslam .1...2....3.!

Don podnosi się za pomocą apronu i spogląda na ringpost. Wygląda na to, że ma w głowie jakiś pomysł. Chwyta rywala za nogi i z trudem, ale zapina Figure-Four LegLock za pomocą ringpostu! Santiago krzyczy z bólu, ale wygląda na to, że nie ma zamiaru poddać się! Don też robi wszystko co może, by kontynuować mocny uchwyt. Wygląda na to, że Espinoza jest bliski poddania się! Publiczność mocno chantuje dopingując Santiago! Ale... ktoś uderza Dona krzesłem w głowę!!! To James Stewart!!! Rozlegają się gwizdy i heat z trybun, a Showtime podnosi Camillo i wykonuje mu Rock N Roll Bottom!!! Realizator pokazuje, że Stewart chwilę wcześniej wyszedł spod ringu! Po chwili opuszcza ring, by pomóc Santiago wstać i wrzuca go do ringu. Ten używa resztki sił, by zapiąć Anaconda Vice! Don próbuje walczyć... ale widząc iż ma dwóch przeciwników... odklepuje.

NML nie ma jednak dość. Podnosi Toma... i Chokeslamem ciska przez dach klatki, który otwiera się i Tom spada prosto na matę!!! Rozlegają się chanty "This is Awesome!" i "Holy Shit!". NML powoli wraca na ziemię, a realizator pokazuje powtórki ostatnich akcji. NML zamierza wrócić na ring... ale niespodziewanie z zaplecza wybiega Jeff Marshall! Jeff atakuje NML'a od tyłu i wymierza mu kilka Punchy! Po chwili robi unik przed ciosem... a sam wymierza Sweet Chin Music! Marshall korzysta z tego, że drzwi do klatki są otwarte i podnosi NML'a, a następnie wrzuca do ringu. Najwidoczniej Jeff chce się na nim zemścić za to, co spotkało go trzy tygodnie temu! Marshall wyjmuje spod ringu kilka krzesełek i wrzuca do ringu. Po chwili ustawia krzesełka i ponownie opuszcza ring, by zajrzeć pod niego. On... wyjmuje szybę będącą w ramie! Ustawia ją na krzesłach. Następnie zamierza podnieść NML'a... ale pojawiają się Masked Mans! Wybiegają z zaplecza i wbiegają do ringu, by zaatakować Jeffa, który opuszcza szybko ring i ucieka przed nimi opuszczając klatkę i wskakując w trybuny. W międzyczasie Sheppard dochodzi do siebie i wstaje za pomocą narożnika, a NML za pomocą lin... TSKO w szybę!!! Pin 1... 2... 3!!!

Tom Sheppard nowym AWF Heavyweight Championem! Stało się! Udało mu się po kilku tygodniach starań! Klatka Hell in a Cell powoli podnosi się ku górze, a my widzimy zakrwawionego NML'a, który znokautowany leży na macie. Pojawiają się sanitariusze, którzy biegną z noszami i przenoszą na nie olbrzyma. Tom natomiast przy dużym cheerze odbiera pas mistrzowski od sędziego... ale wracają Masked Mans! Atakują oni w trzech Shepparda! Okopują go i częstują Punchami, a ten nie jest już w stanie się bronić. Jeden z Masked Mans opuszcza ring i zagląda pod niego... a tam jest walizka Cash in the Bank! Co to ma znaczyć?! Zamaskowany wchodzi do ringu i zdejmuje maskę! To Nico Velmont! Wręcza walizkę sędziemu i każde zrealizować kontrakt! Publiczność reaguje wielkim heatem i gwizdami. Sędzia nie chce zgodzić się na rozpoczęcie walki. Z zaplecza wybiega jednak Santiago Dominguez Espinoza z The Wildmanem. Nowy Chairman wbiega do ringu i grozi sędziemu. Ten nadal nie chce się zgodzić, więc częstuje go mocnym prawym i ten pada znokautowany! Santiago woła po nowego sędziego, a sam każde dzwonić na rozpoczęcie walki! Tak, to... realizacja kontraktu Cash in the Bank!!!

Nico podnosi Toma i natychmiast wykonuje Perfect-Plex! Pin 1... 2... 3!

Trudno opisać to co się dzieje teraz na Signal Iduna Park. Publiczność reaguje olbrzymim heatem. Ludzie rzucają w ring wszystkim co mają pod ręką... Santiago i Nico padają sobie w ramiona. Zostało jeszcze pytanie: kim są dwaj pozostali Masked Mans? Jeden z nich zdejmuje maskę... to Dell La Rosa! Trzeci to... kurwa jego mać! Nie wierzę! To... K-Pel!!! AWF Television Champion jest... cholera jasna! Santiago, The Wildman, Nico, Dell La Rosa i K-Pel w piątkę stają przed obolałym Sheppardem i triumfalnie wznoszą ręce ku górze. To nowa era w Attitude Wrestling Federation...

Kilka dni po HardcoreManii, gali która wywróciła niemal cały obecny porządek w Attitude Wrestling Federation, witajcie na kolejnej Gorączce Sobotniej Nocy! 5000 osób wita nas w mieście, gdzie odbędzie się następna gala iPPV - Advanced Warfare. Jak już poinformował nas za pośrednictwem twittera nowy Chairman AWF - Santiago Dominguez Espinoza, na tej gali odbędą się aż trzy Elimination Chamber Matche i wszystkie o pasy mistrzowskie, w tym o nowy pas - AWF Hardcore Championship. Tymczasem... drogę do majowego iPPV... czas zacząć!

Jak można było się spodziewać

rozpoczyna dzisiejszą Gorączkę Sobotniej Nocy. Przy dużym heacie na stage wychodzą: prezes AWF - Santiago Dominguez Espinoza, AWF Heavyweight Champion - Nico Velmont, AWF Television Champion - K-Pel, Dell La Rosa, The Wildman... i jest James Stewart. Całą szóstką wchodzą do ringu i proszą o mikrofony. Mistrzowie stoją z dwóch stron, najbliżej Santiago, a dalej pozostali zawodnicy.

Santiago Dominguez Espinoza: Jak cieszę się, że mogę to powiedzieć... witajcie na Gorączce Sobotniej Nocy! Musicie się przyzwyczaić, bo teraz gdy jestem nowym Chairmanem Attitude Wrestling Federation... będę jeszcze częściej otwierał gale tej federacji. Tak jest! Don Camillo więcej nogi w tym ringu nie postawi i ja osobiście tego dopilnuję! Od niedzieli pojawiło się mnóstwo spekulacji po tym jak powiedział mi bym przejrzał jeszcze raz kontrakt na naszą walkę. Widzicie... koleś chciał zapewnić sobie zabezpieczenie zapisując drobnym druczkiem klauzulę głoszącą: "jeżeli Don Camillo zostanie zmuszony, by odejść z Attitude Wrestling Federation to dostanie rekompensatę w postaci miliona złotych za wkład włożony w postanie federacji. Inaczej po miesiącu będzie mógł wrócić jako zawodnik". Moi prawnicy zajmują się już tym i spokojnie... Dona nie zobaczymy już w AWF! To moja federacja! Tylko moja! To są moi mistrzowie! To są moi ludzie! A Wy kupujecie bilety za pieniądze, które idą na moje konto! Może to się Wam podobać lub nie... ale teraz Attitude Wrestling Federation w stu procentach należy do mnie! Teraz zapewne zastanawiacie się czemu Ci ludzie, którzy stoją obok postanowili dołączyć do mnie... może niech lepiej sami na to odpowiedzą.

Jako pierwszy mikrofon wziął AWF Heavyweight Champion - Nico Velmont, który dostał porcję gwizdów i buczenia.

Nico Velmont: Jako, że po raz pierwszy do Was przemówię... pozwólcie, że się przedstawię. Ladies and Gentlemans... my name is Nico Velmont. Jestem... Waszym nowym... AWF Heavyweight Championem! Sześć dni temu na HardcoreManii w Dortmundzie dokonałem rzeczy historycznej, której nie zrobił nikt w świecie wrestlingu! Jednej nocy na najważniejszej gali w roku zdobyłem walizkę Cash in the Bank i zrealizowałem kontrakt zostając nowym AWF Heavyweight Championem! Możecie mówić, że zostałem mistrzem z pomocą innych, ale prawda jest taka, że walizkę zdobyłem sam. Santiago namówił mnie, bym spróbował sił w tej federacji. Stwierdził, że nikt nie pasuje tak perfekcyjnie do roli głównego mistrza jak ja. Spójrzcie prawdzie w oczy... kto ma być mistrzem? NML?! Te 138 kilogramów gówna, które nie wie samo po której jest stronie? Ten ćpun Jeff Marshall?! A może ten szaleniec... Tala Volkov? Lub ta cipka Tom Sheppard? Sami widzicie... Nico Velmont jest perfekcyjnym mistrzem i zamierzam to udowodnić broniąc tytułu mistrzowskiego na Advanced Warfare 17 maja na stadionie Łużniki!

Kolejny mikrofon przejął AWF Television K-Pel... heat publiczności nie ustaje...

K-Pel: Dlaczego zostałem jednym z ludzi Espinozy? To cholernie proste! Przez te pierwsze cztery miesiące nikt mnie nie szanował! Nikt! Nawet ten grubas Pepsi Bosman, który dostaje ostatnio walki z Jushinem Thunder Ligerem, czy Rhyno! A ja co dostałem? Męczenie się przez pierwsze miesiące z tym kolesiem, który ciągle pije Pepsi, mózg ma pewnie zrobiony z Pepsi i możliwe, że nawet sika Pepsi! Gdy w końcu zdobyłem AWF Television Championship i pokonywałem Andrew Pavlinsky'ego... tak naprawdę większość gówno to obchodziło. A jako mistrz... zasługuję na szacunek. Zasługuję na to, by traktowano mnie z respektem. Podobnie jak Nico na Advanced Warfare postawię swój pas mistrzowski na szali w Elimination Chamber Matchu. I podobnie jak on to ja będę tym, który przypnie rywala, odbierze pas mistrzowski i będzie mógł ponownie powiedzieć... ale K-Peeeeeeeeeeelaaaaaa... to... ty... szanuj!

Santiago Dominguez Espinoza: Rozumiem, że Dell La Rosa i The Wildman raczej nic nie powiedzą, ale może ty James masz ochotę wypowiedzieć kilka słów w stronę publiczności?

James Stewart: Dziękuję Chairmanie... raczej nie mam zbyt wiele do powiedzenia. Walczę na Gorączkach Sobotniej Nocy i galach iPPV od pierwszej tygodniówki. Brałem udział w main evencie pierwszego iPPV - The Judgment Day w Hali Torwar. Walczyłem z Jeffem Marshallem w walce wieczoru na Armageddon. James Stewart to człowiek stworzony do tego, by main eventować każdą galę iPPV tej federacji, ale Don Camillo mi tego nie zapewniał. Gdy tylko pojawiał się ktoś, kto podważał jego pozycję, jak na przykład NML... natychmiast chciał sprowadzić go na ziemię. Na HardcoreManii byłem w drużynie po jego stronie... ale zobaczyłem siłę, wtedy jeszcze, Masked Mans i zrozumiałem, że to nie ma sensu. Nawet jak Don wygra z Santiago i nadal będzie prezesem... to nadal będzie musiał walczyć z tą piątką. Chcę żebyście zrozumieli, zarówno publiczność jak i Wy... że na HardcoreManii pomogłem Ci Santiago tylko dlatego, bo wiedziałem, że Don nie zapewni tej federacji bezpiecznej przyszłości. Wy... także nie.

Santiago Dominguez Espinoza: Co to ma wszystko oznaczać James?

James Stewart: To, że mi obojętne jest kto jest Chairmanem tej federacji. Jednak im... chyba nie.

Conor Breitling, Jeff Marshall, NML, Thunder i Tom Sheppard przy dużym cheerze wybiegają z zaplecza i zaczęli w ringu brawl z piątką rywali! James opuścił ring i udał się na zaplecze, a przy potężnym cheerze face'owie wyrzucili z ringu heelów! Mikrofon wziął Tom Sheppard.

Tom Sheppard: Espinoza, ty kurwo! Nie obchodzi mnie kiedy, jak i gdzie... ale chcę dostać walkę o AWF Heavyweight Championship! A jeżeli mi tego nie dasz... znajdę Cię i osobiście Ci przyjebię!

Jeff Marshall: Dobrze wiesz Espinoza, że rewanż należy się zarówno mi, Sheppardowi jak i NML'owi! Chcemy byś dał nam walkę z Velmontem, słyszysz?!

Santiago Dominguez Espinoza: Dajcie mi chwilę... na Advanced Warfare iPPV będzie Elimination Chamber Match o AWF Heavyweight Championship! Nico... NML, Jeff i Tom to Twoi pierwsi przeciwnicy. Conor i Thunder! Wy musicie wygrać swoje walki eliminacyjne! Conor Breitling zmierzy się z The Wildmanem, a Tala Volkov z Thunderem!

NML: Jeszcze jedno... chcę Nico Velmonta... jeszcze dzisiaj!

Santiago Dominguez Espinoza: Masz to, damn it! Nico Velmont vs NML w non-title match walką wieczoru dzisiejszej gali!

Santiago wściekły odrzucił mikrofon i wraz z pozostałymi odszedł na zaplecze. Tymczasem z głośników po kolei zabrzmiała muzyka każdego z face'ów...

____________________________________________________________________________________________

Kamera przeniosła się bezpośrednio przed plan na Kremlu, gdzie to PepsiBosman stał ze swoim Pepsi Championship w otoczeniu wielu osób ubranych w koszulki pepsi. To oczywiście strajk spowodowany tym, że prezydent Rosji, Władimir Putin w ostatnich dniach pojawiał się cały czas z puszką Coca Coli. Bosman więc wszedł na mównicę i skierował się do wszystkich swoich towarzyszy.

Pepsi Bosman: Przyjaciele z Moskwy oraz całego tego pięknego kraju. Doskonale wiem, że macie już dość rządów człowieka, który przez ostatnie lata cały czas atakuje was swoją Coca Colową propagandą. Ten nazista i jednocześnie komunista pokazuje się z tymi butelkami i puszkami promując tą czerwoną truciznę. Moi polscy przyjaciele gdy tylko kogoś z czerwoną puszką Coli to krzyczą „Raz sierpem, raz młotem Colową hołote”. To samo czeka dzisiaj Rosję. Są was setki, są was tysiące, dzisiaj możecie zrobić coś nareszcie dla siebie i ruszyć tam, gdzie nigdy nie mieliście dostępu. Zadzwońcie po rodziców, po dziadków i pradziadków, wszyscy razem ruszymy dzisiaj na Kreml i obalimy Putina a następnie na tej legendarnej wierzy zawiesimy flagę pepsi. Pokażemy, że to my teraz staliśmy się najważniejsi. Mój pepsi streak wynosi już 3-0 i Putin go nie przebije, bo to my jesteśmy tutaj najsilniejsi. Pierwsze Kreml a potem szczyt AWF !

____________________________________________________________________________________________

Wracamy na ring, a z głośników rozlega się

. Do ringu zmierza "The Real Warrior" Floyd Tucker. Widać, że jest nakręcony i gotowy do walki. Publiczność wita go brawami, a ten wskakuje do ringu i oczekuje na przeciwnika. Po chwili gra
, a na stage wychodzi Jonathan Axe. Publiczność reaguje na jego heatem. Ten jednak nie przejmuje się tym, tylko poruszając się w rytm muzyki wchodzi do ringu, po czym staje naprzeciw przeciwnika.

Walka #1 Floyd Tucker vs Jonathan Axe

Walka kwalifikacyjna do Elimination Chamber Matchu o AWF Television Championship

Opis walki: Zawodnicy przeszli na środek ringu, gdzie to patrzyli na siebie. Następnie ruszyli w swoim kierunku i po któtkiej walce Axe uciekł z ringu przed swoim przeciwnikiem. Widać było, że Floyd jest bardzo pewny siebie. Mimo to Jonathan szybko powrócił do środka odpychając przeciwnika. Ponownie weszli oni w klincz i Axe wpadł na kopnięcie w głowę. Po chwili rozpoczęła się poważna wymiana ciosów i nikt nie mógł przez którki czas zyskać przewagi. Tucket w końcu wymierzył efektowny Springboard Dropkick ponownie wyrzucając przeciwnika za ring. Gdy tylko powrócił to udało się mu wyrzucić za ring oponenta. Mimo to Tucker zaaplikował przeciwnikowi chop, lecz Axe zdołał powrócić do środka a następnie wylecieć na przeciwnika wykonując mu efektowny Frankenstainer. Jonathan ponownie chciał zaatakować z krawędzi ringu, lecz wpadł na Powerbomb w barierki. Tucker wykorzystał to wchodząc w trybuny i wykonując naskok na rywala z trybun. Gdy Floyd chciał posłać oponenta do środka to ten naciągnął go na liny. Następnie wymierzył także Codebreaker, po którym Tucker wyleciał za ring. Akcja szybko powróciła między liny i tam niespodziewanie Axe zaaplikował Enzuigiri oraz Codebreaker .1....2....Kickout. Jonathan był wściekły więc szykował się do zaaplikowania Canadian Destroyera. Nagle sam wpadł na Backbody Drop oraz Dropkick. Następnie Floyd zapiął Single Leg Boston Grab. Axe szykował się do dojścia do lin, jednak nie dał rady i musiał odklepać.

Zwycięzca przez submission: Floyd Tucker

Podziękowania dla Arkao za napisanie walki

Floyd wygrywa! Jako pierwszy dołącza do K-Pela i będzie walczył o pas telewizyjny na Advanced Warfare! Zadowolony opuszcza ring, po drodze przybijając piątki z fanami.

Przenosimy się na zaplecze. Widzimy Santiago Domingueza Espinozę, który zdenerwowany wchodzi do swojego biura i siada na fotelu, po czym wyjmuje cygaro...

Santiago Dominguez Espinoza: Pierwsza gala jako Chairman i od razu same problemy...

???: Jeden z nich możesz teraz rozwiązać...

Przestraszony Santiago opuścił cygaro i szybko wstał z krzesła. W rogu stoi Tala Volkov! Podchodzi do prezesa i przyciska go tak, by usiadł, po czym... zaczyna go masować...

Santiago Dominguez Espinoza: Jak tu się dostałeś?!

Tala Volkov: <Żeńskim głosem> Raczej to nie jest obecnie Twój największy problem. Ważniejsze jest... po co tu jestem i czego chcę, prawda?

Santiago Dominguez Espinoza: Czego chcesz?!

Tala Volkov: Chcę Toma Shepparda... na Advanced Warfare iPPV... mam z nim nie pozałatwiane sprawy... nie mogę tak tego odpuścić.

Santiago Dominguez Espinoza: Tom będzie walczył w Elimination Chamber Matchu o AWF Heavyweight Championship... obiecałem mu...

Tala Volkov: Jesteś chairmanem, kurwa! Naciągnij tę obietnicę... powiedz mu, że zawalczy o mistrzostwo pod jednym warunkiem...

Santiago Dominguez Espinoza: Że tej samej nocy pokona Ciebie?

Tala Volkov: Doskonale, widzę, że się świetnie rozumiemy...

Tala podniósł cygaro z podłogi, podpalił i sam zapalił je... po czym wsadził je do ust Santiago, a następnie opuścił biuro.

http://i1240.photobucket.com/albums/gg487/Kamil_Gieroba/advanced%20warfare_zpsmqgvv3n7.jpg

ADVANCED WARFARE iPPV W MOSKWIE! JUŻ 17 MAJA 2015!

Wracamy po przerwie, a z głośników od razu rozlega się

. Przy dużym cheerze na stage wychodzi Conor Breitling. "The Righteous" spokojny i pewny siebie wchodzi do ringu po czym oczekuje na przeciwnika. Muzyka Conora ucicha i przez chwilę nikt się nie pojawia. W końcu z zaplecza wychodzi człowiek w kapturze. Publiczność wita go olbrzymim heatem. Dopiero gdy zaczyna przemierzać rampę zdejmuje kaptur i zaczyna grać
. The Wildman niewzruszony i jakby zahipnotyzowany patrzy na swojego przeciwnika wchodząc do ringu. To zły znak...

Walka #2 Conor Breitling vs The Wildman

Walka kwalifikacyjna do Elimination Chamber Matchu o AWF Heavyweight Championship

Opis walki: Zaczynamy! Obydwaj ruszają w klincz. Przez to, że są podobnej budowy to przez moment żaden z nich nie jest w stanie zwycięsko wyjść ze zwarcia. Dopiero po chwili The Wildman odpycha oponenta do narożnika. Tam częstuje go potężnym Open-Handed Chopem. Mamy Irish Whip w przeciwległy corner i The Wildman rusza z szarżą, ale Conor kontruje ciosem z łokcia. Do tego mamy Sitout Gourdbuster! Pin 1... 2... Kickout. Breitling chwyta przeciwnika za nogi, co sygnalizuje Swing! Wildman jednak w porę odkopuje oponenta, po czym podnosi się i mamy Arctic Hell Clothesline! Pin 1... 2... Kickout! Człowiek z fińskiej tundry szykuje się do Full Nelson Slamu, ale Conor kontruje kilkoma ciosami z łokcia i Snapmarem zrzuca przeciwnika do parteru, po czym zapina Chin Lock! Ta akcja ma na celu raczej osłabienie rywala niż całkowicie poddanie go. A Son of the Forest podnosi się i siłowo rozrywa uchwyt, a następnie odpycha oponenta i powala Spinebusterem! Pin 1... 2... Kickout! Wildman natychmiastowo wspina się na szczyt narożnika. Nadchodzi Battering Ram... ale Breitling zrobił unik! Wildman powoli wstaje, po czym nadziewa się na Alley Oop! Pin 1... 2... Kickout! Superman Punch od Breitlinga! Pin 1... 2... Kickout! Conor przy dużej uciesze publiczności rozpoczyna Giant Swing! Publika odlicza obroty, a ten robi je aż do dziesięciu i puszcza rywala. Widać, że ta akcja nakręciła Conora! Momentalnie dopada Wildmana i wykonuje Flashing Flow [sister Abigail]! Pin 1... 2... Kickout!!! Breitling zaskoczony patrzy na przeciwnika i podnosi go, by ustawić sobie pod Neutralizer. Wildman kontruje jednak Back Body Dropem! Do tego po raz kolejny wyprowadza Arctic Hell Clothesline! The Wildman przejeżdża palcem po gardle pokazując, że to koniec przeciwnika. Wspina się na górną linę... Cross of the North z pinem! 1... 2... Kickout!!! Momentalnie zapięte Götterdämmerung [The Accolade] przez Wildmana! Breitling próbuje walczyć z bólem... ale w końcu odklepuje.

Zwycięzca przez submission: The Wildman

Wildman wykonał swoje zadanie i awansował do Elimination Chamber Matchu o AWF Heavyweight Championship na Advanced Warfare! Tym samym Nico Velmont będzie miał przynajmniej jednego swojego kompana w komorze eliminacyjnej. Czy dołączy do nich Dell La Rosa? A może Thunder? Przekonamy się wkrótce!

Przenosimy się do szatni gdzie są NML i Thunder. NML siedzi na ławce, a Thunder nerwowo chodzi w kółko.

NML: Mógłbyś przestać tak chodzić?

Thunder: Łatwo Tobie powiedzieć, bo to nie ty dostałeś wpierdol od ludzi Santiago na HardcoreManii i musisz mu się teraz przyglądać jako Chairmanowi.

NML: Otóż mylisz się, bo jestem w jeszcze gorszej sytuacji niż ty...

Thunder: Trzeba było pomyśleć dołączając do niego...

Dyskusję przerywa wchodzący do środka Jeff Marshall.

Jeff Marshall: Conor nie dał rady... Thunder musisz pokonać Dell La Rosę, by Santiago nie miał więcej swoich ludzi w Elimination Chamber o główny pas.

NML nagle wstał...

NML: Słuchajcie... wiem, że możecie mi nie ufać bo tym co działo się przez ostatni miesiąc. Ja sam nie mogę czasami spojrzeć w lustro, bo widzę człowieka, który sprzedał się. Jednak... zrobiłem to, bo sam nie wiedziałem czy mogę bardziej zaufać Donowi czy Santiago. Gdybyście byli na moim miejscu... zrozumielibyście to...

Jeff Marshall: Cóż... dzisiaj i na Advanced Warfare będziesz mógł udowodnić po której jesteś stronie. Bardziej martw się o to, by fani ponownie Ci zaufali, a nie my...

Jeff klepnął Thundera po plecach i obydwaj opuścili szatnię, a NML zrezygnowany ponownie usiadł...

Walka #3 Ennio Morisone vs Ernest

Walka kwalifikacyjna do Elimination Chamber Matchu o AWF Television Championship

Opis walki: Od razu po powrocie na ring rozpoczynamy kolejny pojedynek. Ennio ruszył na swojego rywala wrzucając go do narożnika i aplikując serię potężnych uderzeń w głowę. Ernest był oczywiście o wiele mniejszy ale zdołał dojść do siebie i odpowiedzieć Dropkickiem oraz następnie Hurricanraną. Wyrzuciła ona z ringu Morisone'a a jego przeciwnik wziął rozbieg wykonując bardzo efektowny Somersault Senton. Luchador wrzucił oponenta do środka, lecz gdy sam wchodził to wpadł na mocny Clothesline. Widocznie zamroczyło to zamaskowanego wrestlera, Ennio za to kontynuując akcję wkroczył powoli na narożnik. Nagle został zaskoczony tym, że Ernest do niego doskoczył aplikując mu efektowny Avalanche Frankenstainer .1.....2....Kickout. Luchador był zły, że pojedynek nadal jest kontynuowany. Odbił się więc od lin jednak przy próbie wykonania Springboard Moonsaulta trafił prosto na kolana oponenta. Morisone wiedział co robić i posłał rywala na liny wykonując mu po chwili efektywny Powerslam .1....2....Kickout. Uciekinier z Guantanamo był zły, że nie udało się mu jeszcze wygrać. Tak więc postanowił pójść na całego i ustawił się w narożniku chcąc powalić oponenta Bicykle Kickiem. Nagle Ernest uniknął tego i sam wyprowadził efektowne Enzuigiri oraz następnie Running Shooting Star Press. Emocje popchnęły go do walki więc wszedł na trzecią linę wykonując 450 Splash .1...2...3!

Zwycięzca przez przypięcie: Ernest

Ernest wygrywa i na Advanced Warfare zawalczy o AWF Television Championship! Szczęśliwy zamaskowany celebruje wraz z fanami zwycięstwo.

Przenosimy się do strefy wywiadów, gdzie Ola Ciupa ma gościa...

Ola Ciupa: Witajcie! Wraz ze mną jest "Showtime" James Stewart! James... na HardcoreManii najpierw walczyłeś z Conorem Breitlingiem i Thunderem w jednej drużynie, by potem spowodować porażkę Don Camillo i pozbawić go funkcji prezesa Attitude Wrestling Federation. Dzisiaj jednak znowu odwróciłeś się od Santiago Domingueza Espinozy, któremu pomogłeś w niedzielę. O co w tym wszystkim chodzi?

James Stewart: Widzisz Aleksandro... czasami w życiu nie chodzi o to, by zrobić coś co jest zgodne z oczekiwaniem większości Twoich sprzymierzeńców. Czasami w życiu trzeba zadbać o własną skórę. Na HardcoreManii pomogłem Santiago, bo wiedziałem, że nawet jeżeli Don sobie poradzi to i tak będą jeszcze ludzie, którzy będąc po stronie Espinozy będą próbowali pozbawić Dona władzy. Postanowiłem skrócić ten proces. Żeby było jasne... nikt nie ma w tej chwili kontroli nad Jamesem Stewartem. Showtime sam nad sobą ma całkowitą kontrolę.

Ola Ciupa: Nie obawiasz się, że przez Twoje zachowanie Santiago nie da Ci szansy walki o jakikolwiek pas mistrzowski na Advanced Warfare?

James Stewart: Espinoza nazywa siebie "Meksykańskim Wiatrem Śmierci". Jeżeli Santiago nie chce, by ten wiatr zabił jego... to lepiej niech nie zaczyna wojny z kimś, kto chętnie osobiście skopie mu dupę. Raz już z nim walczyłem na Gorączce Sobotniej Nocy. Jeżeli chce kolejnej walki... to proszę bardzo. Już myślę o tym jak zakończyć z nim walkę: czy kopiąc mu dupę i pinując, czy stopniowo sprawiać mu ból i go poddać. Santiago... uwierz mi, że jestem jeszcze groźniejszy, niebezpieczniejszy i bardziej szalony niż Don i kolejne nasze spotkanie... nie musi skończyć się tak miło jak dzisiaj.

James odszedł...

Ola Ciupa: To był James Stewart, a już za kilka chwil Dell La Rosa zmierzy się z Thunderem o miejsce w Elimination Chamber Matchu o AWF Heavyweight Championship na Advanced Warfare iPPV.

Wracamy na ring, a z głośników rozlega się

Dell La Rosy! Hawajczyk pojawia się na stage'u przy sporym heacie. Nic dziwnego, bo to on na HardcoreManii okazał się jednym z zamaskowanych. Dell La Rosa powoli i pewny siebie wchodzi do ringu. Po chwili gra
Thundera. Publiczność wita go cheerem, a ten widać, że jest skupiony przed pojedynkiem. Spokojnie wchodzi do kwadratowego pierścienia i staje twarzą w twarz z oponentem.

Walka #4 Dell La Rosa vs Thunder

Walka kwalifikacyjna do Elimination Chamber Matchu o AWF Heavyweight Championship

Opis walki: Thunder rzucił rywala na liny ale ten wykonał Shoulder Block i po chwili panowie znowu weszli w klincz. Ulubieniec fanów zdołał powalić rywala ale ten sprytnie odpowiedział Neckbreakerem i serią potężnych uderzeń. Rosa wyrzucił przeciwnika za liny i ten przez chwilę nie wiedział co robić. Thunder wrócił do środka i wyniósł oponenta pod Body Slam. Ten się wydostał i to on wykonał Body Slam a następnie kopniak w głowę. Thunder jednak sprytnie nadział przeciwnika na linny a następnie wymierzył Spear i kilka uderzeń. Ulubieniec nie chciał czekać i zaaplikował potężny Suplex ...1....2...Kickout. Gigant doszedł do siebie wykonując serię uderzeń oraz Clothesline. Thunder skontrował kolejną tą akcję wyrzucając przeciwnika za liny. Tylko, że La Rosa sprytnie wykonał Jawbreaker na liny. Zamroczyło to Thundera, który jednak szybko wyszedł za ring wykonując clothesline. Akcja powróciła między liny i tam Rosa wykonał Corner Clothesline oraz Big Boot prosto w głowę. Po chwili jeszcze Side Walk Slam i gigant wszedł na narożnik chcąc wykonać Diving Clothesline. Thunder uniknął tego a następnie wyniósł przeciwnika pod Powerbomb, rywal nie dał sobie wykonać tej akcji i sam wymierzył Low Blow gdy sedzia nie widział. Wszedł jeszcze na narożnik szykując się do kolejnego Corner Clothesline'a, nagle jednak Thunder wpadł na liny co doprowadziło do tego, że przeciwnik spadł na krocze. Tak więc Thunder doszedł do niego wykonując na narożniku serię uderzeń oraz następnie swój firmowy Powerbomb ..1....2....3.

Zwycięzca przez przypięcie: Thunder

Udało mu się! Thunder zwycięża! Dość szybko opuszcza ring jakby w obawie przed atakiem. Wiemy jedno - on uzupełnia skład Elimination Chamber Matchu o AWF Heavyweight Championship na Advanced Warfare iPPV. Tym samym został tylko jeden znak zapytania co do uczestników tej walki: Tala Volkov czy Tom Sheppard? Na razie Thunder zadowolony opuszcza ring.

Gdy ponownie przechodzimy do środka Kremla to tam trwa wielka wojna. Opozycjoniści strzelają do żołnierzy z pepsigunów i w pewnym momencie decydującym natarciem przełamali obronę a sam Pepsi Bosman wpadł przez drzwi do pokoju, w którym został sam z Władymirem Putinem. Przywódca Rosji miał w ręce puszkę coli i po chwili wyciągnął magiczny kij Coca Coli ale PB sam miał już przy sobie pepsiguna. Rozpoczęła się wielka wojna na poty i łyki. Wydawało się, że nigdy to się nie skończy ale w tym momencie Bosman wziął łyka pepsi i udało się mu wykonać kopniaka w brzuch oraz Stunner. A następnie zawiesił on flagę Pepsi w oknie. Gdy Putin się ocknął to chciał zaatakować Bosmana ale sam został wypchnięty z okna i wpadł prosto na samochód, który wiózł materace. Za to PB dumnie jako Car Pepsilandu stał w oknie przy wielkich brawach swoich rodaków.

Wracamy po przerwie. W ringu jest już dość rzadko widziany Jerry Richards. Oczekuje on na swojego rywala. Po chwili z głośników rozlega się...

, a na stage wychodzi debiutant - Swag Master! Pewny siebie wchodzi do ringu. Zdejmuje czapeczkę i udaje, że rzuci w publiczność, po czym odrzuca gdzieś na bok. Czas na kolejny pojedynek!

Walka #5 Jerry Richards vs Swag Master

Opis walki: Dopiero po gongu Jerry odkłada butelkę z whiskey. Swag nie czeka... i atakuje Richardsa w plecy! Po chwili wynosi go... i mamy Turnbuckle Powerbomb! Do tego mamy Regal-Plex! Master nie czeka i dokłada Springboard Moonsault, po czym dopiero wykonuje Sliced Bread #2! Pin 1... 2... 3!

Zwycięzca przez przypięcie: Swag Master

Szybkie zwycięstwo Swag Mastera, który każe uciszyć muzykę i prosi o mikrofon.

Swag Master: Widzicie tego śmiecia? Jest przykładem co robią z ludźmi alkohol, narkotyki i inne uzależnienia. Ja jestem ideałem człowieka, który dba o siebie. Wiecie dlaczego? Bo sam sobie jestem przyjacielem! Dbam tylko o siebie i to powoduje, że znane osoby lubią kręcić się ze mną. Nie ma w tej chwili przystojniejszego wrestlera w Attitude Wrestling Federation ode mnie. Na Advanced Warfare... zostanę nowym AWF Television Championem, bo mam wszystko co kocha telewizja! Yolo!

Przy dużym heacie Swag Master opuszcza ring i zadowolony z siebie udaje się na zaplecze.

Na placu przed Kremlem stały już miliony obywateli Pepsilandu. W tym momencie z królewską czapką oraz berłem w oknie stanął nowy Car, Rosji czyli oczywiście PepsiBosman. Zwrócił się on do swoich poddanych.

PepsiBosman: Gdy w AWF debiutowało Pepsi Championship to wiele osób szydziło i się śmiało. Dzisiaj już chyba nie jest im tak do śmiechu. Stałem się nie tylko carem Rosji ale także mój Pepsi Streak podwyższył się do „czterech”, na mojej liście pepsiśmierci są takie osoby jak : Ennio Morisone, Jushin Liger, Rhyno oraz Władimir Putin. Kto będzie kolejny ? Jakie granice będzie miał Pepsiland. Już teraz rządzimy tym światem, bowiem jesteśmy największym państwem na świecie. Panie Obama, pani Merkel, panie Holland oraz panie prezydencie Europy, Donaldzie Tusk idziemy po was wszystkich. Zdobędziemy ten świat w krucjacie dla Pepsi. Ale w tym momencie przechodzą na bezterminowy urlop by dalej powiększać swój streak i zostać AWF World Heavyweight Championem. Panie Nico Valmont, Panie K-Pelu i każdy panie, który stanie na naszej, skończycie tak samo jak Putin. Pepsi nadchodzi !

Po tych słowach cała Rosja skandowała „Pepsi”, „Pepsi”, „Pepsi”. A PB zszedł z mównicy jako nowy Car, Rosji.

http://i1240.photobucket.com/albums/gg487/Kamil_Gieroba/advanced%20warfare_zpsmqgvv3n7.jpg

Wracamy po przerwie i z głośników rozlega się

. Przy mieszanej reakcji publiczności na stage wychodzi NML. Były AWF Heavyweight Champion powoli i spokojnie przemierza rampę, po czym wchodzi do ringu, gdzie oczekuje na przeciwnika. W końcu gra
i na stage przy dużym heacie wychodzi obecny AWF Heavyweight Champion - Nico Velmont. Nie zwracając uwagi na reakcję innych wchodzi do ringu i staje twarzą w twarz z rywalem.

Main Event AWF Heavyweight Champion Nico Velmont vs NML

Normal Non-Title Match

Opis walki: Rozpoczynamy walkę wieczoru. Nico unika bezpośredniego starcia. Próbuje od razu przejść w Waist Lock, ale NML kontruje mocnym ciosem z łokcia i wyprowadza Headbutt. Mocnym Irish Whipem ciska Nico w narożnik i rusza z szarżą, by wykonać Body Avalanche. NML odbija się od lin, ale Velmont zebrał dość szybko siły, by wyprowadzić Dropkick! Pin... ale olbrzym natychmiastowo odrzuca mistrza! Nico próbuje jak najbardziej obić oponenta kopnięciami. Do tego przechodzi do Bodyscissors. Przez chwilę osłabia to NML'a, ale ten świetnie kontruje akcję kilkoma ciosami z łokcia, po czym sam przechodzi w Over-the-shoulder Single Leg Boston Crab! Nico krzyczy z bólu, ale nie ma zamiaru poddawać się. Chwyta się liny i NML zmuszony jest do przerwania dźwigni. Olbrzym puszcza oponenta. Po chwili rusza na niego z szarżą, ale ten kontruje kopnięciem. Do tego mamy Backhand Chop! I jeszcze jeden! I kolejny! Irish Whip i Forearm Smash od Velmonta! Mistrz wspina się momentalnie na szczyt narożnika... Senton Bomb! Pin 1... 2... Kickout. Nico czeka aż oponent wstanie i zapina Sleeper Hold wskakując na plecy olbrzyma! NML próbuje go zrzucić, aż w końcu ciska w narożnik. The Unusual One wrzuca przeciwnika na górną linę i sam wchodzi na drugą. To sygnalizuje tylko jedno... potężny Superplex!!! Pin 1... 2... Kickout! Zdenerwowany NML wynosi rywala na Powerbomb, ale ten kontruje kilkoma Punchami i odpowiada DDT! Pin 1... 2... Kickout! Nico nie czeka tylko od razu gdy przeciwnik próbuje wstać atakuje mu nogi Low Dropkickiem! Do tego z trudem, ale mamy Snapmare, a następnie Rolling Neck Snap! Ponadto odbija się od lin i dokłada Jumping Knee Drop! Pin 1... 2... Kickout. Nico próbuje wykonać Perfect-Plex, ale NML blokuje akcję i nie pozwala na to! Sam wykonuje Suplex. NML czeka aż rywal wstanie i jest Snap Powerslam! Pin 1... 2... Kickout! Olbrzym szykuje się do Win Shot, ale Nico zdołał w porę go odepchnąć. Sam odbija się od lin i mamy Spear! Pin 1... 2... Kickout! Wściekły Velmont z trudem, ale wykonuje Perfect-Plex!!! Pin 1... 2... Kickout!!! Nico nie może w to uwierzyć. Podnosi NML'a, a ten... wyprowadza... Low Blow...

Zwycięzca przez dyskwalifikację: Nico Velmont

Trudno wyjaśnić zachowanie NML'a, ale ten przy dużym cheerze kontynuuje atak. Podnosi obolałego Nico i wykonuje Win Shot! NML nie poprzestaje ataku. Opuszcza ring i wyjmuje spod niego kilka krzeseł, które wrzuca do ringu. Następnie... sięga po szybę!!! Publiczność reaguje cheerem, a NML ustawia krzesła, a na nich szybę. Szykuje się do Powerbombu w szybę! Z zaplecza jednak wybiegają Dell La Rosa, K-Pel i The Wildman! W trójkę zaczynają atakować NML'a ciosami! Publiczność reaguje heatem. K-Pel próbuje pomóc wstać Nico... i w tym momencie z zaplecza wybiegają Conor Breitling, Jeff Marshall i Thunder! Rozpoczyna się brawl czterech na czterech! Face'owie wyrzucają przeciwników z ringu i pozostaje w nim... tylko K-Pel! NML odpycha Conora i Thundera, po czym podnosi K-Pela... Powerbomb w szybę!!! Gra muzyka olbrzyma i w czwórkę patrzą na uciekających przeciwników. Publiczność reaguje dużym cheerem. W ten sposób...

Przenosimy się do kościoła. Widzimy, że siedzi w nim tylko jedna osoba, która spogląda na popiersie Jezusa. Jest nim... Messiah.

Messiah: Ludzie potrzebują wiary w bogów, choćby dlatego, że tak trudno jest wierzyć w ludzi. Bogowie są niezbędni. W Boga trzeba wierzyć, ale Bogu niekoniecznie. Jednak... jako można też w niego wierzyć, gdy sprowadza na nas zło? Dlaczego niewłaściwi ludzie są "na górze", a my musimy spoglądać cały czas na to co wyrabiają i mimo iż to się nam nie podoba, to niewiele możemy zrobić. Czy właściwie jest coś co możemy zrobić? Odpowiedź brzmi... tak.

Messiah podnosi się i podchodzi do popiersia Jezusa...

Messiah: Jezus nie był mesjaszem. Umarł, bo mimo iż wierzył w Boga to za życia wątpił czy jest w stanie sam odmienić świat. Ja mogę odmienić swój świat. Mogę odmienić to co jest złe w dobre. Już wkrótce w Attitude Wrestling Federation ponownie zawita prawość i sprawiedliwość, a Ci którzy są obecnie na górze... będą musieli się nawrócić jeżeli nadal tam będą chcieli zostać...

Messiah zaczął odchodzić w kierunku wyjścia...

Messiah: To ja jestem Mesjaszem...

Advanced Warfare

Elimination Chamber Match for AWF Heavyweight Championship

:arrow: Nico Velmont vs NML vs Jeff Marshall vs Tala Volkov/Tom Sheppard vs The Wildman vs Thunder

Elimination Chamber Match for AWF Television Championship

:arrow: K-Pel vs Floyd Tucker vs Ernest vs Swag Master vs ??? vs ???

:arrow: Tala Volkov vs Tom Sheppard

:arrow: Elimination Chamber Match for AWF Hardcore Championship

Segmenty PepsiBosmana napisał Arkao.

:arrow: Speech najciekawszej stajni w wrestlingu obecnie rozpoczyna show. Don Camillo wróci jako zawodnik? Pewnie będzie underdogiem, który poskłada Santiago i jego ludzi, nie? Nico daje speech, ktory jest dobry, a do tego łatwo mi jest wyobrazić sobie jego odtwórcę w takiej roli ;) Mistrz TV także wypadł nieźle, choć do końca dalej nie rozumiem jego decyzji o dołączeniu do stajni nowego chairmana. Stewart miał być gwarantem dla Santiago, że nikt mu się nie przciwstawi - ochroną - zaś ten nieźle go wyrolował i dobrze, bo Espinozy nie lubię (w pozytywnym tego słowa znaczeniu, wkurza mnie, bo jest dobry, nie słaby a taki powinien być heel ;) ). Atak był w tym momencie przewidywalny, Sheppard mówi jedno zdanie, a mimo to odrazu widać, że coś znaczy :D Ciekawe zarządzenie prezesa na koniec segmentu.

:arrow: GE NIAL NE! PepsiBossman zniszczył mój umysł, a chyba o to w tej postaci chodzi :D

:arrow: i kolejny GE NIAL NY, tym razem w swojej prostocie, segment. Jeśli wczuwam się w gale tak, że nie wiem co napisać w komentarzu, to znaczy że jest zaj*biście, a taki właśnie mam teraz stan :)

:arrow: Wildman awansował, ok przewidywałem to i ok.

:arrow: Panowie jak widac zawiązują mała koalicje przeciwko Santiagowi. TNA v 2.0? ;) A tak poważnie to mnie to pasuje, czekam kto kogo wprowadzi do EC matchu o główny pas.

:arrow: Dobry wywiad Stewarda, który trochę rozjasnił co siedzi w głowie Jamesa. Taki samotny wilk dbający o siebie - czyli raczej tweener.

:arrow: Thunder! Da Rosa był bezpłciowy przed dołączeniem do szjki prezesa i pewnie dalej taki będzie, więc dobrze że odpadł.

:arrow: Kolejny segment Bossmana tylko dobił mój mózg. Co ty ćpiesz, że masz takie pomysły :D :D

:arrow: Kim jest Richards? I skąd wziął się SwagMaster? Nowe postacie powinny być opisane userem, który je tworzy w nawiasie.

:arrow: Kolejny raz mamy Bossmana i kolejny raz myślę, że mojego mózgu już bardziej nie da się zniszczyć, ale jednak da :D Bossman vs. Merkel na iPPV? Moje pytanie: czy ta walka zalicza się do 1 vs. 1 czy intergender? Bo patrząc na rywala(kę) Bossmana to mam wątpliwości :P

:arrow: Koniec walki po low blow i to DQ :D Zazwyczaj używają tego kiedy sędzia nie widzi, więc plus dla ciebie za ciekawe wykorzystanie tej akcji, to znaczy po prostu inne... Brawl także ok, jest spoko. Czekam na rozwój wypadków.

:arrow: Wybacz, ale ciężko (mimo dobrego speechu) będzie nam, a przynajmniej mi, kupić gościa, który siedział w byle jakim tag teamie, jako kogoś znaczącego, choć segment na plus. Oby tylko Messiash nie poszedł w gimnick Volkova, ani odwrotnie, choc ich feud chciał bym w przyszłości widzieć, oczywiście Tala jako face, który mówi, że jego siostra jest w niebie, bo wierzyła w tego Jezusa, którego zły obraża.

Świetna tygodniówka, wszystko z pomysłem i smakiem.

Na plus - przemowy na początku, K-Pela nadal tam nie akceptuje, ale nieważne co mówi - zawsze poziom.

Fajna sprawa z Talą w pokoju prezesa, ten świr jest zajebisty. Oby tak dalej.

Segmenty z Bosmanem, klasa. Wielkie propsy arkao, super pomysł/wykonanie. Ciekawe z kim z AWF wejdzie w poważny program, póki co świetne urozmaicenie.

Ja przegrywam z Wildmanem, Thunder jednak wygrywa. W końcu w komorze musi być ktoś z poza ekipy Santiago.

Swag Master - sama nazwa bekowa, ale zobaczymy co dalej z nim będzie.

Z Messiahem coś rusza, podobał mi sie ten segment z nim bardzo. Oby coś dostał w przyszłości, ciekawy gimmick.

Stewarta chętnie dojadę, w imię sprawiedliwości! :D

Tala vs Tom - o to kto w komorze - super sprawa, może być ciekawie.

Czas na komentarz ;)

Chyba nikt się nie spodziewał, że ktoś inny niż byli Zamaskowani może otworzyć tą galę. Santiago pokazał bardzo dobry poziom w swoim speechu i cieszę się, że to on jest prezesem. Nico również dobrze rozwinął się za mikrofonem i jak na pierwszą przemową mistrza nie było źle. Fajnie pojechał po swoich potencjalnych rywalach. K-Pel mówiący o szacunku również mi się podoba. Dobry argument co do dołączenia do Espinozy. Stewart robi nam się coraz ciekawszy. Nieźle zrobił w konia Santiago i to oznacza, że byli Zamaskowani nie będą mieli tak łatwo w AWF. Sheppard jak zawsze w swoim badassowym stylu i kilka zdań wystarczyło, żebym go polubił. Jeff i NML już nic odkrywczego nie powiedzieli ani nic ciekawego nie wnieśli, ale segment otwarcia mi się podobał.

Opisze segment Bosmana w całości. Mam dwa różne zdania co do tego. Z jednej strony są to trzy bardzo dobre segmenty dobrze rozpisane i bardzo promujące PB i jego Pepsi Championship, ale z drugiej strony jest to bardzo mocny fantasy booking, który w przesadzie nigdy nie będzie mi się podobał. Dlatego koniec końców segmenty wyszły średnie.

Mój Floyd wraca i od razu zawalczy o AWF TV Championship. Dobre i to.

Tala wyszedł w tym segmecie jak dla mnie idealnie. Świetnie wyszło to całe masowanie jak i ogólnie cały segment. Ciekawa decyzja prezesa, bo któryś z zawodników zawalczy dwie walki.

The Wildman wygrywa, czyli ten ciekawszy. Nico musiał mieć przynajmniej jednego sprzymierzeńca w klatce.

A jednak cały czas nie wierzą NML'owi. Dobrze, że chociaż Jeff zachowuje profesjonalizm i stara się chociaż trzymać z nimi obydwoma.

Ernest wygrywa i dołącza do walki o pas Telewizji. Ciężko mi to skomentować, bo nie znam zawodnika, ale walka jak zawsze na poziomie.

Wywiad ze Stewartem bardzo rozjaśnił nm sytuację wokół niego. Bardzo dobrze to zrobił i myślę, że jeszcze będzie mógł coś zdziałać jeśli chodzi AWF HC.

Tym razem wygrywa jeden z face'ów. Bardzo dobra walka i cały czas mniej więcej utrzymuje nam się równowaga face'ów i heelów w komorze elimnacji.

Swag Master przechodzi do komory. Jak tak sobie go czytam to jest to bardzo ciekawa postać, ale zobaczymy jeszcze czy coś zdziała w AWF.

Poziom walki jak zawsze wysoki, a i zakończenie trochę dziwne. NML cały czas mocno balansuje między facem i heelem. Mocna akcja szykowana po walce z szybą i to w końcu K-Pel dostał akcję w szybę. Mocny brawl na zamknięcie gali tak jak powinno być przy budowaniu stajni.

Messiah już był w tej federacji wcześniej w jakimś tag teamie jeżeli się nie mylę i teraz dał bardzo dobry speeech. Dobrze wczuł się w rolę i w tym gimmicku jeszcze nie jest stracony.

Bardzo dobra gala. Były dobre segmenty i raczej nie da się wskazač słabych. Karta na Advanced Warfare też nam się powoli buduje. EC Matche wyglądają coraz ciekawiej z różnorodnymi postaciami.

• Urządzenie:  iPhone

Trochę będę mieszał, bo będę po trochu pisał i o Hardcoremanii i ostatnim odcinku. Mam nadzieje, że będzie to w miarę logiczne. :twisted:

Ogółem to zaskoczyło mnie danie walizki debiutantowi, ale sobie wtedy myślałem: Okej. Przecież walizki od razu nie musi wykorzystywać ma czas by się wypromować. A jednak później okazało się, że walizkę wykorzystał na tej samej gali, bo okazał się jednym z masked mans. No, dobra, nie przeszkadza mi to. Jestem w stanie to kupić. Innymi zamaskowanymi okazali się Della Rossa i K-Pel. Ten pierwszy, no cóż, spłynął po mnie. A K-Pel? To już było zaskoczenie. Tym bardziej, że jego postać jakoś tak mało pasuje do takiej stajni. Sam skład stajni robi wrażenie.

Ogółem bardzo dobrze, że Espinoza wygrał na hardcoremanii, bo storyline z nim, jako osobą mającą pełną kontrolę nad federacją, ma spory potencjał.

Dobrze, że jednak Stewart nie jest po stronie Espinozy, bo kolejny jego turn, no to już by Big Showa przypominało. :twisted: A tak jako tweener, to ok.

Dziwi trochę, że Marshall tylko nie ufa NML-owi, powinien chcieć go dopaść, w końcu ten go w chuja zrobił. Ale rozumiem, że może być to przez to, że Marshall zdaję sobie sprawę z siły obecnej stajni, więc im więcej jest po jego stronie tym lepiej. Tylko, że NML-owi nie ufa, dlatego też można by było zrobić segment w którym Marshall mu wygarnia, że ten go w chuja zrobił, a teraz mu w dupę włazi, bo chcę, żeby mu zaufali. Oczywiście to twoja decyzja, czy takie coś było by dobre i czy to rozpisać jakoś, i dać do któregoś odcinka. :)

Sheppard chyba zostanie wykiwany i nie dostanie się do komory eliminacyjnej. Swoją drogą, czy ten ring-name nie był wzorowany na Mass Effect? :D

Pepsi Bosman jak zwykle daje fajną rozrywkę.

A Messiah - owi chyba się szykuję jakiś push. Dla mnie ok. Bo ma fajny gimmick, tylko coś słabo wykorzystywany. :P

Ogółem to fajnie się wszystko (no może nie wszystko :P) rozwija, jest ciekawie i lubię czytać AWF. :smile:

Edytowane przez HBK Fan

Sheppard chyba zostanie wykiwany i nie dostanie się do komory eliminacyjnej. Swoją drogą, czy ten ring-name nie był wzorowany na Mass Effect? :D

Nie, Sheppard został wzięty z pewnej postaci filmu Science-Fiction, takiego trochę klasy B, zaś Tom... myślałem jakie imię jakiejś postaci z filmu/anime/kreskówki/książki/komiksu czy czegokolwiek będzie pasowało i do imienia i padło na Toma, bo Tom z Tom and Jerry (akurat siostra oglądała w pokoju obok i usłyszałem, że to leci oraz Tom Hiddleston, którego nie wiedzieć czemu bardzo lubię, ogólnie spoko aktor ;)

Speech otwarcia typowy dla tego typu stajni, chwalili się jacy to są piękni i nieśmiertelni. Ciekawa zapowiedź tego co będzie potem.

Sumując wszystkie segmenty PepsiBosmana powiem tylko tyle-nie podobało mi się, nie tutaj. Jest to nierealny wręcz fantasy booking, takie coś to w EWF ale nie tutaj. Jest to świetnie napisane ale do AWF pasuje jak pięść do oka.

Volkov z gali na galę propsuje u mnie coraz bardziej, jednak z niego może być naprawdę ciekawa postać.

Wildman nadal porządnie promowany, może coś z niego będzie.

Dobra narada w szatni nie jest zła :D Dobrze że pokazana jest nieufność do NML-A który zachowuje się jak niezdecydowane dziecko.

Stewart będzie widzę buntownikiem i takim trochę samotnym szaleńcem, to dobrze bo już obawiałem się że zostanie drugim Big Showem.

Dell La Rosa po raz kolejny przeciwko mojej postaci i znowu Thunder wygrywa, dobrze że wygrywa ale z drugiej strony niedobrze bo nie ukrywam że kolejna porażka na IPPV mnie nie satysfakcjonuje, ale zobaczymy jak to rozegrasz, liczę na co nieco.

Nie kojarzę ani Richardsa ani Swag-Mastera, choć dla drugie był to debiut. Dobrze że on odniósł wiktorię bo ma chyba więcej do zaoferowania niż jego prawie anonimowy przeciwnik.

NML nadal nie potrafi się odnalezć w nowej rzeczywistości, nie wiem jak zamierzasz go teraz prowadzić bo ciężko go teraz kupić jako face'a. Brawl po walce, który to już raz :twisted:

Segment Messiaha zamyka tygodniówkę? Dziwna decyzja bo nie wydaje mi się by był on kimś znaczącym zważywszy na jego przeszłość w tag teamie.

Edytowane przez Betrayal
Strike First

1666685508559ec7a1aad8c.jpg

Dobrze, że w pojedynkę uniknąłem tego powerbomba na szybę! Absolutely PERFECT!

50608915156a3743c1fa34.jpg

• 2 tygodnie później...

Lepiej późno niż później:

*Na starcie pojawia się wiodąca prym w AWF stajnia. Tylko, czy którakolwiek z postaci powiedziała coś, co naprawdę było dobre? Santiago chyba jako jedyny dał krótkie promo pasujące do jego postaci. Hajs na pierwszym miejscu! Nico? Za mało perfekcji. Nie czuło się tego :P K-Pel żądający szacunku? Pasuje do jego catchphrase'u, ale mimo wszystko nie był to gość, którego każdy zlewał. La Rosa nic nie powiedział - być może taka jest charakterystyka jego postaci, ale w ten sposób gość jest z marszu najsłabszym ogniwem tej ekipy.

Co do akcji z moją postacią - ciekawy obrót sytuacji. Dzięki temu nie utonie wśród pozostałych członków "gangu" Espinozy (w końcu byłby tam gdzieś na szarym dnie). Z drugiej strony skierowanie jego poczynań ku Espinozie jest słabym pomysłem (wnioskuję to z wywiadu). Tak naprawdę żadnemu z nich nie powinno zależeć na kolejnej potyczce. James to wolny strzelec, zaś Meksykanin ma teraz wystarczająco wiele problemów. Opcji idealnej nie znam, jednak fajny scenariusz rysuje mi się w głowie. Jeśli na Stewarta nie ma pomysłu, to nie szukajmy go na siłę. Po prostu niech ucichnie na kilka(naście) gal i powróci w odpowiedniej chwili. Wtedy miałoby to jakieś momentum (w przeciwieństwie do sytuacji sprzed SuperBrawlu, gdzie nie było go przez 2/3 gale, a i tak nikt się z nim nie liczył).

Sheppard zgarnia cheer. Ludzie zapomnieli o jego pro-kanadyjskości. Ważne, że jest przeciwko chairmanowi :P Espinoza łatwo stracił głowę dając bez problemów NML'owi walkę z Velmontem... Słabiutki start Santiago ;)

*Akcja z Bosmanem - porażka. W tej bajce nawet smoki by mnie nie zdziwiły. Tutaj aż się prosiło, żeby na końcu ujrzeć napis "I wtedy Bosman się wybudził". Strasznie to zbędne.

*Tucker, Ernest, Swag Master i K-Pel. Pas TV ma całkiem niezłą obsadę. Swag Master jest świetnie napisaną postacią. Wszystko w niej pasuje. Dawać go na Sebę. Nic tak nie poprawi humorów jak Yolo Swag vs. Typowy Sebix :D Ernest moim faworytem ;)

*Breitling odpadł w wyścigu o pas. Mimo wszystko Wildman jest dużo mocniej wypromowany. Wynik bez zaskoczenia.

*Zestresowany NML wypadł zabawnie. Jak dziecko we mgle, które musi się każdemu tłumaczyć :twisted:

*Main Event. Mistrz bez szału. Czy to jest ten sam gość, który poskładał na Manii trójkę reprezentantów Dona? Zachowanie NMLa zaś wydaje się naturalne. Szukał zemsty, a nie zwycięstwa. Na dodatek w non-title matchu :P K-Pel obrywa - szkoda, La Rosa nadawał się bardziej.

*Promo Messiaha wskazuje na to, że stanie się on jednym z ważniejszych elementów federacji. Na dodatek pojawi się jako ten dobry (tak wywnioskowałem z proma). Mimo wszystko brakuje mi tutaj jeszcze jednej osoby, która nosiła maskę. Może i Messiah nią nie jest, ale może wtrącić swoje trzy grosze :)

1047920915357ecfbacc6b.jpg

http://i1240.photobucket.com/albums/gg487/Kamil_Gieroba/awf_zpsht2zkfof.png

2.05.15 Gorączka Sobotniej Nocy #18

Arena Omsk, Omsk Rosja

15 dni do Advanced Warfare iPPV

W Attitude Wrestling Federation czuć w powietrzu jeszcze ostatnie opary z HardcoreManii iPPV. Powoli jednak rozkręca się atmosfera przed kolejną, ważną galą - Advanced Warfare. Około 11000 osób jest niezwykle ciekawa tym co dzisiaj zaserwuje nam kolejna Gorączka Sobotniej Nocy. Nowy prezes AWF - Santiago Dominguez Espinoza. Zapowiedział na Twitterze, że poznamy uczestników walki o nowy pas mistrzowski AWF Hardcore Championship. Także show... czas zacząć!

Niespodziewanie na start dzisiejszej gali gra

PepsiBosmana. Przy mieszanej reakcji publiczność (choć przeważa cheer) Pepsi Champion pewny siebie wchodzi do ringu i prosi o mikrofon, po czym jeszcze wznosi pas mistrzowski ku górze.

PepsiBosman: Rozumiem Was... po tym co zrobiłem tydzień temu jedni z Was mają prawo buczeć, a inni mi cheerować. W końcu nie wszyscy w Rosji byli świadomi jakim tyranem był Władimir Władimirowicz Putin. On jednak podobnie jak trzech zawodników Attitude Wrestling Federation był ofiarą mojej Pepsi Rewolucji! Każda rewolucja musi mieć swoje ofiary, prawda? Moja ma już cztery. Ofiarą mojego pierwszego Pepsi Challenge'u na Allianz Arena w Monachium padł Ennio Morisone. Potem na Stadionie Olimpijskim w Berlinie pokonałem japońską legendę wrestlingu jaką jest Jushin Thunder Liger. Natomiast na HardcoreManii byłem lepszy od legendy ECW - Rhyno. Tydzień temu poszedłem jednak jeszcze dalej tworząc własne królestwo - Pepsiland. Wracając z Kremla zrozumiałem jednak jedną rzecz - na co mi moje królestwo, skoro nie ma w nim moich fanów, czyli Was? Tylko walcząc w Attitude Wrestling Federation, wygrywając i zdobywając pasy mistrzowskie mogę zdobyć także kolejnych sympatyków Pepsi! Zatem dziś na kolejny krok ku temu. Czas na kolejny Open Challenge! Tradycyjnie wyzywam każdego zawodnika z zaplecza... Open Challenge zaczyna się właśnie teraz! Cytując klasyka - chcesz coś... to sobie to weź!

Przez chwilę trwa cisza... i rozbrzmiewa niespodziewanie

K-Pela!!! Przy dużym heacie AWF Television Champion pojawia się na stage'u z mikrofonem w ręku.

K-Pel: Zabijcie to zanim złoży jaja! Pepsi Rewolucja? Serio?! Serio?! Powiedziałem: serio?! Gdy kilka tygodni temu ze sobą rywalizowaliśmy podejrzewałem, że powinienem Cię całkowicie wykończyć zanim powrócić i ponownie będziesz rozprowadzał obrzydliwy wirus zwany "Pepsi". Wiesz do czego nadaje się Twoje Pepsi? Do spłukania w muszli klozetowej! Twoje Pepsi to swoją siki, a ty jesteś nic nie wartą stertą bzdur! Jedyny, prawdziwy mistrz to ten, który co tydzień daje prawdziwą rozrywkę tym wszystkim ludziom, którzy kupują bilety na te gale i oglądają nas w telewizji! Prawdziwym mistrzem... jest mistrz telewizyjny . Powiedz tym ludziom prawdę... Od dawna zazdrościłeś mi, że to ja zdobyłem ten pas po naszej rywalizacji i tylko dlatego stworzyłeś te nic nie warte Pepsi Championship! Zamknijcie się do cholery jasnej!

PepsiBosman: Po pierwsze primo nie będzie tak traktował fanów wrestlingu! Po drugie primo ja przynajmniej nie sprzedałem się i nadal jestem przy swoich wartościach!

K-Pel: Wartości?! Jakie ty masz wartości? "Pijesz Pepsi, będziesz seksi"? Zamknąć mordy!!! Dość tego! Skoro ten pas jest dla Ciebie taki ważny to właśnie za chwilę go stracisz i będziesz miał już czegokolwiek, co będzie dla Ciebie wartościowe, rozumiesz mnie?! Bez tego mistrzostwa będziesz absolutnym zerem... no dobra już jesteś zerem, ale będziesz wart mniej niż zeroooooo! Mniej niż zeroooooo! Mniej niż zerooooo! Mniej niż zerooooo! O, o, o, o! Akceptuję Twoje wyznanie!!!

K-Pel wchodzi do ringu, a sędzia odbiera pas Pepsi Bosmanowi i prezentuje wszystkim Pepsi Championship! Open Challenge czas zacząć!

Walka #1 AWF Television Champion K-Pel vs Pepsi Champion PepsiBosman

Normal Match for Pepsi Championship

Opis walki: Zaczynamy. Od razu w starciu siłowym swoją przewagę pokazał Pepsi Bosman, który dość szybko odepchnął rywala do narożnika. Tam przerywa uchwyt, by nie zostać wyliczonym przez sędziego, ale momentalnie bierze rozbieg i szykuje się Stinger Splash, ale K-Pel zrobił unik i Knife-Edge Chopem. Mamy Irish Whip w przeciwległy corner i szarżę K-Pela na Running Shoulder Thrust! Do tego odbija się od lin... ale PepsiBosman niespodziewanie odpowiada potężnym Lariatem aż obróciło K-Pelem! Pin 1... 2... Kickout! PepsiBosman odbija się od lin i nadchodzi Running Splash, ale K-Pel w ostatniej chwili robi unik! PB ze sporym impetem zderzył się z matą, a K-Pel z lekkim trudem, ale jednak wykonuje Bridging German Suplex! Pin 1... 2... Kickout! K-Pel podnosi przeciwnika i wyprowadza Knife-Edge Chop. Po chwili kolejny. I jeszcze jeden. Ultimate Śmieszko odbija się od lin, lecz przeciwnik odpowiada Shoulder Blockiem. Mamy Snapmare w wykonaniu PepsiBosmana, odbicie od lin i Low Dropkick! Pin 1.... 2... Kickout. PepsiBosman przechodzi do bocznego Headlocku w parterze. Chce jak najbardziej osłabić przeciwnika. K-Pel próbuje wyrwać się z uchwytu, ale ciężko mu to idzie. W końcu podnosi się i odpowiada kilkoma ciosami z łokcia, dzięki którym wydostaje się z dźwigni. Mistrz telewizyjny odbija się od lin... ale inkasuje mocny Big Boot od rywala! Przypięcie 1... 2... Kickout! PepsiBosman podnosi K-Pela, a ten niespodziewanie kontruje Jawbreakerem, a do tego dokłada Stunnera! PB stoi zamroczony i inkasuje Potylica Driver! Pin 1... 2... Kickout! K-Pel ustawia oponenta pod ShoutBoxer, ale ten blokuje akcję i kontruje Snap Suplexem! Pin 1... 2... Kickout! K-Pel podrywa się i ucieka do narożnika, lecz to okazuje się jego błędem, bo inkasuje Stinger Splash! Bosman jeszcze odbija się od lin, ale K-Pel niespodziewanie kontruje świetnym Dropkickiem! Ultimate Śmieszko przechodzi do Cloverleaf!!! Czy PepsiBosman podda się? On walczy z bólem i stara się doczołgać do lin, a publiczność wspomaga go chantując jego imię. W końcu... chwycił się liny! K-Pel przez chwilę nie chce przerwać submissionu, ale w końcu to robi i ponownie chwyta przeciwnika za nogi. Ten jednak odkopuje go prosto na sędziego! Ten wypada z ringu! K-Pel wykorzystuje to i opuszcza ring, by sięgnąć po krzesło! Wraca z nim do ringu i szykuje się do Chair Shootu... ale PepsiBosman kontruje Low Blowem!!! Do tego wyprowadza potężny Clothesline! PB odbija się od lin... Running Splash! Sędzia powoli wraca do ringu 1... 2... 3!

Zwycięzca przez przypięcie i wciąż Pepsi Champion: PepsiBosman

PepsiBosman wygrywa po kontrowersyjnej końcówce! Szczęśliwy odbiera pas mistrzowski od sędziego, a publiczność chantuje "Pepsi! Pepsi! Pepsi!". PepsiBosman prosi kogoś, by rzucił mu puszki Pepsi i łapie dwie, po czym mamy Bash i wylanie jej zawartości na K-Pela. PepsiBosman zadowolony opuszcza ring i cofają się odwraca się jeszcze w stronę kwadratowego pierścienia wznosząc do góry pas mistrzo.... Seba!!! Seba wybiega z zaplecza i atakuje od tyłu Bosmana! Podnosi go i ciska w barierkę, a następnie wykonuje "Bombę w ryj"! Co to ma znaczyć do licha?!

Widzimy siedzącego w swoim biurze Santiago Domingueza Espinozę. Przegląda jakieś papiery i pali cygaro.

Santiago Dominguez Espinoza: Kurwa... jednak, gdy Don był Chairmanem to nie miałem tyle papierkowej roboty... muszę wynająć jakiegoś księgowego i sekretarkę...

Do środka niespodziewanie wparował wręcz James Stewart! Staje on naprzeciw Chairmana.

James Stewart: Co to ma wszystko znaczyć? Słyszałem, że nie ma mnie nie tylko w Elimination Chamber Matchu o AWF Heavyweight Championship, ani także o AWF Hardcore Championship.

Santiago Dominguez Espinoza: Cóż, gdybyś tydzień temu nie podjął złej decyzji, to być może teraz byłbyś w składzie walki o główny pas, a tak...

James Stewart: Czyli od teraz tak będziesz karał wszystkich, którzy nie są za Tobą?

Santiago Dominguez Espinoza: Słucham?

James Stewart: Jeżeli nie dostanę szansy, by walczyć o jakikolwiek pas mistrzowski na Advanced Warfare to będziesz miał ze mną do czynienia!

Santiago Dominguez Espinoza: Ok, rozumiem... cóż, są chyba jeszcze dwa miejsca w walce o AWF Television Championship, więc w dzisiejszym main evencie zmierzysz się z Andrew Pavlinskym.

James Stewart: W porządku... mam nadzieję, że wszyscy Twoi ludzie będą trzymać się z daleka od walki, bo nie ręczę za siebie!

James nieco uspokojony, ale nadal zły opuszcza biuro, a Santiago pokręcił głową.

Przenosimy się do ringu, gdzie jest już z mikrofonem w ręku Tom Sheppard.

Tom Sheppard: Ostatnie tygodnie... nie są dla mnie łatwe. Z jednej strony wygrałem pierwszy, historyczny SuperBrawl match. Przez moment nawet byłem AWF Heavyweight Championem na HardcoreManii. Z drugiej strony jednak... nie dość, że od kilku tygodni prześladuje mnie jakiś psychol, który w moim kraju, w pięknej Kanadzie dawno znalazłby się w wariatkowie, to jeszcze muszę użerać się ludźmi Espinozy i z nim samym. Za piętnaście dni kolejna gala iPPV: Advanced Warfare. Santiago pozwolił sobą zmanipulować Tali i stoczę na tej gali dwa pojedynki. Wiecie dlaczego dwa? Bo nie mam zamiaru dać jakichkolwiek szans Volkovowi! Po naszym bezpośrednim pojedynku Tala będzie musiał pogodzić się z tym, że to ja wygrałem i zawalczę o AWF Heavyweight Championship! Odkąd tylko miałem w posiadaniu ten pas... zrozumiałem, że to dla mnie obecnie najważniejsza rzecz w życiu. I nikt mnie nie powstrzyma przed odzyskanie jej! A na pewno nie ten pomyleniec!

Sheppard na chwilę zamilkł... a my usłyszeliśmy śmiech! To Tala Volkov wyszedł na stage z mikrofonem w ręku!

Tala Volkov: Och spokojnie chłoptasiu, bo Ci z tych emocji i wrażenia jeszcze wstanie!

Tom Sheppard: Co... coś ty kurwa powiedział?!

Tala Volkov: Widzisz przystojniaku... już od dawna podkreślam, że nie zależy mi na zostaniu jakąkolwiek mistrzynią. Jedynie co mnie podnieca to tacy przystojni faceci jak ty i sprawianie bólu. A gdy te dwie rzeczy się połączą... wtedy jestem bliska szczytu!

Tom Sheppard: Nie wiem co Ci się popierdoliło w Twojej głowie... ale na Advanced Warfare dostaniesz ode mnie największy łomot w swoim życiu i to przywróci Ci rozum!

Tala Volkov: Słuchaj kurwo! Owszem, może jestem pomyleńcem... owszem, może jestem popierdolony... ale zrozum, że gdy tylko wejdziesz ze mną do ringu na Advanced Warfare to jeszcze przed gongiem jesteś na straconej pozycji! Love Bites, Truth Hurts and You Fall ... for IT! Zniszczę Twoje marzenia tak jak zostały zniszczone marzenia mojej ukochanej siostrzyczki! Gdyby ona żyła oglądałaby mnie teraz jako AWF Heavyweight Championa! Gdyby ona żyła byłaby dumna ze mnie jako jej brata! Gdyby ona żyła...

Tom Sheppard: To mogłaby mi possać fiuta! Nie obchodzi mnie Twoja siostra, która jakbyś zapomniał od dawna nie żyje... nie interesujesz mnie ty... interesuje mnie tylko i wyłącznie...

Ale to było przegięcie! Volkov nie wytrzymał i wparował do ringu! Takedownem powala Shepparda i zasypuje go serią wściekłych Punchy w głowę! Tala podnosi Toma i ciska w narożnik, po czym częstuje Running Shoulder Thrustem! Odciąga go od cornera i próbuje wykonać "Beautiful Indiffernce"... ale Tom w ostatniej chwili kontruje i ku zaskoczeniu wszystkich mamy "TSKO"!!! Sheppard nakręcony klęka nad Talą i pokazuje mu środkowe palce... a ten robi kip-up w dobrze nam znanym stylu "Braci Destrukcji"! Tom przestraszony przewraca się, a Tala na czworaka podąża za nim. Sheppard jednak zdołał uciec, a Volkov nadal na czworaka spogląda na niego i uśmiecha się. Gra muzyka Tali, a Tom powoli cofa się ku zapleczu...

Walka #2 Jay Swann vs (L)ucas

Opis walki: Kibol ruszył na swojego rywala wściekle atakując go w narożniku, gdzie to wykonał całą serię potężnych uderzeń w brzuch kolanem. Swann miał widocznie dość ale szybko trafił na Belly To Belly Overhead Suplex oraz następnie kolejną serię potężnych uderzeń. Jay szybko podnosił się z maty ale ponownie otrzymał Suplex, następnie jeszcze kolejny raz Suplex. Lucas zdominował zupełnie rywala. Wszedł na trzecią linę chcąc wykonać Diving Clothesline ale w ostatniej chwili Jay odsunął się na bok. Zanim Legionista doszedł do siebie to wpadł na błyskawiczny High Kick oraz następnie Snapmare i Low Dropkick .1....2.....Kickout. Swann szykował się do zakończenia walki więc wszedł na trzecią linę chcąc zaaplikować Diving Elbow Drop. Nagle jednak Lucas wpadł na liny przez co jego rywala spadł na kroczę. Ten Warszawiak mógł iść za ciosem i ustawił sobie przeciwnika na szczycie i miał plan by zaaplikować oponentowi Avalanche German Suplex. Na szczęście w ostatnim momencie Jay zrobił obrót w powietrzu i wylądował na nogach, wykorzystał także to, że Lucas jest jeszcze na narożniku i wymierzył mu Enzuigiri oraz w końcu upragniony Diving Elbow Drop .1....2....Kickout. Po chwili Jay wyniósł przeciwnika pod GTS ale ten uciekł mu z barków i sam chciał zaaplikować Brogue Kick. Swann uniknął tego a następnie wymierzył High Kick oraz nareszcie udało się mu wykonać GTS ! .1...2.....3

Zwycięzca przez przypięcie: Jay Swann

Podziękowania dla arkao za napisanie walki

Jay Swann ku zaskoczeniu wszystkich i przy dużym heacie wygrywa! Zadowolony opuszcza ring i triumfalnie wznosi ręce ku górze. (L)ucas z trudem przyjmuje do siebie przegraną.

Jesteśmy na zapleczu. Kamerzysta śledzi Sebę idącego korytarzem i w końcu go zaczepia.

Reporter: Seba! Wytłumacz nam swój atak na PepsiBosmana...

Seba: Serio? Serio jesteś takim idiotą, że muszę Ci tłumaczyć atak na tego chuja? PepsiBosman to największy debil na tej planecie. Słuchając go co tydzień chce mi się rzygać, a gdy oglądam jego walki nudzę się bardziej niż w trakcie reklam na Polsacie. W ogóle uważam iż po rywalizacji z K-Pelem powinien sobie darować wrestling, bo pokazał iż jest bezwartościowym gównem. PepsiBosmanie... jeżeli teraz mnie słuchasz to wiedz iż to ja jestem Twoim następnym przeciwnikiem w Open Challenge'u. Nasza walka odbędzie się jednak na moich zasadach i wtedy, gdy ja tego chcę. Także bądź w gotowości... zabiorę Ci nic nie warty pas mistrzowski i sprzedam w pierwszym, lepszym lombardzie, bym mógł sobie później strzelić kilka piw z ziomkami. Tylko w taki sposób przyda się to Twoje Pepsi Championship.

Ponownie przenosimy się do biura Santiago Domingueza Espinozy, ale tym razem do środka wchodzi AWF Television Champion K-Pel...

Santiago Dominguez Espinoza: K-Pel! Co tu robisz? Nie powinieneś odpoczywać? O co chodzi?

K-Pel: O to, że tydzień temu nie okazano należytego mi szacunku...

Santiago Dominguez Espinoza: Obiecałem Ci, że zajmę się tą sprawą...

K-Pel: Tak, miałeś ukarać tych, którzy zaatakowali drugiego z najważniejszych mistrzów w TWOJEJ federacji. Do tego dzisiaj znowu nie okazano mi należytego szacunku. W dużym stopniu to dzięki MNIE jesteś teraz Chairmanem. Także Santiago...

Do środka niespodziewanie wszedł AWF Heavyweight Champion Nico Velmont!

Nico Velmont: Przechodziłem i przypadkowo usłyszałem Twoje brednie K-Pelu... za kogo ty się masz? Przecież dzisiaj przegrałeś z jakimś grubasem pijącym Pepsi i ty uważasz się za mistrza? Sprawdź na prawdziwego, perfekcyjnego championa, który właśnie stoi przed Tobą!

K-Pel: Gdyby nie ja, Dell La Rosa, The Wildman i Santiago to mógłbyś co najwyżej ssać mi teraz chuja, a nie być mistrzem...

Santiago Dominguez Espinoza: Panowie!!! Zatrudniłem Was byśmy współpracowali. To iż Wasza działalność jako Masked Mans została zakończona nie oznacza iż nie mamy dalej działać razem! Ok... dostaniecie NML'a i Thundera. Jeszcze dzisiaj, ale będzie to tag team match! Liczę na to iż razem pokonacie tę dwójkę, zrozumiano?

K-Pel i Nico spojrzeli na siebie, po czym wzruszyli ramionami i opuścili biuro, a Santiago westchnął...

Wracamy na arenę, a z głośników rozlega się

Ernesta. Hiszpański luchador przy sporym cheerze pojawia się an stage'u. Jak wiadomo za piętnaście dni zawalczy w Elimination Chamber Matchu o AWF Television Championship. Jednym z jego rywali... będzie dzisiejszy przeciwnik. Ernest wskakuje do ringu, a grać zaczyna
. Także przy sporym cheerze na arenie pojawia się Floyd Tucker. "The Real Warrior" uśmiechnięty i gotowy do walki wchodzi do ringu.

Walka #3 Ernest vs Floyd Tucker

Opis walki: Ernest próbował od razu zaatakować nogi przeciwnika, ale ten w porę zrobił unik i wyprowadził maczugę w plecy. Floyd podnosi rywala i Irish Whipem ciska w narożnik. Rusza z szarżą i mamy Corner Forearm Smash. Do tego podręcznikowy Neckbreaker! Pin 1... 2... Kickout. Floyd podnosi Ernesta, a ten niespodziewanie odpowiada jednym Low Kickiem, drugim Low Kickiem, mamy Enzuigiri i Legsweep Kick, a całą kombinację kończy świetny Standing Moonsault! Pin 1... 2... Kickout. Ernest gotowy jest do Standing Stunnera, ale Floyd w porę go odepchnął i odpowiada wykonując Facebuster! Pin 1... 2... Kickout! Tucker podnosi przeciwnika i wyprowadza Knife-Edge Chop. Po chwili kolejny. Irish Whip w corner i szarża, ale Ernest kontruje kopnięciem, a następnie chwycił oponenta i mamy Tornado DDT! Pin 1... 2... Kickout! Floyd wstaje za pomocą lin... Superkick od Ernesta!!! Tucker zamroczony wypada z ringu i próbuje podnieść się, ale Ernest bierze rozbieg i mamy Suicide Dive wbijający oponenta w barierkę! Luchador nakręca się i wrzuca przeciwnika do ringu. Od razu wspina się na szczyt cornera... 450 Splash... nietrafiony!!! Floyd wyczekuje odpowiedniego momentu i mamy Wave of Tucker! Pin 1... 2... 3!

Zwycięzca przez przypięcie: Floyd Tucker

Dość szybko młody zawodnik poradził sobie z Hiszpanem. Ma z czego się cieszyć, bo pokonał jednego ze swoich oponentów na Advanced Warfare. Czy na iPPV także będzie celebrował wygraną?

Przenosimy się na parking. Gotowy do wyjazdu jest AWF Television Champion K-Pel. Dopiero gdy zamyka bagażnik zauważa, że obok stoi AWF Heavyweight Champion Nico Velmont.

Nico Velmont: Słuchaj gówniarzu... co to była za pokazówka przed szefem, co? Pewnie gdyby nie obecność Santiago to nie powiedziałbyś...

K-Pel: Że bez ze mnie, Dell La Rosy i The Wildmana mógłbyś co najwyżej obciągnąć mi chuja? Owszem, powiedziałbym. Mogę to nawet jeszcze raz powtórzyć jeżeli chcesz...

Nico Velmont: Ok... tydzień temu wyszło małe nieporozumienie. Rozumiem, że po wylądowaniu w szybie możesz być lekko sfrustrowany... do tego ta przegrana dzisiaj... ale stary, jesteśmy po tej samej stronie i nie powinieneś wyjeżdżać do mnie z takimi tekstami. Poza tym... gdzie ty się wybierasz? Przecież dobrze wiesz, że będziemy jeszcze dzisiaj potrzebni...

K-Pel: Cóż, wolę by tym razem ktoś inny niż ja wylądował w szybie. Na przykład... ty?

Nico Velmont: Zastanów się co robisz? Chcesz odciąć się od nas? A może znowu chcesz wrócić do gimmicku liżącego wszystkim dupy dowcipnisia.

K-Pel: Dobrze wiesz i ja wiem, że jesteśmy Ci my wszyscy potrzebni do jednego... by obrywać za Ciebie. Zauważyłem to już tydzień temu. Nie po to wchodziłem w układ z Santiago, by ratować Ci dupę. Także... jeżeli w ten sposób widzisz naszą współpracę... to niestety, ale nie znajdziemy porozumienia.

K-Pel wszedł do samochodu, trzasnął drzwiami i odjechał zostawiając zdenerwowanego Nico.

rozlega się z głośników na arenie, a na stage przy olbrzymim heacie wychodzi Chairman AWF - Santiago Dominguez Espinoza. Meksykanin uśmiechnął się i pewny siebie wszedł do ringu, po czym poprosił o mikrofon.

Santiago Dominguez Espinoza: Piętnaście dni! Piętnaście dni do najbardziej ekscytującej, najbardziej nieprzewidywalnej, najbardziej niesamowitej... najbardziej... damn it! Brakuje mi po prostu słów, by to określić! Piętnaście dni do Advanced Warfare! Zapewniam Was, że takiej gali jaką zobaczycie na Stadionie Łużniki w Moskwie długo nie zobaczycie! Trzy Elimination Chamber Matche w stolicy Rosji! Nico Velmont postawi swój pas AWF Heavyweight Championship na szali przeciwko NML'owi, Jeffowi Marshalowi, The Wildmanowi, Thunderowi oraz Tali Volkovowi lub Tomowi Sheppardowi! Ale to nie wszystko! Dzisiaj poznacie ostatniego uczestnika Elimination Chamber Matchu o AWF Television Championship! Z kolei teraz mam zamiar ogłosić Wam uczestników Elimination Chamber Matchu o nowy pas mistrzowski - AWF Hardcore Championship! Będą to: Dope (Cheer), El Chupac (Heat), Grendus (Heat), Idris Reso (Heat), Michael Griffin (Face) i Nekrophage (Face)! A już za chwilę po raz pierwszy zobaczycie część z tych zawodników w akcji przeciwko sobie! El Chupac... Idris Reso... ruszcie dupsko na ring!

Rozbrzmiewa

El Chupaca i ten pewny siebie przy buczeniu publiczności wychodzi z zaplecza. Meksykanin wchodzi do ringu i wita się z Chairmanem, a ten po chwili opuszcza ring. Gra też
Idrisa Reso. Egipcjanin podobnie jak rywal dostaje negatywną reakcję. On jednak nie zwraca uwagi na mijającego go prezesa. Wchodzi do ringu i pokazuje, że jest gotowy do walki.

Walka #4 El Chupac vs Idris Reso

Opis walki: Reso zaczął lekceważyć przeciwnika i na samym starcie zaaplikował mu serię uderzeń oraz odbił się od lin mając w planach dołożenie Shoulder Blocku. Nagle jednak Meksykanin powalił go na matę. Chupac błyskawicznie podniósł przeciwnika aplikując mu Body Slam, Reso wstał szybko na nogi ale wtedy ponownie otrzymał Body Slam. Egipcjanin był wściekły więc wstał ponownie szybko i zaczął krzyczeć na rywala ten jednak wymierzył mu kolejny raz Body Slam, a po chwili także Standing Elbow Drop .1.....2.....Kickout. Idris wyszedł za ring mając dość tej walki. Przeciwnik ruszył za nim ale został zaskoczony Superkickiem w nogi oraz Reso zdołał cisnąć przeciwnikiem o stalowy słupek. Po tej akcji wrzucił on przeciwnika do ringu, gdzie to sam odbił się od lin aplikując efektowny Springboard Moonsault .1....2.....Kickout. Chupac nie chce jeszcze się poddać. Idris ustawił się szykując wykonanie Curb Stompa, nagle jednak Meksykanin doszedł do siebie aplikując mu urywający głowę Clothesline, a następnie także German Suplex. Potężny Latynos wszedł na trzecią linę chcąc wykonać akcje wysokiego ryzyka. Nagle jednak Egipcjanin do niego doskoczył wykonując Avalanche Frankenstainer, a gdy stał już na nogach to dołożył Superkick oraz Curb Stomp ! .1....2...3

Zwycięzca przez przypięcie: Idris Reso

Walka #5 Grendus vs Nekrophage

Opis walki: Od razu po przerwie rozpoczynamy kolejny pojedynek. Nekro ruszył na swojego rywala powalając go a następnie aplikując całą serię potężnych uderzeń w głowę, które zupełnie osłabiły Grendusa. Uciekł więc on z ringu by chwilę odpocząć ale wtedy Phage zaaplikował mu efektowny Suicide Dive. Za ringiem dzikus cisnął osłabiony przeciwnikiem o schodki a następnie posłał go do ringu. Niestety gdy sam wchodził to wpadł na kopniaka w brzuch a także potężny klasyczny Suplex .1....Kickout. Grendus mógł teraz atakować więc wrzucił przeciwnika w narożnik wymierzając mu całą serię potężnych uderzeń łokciem w głowę. Psycho wziął rozbieg ale gdy tylko odbił się od lin to wpadł na niesamowity Lariat, po którym wręcz zrobił obrót w powietrzu. Nekro wszedł na trzecią linę chcąc zaaplikować Diving Elbow Drop, w tym czasie jednak przeciwnik wyszedł za ring więc ostatecznie Phage zaaplikował mu Diving Crossbody za liny. Akcja szybko wróciła do ringu ale mimo to nie udało się zakończyć starcia. Nekro był wściekły więc ustawił się w narożniku chcąc wykonać Spear i zakończyć ten pojedynek. Grendus przeskoczył nad rywalem i wykonał serię przerzutów oraz Dropkick w głowę i następnie Tornado DDT .1...2.....Kickout. Walka jeszcze trwa ale mimo to Psycho poszedł za ciosem zapinając rywalowi Hell's Gate. Nekro walczył ale w końcu musiał się poddać.

Zwycięzca przez submission: Grendus

Grendus kontynuuje dźwignię mimo iż sędzia ogłosił koniec walki! Szaleńczo trzyma "Hell's Gate", a Nekrophage powoli odpływa. W końcu gra muzyka Michaela Griffina i ten wpada do ringu, po czym odrzuca Grendusa, częstuje go mocnym Punchem i ten ucieka. Michael pomaga wstać Nekrophage'owi, ale ściska mu rękę tak mocno, że ten nie jest w stanie wyrwać się z uścisku. W końcu dopiero po chwili Michael puszcza jego dłoń i mamy jeszcze wymianę spojrzeń. Pojedynek o AWF Hardcore Championship zapowiada się niesamowicie.

Reporter zaczepia idącego korytarzem PepsiBosmana...

Reporter: PepsiBosmanie, co sądzisz na temat zaatakowania Ciebie przez Sebę?

PepsiBosman: Seba może udawać, że jest nie wiadomo jakim kozakiem, ale zadarł z nie tym PepsiBosmanem, co potrzeba! Seba nie wie, że atakując mnie wkroczył do mojego królestwa... królestwa Pepsilandu! Chce walki ze mną? Proszę bardzo! Czekam za tydzień w kolejnym Open Challenge'u! Niech wie, że nie mam zamiaru łatwego poddania się tylko dlatego, że jest jakimś dresiarzem! Podejrzewam, że podobnie jak większość typów jego pokroju, jego IQ wynosi poniżej zera... ja jednak nie zamierzam czekać na to kiedy jemu zechce się walki ze mną. Jeżeli ma ochotę... zapraszam za tydzień do ringu. Pokażę Ci do cholery z kim masz tak naprawdę do czynienia!

Zostajemy na zapleczu. Widzimy Nekrophage'a, który idzie w towarzystwie dwóch lekarzy. Widać, że odczuwa jeszcze skutki ataku Gre... cholera! Grendus atakuje go za pleców! "Angel of dead" podnosi Nekrophage'a i z całej siły ciska w ścianę! Po chwili robi to jeszcze raz! I jeszcze raz! Grendus sięga po niedaleko leżące przy stole krzesło... potężny Chair Shot! Nekrophage aż zaczął krwawić i padł na kolana! Grendus podnosi Anglika... "Psycho-dead" w stojący obok stół!!! W końcu przybiegło kilku sędziów i sanitariuszy, którzy odepchnęli Grendusa, a ten klęknął nad leżącym przeciwnikiem... i zaczął śpiewać!

Grendus: He's Got The Whole World... In His Hands! He's Got The Whole World... In His Hands! He's Got The Whole World...

Wracamy po przerwie, nadszedł czas na walkę wieczoru! Rozlega się

Andrew Pavlinsky'ego i ten pojawia się na stage'u przy sporym heacie. Dla "The Chosen One" to być może ostatnia szansa na dłuższy czas, by wywalczyć sobie udział w walce o AWF Television Championship. Pavlinsky skupiony wchodzi do ringu i oczekuje na przeciwnika. W końcu rozlega się dzwon kościoła i po chwili przy swojej muzyce na stage wyjeżdża James Stewart na swoim motorze! Witany dość mieszaną reakcją "Showtime" w swoim stylu objeżdża ring, po czym parkuje motocykl i wchodzi do ringu. Zdejmuje swoją kamizelkę i pokazuje, że jest gotowy.

Walka wieczoru Andrew Pavlinsky vs James Stewart

Pojedynek kwalifikacyjny do Elimination Chamber Matchu o AWF Television Championship

Opis walki: Andrew ruszył szybko na rywala ale ten zasypał go serią uderzeń. Stewart zainkasował także Dropkick, który powalił na matę Andrew. James kontynuował akcję wymierzając bardzo potężny cios w głowę. Pavlinsky wypadł za ring, a gdy wszedł na krawędź ringu to został wrzucony do środka. Wpadł tam na Atomic Drop oraz potężny Uppercutt w narożniku. Stewart zdecydowanie dominował ale gdy wszedł na narożnik to wpadł na potężne Enzuigiri. Sprawiło to, że Stewart wypadł za ring. Za linami Pavlinsky nadział swojego przeciwnika na barierkę, a następnie posadził go na narożniku przy barierce dokładając potężny Dropkick w głowę. Mocno osłabiło to Stewarta, który jednak w końcu zdołał powrócić do środka. Andrew natychmiast przeszedł do pinu ale nie dało mu to jeszcze wygranej. Były TV Champion zaaplikował Standing Elbow Drop ale sytuacja się ponowiła. Stewart wyszedł za liny aby odrobinę odpocząć. Szybko powrócił jednak jego rywal natychmiast przydusił go przy linach. Stewart po świetnym początku teraz przeżywał wyraźny kryzys. Andrew nie czekając na nic zapiął przeciwnikowi dźwignię na żebra. Stewart mocno to odczuwał ale przerzucił rywala. Sam wziął rozbieg ale ponownie wpadł na Dropkick .1....2...Kickout. James wymierzył serię uderzeń, które osłabiły rywala. Niestety został osłabiony kopniakiem w nogi, lecz mimo to po chwili utrzymał się w ringu i wymierzył Clothesline. Cała seria uderzeń oraz potężny Lariat. Stewart mógł już to nawet zakończyć. Wymierzył więc Body Slam oraz chciał wykonać Elbow Drop z narożnika. Wpadł jednak na uderzenie i to Andrew zaaplikował Diving Clothesline. Mimo to po chwili wpadł na Dropkick .1....2..Kickout. James wykonał kolejny Body Slam i wszedł na trzecią linę aby wykonać Elbow Drop. Niestety Pavlinsky wyszedł z ringu ale Stewart wyleciał na niego imponującym Diving Crossbody. Po chwili zawodnicy byli już w ringu i Stewart zaaplikował kolejne Body Slam oraz Diving Elbow Drop, ale wpadł prosto na kolana rywala. Obaj zawodnicy podnosili się powoli z maty, bowiem byli mocno osłabieni. Pierwszy podnosi się Stewart... ale jego uwagę odwracają Dell La Rosa, Nico Velmont i The Wildman, którzy otoczyli ring! James szykuje się na atak... lecz Andrew wykorzystuje to, odwraca go i wyprowadza Superkick! Pin 1... 2... 3!!!

Zwycięzca przez przypięcie: Andrew Pavlinsky

Pavlinsky zawalczy o mistrzostwo telewizyjne! To chyba jednak nie jest teraz ważne... Andrew szybko opuszcza ring, a Dell La Rosa, Nico i The Wildman szykują się do wykonania Triple Powerbombu na Stewarcie... ale brzmi

! Przy zaskoczeniu wszystkich Messiah wychodzi na stage! James wykorzystuje to i opuszcza ring. Ludzie Santiago zachęcają go, by wszedł do ringu... ale ten pokazuje, że ma inny plan... dwanaście osób w białych płaszczach i w kapturach wychodzi na stage! Na rozkaz Messiaha jego ludzie otaczają ring! Messiah bierze mikrofon...

Messiah: Musicie błagać samego Boga o litość jeżeli chcecie bez szwanku opuścić ten ring!

Nico spojrzał na Rosę i Wildmana... po czym rzucili się na ludzi w płaszczach, ale nie mieli szans wobec przewagi liczebnej rywali. Ci jednak ich podnieśli po wyprowadzeniu kilku ciosów i wyrzucili z ringu...

Messiah: Za tydzień macie się pojawić i przeprosić wszystkich za swoje grzeszne zachowanie! Inaczej czeka Was większa pokuta niż dzisiaj...

Ludzie Espinozy cofają się na zaplecze mocno zdziwieni i przestraszeni. Messiah staje w środku kręgu, którzy robią jego ludzie i klęka, po czym rozkłada ręce i patrzy w niebo... tym widokiem żegnamy się i widzimy się na kolejnej "Gorączce".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
        • Lubię to
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      Ten blondas na macie to Kid Lykos. Ten w masce Kid Lykos 2 no i jak napisał @ MattDevitto legenda Yoshihiko. BZW War At The Capital (16.03.2025) BZW Tag Team Title Match:  MAO & Yoshihiko (c) vs. Lykos Gym (Kid Lykos & Kid Lykos II)
    • MattDevitto
      Nie wiem co to za nygusy, ale nie znać takiej legendy jak Yoshihiko to nie wypada
    • CzaQ
      WTF xD  To jest lepsze niż walki Brauna Strowmana   Jakiś kontekst kto walczy na jakiej gali?
    • CzaQ
      Cholera dawno nie widziałem Superki i pamięć szwankuje...    Pewnie coś z jedzeniem znając życie Jakąś zajebistą potrawę? 
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #87 Data: 02.04.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Peoria, Illinois, USA Arena: Peoria Civic Center Format: Taped Data emisji: 05.04.2025 Platforma: TNT Komentarz: Don Callis, Tony Schiavone & Ricochet Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...